Kızlaarr gelelim bana ve Bendeki durumlara:))
Birkaç haftadır nerdeyse depresyondaydım ve söyleyince annem çook kızmasına rağmen kendimi metres gibi hissediyordum!!

(

(
Adam bebeği peydahladı gitti, ne kendisi ilgileniyor ne de ailesi bi arayıp soruyor( şu zamana kadar üç kere arayıp kendi haline ağladı kapadı tel.i annesi) aslında normalde aramızda bir sıkıntı yok çünkü ben hürmet konusunda önde gidiyorum..
Hamileliğimim 4 Ay'ı hastanede serum yiyerek geçti her yediğimi çıkardık hala daha günde 2 zofran alıyorum ve ezan gibi beş kez kuruyorum. Diğer hamileliğimde kusmaktan yutak borumu yakmıştım

( neyse bunlara rağmen şikayet etmem fıldır fıldır gelenler ay benim de hamileliğim kötü geçiyor der:)
Böbreklerim iltihaplanmış kum döküyorum vs vs derken sinir sistemim çöktü..
Eşim çok yoğun Çalışıyor... Haftaiçi gece gelir koşa koşa wcye gider yemek yer sonra da uyur kalır sabah göremeden gider. Bir de nazlıdır okşanarak uyumak ister ve benim tek kolumda serum varken de bunları ister:))
Elhamdulillah bir Sıkıntımız yok ama her şey çok ağrıma gitmeye başlamıştı Beşik alınacak annenle git al bebel odası temizlenecek çalışan ablalarım izin alsın onlar temizlesin vs vs.. Artık nüfusa baba adı olarak kendi ailemi yazdırmayı düşünüyordum ve sürekli yatak modundaydım..
bebek Odası'nı bile ablamla gidip baktık seçtik kızcağız arabada uyuyan bebeği ile beni dükkan dükkan gezdirdi dur kalk indir bindir benimle uğraştı. Sonunda Odayı beğendik aldık eşim şimdi "e ben yaparsam böyle güzel oda Yaparım" diyor:))
Illeri yoğun diye göya bana ve bebeğine vakit ayıramadık ama annesinin Dişi çekilecek olsa bir gün izin alır:))
Dilimde hep dualar. Bebeğim üzülmesin ben bebeğime yeterim... Diye avutmalar
Derken bebek Odası'nı temizlemiş canım çıkmış anneme geçtik ki süprizzz kapı açıldı her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş hazırlanmış bir bebek partisi :)))
Ilaç gibi geldi çok şükür Rabb'ime:)) eşim iş için Yurtdışına gidecek belki doğumuma yetişemem ihtimali var ilk defa bu kadar uzun zaman ayrı kalacağız normalde ben de giderdim onunla ama şimdi benek var zor bi hamilelik doğum yaklaştı vs .. Öyle iyi geldi ki..
Tabi ÇOĞU şeyi yine ailem yapmış ama olsun her şey ilaç gibi geldi istediğim pasta süsler balonlar çerçeveler aklınıza ne gelirse... Hepsi kızıma ve bana özel hazırlanmış süpriz hi parti :))
Çok mutlu oldum.
Tek sıkıntı benek Odası'nı temizlemiş paspal bir halde partiye katıldım hehe