2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
herkese günaydın...uyku seti alanlara bir sorum olacaktı uyku setinin içindeki elyaf yorganı mı kullanacaksınız yoksa çarşaf takımı gibi olan setlerden alıp yorganı ayrı mı aldınız ya da yaptırdınız?ha bi de unutmadan sorayım bu park yatağın içine yatağı nerelerden aldınız?
Yok canim elyaf yorgan sadece gorsel amacli. Annem yun yorgan yaptı birde.
Ayri nevresim takimi aldik 2 tane.
Yatagi ise beşik aldigimiz yerden aldik.

kizlar idrar yolu enfeksiyonum böbreklerime vurmuş.dünden beri sancidan kivrandim.bugün acile gittim igne ve serum yedim.bir sürude ilac.ilaclar bebislerime zarar verir mi die hem dr hemde eczaciya sordm yok dedilrr ama icime sinmiyor.nasil gececek bu iltihap bilmiyorum

Kizzlar yatindam başlayıp evimi yavaş yavaş temizleyim diyorum. .ama nerden baslayip neyi nasil yapacagimi bilemiyorum. .bana akil verir misiniz..yarin mutfagimi temizleyim.ama nerden baslayim nasil yapim..evde hep annemle yapardik..simdi kendim halletmek istiyorum..mutfagim ışıl ışıl olsun istiyorum ama nasil

herkese iyi akşamlar gezmekten dolaşmaktan işlerden anca dinleniyorum iki gündür sonunda duvar kağıdımızı beğendik hayırlısıyla salı gelicekmiş perşembe mobilyalar gelene kadar halletmeyi düşünüyoruz duvarları da
bugün bebek odasındaki tv yi mutfağa taşıdık onunla uğraştık duvar kağıdı aradık birde uyku seti aradık
ama uyku seti bulamadık istediğim gibi, netten beğendiğim var sanırım onlardan kaarar vereceğiz inş kafam biraz daha rahatladı şimdi

Kizzlar yatindam başlayıp evimi yavaş yavaş temizleyim diyorum. .ama nerden baslayip neyi nasil yapacagimi bilemiyorum. .bana akil verir misiniz..yarin mutfagimi temizleyim.ama nerden baslayim nasil yapim..evde hep annemle yapardik..simdi kendim halletmek istiyorum..mutfagim ışıl ışıl olsun istiyorum ama nasil
Hiç kalkışma ben şuan pert durumdayım bugun Öğlen Namazdan sonra başladım yazlık kışlık yıka kaldır işlemine akşam ezanı 6 da bitirdim daha bitmemişti ama ben bittim yemeği yedim uzandım 1 saat uyumuşum kalktımki şişmişim başım ağrımış artık yorgunluk yaramıyo helede mutfak ince iş buzamana bırakmasaydın bende 1 ay önce düzledim dışını zaten sürekli sil el izi oluyo cok

İçimizde iyi bir söz yazarı var mı kızlar güzel bi dualı ninni yazsa bebeğe uyuturken onu söylesek hem ona dua etmiş olsak...

kalabalk ama yalniz arkadasim bi de kendmize kucuk valiz hazirlayacagiz icine pijama takimi ,sabahlk hasta bezi,gogus pedi ,tarak,toka,kucuk ayna koyacaksin boylece ayriyeten cantaya gerek yok evde kisa sureli seyahtlerde kullandigin bi canta isi gorur ;)

kalabalk ama yalniz arkadasim bi de kendmize kucuk valiz hazirlayacagiz icine pijama takimi ,sabahlk hasta bezi,gogus pedi ,tarak,toka,kucuk ayna koyacaksin boylece ayriyeten cantaya gerek yok evde kisa sureli seyahtlerde kullandigin bi canta isi gorur :KK66:

yavaş yavaş çantaları hazırlamaya başlayacağız inş konuşulur artık bol bol bu konular bende pek bilmiyorum ne koyacağımızı sırası gelmedi diye araştırmıyorum odayı halledeyim bi hemen çantaları hazırlayacağım

Selam kızlar,
Bugün kipa'da çok güzel bebek kıyafetleri satıldığını keşfettim. Market alıiverişini oradan yapmadığımız için hiç bilmiyordum. Bir arkadaşım söyledi. Girip baktık ürünler gerçekten çok güzel, marks&spencer kalitesinde ve fiyatlar yarı yarıya. Mesela 5'li bodyler 30 lira, indirimli ürünler vardı uygun fiyatlara, tavsiye ederim.

Selam kızlar,
Bugün kipa'da çok güzel bebek kıyafetleri satıldığını keşfettim. Market alıiverişini oradan yapmadığımız için hiç bilmiyordum. Bir arkadaşım söyledi. Girip baktık ürünler gerçekten çok güzel, marks&spencer kalitesinde ve fiyatlar yarı yarıya. Mesela 5'li bodyler 30 lira, indirimli ürünler vardı uygun fiyatlara, tavsiye ederim.

evet canım biz baya şey aldık oradan kızıma ve hep indirimden aldık, çok uyguna geliyor indirim olduğu zamanlar 5 li çıtçıtlı body 16 tl ye aldık en son mesela

Sezincim iyiki cok geckalmadan kesfetmissin harika polar tulum lari falan var f&f yurt disi ihraci. O yuzden cok uygunlar ;) biberonlarda ucuz orda nuk falan ne ararsan var ben kizima nuk anne bebesi tipli aldim ordan simd kardesi kullanir ins

Aslinda hiçbişey de yapamıyorum bakma ev kirli olunca cildiryorum iste..kocamda artik rahatsiz oluyor izin gunmde temizkeyelim diyor hic bilmiyorum valla..annemlerde gelip temizlicez dedi ama kiyamiyorum iste..kv mi demiyorum bile o hanimagadir hic orali olmaz ne arar ne sorar anca trip atar

Aslinda hiçbişey de yapamıyorum bakma ev kirli olunca cildiryorum iste..kocamda artik rahatsiz oluyor izin gunmde temizkeyelim diyor hic bilmiyorum valla..annemlerde gelip temizlicez dedi ama kiyamiyorum iste..kv mi demiyorum bile o hanimagadir hic orali olmaz ne arar ne sorar anca trip atar
Valla benim evde kötü nasıl yapıcam bilemedim nerden başlasam daha zamanda var üf anca ywmek bulaşık başka bişiy yaoamıyorum

aynı böyle bi rüyayı bende gördüm canım
bebeğim doğmuş ne annem var ne kardeşlerim bebek çıplak elimden düşüyor falan
psikolojik olarak etkileniyoruz işte
Bilinç altı yetişemeyeceğini düşünüyor biz de rüyada bunları görüyoruz. Bugün alışveriş merkezine uğradık yürürken karnımın altında bi sancı oldu hiç gezemeden eve döndük. Üstelik karnım daha çok büyük de değil.

Back
X