2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Herkese günaydın anneler:))

Rüya manyağı olma sebebimiz artık bebeklerimizin de rüya Görüyor olması olabilirmiş:)) onlar da birer küçük insancık işte :))

Sılacım hayırlı olsun isminiz ve Allah yardımcın olsun valla gurbette 3+1 erkekle uğraşmak zor iş Allah yardımcın olsun :KK43:

Yok canım üşümez genelde yan korumaları sert bambuya sepete vs örtüyorlar var Çarpmasın diye üşümesin diye değil.. Uyku seti Şart değil ama her şey heves işte:))

Larkincim Hoşgeldin ve büyük geçmiş olsun hem sana hem eşine:KK43:
Duvar kağıdı işe ilgili yazacaktık modoko keyap ve imç unkapanında çok uygun Şeyler var. Biz önce keyap tan Pahalı bir şey aldık sonra Allahtan adamların elinde yokmuş iptal ettirdik İmç den çok uyguna aldık. Rulosunu da 20tl işçilikle yaptı biz uğraşmadık zaten yaralamayız da.. Sizin de işleriniz gel de olsa rastgitmiş çok sevindim :)
Çok geçmiş olsun stres yapma yorgunluk da yoruyor insanı ... Dikkat et kendine...

Ah ben de pamuk yaptırmak istiyorum yüne alerjim var pamuk yatağı olsun istiyorum ama nasıl uğraşacağım artık bebek doğup 6-7 aylık olup da yorgan kullanmaya başlayınca yaptırırım inş..

Allah yardımcın olsun canım.. Herkesin dediği şey keşke erken izin almasaydım sonrasında çocuğumla kalsaydım.. Sen de sık dişini sokabildiğini kadar..

Iki doktora gittim biri Prof. En iyi ilaç bol ılık su sadece bu dedi:KK43:( bitki ilaçları da toksin üretir vücudunda daLa yüklenme hamilenin dedi.. Suyu tavsiye ederim canım arada bal pekmez kaşıkla..

Canım maclaren çok pratik ablam kullanıyor ve çok memnun. Gözümle de görüyorum onu tavsiye ederim. Ama ben stokke alacağım neye dikkat ettin dersen heves işte renklerine tipine vuruldum:))

Ebrucum mide yanmasından mı acı acı kustun acanba? Galeta falan atıştırsaydın tansiyon şeker de oynamış olabilir mi çok dikkat et kendine geçmiş olsun:KK43:(

Aman canım Allah kolaylık versin büyük geçmiş olsun inş tekrar olup da seni korkutmaz..

Canım bence olması gereken bu zaten ama işin içine bebek veya evlilik oldu mı hep abartılıyor diyorlar bunu al gel gitsin olmadı içine bir de Sünger koyarsın fileler bazen uyumlu olmayabiliyor:KK43:(
Inş cnm Allah kimseye ysşatmasın

Kızlaarr gelelim bana ve Bendeki durumlara:))

Birkaç haftadır nerdeyse depresyondaydım ve söyleyince annem çook kızmasına rağmen kendimi metres gibi hissediyordum!! :(( :((
Adam bebeği peydahladı gitti, ne kendisi ilgileniyor ne de ailesi bi arayıp soruyor( şu zamana kadar üç kere arayıp kendi haline ağladı kapadı tel.i annesi) aslında normalde aramızda bir sıkıntı yok çünkü ben hürmet konusunda önde gidiyorum..

Hamileliğimim 4 Ay'ı hastanede serum yiyerek geçti her yediğimi çıkardık hala daha günde 2 zofran alıyorum ve ezan gibi beş kez kuruyorum. Diğer hamileliğimde kusmaktan yutak borumu yakmıştım:(( neyse bunlara rağmen şikayet etmem fıldır fıldır gelenler ay benim de hamileliğim kötü geçiyor der:)

Böbreklerim iltihaplanmış kum döküyorum vs vs derken sinir sistemim çöktü..
Eşim çok yoğun Çalışıyor... Haftaiçi gece gelir koşa koşa wcye gider yemek yer sonra da uyur kalır sabah göremeden gider. Bir de nazlıdır okşanarak uyumak ister ve benim tek kolumda serum varken de bunları ister:))

Elhamdulillah bir Sıkıntımız yok ama her şey çok ağrıma gitmeye başlamıştı Beşik alınacak annenle git al bebel odası temizlenecek çalışan ablalarım izin alsın onlar temizlesin vs vs.. Artık nüfusa baba adı olarak kendi ailemi yazdırmayı düşünüyordum ve sürekli yatak modundaydım..

bebek Odası'nı bile ablamla gidip baktık seçtik kızcağız arabada uyuyan bebeği ile beni dükkan dükkan gezdirdi dur kalk indir bindir benimle uğraştı. Sonunda Odayı beğendik aldık eşim şimdi "e ben yaparsam böyle güzel oda Yaparım" diyor:))

Illeri yoğun diye göya bana ve bebeğine vakit ayıramadık ama annesinin Dişi çekilecek olsa bir gün izin alır:))

Dilimde hep dualar. Bebeğim üzülmesin ben bebeğime yeterim... Diye avutmalar

Derken bebek Odası'nı temizlemiş canım çıkmış anneme geçtik ki süprizzz kapı açıldı her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş hazırlanmış bir bebek partisi :)))
Ilaç gibi geldi çok şükür Rabb'ime:)) eşim iş için Yurtdışına gidecek belki doğumuma yetişemem ihtimali var ilk defa bu kadar uzun zaman ayrı kalacağız normalde ben de giderdim onunla ama şimdi benek var zor bi hamilelik doğum yaklaştı vs .. Öyle iyi geldi ki..
Tabi ÇOĞU şeyi yine ailem yapmış ama olsun her şey ilaç gibi geldi istediğim pasta süsler balonlar çerçeveler aklınıza ne gelirse... Hepsi kızıma ve bana özel hazırlanmış süpriz hi parti :))
Çok mutlu oldum.

Tek sıkıntı benek Odası'nı temizlemiş paspal bir halde partiye katıldım hehe

Allahım yatakta sagdan sola soldan saga dönmek ne büyük nimetmiş... Hapsırmak öksürmek korkmAdan ne büyük nimetmiş.. ;(
Aglamak istiyorum ya.. Sol taraftaki kasıgım bni mahvediyo... Hapsıramıyprum... Öksüremiyorum... Allahımm.. Sen yardım et
Aynı şeyleri düşünüyordum bende canım, gerçekten çok zormuş hamilelik ve annelik. Bunları yaşadıkça annemin kıymetini ve annelerin ayağının altına neden cennetin serildiğini çoook daha iyi anlıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın bebeklerimizi, emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Kızlar merhaba,
Ilk defa bir foruma üye oluyorum, paylaşmaya ve desteğe ihtiyacım var. Yurtdışında olduğum için ve 28 haftalık hamileliğimdeki şikayetlerimi fazla paylaşamadığım için buraya yazmak istedim. Herşey yolunda gitmesine ve birçok kişinin yaşadığı rahatsızlıkları yaşamamama rağmen, hatta gayet yerinde kilo almama rağmen hamilelik bedenen beklediğimden zormuş, moralim bozuluyor yarı hasta gibiyim. Zor olan kısmı top gibi olan karnımın üst kısmında sık sık kas ağrısı gibi ağrı olması, fazla oturmaya, ayakta durmaya veya mutfakta iş yapmaya gelmiyor. Bazen bıçak gibi batıyor. Kasıklarımda pek ağrı ve gerilme yok ama haftalardır karnımın üstü bu şekilde rahatsız ediyor beni.. Sırtımda veya belimde ise hiç ağrı olmadı henüz.. Yürüyüş gibi hafif bir sporu bile yapmak gelmiyor içimden.. Bu tür ağrı, acı hisseden var mı?
Ayrıca yatmak da her türlü rahatsızlık veriyor, olabildiğince iki tarafına yastıklar koyup desteklemeye çalışıyorum hem sırtımı hem karnımı. Bir sağa bir sola idare etmeye çalışsam da sabaha karşı iki taraftan da kalça kemiklerim ağrımaya başlıyor. Aslında sırt üstü çok rahat ediyorum ama hamileliğin son kısmında özellikle, sırt üstü yatmayın diyorlar o yüzden sakınıyorum. Ama bazen sırtüstü uyandığım oluyor, bana veya bebeğe nasıl bir zararı olabilir?
Bunları düşünmekten ne bebeğe isim bakıyorum ne başka şey düşünüyorum.
Kısacası moralim bozuk, paylaşmak istedim.
Bozma canım moralini hepimiz ayni seyleri yaşıyoruz geçecek bunlarin hepsi...bizde daha isim bakmadik bulamadik öyle bekliyoruz bakalım ...

Bozma canım moralini hepimiz ayni seyleri yaşıyoruz geçecek bunlarin hepsi...bizde daha isim bakmadik bulamadik öyle bekliyoruz bakalım ...

Valla sanki bu şikayeti tek yaşayan benmişim gibi geliyor.. internette bile arayınca genelde kasık ağrısı çıkıyor. sadece benim mi karnımın üstü bıçak saplanır gibi ağrıyor? şimdi ofisteyim iki saattir bilgsayar başında oturmam bile yetti, yine ağrıyor.. :(

Kızlaarr gelelim bana ve Bendeki durumlara:))

Birkaç haftadır nerdeyse depresyondaydım ve söyleyince annem çook kızmasına rağmen kendimi metres gibi hissediyordum!! :KK43:( :KK43:(
Adam bebeği peydahladı gitti, ne kendisi ilgileniyor ne de ailesi bi arayıp soruyor( şu zamana kadar üç kere arayıp kendi haline ağladı kapadı tel.i annesi) aslında normalde aramızda bir sıkıntı yok çünkü ben hürmet konusunda önde gidiyorum..

Hamileliğimim 4 Ay'ı hastanede serum yiyerek geçti her yediğimi çıkardık hala daha günde 2 zofran alıyorum ve ezan gibi beş kez kuruyorum. Diğer hamileliğimde kusmaktan yutak borumu yakmıştım:KK43:( neyse bunlara rağmen şikayet etmem fıldır fıldır gelenler ay benim de hamileliğim kötü geçiyor der:)

Böbreklerim iltihaplanmış kum döküyorum vs vs derken sinir sistemim çöktü..
Eşim çok yoğun Çalışıyor... Haftaiçi gece gelir koşa koşa wcye gider yemek yer sonra da uyur kalır sabah göremeden gider. Bir de nazlıdır okşanarak uyumak ister ve benim tek kolumda serum varken de bunları ister:))

Elhamdulillah bir Sıkıntımız yok ama her şey çok ağrıma gitmeye başlamıştı Beşik alınacak annenle git al bebel odası temizlenecek çalışan ablalarım izin alsın onlar temizlesin vs vs.. Artık nüfusa baba adı olarak kendi ailemi yazdırmayı düşünüyordum ve sürekli yatak modundaydım..

bebek Odası'nı bile ablamla gidip baktık seçtik kızcağız arabada uyuyan bebeği ile beni dükkan dükkan gezdirdi dur kalk indir bindir benimle uğraştı. Sonunda Odayı beğendik aldık eşim şimdi "e ben yaparsam böyle güzel oda Yaparım" diyor:))

Illeri yoğun diye göya bana ve bebeğine vakit ayıramadık ama annesinin Dişi çekilecek olsa bir gün izin alır:))

Dilimde hep dualar. Bebeğim üzülmesin ben bebeğime yeterim... Diye avutmalar

Derken bebek Odası'nı temizlemiş canım çıkmış anneme geçtik ki süprizzz kapı açıldı her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş hazırlanmış bir bebek partisi :)))
Ilaç gibi geldi çok şükür Rabb'ime:)) eşim iş için Yurtdışına gidecek belki doğumuma yetişemem ihtimali var ilk defa bu kadar uzun zaman ayrı kalacağız normalde ben de giderdim onunla ama şimdi benek var zor bi hamilelik doğum yaklaştı vs .. Öyle iyi geldi ki..
Tabi ÇOĞU şeyi yine ailem yapmış ama olsun her şey ilaç gibi geldi istediğim pasta süsler balonlar çerçeveler aklınıza ne gelirse... Hepsi kızıma ve bana özel hazırlanmış süpriz hi parti :))
Çok mutlu oldum.

Tek sıkıntı benek Odası'nı temizlemiş paspal bir halde partiye katıldım hehe
Canimmm üzme kendini boş boş konuşurlar bi de hamilelik hastalik degil bizim zamanimizda doktora gitmeden dogururduk falan cok biliyosunuz diyip tersleyeceksin ama oda olmuyor iste....parti isine bayildim keske birileri de bana surpriz biseyler yapsa:) balonlar güller yiyecekler icecekler ve müzik allahhh mest ettin beni simdi yaaa:):)

Merhaba bizde 29+2 olduk kocaman göbeğim var...evimi taşıdım oğlum anaokuluna başladı derken giremedim bu ara herkesler iyidir inşallah...
Magnezyum ne kullanıyorsunuz doktorum yaZdı sağlık ocağına yazdırdım ama adam başka bişi yazdı herhalde suda eriyen şase'lerden içinde hiç hamilelikle ilgili bişi yazmıyor ayrıca magnezyum karbonat ve magnezyum oksit diyor doğru mudur?

Valla sanki bu şikayeti tek yaşayan benmişim gibi geliyor.. internette bile arayınca genelde kasık ağrısı çıkıyor. sadece benim mi karnımın üstü bıçak saplanır gibi ağrıyor? şimdi ofisteyim iki saattir bilgsayar başında oturmam bile yetti, yine ağrıyor.. :KK43:
Geçer insallah üzme tatlım kendini sürekli oturarak masa bası bi işte çalısıyosan ondan oluyordur diye düşünüyorum..

Herkese günaydın anneler:))

Rüya manyağı olma sebebimiz artık bebeklerimizin de rüya Görüyor olması olabilirmiş:)) onlar da birer küçük insancık işte :))

Sılacım hayırlı olsun isminiz ve Allah yardımcın olsun valla gurbette 3+1 erkekle uğraşmak zor iş Allah yardımcın olsun :KK43:

Yok canım üşümez genelde yan korumaları sert bambuya sepete vs örtüyorlar var Çarpmasın diye üşümesin diye değil.. Uyku seti Şart değil ama her şey heves işte:))

Larkincim Hoşgeldin ve büyük geçmiş olsun hem sana hem eşine:KK43:
Duvar kağıdı işe ilgili yazacaktık modoko keyap ve imç unkapanında çok uygun Şeyler var. Biz önce keyap tan Pahalı bir şey aldık sonra Allahtan adamların elinde yokmuş iptal ettirdik İmç den çok uyguna aldık. Rulosunu da 20tl işçilikle yaptı biz uğraşmadık zaten yaralamayız da.. Sizin de işleriniz gel de olsa rastgitmiş çok sevindim :)
Çok geçmiş olsun stres yapma yorgunluk da yoruyor insanı ... Dikkat et kendine...

Ah ben de pamuk yaptırmak istiyorum yüne alerjim var pamuk yatağı olsun istiyorum ama nasıl uğraşacağım artık bebek doğup 6-7 aylık olup da yorgan kullanmaya başlayınca yaptırırım inş..

Allah yardımcın olsun canım.. Herkesin dediği şey keşke erken izin almasaydım sonrasında çocuğumla kalsaydım.. Sen de sık dişini sokabildiğini kadar..

Iki doktora gittim biri Prof. En iyi ilaç bol ılık su sadece bu dedi:KK43:( bitki ilaçları da toksin üretir vücudunda daLa yüklenme hamilenin dedi.. Suyu tavsiye ederim canım arada bal pekmez kaşıkla..

Canım maclaren çok pratik ablam kullanıyor ve çok memnun. Gözümle de görüyorum onu tavsiye ederim. Ama ben stokke alacağım neye dikkat ettin dersen heves işte renklerine tipine vuruldum:))

Ebrucum mide yanmasından mı acı acı kustun acanba? Galeta falan atıştırsaydın tansiyon şeker de oynamış olabilir mi çok dikkat et kendine geçmiş olsun:KK43:(

Aman canım Allah kolaylık versin büyük geçmiş olsun inş tekrar olup da seni korkutmaz..

Canım bence olması gereken bu zaten ama işin içine bebek veya evlilik oldu mı hep abartılıyor diyorlar bunu al gel gitsin olmadı içine bir de Sünger koyarsın fileler bazen uyumlu olmayabiliyor:KK43:(
Hic bilmiyorum canim ya acayip kotu oldum yavrum actir uc bes bise yiyim dedim onlari bile cikardim böyle olacagini biliyodim ama yavruma az besin gitsin dedim ama 5 dk surmedi midemde kalmasi :KK43:
Kraker yiyim dedim yemekten once oda fayda etmedi.

Kızlar merhaba,
Ilk defa bir foruma üye oluyorum, paylaşmaya ve desteğe ihtiyacım var. Yurtdışında olduğum için ve 28 haftalık hamileliğimdeki şikayetlerimi fazla paylaşamadığım için buraya yazmak istedim. Herşey yolunda gitmesine ve birçok kişinin yaşadığı rahatsızlıkları yaşamamama rağmen, hatta gayet yerinde kilo almama rağmen hamilelik bedenen beklediğimden zormuş, moralim bozuluyor yarı hasta gibiyim. Zor olan kısmı top gibi olan karnımın üst kısmında sık sık kas ağrısı gibi ağrı olması, fazla oturmaya, ayakta durmaya veya mutfakta iş yapmaya gelmiyor. Bazen bıçak gibi batıyor. Kasıklarımda pek ağrı ve gerilme yok ama haftalardır karnımın üstü bu şekilde rahatsız ediyor beni.. Sırtımda veya belimde ise hiç ağrı olmadı henüz.. Yürüyüş gibi hafif bir sporu bile yapmak gelmiyor içimden.. Bu tür ağrı, acı hisseden var mı?
Ayrıca yatmak da her türlü rahatsızlık veriyor, olabildiğince iki tarafına yastıklar koyup desteklemeye çalışıyorum hem sırtımı hem karnımı. Bir sağa bir sola idare etmeye çalışsam da sabaha karşı iki taraftan da kalça kemiklerim ağrımaya başlıyor. Aslında sırt üstü çok rahat ediyorum ama hamileliğin son kısmında özellikle, sırt üstü yatmayın diyorlar o yüzden sakınıyorum. Ama bazen sırtüstü uyandığım oluyor, bana veya bebeğe nasıl bir zararı olabilir?
Bunları düşünmekten ne bebeğe isim bakıyorum ne başka şey düşünüyorum.
Kısacası moralim bozuk, paylaşmak istedim.
Hoşgeldin canım aramıza...Bende yurtdışındayım.bizimde bunlara benzer şikayetlerimiz var artık evet son aylar zor geçiyor gerçekten ben ilk hamileligime göre daha zorlanıyorum galiba yaşında etkisi var.Canım işlerini dinlenerek yavaş yavaş yap gece uykusuzlugu başladı şimdilerde bir çok arkadaşta ne yapal8m burda paylaşa paylaşa bu günleride geçiricez inşallah :KK68:

kızlar şöyle süsledim ama içime sinmedi kolonyayı daha açık pembe yapacağım sanırım birde fiyonk deniyim
etiket olarak da şuna karar verdim sanırm

8146.webp

2014-10-21-2243.webp

Aslında işi bitirmiştim geçen haftalarda, sadece bu hafta bikaç gün gelmemi istediler, o da günde 4 saat.. Sebebini ve çözümünü bilsem ne iyi olacak.. :) Acaba hamile pilatesine mi başlamalıyım

Cnm ben kendim için bide hediyelik birine düşünüyorum lavantalı magneti kac tlden Başlıyor fıyat hediye için bu..kendımede cerceveden düşünüyorum onun adetı kac tl bilgin varsa

sordum canım 2 ila 3 arası değişiyomuş çerçeveye süse göre dedi

Kizlar ciciler sayfasina ekledim buraya da ekleyim one arkaya yana sallanan anadizi 65tlye ulustan aldi esim bugun .park yaagi cocuk odasina bunu da 3_4 ay icin yatak odasina ve oturma odasina aldim sallamasi kolay olir gazli olrsa

Eklentiler

• images-3.webp
    images-3.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 99
Back
X