- 8 Ekim 2009
- 4.305
- 760
- 448
- 42
Canim zaten senin yasadiklarini dusundukce kendimden utaniyorum. Hamd olsun dayanilmayacak gibi degil halim ama bazen insan cok bunaliyor. Ben bir de cok istahli, yemek icin yasayan bir insandim resmen. Simdiyse herseyden tiksiniyorum. Surekli bulanti. Artik yasamak icin yemeye calisiyorum. Iyiden iyiye bunaldim. Esim de her seyi yapamiyor. Ben de kalkip bakiyorum yemek yaparken esim. Kokulari alinca daha fena oluyorum. Iki hafta kaldi insaallah. Ailemin yanina gidince daha rahat ederim hayirlisiyla. Sen de bir an once bulantilardan ve halsizlikten kurtulursun ins canim.
Amin canim. Bazen kiziyorum iste kendime sukretmeyip isyan ediyomusum gibi geliyo. Ama iste insaniz. Bi yerden sonra dayanamiyo agliyo sizliyo insan. Annem yanimda olsaydi boyle olmazdi diyorum. Birazcik nazliyim da ben.
Bayanlar nette okudum. Hormonlaei guclu olan bayanlarda bulanti daha yogun oluyomus.
Canim tabiiki herkesin cektigi kendisine cok gelir sonuçta çeken yaşayan biziz bu sıkıntıları inan benim bu üçüncü hamileligim ve üçüncü kez aynı şeyleri yaşıyorum o halde çok zor geliyor bu sefer sanki daha da kötüyüm sanki otekilerde bu kadar kötü degildim insan zaman gecince unutuyor yaşadıklarıni inşallah bizde unutucaz bu günleri ...
Ne güzel sen annenin yanına gideceksin sayılı günün kalmış benim öyle bir sansim da yok almanyada yaşıyorum tüm ailem Türkiyede burda kayinvalidemdl var başka sehirde 2 gündür ondaydik illa gel kötüyüm gördün işte birsey yapıyorum dedim bende hastayım dedi bana gelmedi
9 senelik evliyim 1 kere insanligini göstermedi yani esimden başka kimsem yok yardimci olan ...