Kızlar misafir geldigi zaman elinizden geleni yapın..ama cok ugrasmayınbencs bunları düşünmeyin şiödiden... Çünkü o zaman geldiginde komsuların veya akraban ziyarete geldiginde kapıyı acamamzlık yapmıcaksınız. Acıkcası yapmam etmem demeyin..
İsteyerek veya istemeyerek yapıcaz.. Zaten ilk zamanalr cok yakınlarınız gelir..
Bikaç aylık olunca artık akrabalarınz gelir..
Hem unutmayın dost insanı ziyaret eder.. Her dostumuz akrabamız dörtdörtlük olmaz evet.. Aka bizim yanımıza geliyolarsa bizi sevdiklerinden saydıklarından gelir.. Misafir bu..
Bilmiyorum ama bna misafir pek sorun ggözükmüyo..
Kızımdada gelenim oldu geldıler cayımızı yaptık içtik .. Yıkadılar bulasıklarını gittiler..
Tek dikkat etmeiz gereken gelenlerin hasta olmaması ki zaten bilinçli bi insan hastayken yenidogum yapmıs birinini yanına gitmez..
Rosacım sana su konuda katılıyorum..
Nazar insanı mezara koyar..hayvanı kazana derler... Rabbim muhafaza etsin.. Sürekli olunmak lazım..
Nazar duaları ayetler okunması gerekıyo.. Kötü gözle degil iyi niyetle bile baksalar nazar olur....
Sürekli okunmak gerekır.. Ayetel kürsi nazar ayeltlerı okunursa inş biiznillah bişi olmaz..
Buzdolabına bişiler koymak.. Drin dondurucunuz varsa koyun doldurun derim

Bazen hiç hlaınız olmuyo gercekten.. Sürekli dısardande isteyemiyosun kı bunun saglıklı olmadıgını biliyoruz ki bebek emziricez.. Sebzelerden yemeklık koyun.. Kıymanızı köfte yapıp koyun.. Etlerınızı dograyıp kavurmalık koyun..
Sarmalarınız börekleriniz..ne bilim ne cok seviyorsunuz... Onu koyun..
Beb bi ara corba bile yapıp koymustum..
Cıkartıp atıyodum tencereye oh miss gibi taptaze..
Yani kızlar su bi gercek ki elimizi kılumuzu hiçbiseyden pat dıye cekemeyiz.. Yanımızda duran kısıye güvenmemelıyız.. En fazla kac gün durcak.. Bunları böle anlatıyprum hanı gercek bunlar yani.. En azından bnm gerceklerım..gücümün yertigi kadarını yapmaya calısıyprum..Rabbm Kendiden baska kımseye muhtac etmesın minnet ettirmesin..
Annemiz babamız kvdemiz kardesimiz o su bu hepsi en fazla su kadar gün kalıcaklar.. Ama biz o kadar gün anne olmıcaz.. Rabbim ömür berirse ölene kadar olucaz.. O yüzden güçlü olöamız lazım.. Böle aman misafirdi aman temizlkti aman yemekti bunları sorun olarak görmeyelim bile.. Biz herseyin üstesinden geliriz.. Ama 10 günde ama 1 haftada bu kımseyi ilgilendirmez..
Beb ilk dogumumda yaptıgım hatalardan yasadıım sorumlardan arındım.. Birdaha aynı hatayı rabbimden baska kımse yaptıramaz bana..
Ayyy cok konusmusum.:)