- 25 Haziran 2013
- 612
- 185
- 53
Sabirsizlikla bekliyorum.bu hafta halletmeyi düşünüyoruz canım bu akşamda süslemeler yaptık yavaş yavaş biter bu hafta ama atarım hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabirsizlikla bekliyorum.bu hafta halletmeyi düşünüyoruz canım bu akşamda süslemeler yaptık yavaş yavaş biter bu hafta ama atarım hemen
Kızlar bu arada çok yakın bi arkadasım bugun dogum yapmiş . Dun gece kendiliginden sancisi tutmuş ve sabah norml dogumla bbegini kucagına almiş tam 39 haftalık dogum yaptı ilk dogumu . Onun adına çk svndm hayırlrınan buyutur inş.
Ne güzel duygular bunlar değil mi? Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah oglusunu,çin takvimi rus takvimi ruyalarım herşeyy kızdı,ama tutmadı malesef demekki tahmin edememişiz
ama sonra cinsiyet,ni öğrenince yapılan o testler yok efendim göbeğin basketbol topu olması göbek tüylenmesi canın tatlı çekmesi hep onları yaşadım tabi![]()
Öyle oluyormuş evet bir yerde duymuştum doğumdan sonra gebelikteki hareketleri çok ozleniyormusAh aminn rabbim isteyen herkese versin. Bu kdr guzel bi duygu olacağını elbette tahmin etmiyordum.. Sağlıkla dogsunlar insallah ama dogunca bu karindaki hareketleri baya ozlicem gbi gelio bana :)
doğumla alakalı hiç bi bilgim yok tek msj yazdı başka yazmamış doğal olarak ama yazarsa bilgilendiririm bende merak ediyorum çünkü.
Bu arada eflalim ile ilgili ve genel olarak söylediklerine katılıyorum sonuna kadar çokta güzel açıklamışsın.
Cennet annelerin ayakları altındadır.Bu yeterli bence.![]()
Ekle gülüm biz zevkle bakıyoruz öle düşünme.. En kısa zamanda beklıyorumm(zzzz)
Emin cok güzel seyler vardır
yerden yüksekliği 85 cm di,etrafı 2 30 cnm
bilmiyorumki dogar heralde neden dogmasın bbk gelişimini tamamladıysa bi sorun oluşmadıysa dogar ama genelde 37 nin altında olanlar sezeryana aliyolar riskli erkn dogm oldgu içinayy darısı başımıza inşallah,erken doğumlaardan sonra benim gerçi hep erken gelcekmiş gibi bir his oluştu,peki dielimki vaktinden önce geldi,36-37 yada 38 de illa sezeryanmı oluyor o zmn,normal doğmazmı
İyi geceler tatlı rüyalar :)Kızlar hepinizi cok öpüyorum...
İyi gecerle... Uykum yok ama bi deneyeyim.. Hamilelik takvimim gün attıkca heyecan basıyooo
Insallah canimm dualrinizi eksik etmeyin nolur aklima jotu seyler geliyor. Acaba suan bunyuzden cani aciyormudur diye kafayi yicemİçin rahat edecekse görün canım ama o arada içini ferah tutmaya çalış bişi çıkmayacak bence rahat ol