Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tşk ederim cnm allah razı olsunCanım benimkinde de varmış kordon doktor ilk söylediği gün canım sıkıldı baya ama eşim okumuş bi yerlerden daha önce bebeklerinin %90 ında tek tur olurmuş zaten. Ertesi gün başka bir durum için druma gittiğimde kordon olayını söyledim hareketlerimi kısıtladım dedim yok yaa onda korkacak bişi yok rahat ol dedi
Yap arkadaşım bence iyi olur arinsin deterjandan iyiceİyi akşmlar kıZlar bn bebegmn giysilerini hassas ayarda 30 derecede dalan roxy ile yıkadımda ikinci kez durulama yapmam gereklimi lutfen acil cvp bekliyorum çamaşirlar nemli nemli beklyr
Yap cnm daha iyi olur brnde roxiyle yıkadim tekrar durulattımYap arkadaşım bence iyi olur arinsin deterjandan iyice
çok sagol canim haklısın agır deterjan kokmuş zaten ben bi kez daha durulayımYap arkadaşım bence iyi olur arinsin deterjandan iyice
sagolun canlarımmm hmn cvp yazdnz iyiki varsınız sizi çok seviyorummm ; )Yap cnm daha iyi olur brnde roxiyle yıkadim tekrar durulattım
Benimde disim agrir hastaneye gidince kesilir tamamen psikolojikArkadaşlar sabah baslayan kasılmalarım bir türlü geçmek bilmedi gün içinde kısa aralıklarla sık sık sancim oldu kahverengi akintimin da rengi acildi saat 17de dr a gittik ne enteresandır ki nts ye baglandim ve yarım saat ama evde durutmayan sancı orda bir türlü gelmedi. Çok ilginç hakikaten hasta sandalyesiyle geldigim hastaneden yürüyerek çıktım eve geldik ve ilaclarimi almama rağmen agrim tekrar basladi ve halen devam ediyor.
Evet ya haftasonu kaldım ya hastanede Allah kimseyi düşürmesin dedim. Bi de bugün de kalsaydım eşim yarin işe gideceği için o kalamayacakti basımda sanırım orda korktum hic agrim olmadı nts den çıkan sonuç tek düzeydi.Benimde disim agrir hastaneye gidince kesilir tamamen psikolojik
Aaa ben de o konsepti kullanacagim. Bugun malzemeleri arastirdim hatta. Bitmis halini merakla bekliyorum :)
Merhabalar.
Bugün aşırı derecede yogundum.kızımın odası boyandı salonlar mutfagimdaki hali yikanci.camlar silindi perdeler yikandi.Gorüncem sağolsun.herseyi o yaptı.kızımın odası misler gibi oldu yarında posetten eşyalar çıkacak dolaba yerleşecek.çantalarımız hazır.hasta bezi yatak koruyucu kendime bez bide kızımın pisik kremi ile yağı kaldı.onlarida aldıkmi tamamdır.
Ben geçmişi bi okuyayım kötü haberler yoktur inşallah.
günaydın anneler :) süslerimizi yaptım haftasonu bitirdim foruma giremedim herkesler iyidir inşallah. çok az işim kaldı artık alışverişimiz de nerdeyse tamam bi ev temizliğim kaldı iki hafta sonra onu yaptırdım mı tamamdır kızımı bekleyebilirim rahat rahat... koyu pembe terliği hastane için yaptım diğerini evde kullancam iyice heyecanlı oldu beklemek![]()
merhaba kızlar doktordan yeni geldim nerden başlasam.. kızım maşallah 3200 gr olmuş 29 aralık sezeryan nasipse nstye girdim açtım uyuyormuş yemek ye bir daha alalım dediler yedim birdaha girdim yine uyuyor hareket yok dedi canım ona sıkıldı perşembe günü bir daha ölçecekler birde boynunda bir kat kordon gözüküyor bundan bişi olmaz dedi doktor ama kafam ona takıldı yani bi tatsızım sevineyimmi üzüleyimmi anlayamadım
Kızlar doğumun yaklaştığını anlamak için bir yöntem var arkadaşlardan öğrenmiştim, yere oturup bacaklarınız uzatıyorsunuz, ayak ayak üstüne atıyorsunuz, eğer atabilirseniz daha var demektir, yok atamıyorsanız bebek iyice inmiş demektir
selaam kızlar bugun kontrolmüz vardı herşey yolundaymış 2825k olmuş boyuda yaklasık 50cm dr normal doğum için çok elverişlisin dedi çok sevindim sezeryandan korkuyordum bizden haberler böylee herkes iyiydir inşallah![]()
Bizzimde bugun kontrolumyz vardi nst ye girdim sanci yok dedi. 34.0 kilosu 2480 iyi dedi bol su ic bebegim simdi dogmasin dikkat et kucuk oldugu icin kuveze alinmasi gereirbir hafta sinra yine gel dedi normal dogum ici sorun yok dedi bakalim artikson haftalar çok dikkat edelim bi aksilik olmasin kizlar
Merhaba bayanlar Uzun zamandır okuyamadım forumu. Umarım bebekleriniz ve siz supersinizdir.Ben de bugün kızımı görmeye gittim.Benim kuzum da 2150 gram olmuş
Doktorumuz çok sağlıklı dedi maşallah
Boyu uzun olacak dedi.45 santim çıktı. Babamız bayaa uzun bizim.50 santim üstü mü uzun bebek sayılıyordu??? Doktor öyle deyince 0-1 aylık tulumlarimizi aldığımız mağazadan değiştirdim kızıma olmaz diye
![]()
Kızlar en arkadaki bir tane disimin neredeyse tamamı kaplanis şekilde dolguydu yemek yerken yutmusumfark etmedim bile çünkü diğer taraftaki disimde çürümeye başladı çok ağrıdı iki tarafla da yiyemeyince önden biraz ısırıp tam cigneme den yutuyordum şimdi korkuyorum yaa dolgulu yuttum bebege zararı olur mu ?
Dolgu düşünce disim çekilmiş gibi yarısından çoğu gitti ağrı yapar mı ? Suan Çürüyen disin ağrısından da duramıyorum yaaaa oooff
yarına kadar dayanSam dişçiye gidicem ama dişçi ne yapabilir onu da bilmiyorum dişçiye giden var mı ? Bilgi verir misiniz bebeğim zarar gelmesin yaa
![]()
cnm doktora soylednmi akıntı rengini çunku taze kan gbi olan kan tehlikeli bi durumda. Galiba brz sıkıntılı bi hamilelik geçirmişn dikkt et kndineArkadaşlar sabah baslayan kasılmalarım bir türlü geçmek bilmedi gün içinde kısa aralıklarla sık sık sancim oldu kahverengi akintimin da rengi acildi saat 17de dr a gittik ne enteresandır ki nts ye baglandim ve yarım saat ama evde durutmayan sancı orda bir türlü gelmedi. Çok ilginç hakikaten hasta sandalyesiyle geldigim hastaneden yürüyerek çıktım eve geldik ve ilaclarimi almama rağmen agrim tekrar basladi ve halen devam ediyor.
Evet canım söyledim dun hastaneden taburcu olduktan sonra kanamam geldi sonra rengi acilmaya başladı günde 4-5ped değiştiriyorum nerdeyse. Sagolasin Dr kati yatak istirahati dedi zaten mecbur yatiyorum ne yazik kicnm doktora soylednmi akıntı rengini çunku taze kan gbi olan kan tehlikeli bi durumda. Galiba brz sıkıntılı bi hamilelik geçirmişn dikkt et kndine
Sağlıklı huzurlu uzun ömürlü olsun inşallah darısı bize olsun hayirlisiylaKızlar bu arada çok yakın bi arkadasım bugun dogum yapmiş . Dun gece kendiliginden sancisi tutmuş ve sabah norml dogumla bbegini kucagına almiş tam 39 haftalık dogum yaptı ilk dogumu . Onun adına çk svndm hayırlrınan buyutur inş.
İçin rahat edecekse görün canım ama o arada içini ferah tutmaya çalış bişi çıkmayacak bence rahat olDuzelir insallah naska dr a daha gorunmeyi duusnuyorum acikcasi icim icimi yiyo
Heheh ben de oyle. Derler ya bebegin yediği helal giydiği haram diye insan hevesleniyor tabi cabuk büyüyorlar amaAman Allhım ne kadar çok giysi almişim bn bi saati sırf etiketlerini kesmkle ugrastım . İnşallh Hepsini kuçulmeden giyeblr.