- 12 Ocak 2013
- 318
- 253
- 333
iyi geceler hanımlarrr...
yarın kese görecek arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz,Allah işinizi rast getirsiinnn![]()
Merhabalar..
çok heyecanlıyım! inşallah hayırlı haberler alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler hanımlarrr...
yarın kese görecek arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz,Allah işinizi rast getirsiinnn![]()
Merhabalar..
çok heyecanlıyım! inşallah hayırlı haberler alırız
3.haftanin başında öğrendim gebeligimi. 2 haftadır bekliyorum doktora gitmeyi:))tahin edebiliyorumm,ilk kez mi göreceksin keseyi?mercimek kadar birşey oluyo:))))
Hanımlar ben sürekli acıkıyorum. Daha doğrusu midem kazınıyor sanki. Eğer yemezsem hafif bir bulantı hissi oluyor.
sabahtan beri yiyorum.
sizde de var mı böyle durumlar?
3.haftanin başında öğrendim gebeligimi. 2 haftadır bekliyorum doktora gitmeyi
Zaman geçmek bilmedi.
Icimde sadece merak ve heyecan duyguları var.
Hiç kötü bir his yok
inşallah yanilmiyorumdur
3.haftanin başında öğrendim gebeligimi. 2 haftadır bekliyorum doktora gitmeyi
Zaman geçmek bilmedi.
Icimde sadece merak ve heyecan duyguları var.
Hiç kötü bir his yok
inşallah yanilmiyorumdur
Aynkapalı olunca insan hepten r bendede vardı bugüne kadar canim bugunse halsizlik ve bitkinlik var![]()
Oyy noldu canım yat dinlen yorma kendini gecmis olsun
Erken öğrenmek bu yüzden iyi degil işte zaman hic geçmiyor bende gecen hafta öğrendim nasip olursa sali gunu gorcem keseyi![]()
kıyamam:)stres yapmaman çok iyi tatlım,heyecan ve merak 9 ay boyunca olacak içimizde:)
Supersin canım Allah razı olsun
Benden de hayir yok bugun tum gun basim agridi 100 e tamamlayamadim malesef![]()
Aynen öyle canım ya havalar bu hafta hep kapaliydi ama iyiydim bugun ne olduysa olduGeçmiş olsun canım havada kapalı olunca insan hepten bitkin hissediyor
isin bide o tarafi var tabi canim ama ben korunmayi biraktiktan sonra hep dikkat ettim ilac falan almanaya hamile olabilirim diye inşallah bu sefer bebeğin sımsıkı tutunur sana canımBi önceki gebeligimde 3.haftada zehirlenmistim iğne filan yedim bilmeden hamile olduğumu. Kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
o yüzden şüphe duyunca hemen test yaptım erkenden öğrenip temkinli olmak için
Cumaya kadar inşallah biter canım ben yavaş yavaş da olsa okumaya çalışıyorumOlsun canım zaten cuma günü bağışlanırmış vaktimiz çok. Bitince ihlasa başlarız. Belki ikisini beraber cumaya bağışlarız. Arkadaşlar sizlerde okumaya çalışın. 50 tane bile olsa fayda.
Ya bilmiyorum sılam gerçekten bugunum h iyi geçmedi böle bas agrısı cekmedimCanim iyi dusunelim iyi olsun bugun bende çok halsizdim tadim tuzum yok halada![]()
Canım bn bugun cok yaparım diye sartlandırdım ama malesef 100 tane anca okuyabildim bas agrısından inan ayakta zor duruyorumKızlar benden bugün 500 tefriciye.
Bnde tam aksıne hiç iştahım yokHanımlar ben sürekli acıkıyorum. Daha doğrusu midem kazınıyor sanki. Eğer yemezsem hafif bir bulantı hissi oluyor.
sabahtan beri yiyorum.
sizde de var mı böyle durumlar?
Herkes hastami:-( kendimize gelelim anneler bende iyice saldim kendimi. dökülüyoruz ya.dikkat edin kendinize
Ya bilmiyorum sılam gerçekten bugunum h iyi geçmedi böle bas agrısı cekmedim
Kuran okuyamadım yasın okuttum flasta tvden dınledim biraz rahatladım
Ama yok agzımın tadı yok
Canm bişi istedi zar zor yaptım inan bi kaşık ya yedi ya yemedim midem bulanıyo
Halsizimmmm
Canım bn bugun cok yaparım diye sartlandırdım ama malesef 100 tane anca okuyabildim bas agrısından inan ayakta zor duruyorum
Bnde tam aksıne hiç iştahım yok
Canımın çektigi bişi bile olsa azcık tadına bakıyorum bira fazla olsyn dersem midem bulanıyo malesef
Ya üşüttüm ne yaptım canım anlamıyorum
Bi gaz sancısı iki büklümm
Bas agrıdu sabahtan beri suan biraz daha iyiyim
Bakalım
Ya üşüttüm ne yaptım canım anlamıyorum
Bi gaz sancısı iki büklümm
Bas agrıdu sabahtan beri suan biraz daha iyiyim
Bakalım
bende gaz sancısından ölücem ya soumuz hayır olsun çok geçmiş olsun![]()
Yaw %95 e inanmıyorsun da % 5 e mi inaniyorsun canim yapma böyle ben ilk oglumda adetim 5 gun geçti test yaptim çıkmadı hamile degilim dedim ama 10 gun geçti hala bisex yok tekrar test yaptim 10 gunden sonra çıktı cift cizki ki senin daha reglin gecmedi bile yapma böyle toparlanmaya calis canim