2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlarrrr 0.5 cikmis persembe bidaha yapalim dedi dr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım tebrikler :46::46:
Bende tüp bebek tedavisi sayesinde hamile kaldım 19 nisanda transferim olmuştu:16:
İnşallahhh devamı gelir

hayırlıı olsun canım beraberiz inşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde büyütürüz bebeklrimizi.

Son düzenleme:
Kizlar moralim cok bozuk

canım benim rabbimden hayırlısını iste ne olur üzme kendini hem bak yenileyelim tahlili demiş doktor...bana sorarsan yenileme yani en azından olman gereken günü bekle batını bekle derim..inan 6 ay oldu bende korunmayı bırakalı bir kimyasal gebelik geçirdim şubatta...o testleri yapıp beklemek daha çok yıpratıyor insanın...

Kizlar moralim cok bozuk

Canım üzülme lütfen çok şükür bebişin var hiç olmayanları düşün biliyorum insan istertemez yıkılıyor ama öpüp koklayacağın bi kızın var
en güzelide doğal yollardan hamile kala biliyorsun en kısa zamanda kızına allahım kardeş nasip eder inşallahhhh

BUgün bebeğimin minnacık keseciğini gördük teyzeleri :) daha öncede bahsetmiştim geç dölenme olduğundan.oyüzden daha çok yeniyiz 4haftalığız şuan :)

İnşallahhh cnm benim :16:
İlk tüp bebek tedavisindemi hamile kaldın:26: Benim ilki kimyasal gebelik oldu ikincisi çok şükür tutundu devamıda gelir inşallahh

evet canım benim ilk denemem inşallah allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alırız şuan tek düşüncemiz bu olsun.
kimyasal gebelik ne oluyor kanda hamile olduğun çıkmıyormu?

evet canım benim ilk denemem inşallah allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alırız şuan tek düşüncemiz bu olsun.
kimyasal gebelik ne oluyor kanda hamile olduğun çıkmıyormu?

Kimyasal gebelik (biyokimyasal gebelik ya da sessiz düşük), çok erken gebelik kaybıdır. gebelik durumu kanda ya da idrarda yapılan gebelik testleri sonucu anlaşılır ancak ilerlemeden kendi kendine sonlanıyor

senin kan sonuçların nasıl cnm :26:

Kimyasal gebelik (biyokimyasal gebelik ya da sessiz düşük), çok erken gebelik kaybıdır. gebelik durumu kanda ya da idrarda yapılan gebelik testleri sonucu anlaşılır ancak ilerlemeden kendi kendine sonlanıyor

senin kan sonuçların nasıl cnm :26:

benim hemşireler beni aradı o heyecanla tam duymadım ama normal dediler yanılmıyorsam ilk kanda 150 civarıydı 2.side normal dediler. seninki kaç çıktı

benim hemşireler beni aradı o heyecanla tam duymadım ama normal dediler yanılmıyorsam ilk kanda 150 civarıydı 2.side normal dediler. seninki kaç çıktı

Maşallahh cnm sonucun çook iyi :nazar:
Benimde 10.gün 116
11.gün 206
13.gün 474 çıktı allah kısmet ederse cuma günüde kese görmeye gidicem cnm

Maşallahh cnm sonucun çook iyi :nazar:
Benimde 10.gün 116
11.gün 206
13.gün 474 çıktı allah kısmet ederse cuma günüde kese görmeye gidicem cnm

aaa ne güzel sen cuma günü keseyi göreceksin benim doktorum çok yoğun herhalde. bidahaki salı günü keseyi görmeye gideceğim çok sabırsızlanıyorum seninde inşallah herşey yolunda gider.

Kizlarrrr 0.5 cikmis persembe bidaha yapalim dedi dr

Ama moralim 0in altinda

Kizlar moralim cok bozuk

Canım ne desem bilmiyorum 49 çıkan değer düşmüş oluyor inşallah artar

BUgün bebeğimin minnacık keseciğini gördük teyzeleri :) daha öncede bahsetmiştim geç dölenme olduğundan.oyüzden daha çok yeniyiz 4haftalığız şuan :)

Darısı kalp atışlarına inşaallah

aaa ne güzel sen cuma günü keseyi göreceksin benim doktorum çok yoğun herhalde. bidahaki salı günü keseyi görmeye gideceğim çok sabırsızlanıyorum seninde inşallah herşey yolunda gider.

Olsun cnm kim bilir belki hem kese hemde kalp atışını duyarsın o zaman dahada tatlı olur:16:
Allahım bizim meleklerimizi korusunnn sağlıklı sıhatlı topluma hayırlı evlatlarımız olur inşallahhhh

Bende kan sonucumu öğrendim, 906 çıktı:nazar: kızlar, dpo 14 yim yani yumurtlamadan sonra 14. günüm, boş gebelikten sonra bu değer yüzümü güldürdü hamdolsun, haftaya pazartesi gel diyor dr kararsızım biraz daha bekliycem ben

kızlar bizden buraya kadarmış hepinize sağlıklı hamişlikler diliyorum

dün gece knama olmuş dr a gittik beta hcg pazartesiden pazartesiye 379 dan 657e çıkmıiş çıkmamış yani yine büyük bir yıkım yine büyük bi hüsran kelmelerin bittiği yer........:5::5:

Canım üzülme lütfen çok şükür bebişin var hiç olmayanları düşün biliyorum insan istertemez yıkılıyor ama öpüp koklayacağın bi kızın var
en güzelide doğal yollardan hamile kala biliyorsun en kısa zamanda kızına allahım kardeş nasip eder inşallahhhh

Bitanem dogal yoldan kalamiyorum malesef batimda tedaviye basliycaz

Back
X