2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
insanlara bu konularda bazen çok sinir oluyorum.İnsanlar daha yorgun argın hastaneden geliyorlar peşi sıra misafir geliyor, bir durun veya keşke anahtar verseydik bizden önce gelseydiniz diyesi geliyor insanın. Hastaneden sonra en az 4-5 gün müsaade edilmeli(ben aylar sonra gidebiliyorum o ayrı mesele).
Kızdığım bir diğer konu loğusa evine resmen gün oturmasına gider gibi bir gidiyorlar 3-4 saatten önce kalkmıyorlar ne ikram edeceksin şaşırıyorsun çaylar kahveler pastalar loğusa şerbeti burada maksat zaten insan saymak değilde kendini eğlemek ağırlattırmak gibi oluyor, ev sahibi zaten rahatsız o anacıkların yanakları kıpkırmızı oluyor hizmet etmekten.
Son olarak o 3-4 saat içerisinde her şeye karışmaları o öyle değil böyle o nasıl bu nasıl... yaaa sana ne bi git sorduk mu söylüyorsun o kadar biliyorsan hasta evinde bu kadar durulmaz önce onu öğren.
Neyse durduk yerde asabiyet yaptım ama çok içli dışlı, insanların hayatına müdahil olmayı sevmiyorum ve benim içinde aynı şeylerin düşünülmesini istiyorum. Loğusa evi bir nevi hasta evidir ziyaretlerin geç ve kısa olmasına ve hatta çok yakın değilse telefonla tebrik edilip varsa mevlütte tebriğin yapılmasını tercih ederim.
ah ah valla 2,5 sene oldu ilk kızımda yaşadıklarım . ama hiç unutamam . acilde doğum yaptım normal doğum sancım falan yoktu . yani şoktaydım bir nevi. gece 24:10 doğum yaptım normalde 1 gün hastanede kalma hakkım vardı. rahat edemem diye sabah 10 da yani doğumdan 10 saat sonra hastaneden çıktım eve giderken yatacağım yatağı hayal ediyordum ki. ne göreyim eşimin akrabalarından yaşça en büyük olanlar çoktan gelmiş bile . o an yüzm düştü bunu anlayan kaynanam neler yaptı bana ki öbür dünya da elim yakasın da . o zaman 2 mart tam grip mevsimi çocuk doktoru . en yakın akraba annene dede hala teyze dayı amca bunlar neyse de diğer akrabalar en erken 20 gün sonra gelsin . bebek mevlüdünü de kırkı çıkınca yap çok kalabalık oluyor konu komşu diye . ilk bebek zaten nasıl bakıcam diye korkuyorsun . doktorda söyleyince bende taktım kafaya eşimde duydu söylenenleri . bende annene söyle dedim . sırf bu yüzden kavga çıktı evde annesi kırkı çıkan bebek koca cocuk oluyormuş mevlüt olur muymuş kendi kızına 4. gün mevlüt yaptı. sütüm kesildi yemin ederim . o kadar ağladım ki . anneannesine sütüm kesildi dedim üzüntüden ne var ki beni üzüyor bukadar dedim . bana dediği laf üzüntüden süt kesilseymiş kocası oldugunde bebeğini emziremezmiş. offff. daha bu pazar kavga esnasında kaynanam sen bizim akrabaları istemdin diye söyledi . hala kafasında paranoyak valla .

hımm senin 3. gebeliğin yani
evet canım
Kızlar ben yürürken yolda düştüm. Biraz karnıma da geldi çok korktum ağladım. Ağrım sızım yok şükür. Bişey yapmam gerekir mi?
geçmiş olsun canım iyiymişsin şimdi
önemli değil canım :)

bence de yavaş yavaş yapmak en iyisi doğuma da yardımcı oluyormuş

rabbim sabır versin canım inş yoluna girer herşey tez zamanda

iyi günlerde kullanın inş arılar çook tatlı

aa canım buda güzel vaalla kenara koyıyım bu resmi belki bunu da düşünebilirim bizim mobilyaya uyuyor renk iyi günlerde kullan inş

güzelmiş canım iyi günlerde kullanın

listeni alıyorum canım :)

bu çok iyi bir fikir bende yapıyım hemen ne kadar dayanır buzlukta börekler ona göre koyıyım pişmeden koyucaz birde demi

o kadar kan oluyormu ekru pjamalar batmaz inş 2 pjama şart gerçekten

inş birşey yoktur canım merak etme geçmiş olsun

yemeklik sulu köfte de iyi fikirmiş bunu da yawpıyım pek anlamam mutfak işinden ama sigara böreği ve sulu köfte cazip geldi başka fikirlere de açığım
sağol canım beğenmene sevindim
Kızlar ben sadece nacizane yaşadıklarımı yazdım yoksa normalde misafirime çok özenen bir insanımdır.Ama siz hastaneden misafirde kapıdan girdigi zaman durum degişiyor tabiki geleck insanlar biraz düşünceli olmalı yoksa kapıya geleni tabiki geri çeviremeyiz.Dogumdan sonra ruhen ve bedenen insan biraz zayıf düşüyor bu yüzden dinlenmek önemli.Dondurucuya koymak için yapılan yemekleride zaten bizim için demiştim kimse olmayınca yapacak hazır oluyor.Tabiki Allah yardım eder hepimize inşallah.Ama ben çok şanslı degildim bu konuda oyüzden paylaşmak istedim en azındantecrübesiz olan arkadaşlara fikir olur.
canım yazdıklarında sonuna kadar katılıyorum misafirde az dursun şişmesin bir izin versin doğum yapan kadına
güle güle kullanın
ay bende bian heves yaptım sizlere gösteriyim dedim hemen bikactanesini cektim:):)
çok güzeller
slm kacak geldi pofff inanin hic vaktim olmuyor gelmeye son zamanlarda iyice agirlastistim hic keyfim yok cumartesi bide popomun ustune dustumki sormayin fenaydim sukur bi sorun olmadi onun harici aksama kadar yari oturarak yari dinlenerek is yapiyorum ne isim bitiyor nede adam akilli dinleniyorumm ben 3 cocuga nasi yetiscem bilmiyorum:KK43:
persembe gunu kontrolumuz var ayrica kan uyusmazligi icin ignemiz olucak insallah hersey yolunda ve sorunsuzdur en cokta kilosunu merak ediyorum oglumun ben baya kilo aldim ama oglusum ne durumda bilmiyorum daha:)
bu arada ismimize EMRE olarka karar verdik sukur sonunda tabi son anda bi degisiklik olmassa :)
mert,eren ve emre daltonlar olucak benim ogluslarim rabbim evlatlarimizin acilarini gostermesin insallah ...
insallah sizlerin keyfi yerindedir kusuruma bakmayin eskisi gibi gelemiyorum ama elimden geldigince gelip kendimden haber vericem insallah hepinizi cok seviyorum iyi bakin bebislere ve kendinize :))
Canım Allah kolaylık versin
Mrb arkadaşlar benim çok ciddi bir sorunum var ve cok üzülüyorum başka yaşayan biri varmı bilmek istedim.sol el bilegim çok ciddi bir şekilde ağrıyor birsey tutarken mont giyerken falan çok sanciyor doktoruma sordum kalsiyum eksikliğin den olabilirmi diye olmaz ondan dedi devam ederse fizik tedaviye gönderirim dedi.Sanirim film falanda cektiremem hamile olduğum için dimi ? Birde korkum doğumdan sonra devam ederse acisından dolayi bebegim le ilgilenemem :KK43:(
Çok rahat bir hamilelik gecirmistim galiba kendime nazar değildim.varmi böyle ciddi bileklerinde ağrı olan? Neyapsam acaba :KK43:
geçmiş olsun
Sılam aynı zamanda gelmişiz :KK19: Özledim seninle konuşmayı, yazdıklarını okumayı...
Emre ismi çok güzel hayırlı uğurlu olsun. Çokta uymuş abilerinin isimlerine. İnşallah hamilelik yorgunluğu geçince yetişeceksin her şeye inşallah.
Şimdi benimde işim bitmiş gibi düşünüyorum iş yaparken ama geçeceğine inanıyorum inşallah:confused:

Bende bu aralar akraba günümü atlattım, oturma odasını Ara odamıza taşıdık.
Mustafamın odasını boşalttık yani. Eşimle 3 duvarı boyayıp, 1 duvarı duvar kağıdı yapmaya karar verdik.
O odayı boşaltınca ev taşınıyormuş gibi birbirine girdi tabi. Eşim o kadar çok yoruldu ki:cry:
Sonra boya yapmaya kalkıştık. Ben kalorifer peteğini (döküm eski tip petek) boyadım.
Eşim tek katı boyadı, yok yapamayacağım galiba dedi, bıraktı. Zaten yorgundu.
Çok şükür eniştemlerin atölyesinde çalışan usta Pazar Pazar imdadımıza yetişti :KK4:
Geldi boya yaptı, oturma odasını taşıdığımız odayı boyadı. Bu akşamda duvar kağıdını yaptı.
Ablam geldi ortalık topladık, boya kalıntılarını temizledi falan filan. Çok yoğunduk yani.
Televizyonu da salona taşıdık, TV ünitesi sipariş ettik..

1 haftadır çok sancım vardı. Ne olduğunu anlayamıyordum. Vajinama doğru makata doğru sancı, Mustafamın hareketleri kramp gibi sancılar falan filan derken bugün doktoruma gitmeyi istedim
Ablam geldi hemen gittik.
Muayanehanesine gittik, dediklerimi anlatınca muayene edelim bir dedi, canı sıkılır gibi oldu.
Ama aradan geldiğimiz için bir kaç hastasının muayenesini beklememizi istedi.

Bekledi girdik içeri. Vajinal ultrasonla baktı. Rahim ağzı sımsıkı kapalı kesinlikle erken doğum riski yok dedi. Hatta bu şekilde gördüğümüz servikslere hiç erken doğum riski yok bile diyebiliriz dedi.
Ama tabi ne olur bilinmez sonuçta...
Çok iyi çok normal korkacak endişe edecek hiçbir şey yok, hamileliğin tadını çıkar dedi.
Sonra hadi yüzünü de görelim dedi ve karından baktı. 4 boyutlu ultrasonla Mustafımızın yüzünü gördük yine:rolleyes: Ama o kadar hareketliydi sürekli yüzünü kaçırıyordu:rolleyes:
Ay ay ayy ne çirkin bir bebek bu böyle deyip bize takıldı yine doktorumuz..
Ama çoook tatlıyrdı çoook:KK36:
Suyuda çok güzel her şey yolunda, hiçbir sorun yok dedi.
Sonra bu şekilde annenin şikayetlerini dikkate almak gerekir, önemli olabilir dedi.
Ablam neyden korkmamız gerekir Hocam dedi; kanama ve su gelirse derhal gelin dedi.

Ücret almadı sağolsun, zaten 1 Kasımda randevumuz alsaydı batardık:KK70::KK70::KK70:
1 Kasımda yüzüne daha dikkatle bakacağız şimdilik yeter dedi:KK33:

Ben İlahiyat okuyorum, Teknik Lise mezunu olduğum için Arapça hiç bilmiyorum o yüzden kursa gidiyorum.
Ev işleri, Arapça kursu diğer derslere çalışmak, bebek hazırlığı, mevlütte dağıtılacaklar, hastane süslemesi vs çok yoğunum. Zaten bu aralar pek keyfimde yok:cry:
Hatta hiç keyfim yok:cry:

Neyse öyle işte kızlar okuyorum yazdıklarınızı, alış-verişlerinizi çok beğeniyorum, az buçuk eksiklerimiz var onları daha sonra tamamlayacağız biz.
Hepinizle konuşmayı özledim.
Allah'a emanet olun. Dikkat edin kendinize:KK5:
oyyy okurken yoruldum canım iyi yorulmuşsun
Ay kızlar bende basladım temiLigime.. Oturma odam bitti.. Tek tek yapcam yormıcam kendimi..
Aksam bi sakarlık yaptım şükür rabbim korudu.. Bi kupa cay koydum kendime.. O arada sofrada bişi vardı ona uzanım derken pat kaynar cay swn dökül bacagıma ama nasıl bagırdum.. Yanıyorum diye..( rabbim cehennem atesinden korusun)
Hemen cıkarttım eşofmanımı direk banyoya fiskiyeyle soguk su kompress i bi 10 dk falan eşim tutdu napim..
Agladım ama basıl canım yandı ..
Sonra buz torbası koydum .. Şükür ki su toplamadı .. Ama sızlıyo hala.. O aradada tam kızımkucagıma gelıpdu sanıyelık farkla yawrum yanmadı.. Bnm sag baldır yandı kızımın bi yeri nokta kadar dahı olsa yansaydı napardım ben... Neseki su an bişi yok sadece sızlıo..
Rabbim korusun cümlemizi
çok geçmiş olsun
herkese günaydın nasılsınız

benim bebiş ters dönmüş ayaklarını altta hissediyorum ne zaman düzelir hiç bilmiyorum
benimkide aynı canım
Günaydın fıstıklar bogazım çok agrıyor kulaklarim bogazima kadar kaşınıyor faranjit oldum sanirim bogazimdan su bile icemiyorum adaçayı ile gargara yap gecer dediler ama 3 gündür geçmedi sizin var mi tavsiyeleriniz?

Günaydın kızlar valla bende miğde agrısıyla uyandım birde gece galiba üşüdüm haoşırıyorum birde ben çok rüya görmeye başladım ne iş o rüyadan bu rüyaya okadar ćok ki kızım doğmuştu gezdiriyordum onu hayır olsun

Günaydın kızlar a nasilsinz. .benm vucut dökülüyor ya samki heryerim şişmiş hic bise yapamıyorum saga yatamadm sola yata yata yanim curudu resmen kabuslar yorgunluklar..oyy oy.saglikla gekeydi minik sipalar valla hamilelik cok zormus

Gunaydinlar kizlar.bu sabahin 6 sinda uyandim ilk defa okadar kotu oldum zaten bacak ve kol agrisindan zor daldim uykuya sabah mide bulantisi kusma bas dönmesiyle kalktim.kafami donduremiyorum resmen donuyor.bi kac kere afederainiuz aci aci kustum sanirim oyle rahatladim.ne oldugunu bende anlamadim.esimde gece isten gelmis salonda uyumus kalmis ben kalkinca geldi uykuya bi turlu dalamiyorum yer degisikligi yaptik salona tasdindik arasdasn zaman geçmiş uyumus kalmis iz neydi o sabah sabah ya

gece Kimse uyumamış galıba bende dün gündüzden bır baş ağrısı yüz göz şişme tansıyon Yüksel farkettim hamıleşıgın başındada olmuştu aynı Şekil sonra ölçtüm küçük 90 hemen limonlu su içtim derken birax düştü ama kafam don don halende öyle gece kaç yer değiştirdim allahım inş son aylarda çıkmaz tansıyonum kızımda cok zorlamıştı
ne oldu kızlar hepinize geçmiş olsun
Kızlaarr gelelim bana ve Bendeki durumlara:))

Birkaç haftadır nerdeyse depresyondaydım ve söyleyince annem çook kızmasına rağmen kendimi metres gibi hissediyordum!! :KK43:( :KK43:(
Adam bebeği peydahladı gitti, ne kendisi ilgileniyor ne de ailesi bi arayıp soruyor( şu zamana kadar üç kere arayıp kendi haline ağladı kapadı tel.i annesi) aslında normalde aramızda bir sıkıntı yok çünkü ben hürmet konusunda önde gidiyorum..

Hamileliğimim 4 Ay'ı hastanede serum yiyerek geçti her yediğimi çıkardık hala daha günde 2 zofran alıyorum ve ezan gibi beş kez kuruyorum. Diğer hamileliğimde kusmaktan yutak borumu yakmıştım:KK43:( neyse bunlara rağmen şikayet etmem fıldır fıldır gelenler ay benim de hamileliğim kötü geçiyor der:)

Böbreklerim iltihaplanmış kum döküyorum vs vs derken sinir sistemim çöktü..
Eşim çok yoğun Çalışıyor... Haftaiçi gece gelir koşa koşa wcye gider yemek yer sonra da uyur kalır sabah göremeden gider. Bir de nazlıdır okşanarak uyumak ister ve benim tek kolumda serum varken de bunları ister:))

Elhamdulillah bir Sıkıntımız yok ama her şey çok ağrıma gitmeye başlamıştı Beşik alınacak annenle git al bebel odası temizlenecek çalışan ablalarım izin alsın onlar temizlesin vs vs.. Artık nüfusa baba adı olarak kendi ailemi yazdırmayı düşünüyordum ve sürekli yatak modundaydım..

bebek Odası'nı bile ablamla gidip baktık seçtik kızcağız arabada uyuyan bebeği ile beni dükkan dükkan gezdirdi dur kalk indir bindir benimle uğraştı. Sonunda Odayı beğendik aldık eşim şimdi "e ben yaparsam böyle güzel oda Yaparım" diyor:))

Illeri yoğun diye göya bana ve bebeğine vakit ayıramadık ama annesinin Dişi çekilecek olsa bir gün izin alır:))

Dilimde hep dualar. Bebeğim üzülmesin ben bebeğime yeterim... Diye avutmalar

Derken bebek Odası'nı temizlemiş canım çıkmış anneme geçtik ki süprizzz kapı açıldı her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş hazırlanmış bir bebek partisi :)))
Ilaç gibi geldi çok şükür Rabb'ime:)) eşim iş için Yurtdışına gidecek belki doğumuma yetişemem ihtimali var ilk defa bu kadar uzun zaman ayrı kalacağız normalde ben de giderdim onunla ama şimdi benek var zor bi hamilelik doğum yaklaştı vs .. Öyle iyi geldi ki..
Tabi ÇOĞU şeyi yine ailem yapmış ama olsun her şey ilaç gibi geldi istediğim pasta süsler balonlar çerçeveler aklınıza ne gelirse... Hepsi kızıma ve bana özel hazırlanmış süpriz hi parti :))
Çok mutlu oldum.

Tek sıkıntı benek Odası'nı temizlemiş paspal bir halde partiye katıldım hehe
sonu tatlı olmuş yazının canım bundan sonra hep iyi olur inşaallah
kızlar şöyle süsledim ama içime sinmedi kolonyayı daha açık pembe yapacağım sanırım birde fiyonk deniyim
etiket olarak da şuna karar verdim sanırm

Eki Görüntüle 1276805
Eki Görüntüle 1276806
bence güzel olmuş böyle
Kızlar bu kasıgımdakı vajınamdaki agrı nolcak.. Bn en iyisi bi randevu alayım... Dayanamıyorum ya...
Allahım.. Bebişim dönmüşmü acaba cok mmerak ediyorum
canım seninde bebişin ayaklar aşağıdaysa ondandır benimki ondanmış bugün öğrendim
insanlara bu konularda bazen çok sinir oluyorum.İnsanlar daha yorgun argın hastaneden geliyorlar peşi sıra misafir geliyor, bir durun veya keşke anahtar verseydik bizden önce gelseydiniz diyesi geliyor insanın. Hastaneden sonra en az 4-5 gün müsaade edilmeli(ben aylar sonra gidebiliyorum o ayrı mesele).
Kızdığım bir diğer konu loğusa evine resmen gün oturmasına gider gibi bir gidiyorlar 3-4 saatten önce kalkmıyorlar ne ikram edeceksin şaşırıyorsun çaylar kahveler pastalar loğusa şerbeti burada maksat zaten insan saymak değilde kendini eğlemek ağırlattırmak gibi oluyor, ev sahibi zaten rahatsız o anacıkların yanakları kıpkırmızı oluyor hizmet etmekten.
Son olarak o 3-4 saat içerisinde her şeye karışmaları o öyle değil böyle o nasıl bu nasıl... yaaa sana ne bi git sorduk mu söylüyorsun o kadar biliyorsan hasta evinde bu kadar durulmaz önce onu öğren.
Neyse durduk yerde asabiyet yaptım ama çok içli dışlı, insanların hayatına müdahil olmayı sevmiyorum ve benim içinde aynı şeylerin düşünülmesini istiyorum. Loğusa evi bir nevi hasta evidir ziyaretlerin geç ve kısa olmasına ve hatta çok yakın değilse telefonla tebrik edilip varsa mevlütte tebriğin yapılmasını tercih ederim.
çok şok haklısın
ah ah valla 2,5 sene oldu ilk kızımda yaşadıklarım . ama hiç unutamam . acilde doğum yaptım normal doğum sancım falan yoktu . yani şoktaydım bir nevi. gece 24:10 doğum yaptım normalde 1 gün hastanede kalma hakkım vardı. rahat edemem diye sabah 10 da yani doğumdan 10 saat sonra hastaneden çıktım eve giderken yatacağım yatağı hayal ediyordum ki. ne göreyim eşimin akrabalarından yaşça en büyük olanlar çoktan gelmiş bile . o an yüzm düştü bunu anlayan kaynanam neler yaptı bana ki öbür dünya da elim yakasın da . o zaman 2 mart tam grip mevsimi çocuk doktoru . en yakın akraba annene dede hala teyze dayı amca bunlar neyse de diğer akrabalar en erken 20 gün sonra gelsin . bebek mevlüdünü de kırkı çıkınca yap çok kalabalık oluyor konu komşu diye . ilk bebek zaten nasıl bakıcam diye korkuyorsun . doktorda söyleyince bende taktım kafaya eşimde duydu söylenenleri . bende annene söyle dedim . sırf bu yüzden kavga çıktı evde annesi kırkı çıkan bebek koca cocuk oluyormuş mevlüt olur muymuş kendi kızına 4. gün mevlüt yaptı. sütüm kesildi yemin ederim . o kadar ağladım ki . anneannesine sütüm kesildi dedim üzüntüden ne var ki beni üzüyor bukadar dedim . bana dediği laf üzüntüden süt kesilseymiş kocası oldugunde bebeğini emziremezmiş. offff. daha bu pazar kavga esnasında kaynanam sen bizim akrabaları istemdin diye söyledi . hala kafasında paranoyak valla .

ayyy dengesizler Allah kolaylık versin canım sana

Kızlar büyük kuzum hasta ateşli onu hastaneye götürdük gitmişken bende muayene oldum sancım vardı iki gündür, benim minikte ters dönmüş ayaklara aşağıda olduğu için tepiyormuş bir güzel o ağrı yapıyormuş, sonunda gördüm kuzumu çok mutluyum hamdolsun

evet canım

geçmiş olsun canım iyiymişsin şimdi

sağol canım beğenmene sevindim

canım yazdıklarında sonuna kadar katılıyorum misafirde az dursun şişmesin bir izin versin doğum yapan kadına

güle güle kullanın

çok güzeller

Canım Allah kolaylık versin

geçmiş olsun

oyyy okurken yoruldum canım iyi yorulmuşsun

çok geçmiş olsun

benimkide aynı canım

ne oldu kızlar hepinize geçmiş olsun

sonu tatlı olmuş yazının canım bundan sonra hep iyi olur inşaallah

bence güzel olmuş böyle

canım seninde bebişin ayaklar aşağıdaysa ondandır benimki ondanmış bugün öğrendim

çok şok haklısın

ayyy dengesizler Allah kolaylık versin canım sana
Teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür. Ama insan korkuyor.

Kızlar büyük kuzum hasta ateşli onu hastaneye götürdük gitmişken bende muayene oldum sancım vardı iki gündür, benim minikte ters dönmüş ayaklara aşağıda olduğu için tepiyormuş bir güzel o ağrı yapıyormuş, sonunda gördüm kuzumu çok mutluyum hamdolsun
Çok şükür canım. Keyifleri yerinde olsun da orda biz de mutlu olalım. :)

merhabalar kızlar .. uzun uzun aralardan sonra cok nadir girebiliyorum. umarım herkes iyidir.
Doktora gittik bugun .. Bebişin boyu 40 cm olmuş. Doktor uzun boylu olacak gibi görünüyor dedi. Kilosu da 1100 gr olmuş. Bacaklarıyla başı yukarda, totişi aşağıdaymış. Daha dönebilir dedi.
Benim kuyruk sokumu kemiğimde yamukluk vardı. Bide malesef ki vajinal varis .. Kendini sezeryana alıştır dedi
:KK61:

Mrb arkadaşlar benim çok ciddi bir sorunum var ve cok üzülüyorum başka yaşayan biri varmı bilmek istedim.sol el bilegim çok ciddi bir şekilde ağrıyor birsey tutarken mont giyerken falan çok sanciyor doktoruma sordum kalsiyum eksikliğin den olabilirmi diye olmaz ondan dedi devam ederse fizik tedaviye gönderirim dedi.Sanirim film falanda cektiremem hamile olduğum için dimi ? Birde korkum doğumdan sonra devam ederse acisından dolayi bebegim le ilgilenemem :KK43:(
Çok rahat bir hamilelik gecirmistim galiba kendime nazar değildim.varmi böyle ciddi bileklerinde ağrı olan? Neyapsam acaba :KK43:
Canim moralini bozma o bilek agrisini saha dun doktordan dinledim sebebi bilekteki sinirlere vucudumuzdaki odem yuzunden baski olmasi ve sinirin sikismasi insallah odemini atarsan sorun kalmayacak . Hic uzulme dogumdan sonra odem falanda kalmayacak bebisinlede gayet guzel ilgileneceksin insallah. Kalbini ferah tut.

3 gün izin aldım yuppiii :D h.sonuyla birlikte 5 gün. bi güzel dinlenirim ki ooh.
sınavım olmasaydı daha güzel olabilirdi ama napalım mecbur calışacaz paşa paşa :D
o izinden bana da lazım.. perşembeye yetişecek iki tane makale ödevim var, ben bebek alışverişi peşindeyim :p Türkçe de değil makaleler, ne ara nasıl bitecekler bilmem. Aynı anda çalışmak, okumak, hamile olmak zor mu ne :KK45:

3 gün izin aldım yuppiii :D h.sonuyla birlikte 5 gün. bi güzel dinlenirim ki ooh.
sınavım olmasaydı daha güzel olabilirdi ama napalım mecbur calışacaz paşa paşa :D

Bende rapor aldım ve bugün evde çooooook sıkıldım. Alışınca zor geliyor galiba :)
Anlamadım gitti işte de sıkılıyorum evde de

Bende rapor aldım ve bugün evde çooooook sıkıldım. Alışınca zor geliyor galiba :)
Anlamadım gitti işte de sıkılıyorum evde de
ay ben evde sıkılacağımı hiç sanmıyorum. çok sıkıldım valla calışmaktan. 16 haftanın başlayacağı günü iple cekiyorum :)

kızlar yarın moda çarşına gidicem bebiş için hediyelik bişeyler alcam bakalım neler var kızılayda başka şuraya da bak diyen olursa sevinirimmmmmm

Çalışana
ay ben evde sıkılacağımı hiç sanmıyorum. çok sıkıldım valla calışmaktan. 16 haftanın başlayacağı günü iple cekiyorum :)
Çalışana zor zağten evde oturmak ben 7 kişilik oda arkadaşımla kaka kiki gün nasıl biter anlamazdım bi fabrikayı gezerdim oldu bitti birinci düşük olunca eşim bu sefer işi bıraktırdı şimdi akşama kadar evdeyim tv bile artık istemiyorum

Back
X