2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım normalde bn hemen üşüte. Biri degildim ama hamilelikten kaynaklanıyo canım hheralde cok hassaslastı vücüdüm
Ayaklarım cıplak olursa hemen şişiyorum özellikle aksam baslıyo
Dıkkat etmmiz lazım
Sanada cok geçmiş olsun canım ya kalın giyin dıkkat et

dikkat etmeye çalışıyorum canım hepimizin dikkat etmesi lazım. havalar zaten bi iyi bi kötü mahvoldum. bebişlerimize bişey olmasında hamileliğin her yan etkisini çekmeye razıyım.

dikkat etmeye çalışıyorum canım hepimizin dikkat etmesi lazım. havalar zaten bi iyi bi kötü mahvoldum. bebişlerimize bişey olmasında hamileliğin her yan etkisini çekmeye razıyım.

Onlar güvende merak etme :))
Sıcacık yerleri

sila kesinlikle sana katiliyorum. idrar testleri cikmayabiliyor kesinlik yok icini ferah tut bebegin varsa olumsuz etkileniyor suan bence umitsiz olcana yarin git kana baktir %100 cikar benim adetten 10 gun once cikti kanda. uzme kendini hic :(

Sagol canim destegin icin biraz umitsizim ama bakalim adeti beklicem yok gelmezse direk kan testi yaparim ama gelirse bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dünürüm sen nasıl oldun canım biraz daha iyimisin

Canim ben senin kadar kötü değilim sen baya kötü olmuşsun ya inşallah yarına hepimiz iyi oluruz

Dusjeli canım bende yatana kadar 100 u tamamlicam inşallah yaz canım

Nevin canim insallah hamiledindir icini ferah tut sabırla beklicez artik gunleri..

Dusjeli 100 u tamamladım sukur okuyamasaydim uzulcektim bebegim için okumaliydim

Herkese iyi geceler Allah rahatlik versin yarina doktora gitcekler hayırlı haberler verirler inşallah

aynen kayısı ile bozdum kafayı süt içiyor musunuz kızlar bu arada? 

sütü oldum olası çok severim :) günde 2 bardak kesin içiyorum. o da gaz yapıyor ya ondan belkide bu gaz sancım :(

ben yarin da beta hcg baktircam 48 saatlik artisimi arayip solicem bakalim ne zaman cagircak :)
biz de yarin gidiyoruz piknige arkadaslar yer ayirtmis :)

yaaaaa geç kaldık yer kalmamış yattı bizim piknik . belki başka yere gitcez kalabalığız azıcık ..
hadi bakalım inşallah seninkide iyi artar kan değerlerin. :nazar:

Nevin canim insallah hamiledindir icini ferah tut sabırla beklicez artik gunleri..

Dusjeli 100 u tamamladım sukur okuyamasaydim uzulcektim bebegim için okumaliydim

Herkese iyi geceler Allah rahatlik versin yarina doktora gitcekler hayırlı haberler verirler inşallah

Tmm cnm allah kabul etsin.

Merhaba kizlar bende 4hafta 4 gunluk hamileyim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız insallah:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar bende 4hafta 4 gunluk hamileyim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız insallah:)

Hoşgeldin cnm aramıza. Inşallah cnm. Kaç yaşındasın, satın kaç ve kaçıncı bebeğin olduğunu sila arkadaşımıza özel msj at, hakkın yoksa buraya yaz biz atarız msjı, listeye eklesin seni de.

normale göre biraz daha yavaş yürüyorum yorgunluk biraz daha fazla oluyo ama onun dışında sıkıntı olmuyo iş çıkışı yemeği yiyip çıkıyoruz eşimle 3 3,5 km yürüyoruz eve dönüyoruz. biraz daha erken uyuyosun işte o oluyo :)
tamam canım bende başlıyım artık yavaş yavaş:)
zaten koca evi 5 dakika da bitiriyor benim ki:))))ne olacak sanki,yapsın valla..:))))
iyiymiş 5 dk:)
aynen canım eşimle öyle diyoruz biz dikkat edelim de Allah'a emanet bebişlerimiz zaten..
beim yüzümden kötü bir şey olursa çok daha fazla üzülürüm..
bi de ilk çocuk olunca görmemişin çocuğu oluyor :9:

kız onların haberi yok ki birşeyden..kızma hiç...
ben de ilk idrar testimi saklıyorum..o da nelere anlam yüklüyorsun diye bana kızıyor..dedim anne yüreği anlamzsın :9:

bchg değerlerinin artışı için canım..nneyse salıya az kalmış..

7 ve 8.haftada mı başladııı :53:
bizim daha 5 hafta oldu galiba bulantım yok diye sevinmiyim :31:
ilkler öyle canım normal böyle hissetmen
kuzularrr selam bende katıldım aranızaaa. nasılsınızz bakalım
hoş geldin hayırlı olsun
Kızlar kimseye anlatamadım nasıl ogrendıgımı sıze anlatım 4 gun once kahverengı bır kanamam vardı ama adet degıldı anlasılıyordu neyse doktordan hemen randevu aldım korktum kotu bırsey mı var acaba dıe kocam da benımle geldı ben aglıom o sakınlestırıyo fln ısmımı soyledıler gırdım ultrasonda baktı ıste hersey normal ama dedı bende korktum rahımınde kucuk bır kese gıbı bsey var dedm sen yakında ovulasyon olmussun dedı 10 gun once fln eeee dedım bende heycanlı kadın o yuzden hamıle kalmıs olabılırsın yanı yuzde 95 fln dedı sımdı hafta sonu test yaptır ve yanıma gel dedı ya test negatıv cıkara dıe korkuyorum ya bır sorun olursa ben naparım tam alıstım bebıs fıkrıne :50:
Canım inşallah kesedir gördüğü inşallah hamilesindir
kızlar bu arada ablamda 29 haftalık hamile ikinci bebişini doğuracak hayırlısıyla.. doktoru ona tekrar hatırlatmış o da bana söyledi hergün 1 tane maden suyu için diye özellikle gelişim geriliği olan bebişlerde özellikle doktorlar söylüyormuş. bende yarın gidicem doktora bende bi daha sorarım ona göre sizde bir doktorunuza danışın isterseniz hergün 1 şise maden suyu vücuddaki eksik mineralleri tamamlıyormuş..:)))
evet canım çok faydalı ben oğlumda hep içtim ama tansiyonu olanlar dikkat etsin tansiyonu yükseltebiliyor
Eki Görüntüle 1107523 kizlar iste bu ultrasondaki kese

canım keseye benziyor inşallah öyledir
Kızlaaarrrrrr sonucum çıkmış :) çarşamba 319 du bugün 652.7 galiba 2 ye katlamışım iki günde :)) sevindirik oldum.. 4 haftalık falan dedi.. Anlıcaanız benim geç döllenme olmuş galiba..
maşallah canım güzel artmış
kızlar ben birşey soracagım. Kimselere dediniz mi?Ben demek istiyorum ama nazar deger diye korkuyorum bol bol okuyorum ama yine de korkuyorum
yok canım demedik 12 haftalık olana kadar söylemeyi düşünmüyoruz
Kızlarr çok şükür keseyi bugün gördüm:16:
Doktor kese için iyi dedi artık normal hayatına döne bilirsin istediğini yiyip içe bilirsin bunların içinde asitli içecekte varmış tabi ben içmem :1:
Ekstradan bişi demedi
çok şükür canım darısı kalp atışına
Kızlar bnde bildım kadar migren yok sabahtan beri agır bi bas agrısı cekıyorum
Neden böle oldu :(anlamadım bi turlu ya aff allhım aff
Napıcamm bn yaa
canım ilk haftalar baş ağrısı olur o da gebelik belirtisi
kızlarrrrrr pazartesi kan değerim 306.dı bugün 1879 çıktı .
doktoru bulamadık ama hemşire herşey yolunda değerlerin güzel artmış dedi.
bi 10 gün sonra gelirsen keseyi de bebeği de görürsün dedi bakalım bekleyecez :)
çok güzel artmış canım maşaallah
Bende senin gibiyim cnm söylesekmi söylemesekmi diye çok karasızım :26:
Eşim diyor sadece ailemize söyleyelim ben diyorum birde kalp atışını duysak da öylemi söylesek ama eşim olmaz diyor
en iyisi aileye söylemek akrabalarada 3,4 ay sonra söylemek sizce :26:
canım aileye söylendi mi sülale duyuyor zaten:)
Selam kızlar ve özellikle sılam test sonucumu aldım hayırlı olsunu duydum sonunda rahatladım :) 5 haftalıkmış benim miniğim. Çıktım yolda kendi kendime gülüyorum :) bu arada baktım benim sonuç düşük mü acaba değer 82 var mı bilgisi olan?

hayırlı olsun değerin normal
ayy çok sağol canım ya içim rahatladı valla..:)) doktor randevusunu ertelesem mi diye düşünüyorum bir yandan da neyse gideyim diyorum. kararsız kalmıştım. gerçi ben yarın doktora kan pıhtılaşma testini yapmak istiyorum diyecem ilk bebişte 9+5 günlükken gittiğimde 7+5 te kalbi durmuştu. gittiğim doktor bi düşük daha yaşarsan o zaman yaparız demişti ama şimdi doktorumu değiştirip başka yerde yaptıracam testi.. beklemek daha kötü en azından testin sonucuna göre bi sorun varsa tedaviye başlarım..:)
Canım mutlaka git pıhtılaşma için ama sonucu hemen çıkıyor mu o testlerin daha önce yaptırsaydın keşke, iki düşükten sonra devlet karşılıyor diğer türlü sen ödüyceksin ücreti
doktora gittim kasık ağrılarımın normal olduğunu ama kramplar şeklinde olduğunda onu aramamı söyledi,,
keseyi görmeye çalıştı kese gibi bir şey gördü ama tam olarak emin olamadı, beta testi istedi oda 774 çıktı,,,
4h 3 g hamileyim sizce bu beta değeri düşük mü yüksek mi?
canım gayet güzel değerin
kızlar mide ağrısından ölücemmmm :(:( gaz sancısımıdır bu ya iki büklüm yatıyorum çok kötüyüm :2::2:
gazdır o ah ah bende de var
Testi yaptim ama tek cizgi cikti

canım bekle bakalım kırmızı gelene kadar ümit hep var
birde dr bana bu ilacı verdi EUTHYROX 25, aranızda kullanan var mı acaba?
bilmiyorum canım
Hanımlar ben sürekli acıkıyorum. Daha doğrusu midem kazınıyor sanki. Eğer yemezsem hafif bir bulantı hissi oluyor.
sabahtan beri yiyorum.
sizde de var mı böyle durumlar?
bende öyleyim:)

hoşgeldin hayırlı olsun

21 yasindayim ilk gebeligim aslinda 2. De ilk bebegimi aldilar

tamam canım bende başlıyım artık yavaş yavaş:)

iyiymiş 5 dk:)

ilkler öyle canım normal böyle hissetmen

hoş geldin hayırlı olsun

Canım inşallah kesedir gördüğü inşallah hamilesindir

evet canım çok faydalı ben oğlumda hep içtim ama tansiyonu olanlar dikkat etsin tansiyonu yükseltebiliyor

canım keseye benziyor inşallah öyledir

maşallah canım güzel artmış

yok canım demedik 12 haftalık olana kadar söylemeyi düşünmüyoruz

çok şükür canım darısı kalp atışına

canım ilk haftalar baş ağrısı olur o da gebelik belirtisi

çok güzel artmış canım maşaallah

canım aileye söylendi mi sülale duyuyor zaten:)

hayırlı olsun değerin normal

Canım mutlaka git pıhtılaşma için ama sonucu hemen çıkıyor mu o testlerin daha önce yaptırsaydın keşke, iki düşükten sonra devlet karşılıyor diğer türlü sen ödüyceksin ücreti

canım gayet güzel değerin

gazdır o ah ah bende de var

canım bekle bakalım kırmızı gelene kadar ümit hep var

bilmiyorum canım

bende öyleyim:)

hoşgeldin hayırlı olsun

Bilmiyorum cnm begativ cikti

kızlar hepınıze merhabalar.. bende ALLAH ızın verırse ocak annesı olucam :52::16:
benıde lısteye eklermısınız

yaş. 34
sat. 6.4.2014

s.a kızlar lekelenmem geldı dun az önce doktora gıttık doktor diş gebelık olabılır dedı kıst gıbı yada dala dollenme asamasında yumurta gıbı bısı var dedı cok agrım var belımde dunden berı dua edın prog.verdi kan degerım cok dusuk 280 pazartesı tekrar kan testı yapcak yukselmezse deger saglıksız bı gebelık dıyo :(

Back
X