2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar produktor yaptim ne gatif dio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım negatif olması saçma teste güvenmemek gerektiğini bir kez daha gördük sen kan ver canım

Drumu aradim carsamba kan testini yineleriz testte cikmamis olabilir savret dedi

Kizlar ben de kararsizim.namazi oturarak mi kilsam normal mi kilsam diye.her egilip kalkmada bebise bisey okursa diye korkuyorum.sizler nasil yapiyorsunuz.

Bir de bwbisiniz sizi birakmasin diye sag elinizi karniniza goturup bol bol"ya hay" ve "ya mübdiu"cekin. Dunya dua izerine kurulu:)

bende 18 nisan 2014 te tüp bebek yöntemiile transfer yaptım ve hamileyim çok şükür benimde inşallah doğumum 2015 ocakta olacak iple çekiyorum o günü ayın 13ünde ultrasona gideceğim doktoruma ilk soracağım şey hangi ayda doğum yaparım diyeceğim

Canim cok sevindim hayirli olsun bebisin.sizdeki sorun neydi

Canim en yakin saglik ocagina gidup kan testini yenile bence.hem icin ferahlamis olur.insallah bebisin seninledir.

Drum carsambayi bekleyelim diyo hatra persembe cok gerildim saglik ocagi kac gunde veriyor sinucu

günaydın güzel anne adayları,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende burda olmayı çok istiyorum batım 9 mayıs aslında kan versem çıkar ama beklemek istyiroum birde sağ kasığımdan bacağıma vuran ağrım var böyle birşey yaşayan olduğu hiçç birde baş ağrım...oluyor...

Günaydın kizlar bende ocak annesi olucam nasipse.
Namaz kilmada bi sakinca olmaz karniniz büyüyünceye ve zorlanmadiginiz sürece normal bir şekilde kilabilirsiniz ben diger hamileligimde öyle yapmıştım bundada bi sıkıntı olmadiktan sonra normal bir şekilde kılmaya devam edeceğim inşallah

Drumu aradim carsamba kan testini yineleriz testte cikmamis olabilir savret dedi

Canm adetine daha war senin cıkmaması normal kan testi yaptır ertesi gün sonucu alıyorusun saglık ocagında eger beklmk istemyorum dersen özele git
Benim ki kiz cikiyor ama ben hep erkek gibi hissediyorum:)
Bende ilk te erkek hissettim ama kzızm oldu :))
günaydın güzel anne adayları,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende burda olmayı çok istiyorum batım 9 mayıs aslında kan versem çıkar ama beklemek istyiroum birde sağ kasığımdan bacağıma vuran ağrım var böyle birşey yaşayan olduğu hiçç birde baş ağrım...oluyor...
Bende de aynı şikayetler olmustu canım sivilceler yüzümde çil bas agrısı acayıp hemde hayırlısı bakalım

Namaz kilmada bi sakinca olmaz karniniz büyüyünceye ve zorlanmadiginiz sürece normal bir şekilde kilabilirsiniz ben diger hamileligimde öyle yapmıştım bundada bi sıkıntı olmadiktan sonra normal bir şekilde kılmaya devam edeceğim inşallah

Bende öle yapıyorum ilk hamileligimde 7 aydan sonra oturark kılmayabaslamıstım

Kızlar namazkılmk suandai problem olustrmaz
Eger ekstra bi durumunuz yok ise
O yüsden hiç korkmayın allahın izniyle hiç birsey olmaz

Kızlar bnm ikinci hamileligim ama heycanım aynı ilk gibi
Tek farkı basıma gelebılecek şeylerin farkındayım:1:
Tecrübeliyim yada talimliyim diyelim :1:
Stresden uzak durmanızı öneririm ki ilk 3 ay cok önmli
Bol su içmek lazım ilk 3 ayda susuz kalması allah korusun düşük tehlıkesine sebeb oluyor
Ikınma zorlanma yok:1:
Mümkün oldugunca hasta olmmaya bakın grip özellikle
Hapsırmak öksürmek gibi seylere dıkkat etmemiz lazım
İlk 3 ay için bunlar
Birde nolur kendimizi dinlemeyelim
Dinledikce bi problem warmıs gibi olıyo ki buda bizi strese sokuyo

Ne bileyim cok gerginim suanda....gitsem bi dert gitmesem baska drum carsamba gel dedi

Daha gunum var diyemi bilmem hamile hissetmiyorum hic

Canım ben gittim verdim şimdi öğleden sonra alıcam sonucu, senin yerinde olsam beklemem bugün veririm
Kizlar ben de kararsizim.namazi oturarak mi kilsam normal mi kilsam diye.her egilip kalkmada bebise bisey okursa diye korkuyorum.sizler nasil yapiyorsunuz.

Bir de bwbisiniz sizi birakmasin diye sag elinizi karniniza goturup bol bol"ya hay" ve "ya mübdiu"cekin. Dunya dua izerine kurulu:)
Canım ben normal kılıyorum ilk gebelğimde de son aya kadar kıldım normal olarak, ya hay ya mübdi için sağol bende ediyim:)
inşallah olursun, beklemen en güzeli
aynen canım bende öyle yapmıştım:)
Kızlar bnm ikinci hamileligim ama heycanım aynı ilk gibi
Tek farkı basıma gelebılecek şeylerin farkındayım:1:
Tecrübeliyim yada talimliyim diyelim :1:
Stresden uzak durmanızı öneririm ki ilk 3 ay cok önmli
Bol su içmek lazım ilk 3 ayda susuz kalması allah korusun düşük tehlıkesine sebeb oluyor
Ikınma zorlanma yok:1:
Mümkün oldugunca hasta olmmaya bakın grip özellikle
Hapsırmak öksürmek gibi seylere dıkkat etmemiz lazım
İlk 3 ay için bunlar
Birde nolur kendimizi dinlemeyelim
Dinledikce bi problem warmıs gibi olıyo ki buda bizi strese sokuyo

benimde ikinci canım aynen daha talimli oluyor insan:) şimdi ağrımda olsa korkmuyorum normal olduğunu biliyorum:)

Bende de aynı şikayetler olmustu canım sivilceler yüzümde çil bas agrısı acayıp hemde hayırlısı bakalım

bakalım cnm hayırlısı diyorum şubatta bir düşüğüm oldu..yani aslında kimyasal gebelik geçirdim..bir kızım var 2010 ekim doğumlu..deli gibi lkardeş istiyor..inşallah bu ay yüzümüz güler...rabbimin izniyle..

Gitsemmi bilmiyorum arkadasimda bende de aynisi oldu bekle diyor

Kızlar benim üçüncü hamileligim varmi ben gibi üçüncü bebeği bekleyen :)

Back
X