2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hanımlar ben sürekli acıkıyorum. Daha doğrusu midem kazınıyor sanki. Eğer yemezsem hafif bir bulantı hissi oluyor.
sabahtan beri yiyorum.
sizde de var mı böyle durumlar?

:))tahin edebiliyorumm,ilk kez mi göreceksin keseyi?mercimek kadar birşey oluyo:))))
3.haftanin başında öğrendim gebeligimi. 2 haftadır bekliyorum doktora gitmeyi
Zaman geçmek bilmedi.
Icimde sadece merak ve heyecan duyguları var.
Hiç kötü bir his yok
inşallah yanilmiyorumdur

Hanımlar ben sürekli acıkıyorum. Daha doğrusu midem kazınıyor sanki. Eğer yemezsem hafif bir bulantı hissi oluyor.
sabahtan beri yiyorum.

Ayni seyler bendede vardı bugüne kadar canim bugunse halsizlik ve bitkinlik var :(

Zaman geçmek bilmedi.
Hiç kötü bir his yok
inşallah yanilmiyorumdur

Erken öğrenmek bu yüzden iyi degil işte zaman hic geçmiyor bende gecen hafta öğrendim nasip olursa sali gunu gorcem keseyi:nazar:

Zaman geçmek bilmedi.
Hiç kötü bir his yok
inşallah yanilmiyorumdur

kıyamam:)stres yapmaman çok iyi tatlım,heyecan ve merak 9 ay boyunca olacak içimizde:)

Erken öğrenmek bu yüzden iyi degil işte zaman hic geçmiyor bende gecen hafta öğrendim nasip olursa sali gunu gorcem keseyi:nazar:

Bi önceki gebeligimde 3.haftada zehirlenmistim iğne filan yedim bilmeden hamile olduğumu. Kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
o yüzden şüphe duyunca hemen test yaptım erkenden öğrenip temkinli olmak için

Herkes hastami:-( kendimize gelelim anneler bende iyice saldim kendimi. dökülüyoruz ya.dikkat edin kendinize

Supersin canım Allah razı olsun
Benden de hayir yok bugun tum gun basim agridi 100 e tamamlayamadim malesef :(

Olsun canım zaten cuma günü bağışlanırmış vaktimiz çok. Bitince ihlasa başlarız. Belki ikisini beraber cumaya bağışlarız. Arkadaşlar sizlerde okumaya çalışın. 50 tane bile olsa fayda.

Geçmiş olsun canım havada kapalı olunca insan hepten bitkin hissediyor
Aynen öyle canım ya havalar bu hafta hep kapaliydi ama iyiydim bugun ne olduysa oldu :(
Bi önceki gebeligimde 3.haftada zehirlenmistim iğne filan yedim bilmeden hamile olduğumu. Kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
o yüzden şüphe duyunca hemen test yaptım erkenden öğrenip temkinli olmak için
isin bide o tarafi var tabi canim ama ben korunmayi biraktiktan sonra hep dikkat ettim ilac falan almanaya hamile olabilirim diye inşallah bu sefer bebeğin sımsıkı tutunur sana canım
Olsun canım zaten cuma günü bağışlanırmış vaktimiz çok. Bitince ihlasa başlarız. Belki ikisini beraber cumaya bağışlarız. Arkadaşlar sizlerde okumaya çalışın. 50 tane bile olsa fayda.
Cumaya kadar inşallah biter canım ben yavaş yavaş da olsa okumaya çalışıyorum

Canim iyi dusunelim iyi olsun bugun bende çok halsizdim tadim tuzum yok halada :(
Ya bilmiyorum sılam gerçekten bugunum h iyi geçmedi böle bas agrısı cekmedim
Kuran okuyamadım yasın okuttum flasta tvden dınledim biraz rahatladım
Ama yok agzımın tadı yok
Canm bişi istedi zar zor yaptım inan bi kaşık ya yedi ya yemedim midem bulanıyo
Halsizimmmm:(
Kızlar benden bugün 500 tefriciye.
Canım bn bugun cok yaparım diye sartlandırdım ama malesef 100 tane anca okuyabildim bas agrısından inan ayakta zor duruyorum
sabahtan beri yiyorum.
Bnde tam aksıne hiç iştahım yok
Canımın çektigi bişi bile olsa azcık tadına bakıyorum bira fazla olsyn dersem midem bulanıyo malesef
Herkes hastami:-( kendimize gelelim anneler bende iyice saldim kendimi. dökülüyoruz ya.dikkat edin kendinize

Ya üşüttüm ne yaptım canım anlamıyorum
Bi gaz sancısı iki büklümm
Bas agrıdu sabahtan beri suan biraz daha iyiyim
Bakalım

Dünürüm sen nasıl oldun canım biraz daha iyimisin

Ya bilmiyorum sılam gerçekten bugunum h iyi geçmedi böle bas agrısı cekmedim
Kuran okuyamadım yasın okuttum flasta tvden dınledim biraz rahatladım
Ama yok agzımın tadı yok
Canm bişi istedi zar zor yaptım inan bi kaşık ya yedi ya yemedim midem bulanıyo
Halsizimmmm:(

Canım bn bugun cok yaparım diye sartlandırdım ama malesef 100 tane anca okuyabildim bas agrısından inan ayakta zor duruyorum

Bnde tam aksıne hiç iştahım yok
Canımın çektigi bişi bile olsa azcık tadına bakıyorum bira fazla olsyn dersem midem bulanıyo malesef

Ya üşüttüm ne yaptım canım anlamıyorum
Bi gaz sancısı iki büklümm
Bas agrıdu sabahtan beri suan biraz daha iyiyim
Bakalım

Cnm sağlığın daha önemli. Dinlen iyice kendini zorlama. Nasıl olsa bitiririz yavaş yavaş.

bende gaz sancısından ölücem ya soumuz hayır olsun çok geçmiş olsun :5:

Canım normalde bn hemen üşüte. Biri degildim ama hamilelikten kaynaklanıyo canım hheralde cok hassaslastı vücüdüm
Ayaklarım cıplak olursa hemen şişiyorum özellikle aksam baslıyo
Dıkkat etmmiz lazım
Sanada cok geçmiş olsun canım ya kalın giyin dıkkat et

Yaw %95 e inanmıyorsun da % 5 e mi inaniyorsun canim yapma böyle ben ilk oglumda adetim 5 gun geçti test yaptim çıkmadı hamile degilim dedim ama 10 gun geçti hala bisex yok tekrar test yaptim 10 gunden sonra çıktı cift cizki ki senin daha reglin gecmedi bile yapma böyle toparlanmaya calis canim

Cnm uyumusum bira
Gec yaziorm destegin icin sagol ilk defa kendimi boyle hissetim adetim bir kac gun gelmzse gider direk kan tsti yaparim cok tesekkur ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X