2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bizde anneler gününde söylemeye karar verdik :52:
En güzel hediye dimi annelerimize :1:

oooooo iyi sabrediyorsunuz. ben çizgiyi görür görmez arkadaşlarıma söyledim zaten o gün misafirlerim gelecekti.
sonrada ailelere söyledik.
içimde hiç birşey tutamıyorum :52:

sağol canım senden de güzel hbrler bekliyorum :)
ben 1.5 yıldır askeri hastanede Berk beye gidiyordum ama onun da tayini çıkmış artık yerinde durmuyor.
sabahları geç geliyor öğleden sonraları da pek gelmiyor yerine asteğmen doktor koymuşlar o da bişeye karışmıyor paso tus sınavına çalışıyor kitap önünde..
o yüzden bundan sonraki kontrollere memorial e gitmeyi düşünüyorum özgür diye doktor varmış.
ya da ninovanın ilerisinde kadın doğum hastanesi var oraya da gidebilirim.
senin de bildiğin duyduğun doktor varsa bana söyle ben de pek bilmiyorum.

ben araştırdım canım baya daha önceden memorialda aydın ılgın var ona gidicem. kasım ayında gebelik öncesi kontrol için gittim ilgisinden memnun kalmıştım. lojmandan bi arkadaşımda onda doğum yaptı o da memnundu. işinde iyi gibi duruyo bakalım hayırlısı artık istersen onu da deneyebilirsin

Kızlarr çok şükür keseyi bugün gördüm:16:
Doktor kese için iyi dedi artık normal hayatına döne bilirsin istediğini yiyip içe bilirsin bunların içinde asitli içecekte varmış tabi ben içmem :1:
Ekstradan bişi demedi

canım gözün aydıııınnn:)kalp atışlarını da duymak nasip olsun inşallahhh.
sen progestan iğne ve kan sulandırıcı iğne kullanıyo musun

bizde keseyi gördükten sonra söyledik.benim en mutlu günümdü,içimde asla tutamazdım,sağır sultan bile duydu valla:)))

canım gözün aydıııınnn:)kalp atışlarını da duymak nasip olsun inşallahhh.
sen progestan iğne ve kan sulandırıcı iğne kullanıyo musun

Sağolasın cnm benim
benim dondurulmuş embriyodu progestan iğne yoktu günde 2 tane jel vardı ama bende lekelenme olunca iğne verdiler günde 2 tane vuruluyorum
ama doktorum belli bi zaman sonra popoda yer kalmayınca iğne dışarı çıkıyor dedi ona çok dikkat etmen lazım dedi 2 hafta daha kullanıcam ondan sonra jele geçicem cnm
Kan sulandırıcı iğneye kullanıyorım cnm

Son düzenleme:
Sağolasın cnm benim
benim dondurulmuş embriyodu progestan iğne yoktu günde 2 tane jel vardı ama bende lekelenme olunca iğne verdiler günde 2 tane vuruluyorum
ama doktorum belli bi zaman sonra popoda yer kalmayınca iğne dışarı çıkıyor dedi ona çok dikkat etmen lazım dedi 2 hafta daha kullanıcam ondan sonra jele geçicem cnm
Kan sulandırıcı iğneye kullanıyorım cnm

ben yumurta toplama günü başladım progestan iğnesine,günde 1 kez 2 ampul olarak kullanıyorum.ayyy çok acıyo artık,popom mosmor olduu:((ben 12. haftaya kadar kullanacakmışım değiştirmiyo doktorum.

ben de yarın doktorumu bıktırıcam galiba :1:
gidince unuturum diye liste yapıcam soruları :9:
Progestanı biçok gebe kullanıyor sanırım...bakalım yarın bana vericek mi..

oleyyy kese görünmüş :32:
gözün aydın canım çok sevindimm :16:
darısı başımıza...

canım dalgın oluyorlar sen de mutlaka şikayetım yok ama onlem olarak kullanayım mı de...
işi başından sıkı tutmak ıcın . foliç asıt kullanıyorsunuz degıl mı

$indir.webp
Selam kızlar ve özellikle sılam test sonucumu aldım hayırlı olsunu duydum sonunda rahatladım :) 5 haftalıkmış benim miniğim. Çıktım yolda kendi kendime gülüyorum :) bu arada baktım benim sonuç düşük mü acaba değer 82 var mı bilgisi olan?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aralık olarak normal görünüyo canım

ben yumurta toplama günü başladım progestan iğnesine,günde 1 kez 2 ampul olarak kullanıyorum.ayyy çok acıyo artık,popom mosmor olduu:((ben 12. haftaya kadar kullanacakmışım değiştirmiyo doktorum.

Kuzum senin taze embriyo olduğu için kullanacaksın
benim niye acımıyor yaw :1: Ama göbişim mosmor oldu :78:

bizde keseyi gördükten sonra söyledik.benim en mutlu günümdü,içimde asla tutamazdım,sağır sultan bile duydu valla:)))

senin sat tarihlerimiz aynı sen ne zaman keseyi görmüştün bende yarın gidicem görürüm inşallah keseyi..:)) kan tahlilini de salı günü yaptırmıştım 4+2 günlükken 2600 çıkmıştı değer. kese için umarım yarın görebiliriz..:)))

senin sat tarihlerimiz aynı sen ne zaman keseyi görmüştün bende yarın gidicem görürüm inşallah keseyi..:)) kan tahlilini de salı günü yaptırmıştım 4+2 günlükken 2600 çıkmıştı değer. kese için umarım yarın görebiliriz..:)))

salı günü görmüştüm keseyi,kan değerim 1070 idi.dün bidaha gittim kese tam netleşmişti artık,kan tahliline gerek yok herşey gayet güzel dedi doktorum.sende görürsün keseyi hiç korkma.

kızlarrrrrr pazartesi kan değerim 306.dı bugün 1879 çıktı .
doktoru bulamadık ama hemşire herşey yolunda değerlerin güzel artmış dedi.
bi 10 gün sonra gelirsen keseyi de bebeği de görürsün dedi bakalım bekleyecez :)
[/
migren değilse hemen yat uyumaya çalış uykuda geçiyo normal baş ağrıları

Canm cok sewindim degerlerin yükselmiş masallah diyelimm
Gözün aydın

Canm ya gözlerim yasardı agrısan bebekle alakalı bişi yoktur inş
Anlamadım gitti berden cıktı bu agrı
Ahh canm azcık uzandım
Bnm kız bnm kalemleri bul git yorgaı güsel bi ciz sonra bni uyandırıyo bide elimden tutup cekiyo bni görürdü odaya anni ba diyo anne bak demek
Şok geçirdim
:9: ben bu kızı napim şimdi siz söleyin bana.

Back
X