- 26 Haziran 2014
- 1.467
- 2.222
- 208
Sağol cnm amiin hepimizin inşallah :),
Sağlıkla gelir inşallah bebeğin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm amiin hepimizin inşallah :),
Sağlıkla gelir inşallah bebeğin :)
canim bende biberona karar veremedm orta boy 250ml dir heralde oda yeni dogan için büyük olur mu bilemedimKizlar acil yardim
Biberon alacagim internetten
Orta boy hangisi oluyor
250 ml mi??????
Benm doktorum mutlaka kullan dedi ve kullanıyorum gece yatarken alıyorum iştahımı açmasın diye ama gece tuvalete kalktıkça açlıktan zor uyuyom o ayrı :)Forums bakmayinca bi eksiklik oluyo gunluk hayatimda artik :) rabbim bebislerimizi saglikla kucagimia versin.
Benim aklima balik yagi takildi smdi. Doktorumdan acayip memnunum yani aile ferdi gibi o derece. Ancak bama balik yagi vermedi. Ben balik hastasi biri olarak durumumdan oturu kokusu rahatsz edio yiyemiorum. Bi arkadasim ikiz dogurdu basindan sonuna kdr unlu bi ptofesore gitti ona efa balik yagi vermisti mutlaka al bakma doktoruna dedi. Normalde yapmam ama omega 3 sonucta die aldim efa balik yagini 1,5 aydr kullaniorum. Istah artirtdigi kesin dolayisi ile kg aldim. Hep 34 beden giyen biri olarak suan large beden giyyorum :) kimi bebek gelisimi beyin icin vs cok faydali dio benim kendi doktorum da bikimsel bi kaniti yok dior. Kullanan var mi daha fazla kg almak istemiorum. Bu arada bugun konyrolumuz var :)
Benm doktorum mutlaka kullan dedi ve kullanıyorum gece yatarken alıyorum iştahımı açmasın diye ama gece tuvalete kalktıkça açlıktan zor uyuyom o ayrı :)
TemiLik yapiyorum yarim saatte bi oturup bir avuç kaju yiyorum kizimda icimde bayram ediyor![]()
gözün aydın canım benim edepli erkeğim de geç göstermişti kendini artık sizin isim telaşı başlar hayırlı olsun çok sevindim :)Geldim cnm çok mutluyum erkek mis miniğim kesinlikle erkek dedi doktorum 800 gram 33 santim olmuşşeker yüklemesi yapıldı 50 mg bi saat aç durup kan verdim ondan öncede idrar aldılar 3 telefon açıp ogrencem sonuçları herşey iyi dedi doktorum kızlar
![]()
Geldim cnm çok mutluyum erkek mis miniğim kesinlikle erkek dedi doktorum 800 gram 33 santim olmuşşeker yüklemesi yapıldı 50 mg bi saat aç durup kan verdim ondan öncede idrar aldılar 3 telefon açıp ogrencem sonuçları herşey iyi dedi doktorum kızlar
![]()
250 ml aldim canimcanim bende biberona karar veremedm orta boy 250ml dir heralde oda yeni dogan için büyük olur mu bilemedim
Geldim cnm çok mutluyum erkek mis miniğim kesinlikle erkek dedi doktorum 800 gram 33 santim olmuşşeker yüklemesi yapıldı 50 mg bi saat aç durup kan verdim ondan öncede idrar aldılar 3 telefon açıp ogrencem sonuçları herşey iyi dedi doktorum kızlar
![]()
Demi sınır 140 şa benimki az yuksek yedıkletıme dikkat edıp bıdahakı kontrole baktırım inş bayramda kendımı çikolata ve tatlı karşı tutarımcanım benim 175 di doktorum diyet verdi 1 ay diyetle geçirdim sonra tokluk şekeri ölçtü düşmüş çok şükür senin ki çok yüksek değilmiş aslında 140 sınır diye biliyorum
Ben anneme mezarlığa beraber gideriz dedim sen hamilesin gelemezsin dedi kabul etmedi. Sanırım böyle bi inanış var.ev hanımı olsam şimdiyeeee neler yapmıştım da işle olmuyor![]()
Halıları kaldırırız sileriz tuvalet banyo falan işte ancak yaparım
Hamile mezarlığa gitmez şeyi nerden çıktı yaw ilk defa duyuyorum
Yok islamiyette öyle bişey
O suyu içireceklerine iki dilim baklava verseler yaarkadaslar ben de seker yüklemesi konusunda cok sey okudum izledim vss... en sonunda yaptırmaya karar verdim... karatay bana çok güven vermiyor... diğer taraftan tüm önce gelen perinatologlar yapılması gerektiğini söylüyor... fiziksel olarak gebelik şekeri oldugunu anlayamıyorsun bu test öncesi, tabi eğer ailede bu risk yok ise... test önemli, doğum sırasında bile sıkıntı yaşatabiliyormus... 50 gr 2 dilim baklavaya eşitmiş, bu durumda neden telaş edip yaptırmayayım ki..
Forums bakmayinca bi eksiklik oluyo gunluk hayatimda artik :) rabbim bebislerimizi saglikla kucagimia versin.
Benim aklima balik yagi takildi smdi. Doktorumdan acayip memnunum yani aile ferdi gibi o derece. Ancak bama balik yagi vermedi. Ben balik hastasi biri olarak durumumdan oturu kokusu rahatsz edio yiyemiorum. Bi arkadasim ikiz dogurdu basindan sonuna kdr unlu bi ptofesore gitti ona efa balik yagi vermisti mutlaka al bakma doktoruna dedi. Normalde yapmam ama omega 3 sonucta die aldim efa balik yagini 1,5 aydr kullaniorum. Istah artirtdigi kesin dolayisi ile kg aldim. Hep 34 beden giyen biri olarak suan large beden giyyorum :) kimi bebek gelisimi beyin icin vs cok faydali dio benim kendi doktorum da bikimsel bi kaniti yok dior. Kullanan var mi daha fazla kg almak istemiorum. Bu arada bugun konyrolumuz var :)
hayırlısı artık beklemekten başka çare yok şuan
kizlar ikizlerime biberona bir türlü karar veremiyorum.avent mi dr.browns mi?125ml mi 250ml cok mu buyük olur yeni dogan ićin?
![]()
canim bende biberona karar veremedm orta boy 250ml dir heralde oda yeni dogan için büyük olur mu bilemedim
Canım Çınar da rüzgar da tek başına güzel isimler benim oyun rüzgârdan yana.. Çınar çok sert geliyor kulağa.. Ama sen içine hangisi siniyorsa onu koy kimseyi umursama:)kızlar biz 2 isim arasında kaldık acık yardım etsenize ÇINAR - RÜZGAR - aslında ben sadece çınar istiyorum ama eşim rüzgarda olsun diyo ikisi birden çok uzun değil mi?
Ben anneme mezarlığa beraber gideriz dedim sen hamilesin gelemezsin dedi kabul etmedi. Sanırım böyle bi inanış var.
Hehehe o zaman kimse şeker yüklemesi yaptırmayı tartışmazdı di mi sadece Fıstıklı mı Cevizli mi kavgası olurduO suyu içireceklerine iki dilim baklava verseler ya![]()
Merhaba kızlar
Ben öğlen uyanabiliyorum. Haliyle öğlen yiyorum bişeyler. Erken kalkamıyorum bir türlü. Siz de durumlar nasıl?
int250 ml aldim canim
125-250-330 ml var orta boy 250 dur diye tahminde bulundum artik Eki Görüntüle 1260417
bende sabah baktm buydu 250ml hayirli olsun canim.nerden aldin?250 ml aldim canim
125-250-330 ml var orta boy 250 dur diye tahminde bulundum artik Eki Görüntüle 1260417
Canım benim doktorum da 3 ay sonunda efa daily balık yapı verdi kendisi profesör ve faydası OLDUĞUNU söyleyerek verdi.. Benim iştahım kapalı ama gayet de güzel kilo alıyorum ama ilaç kilo yaptı ya da iştahımı açtı diyemem için rahat olsun.: balık yemeyi bırak yanına yaklaşamam bence bu dönemde bındestek benim için çok iyi oldu.. Ben 3 aydır kullanıyorum nerdeyse..:
Canım gönlünü ferah tut ya Şafi de karnını of Rabbim sağsalim kavuştueqcak inş evlatlarımıza..
Canım 250 büyük olur çünkü 125 küçük boy onu bile çeyrek doldurup vereceğiz uzunca bi zaman.. Bir de avent daha Yaygın sanırım ama en iyisi Dr brown diyorlar.. Cam şişesi tabi..
Anaa benim içime hep kız doğuyordu maşallah oğluşuna canım Allah bağışlasın :)
Bence büyük olur canım en küçük boyu bile çeyrek doldurup veriyoruz nerdeyse..
Canım Çınar da rüzgar da tek başına güzel isimler benim oyun rüzgârdan yana.. Çınar çok sert geliyor kulağa.. Ama sen içine hangisi siniyorsa onu koy kimseyi umursama:)
Merhaba kızlar
Ben öğlen uyanabiliyorum. Haliyle öğlen yiyorum bişeyler. Erken kalkamıyorum bir türlü. Siz de durumlar nasıl?