2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Forums bakmayinca bi eksiklik oluyo gunluk hayatimda artik :) rabbim bebislerimizi saglikla kucagimia versin.

Benim aklima balik yagi takildi smdi. Doktorumdan acayip memnunum yani aile ferdi gibi o derece. Ancak bama balik yagi vermedi. Ben balik hastasi biri olarak durumumdan oturu kokusu rahatsz edio yiyemiorum. Bi arkadasim ikiz dogurdu basindan sonuna kdr unlu bi ptofesore gitti ona efa balik yagi vermisti mutlaka al bakma doktoruna dedi. Normalde yapmam ama omega 3 sonucta die aldim efa balik yagini 1,5 aydr kullaniorum. Istah artirtdigi kesin dolayisi ile kg aldim. Hep 34 beden giyen biri olarak suan large beden giyyorum :) kimi bebek gelisimi beyin icin vs cok faydali dio benim kendi doktorum da bikimsel bi kaniti yok dior. Kullanan var mi daha fazla kg almak istemiorum. Bu arada bugun konyrolumuz var :)
Benm doktorum mutlaka kullan dedi ve kullanıyorum gece yatarken alıyorum iştahımı açmasın diye ama gece tuvalete kalktıkça açlıktan zor uyuyom o ayrı :)

Geldim cnm çok mutluyum erkek mis miniğim kesinlikle erkek dedi doktorum 800 gram 33 santim olmuş :nazar::nazar::KK46::KK46::KK49::KK49: şeker yüklemesi yapıldı 50 mg bi saat aç durup kan verdim ondan öncede idrar aldılar 3 telefon açıp ogrencem sonuçları herşey iyi dedi doktorum kızlar:KK19:
gözün aydın canım benim edepli erkeğim de geç göstermişti kendini artık sizin isim telaşı başlar hayırlı olsun çok sevindim :)

Geldim cnm çok mutluyum erkek mis miniğim kesinlikle erkek dedi doktorum 800 gram 33 santim olmuş :nazar::nazar::KK46::KK46::KK49::KK49: şeker yüklemesi yapıldı 50 mg bi saat aç durup kan verdim ondan öncede idrar aldılar 3 telefon açıp ogrencem sonuçları herşey iyi dedi doktorum kızlar:KK19:

gözün aydın canım maşşalh :) sonuçlar da iyi gelir inş :)

canim bende biberona karar veremedm orta boy 250ml dir heralde oda yeni dogan için büyük olur mu bilemedim
250 ml aldim canim
125-250-330 ml var orta boy 250 dur diye tahminde bulundum artik
IMG_20141002_144553.webp

gözün aydın canım bu seneki erkekler pek edepli çıktı :KK9: hadi bakalım ismini bekliyoruz

canım benim 175 di doktorum diyet verdi 1 ay diyetle geçirdim sonra tokluk şekeri ölçtü düşmüş çok şükür senin ki çok yüksek değilmiş aslında 140 sınır diye biliyorum
Demi sınır 140 şa benimki az yuksek yedıkletıme dikkat edıp bıdahakı kontrole baktırım inş bayramda kendımı çikolata ve tatlı karşı tutarım

kızlar biz 2 isim arasında kaldık acık yardım etsenize ÇINAR - RÜZGAR - aslında ben sadece çınar istiyorum ama eşim rüzgarda olsun diyo ikisi birden çok uzun değil mi?

Merhaba kızlar :3:
Ben öğlen uyanabiliyorum. Haliyle öğlen yiyorum bişeyler. Erken kalkamıyorum bir türlü. Siz de durumlar nasıl?

ev hanımı olsam şimdiyeeee neler yapmıştım da işle olmuyor :cry::cry::cry:
Halıları kaldırırız sileriz tuvalet banyo falan işte ancak yaparım
Hamile mezarlığa gitmez şeyi nerden çıktı yaw ilk defa duyuyorum
Yok islamiyette öyle bişey
Ben anneme mezarlığa beraber gideriz dedim sen hamilesin gelemezsin dedi kabul etmedi. Sanırım böyle bi inanış var.

arkadaslar ben de seker yüklemesi konusunda cok sey okudum izledim vss... en sonunda yaptırmaya karar verdim... karatay bana çok güven vermiyor... diğer taraftan tüm önce gelen perinatologlar yapılması gerektiğini söylüyor... fiziksel olarak gebelik şekeri oldugunu anlayamıyorsun bu test öncesi, tabi eğer ailede bu risk yok ise... test önemli, doğum sırasında bile sıkıntı yaşatabiliyormus... 50 gr 2 dilim baklavaya eşitmiş, bu durumda neden telaş edip yaptırmayayım ki..
O suyu içireceklerine iki dilim baklava verseler ya:KK72:

Forums bakmayinca bi eksiklik oluyo gunluk hayatimda artik :) rabbim bebislerimizi saglikla kucagimia versin.

Benim aklima balik yagi takildi smdi. Doktorumdan acayip memnunum yani aile ferdi gibi o derece. Ancak bama balik yagi vermedi. Ben balik hastasi biri olarak durumumdan oturu kokusu rahatsz edio yiyemiorum. Bi arkadasim ikiz dogurdu basindan sonuna kdr unlu bi ptofesore gitti ona efa balik yagi vermisti mutlaka al bakma doktoruna dedi. Normalde yapmam ama omega 3 sonucta die aldim efa balik yagini 1,5 aydr kullaniorum. Istah artirtdigi kesin dolayisi ile kg aldim. Hep 34 beden giyen biri olarak suan large beden giyyorum :) kimi bebek gelisimi beyin icin vs cok faydali dio benim kendi doktorum da bikimsel bi kaniti yok dior. Kullanan var mi daha fazla kg almak istemiorum. Bu arada bugun konyrolumuz var :)

Canım benim doktorum da 3 ay sonunda efa daily balık yapı verdi kendisi profesör ve faydası OLDUĞUNU söyleyerek verdi.. Benim iştahım kapalı ama gayet de güzel kilo alıyorum ama ilaç kilo yaptı ya da iştahımı açtı diyemem için rahat olsun.: balık yemeyi bırak yanına yaklaşamam bence bu dönemde bındestek benim için çok iyi oldu.. Ben 3 aydır kullanıyorum nerdeyse..:

hayırlısı artık beklemekten başka çare yok şuan

Canım gönlünü ferah tut ya Şafi de karnını of Rabbim sağsalim kavuştueqcak inş evlatlarımıza..

kizlar ikizlerime biberona bir türlü karar veremiyorum.avent mi dr.browns mi?125ml mi 250ml cok mu buyük olur yeni dogan ićin?

Canım 250 büyük olur çünkü 125 küçük boy onu bile çeyrek doldurup vereceğiz uzunca bi zaman.. Bir de avent daha Yaygın sanırım ama en iyisi Dr brown diyorlar.. Cam şişesi tabi..

Anaa benim içime hep kız doğuyordu maşallah oğluşuna canım Allah bağışlasın :)

canim bende biberona karar veremedm orta boy 250ml dir heralde oda yeni dogan için büyük olur mu bilemedim

Bence büyük olur canım en küçük boyu bile çeyrek doldurup veriyoruz nerdeyse..

kızlar biz 2 isim arasında kaldık acık yardım etsenize ÇINAR - RÜZGAR - aslında ben sadece çınar istiyorum ama eşim rüzgarda olsun diyo ikisi birden çok uzun değil mi?
Canım Çınar da rüzgar da tek başına güzel isimler benim oyun rüzgârdan yana.. Çınar çok sert geliyor kulağa.. Ama sen içine hangisi siniyorsa onu koy kimseyi umursama:)

Ben anneme mezarlığa beraber gideriz dedim sen hamilesin gelemezsin dedi kabul etmedi. Sanırım böyle bi inanış var.

Ben de annemle Kabir ziyaretine geldim ama yüreğim kaldırmadı zaten yakındaki Çay Bahçesine oturdum... Sanırım bu sinen yasak günah olduğundan değil de hamileler hassas olduğu için onları korumak adına Söylenen bit şey ... Yavrularımızın bahtı güzel ömürleri uzun Yaşları da yüz olur inş :)))

O suyu içireceklerine iki dilim baklava verseler ya:KK72:
Hehehe o zaman kimse şeker yüklemesi yaptırmayı tartışmazdı di mi sadece Fıstıklı mı Cevizli mi kavgası olurdu:o ;))

Merhaba kızlar :KK3:
Ben öğlen uyanabiliyorum. Haliyle öğlen yiyorum bişeyler. Erken kalkamıyorum bir türlü. Siz de durumlar nasıl?

Valla ben nöbet tutar gibi bi WC'ye bi suya kalkıyorum uyuyamıyorum hiç.. Gün içinde de öyle.. Uyuyabikdiğib kadar uyu tadını çıkar :))

Canım benim doktorum da 3 ay sonunda efa daily balık yapı verdi kendisi profesör ve faydası OLDUĞUNU söyleyerek verdi.. Benim iştahım kapalı ama gayet de güzel kilo alıyorum ama ilaç kilo yaptı ya da iştahımı açtı diyemem için rahat olsun.: balık yemeyi bırak yanına yaklaşamam bence bu dönemde bındestek benim için çok iyi oldu.. Ben 3 aydır kullanıyorum nerdeyse..:

Canım gönlünü ferah tut ya Şafi de karnını of Rabbim sağsalim kavuştueqcak inş evlatlarımıza..

Canım 250 büyük olur çünkü 125 küçük boy onu bile çeyrek doldurup vereceğiz uzunca bi zaman.. Bir de avent daha Yaygın sanırım ama en iyisi Dr brown diyorlar.. Cam şişesi tabi..

Anaa benim içime hep kız doğuyordu maşallah oğluşuna canım Allah bağışlasın :)

Bence büyük olur canım en küçük boyu bile çeyrek doldurup veriyoruz nerdeyse..

Canım Çınar da rüzgar da tek başına güzel isimler benim oyun rüzgârdan yana.. Çınar çok sert geliyor kulağa.. Ama sen içine hangisi siniyorsa onu koy kimseyi umursama:)

sağol canım ama siz fikrinizi söyleyin yine ben hemen etkilenirim :)

Back
X