2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ewet bendm :) şu an medipole bakınıyorum.. oraya da bakarım bi.. dr un muayenehanesi var oraya gidiyorum. fatihte Ayşe ÖZDEN KRAL
Anladım canım.. Hayırlısı olsun inşallahhakkında
Böle seyleri takma bile kafna.. İnan bundan cok daha sorun edilcek seyler var.. Şiödi hamilelgimizin en güzel günleri.. Bebeginle konus hareketlerını hısset ona cevap ver... Kılosu fazlaysa en fazla sezerya olursun ... Saglıgında bi problem olmasın.. Alcı dermanı olmayan bi problemı olmasın..
Derin bi nefes al bi ooohhh de bakalım.. Hiç canını sıkma...

Anladım canım.. Hayırlısı olsun inşallahhakkında
Böle seyleri takma bile kafna.. İnan bundan cok daha sorun edilcek seyler var.. Şiödi hamilelgimizin en güzel günleri.. Bebeginle konus hareketlerını hısset ona cevap ver... Kılosu fazlaysa en fazla sezerya olursun ... Saglıgında bi problem olmasın.. Alcı dermanı olmayan bi problemı olmasın..
Derin bi nefes al bi ooohhh de bakalım.. Hiç canını sıkma...
ya oturup üstünde düşününce öyle de o an dr şöyle riskli böyle riskli deyince insan ister istemez moral olarak sıfırlanıyo.. bi de hamilelik psikolojisi malum.. :) bi de benim ilk gebelik, tecrübem de yok.. neyse iyiyim şimdi çok şükür... sağol.. :)

ya oturup üstünde düşününce öyle de o an dr şöyle riskli böyle riskli deyince insan ister istemez moral olarak sıfırlanıyo.. bi de hamilelik psikolojisi malum.. :) bi de benim ilk gebelik, tecrübem de yok.. neyse iyiyim şimdi çok şükür... sağol.. :)
dr hastasını iyi biliyo.. İlk olunca aklına geleni söler belki ihtimaller ama düşünmüyolar heralde annenin panik yapabilecegini.. İkincisinde inşallah böle olmuyo ... Cunku az cok biliyosun.. Dr da her aklına gelenı sölemiyo zaten.. Biliyo ki fayda etmicek:))))
Neyse canım iyiysen problem yok.. İnş sag salim kucagına alırsı bebegini

dr hastasını iyi biliyo.. İlk olunca aklına geleni söler belki ihtimaller ama düşünmüyolar heralde annenin panik yapabilecegini.. İkincisinde inşallah böle olmuyo ... Cunku az cok biliyosun.. Dr da her aklına gelenı sölemiyo zaten.. Biliyo ki fayda etmicek:))))
Neyse canım iyiysen problem yok.. İnş sag salim kucagına alırsı bebegini
:)))) inşAllah hepimiz sağ salim alırız.. ama niye böyle yapıyolar anlamıyorum. müşteri kaybediyo haberi yok.. :) 2 haftda bi gidiyorum tek muayene ücreti 150 tl.. kendi kaybeder.. :))

Slm kızlar bizde Dr dsydik bugün. Dr su azalmış dedi. Bu azalma normalmis ama yinede 36 37. Haftada suni sanciyla doğumu başlayalım dedi. Kafam çok karışık. İlk doğumunda normaldir suni de aldım ama sancim başladıktan sonra vermişlerdi. Simdi korkuyorum ya suni ise yaramazsa ya sezaryen olursa. Sezeryandan korkuyorum çünkü ağrı kesicilere karşı alerjim var nefes borum bile sisiyor ağrı kesici alınca. Gerçi Dr öyle bir durumda önlemini alırım dedi ama .... Ne olur dua edin bana .... Rabbim kolaylaştırır inşallah

minione minione tamm cnm ins bklm bn aliyim simdi randevuyu bnim isi doktorda 4 bucuk gibi bitti ama gornedim cnm belki sen gormussundur kapali laci kot pardesu ustumde sal vardi maviili kirmizili esim vardi yanimda sen tek mi geliyon

ben evet tek geliyorum :) bnm kocam biraz miskinde demiyimde,meraksızmı demeliyim,onuda demiyim,aslında çok mutlu olcak baba olcam diye ama işe çok erken gidiyor 6 da kalkıyor,trafikten dolayı 9 buçukta eve gelıyor,kendi işşi ama ben sanırım kıyamıyorum cnm ona ya,zaten ultrasonda bişi gözükmüyor,odaya girmemle çıkmam bir oluyor 5 dk mı almıyor,valla bir çift gördüm,kot pardüseli,kapalıydı,eşin gözlüklü ve bıyıklıysa eğer sizi gördüm :) ama ödeme alınan yerde oturuyorlardı

Slm kızlar bizde Dr dsydik bugün. Dr su azalmış dedi. Bu azalma normalmis ama yinede 36 37. Haftada suni sanciyla doğumu başlayalım dedi. Kafam çok karışık. İlk doğumunda normaldir suni de aldım ama sancim başladıktan sonra vermişlerdi. Simdi korkuyorum ya suni ise yaramazsa ya sezaryen olursa. Sezeryandan korkuyorum çünkü ağrı kesicilere karşı alerjim var nefes borum bile sisiyor ağrı kesici alınca. Gerçi Dr öyle bir durumda önlemini alırım dedi ama .... Ne olur dua edin bana .... Rabbim kolaylaştırır inşallah
beklenen doğum tarihlerimiz halbuki seninle aynı,neden 37.haftada bebeği almak istiyor sebep nedir,neden vaktini beklemiyor ?

İyi aksamalr kızlar bu arada..
Bn bıgun baya halsızdın.. Aksama kadar yatıp kalkmaktan baska bişi yapmadım..
Dişim agrıyo hala.. Anestesiziz uygulama yapılıyomus ama ben zaten diş konusunda cok hassasım.. Dogumdan sonra gııcem yani hemde hrmen..
Sancım oluyo arada.. Bacaklarım agrıyo kasılmam hala var.. Eee az kaldı..
Şimdi kaltım bişiler yedim yine.. Anca yiyipm zaten..
Mutfagı toplıcam artık nolur nolmaz güç bela yapıcam..
Annemi aradım söledim kardeşlerim gelicek .. Haftasonu büyük temizlk var sonra bebişi beklemk kalıyo...
Geçmişi okusum.. Süsler püsker cok güsel olmuslar..
Elleriize emeginize saglık..
mervecim konuyu açan SILA arkadaşımız nerelerde 3.cü oğluşuna hamileydi. hiç girmiyor hiç görmüyorum. bende bi aralar epey girmedim hatırladıklarım göremediklerim var.

beklenen doğum tarihlerimiz halbuki seninle aynı,neden 37.haftada bebeği almak istiyor sebep nedir,neden vaktini beklemiyor ?
Ah canım benim de aklım almiyor . suyu az diyor. İçerde kalması riskli diyor. Ankara dayım aydan biriye gidiyorum. Tecrübeli Dr. Ama ne bileyim yinede aklım karisik

Kizlar ben gunduzleri acayip halsiz oluyorum, yerimden teprenmeye mecalim olmuyor, 10da 11de yataktan kendimi zor kaldiriyorum, biraksam aksama kadar uyurum, aksam 7den sonra bi enerji geliyor bana hic biseye usenmiyorum, bu aksamda bebisimin kiyafetlerini dolabina yerlestirdim, bayagi ayakta kalmisim simdi belim agriyor. Bazi arkadaslar sag kalca agrisindan bahsetmir, ne hikmetse benimde sol kalcamda bi nokta var orasi haftalardir agiriyor, bu son haftalarda iyice artti.

Bide @eflalim yere oturunca ayak ayak uzerine atamiyorsak dogum yaklasti anlamina geliyor demisti, bugun denemeye calistimda ben ellerimle yerden destek almadan yere oturup bacaklarimi duz uzatamiyorum bile, herkes cok kolay filan yazmis bendemi bi tuhaflik var:KK53:

İyi akşamlar kızlar bugün doktordaydım farklı doktor muayene etti ve beni yine korkuttu.bebişim iriymişmiş 2800 gr (maşallah) diye yine beni açlık kan şekeri için sağlık ocağına yönlendirdi.önce açken kan verip 1 saat sonrada tokken kan vericem.Daha 3 hafta önce açlık kan şekerine bakılmıştı normal çıkmıştı 80 ama ben yine çok korkuyorum ya gizli şeker vs. Bişey çıkarsa diye Allah rızası için bir dua okuyun kızlar karnınızda sabii var.yine temiz çıksın tahlillerim.

herşeyiniz çok güzel olmuş,maşallah subhanallah,Allah nazarlardan korusun,daha iyisi olmayanların alamayanların olsun inşallah,allah ağız tadıyla hayırla kullanmayı nasip etsin hepsi çok güzeller

evet bu resim konusunda sanırım haklılar cnm ya,ama ben inanıyorum burda bu paylaşımda zaten hepimiz gebeyiz,hergün birimiz bişey alıp paylaşıyoruz,herkes kendi bütçesine göre birşeyler alıyor,kimsenin kimsede gözünün kalcağını sanmıyorum,asıl fenalıklar facede bence,benm halen kımse hamıle olduğumu bilmiyor,doğunca doğurdum diye foto atıcam :KK48: asıl fenalar hep orada,tatile gideriz resim atarım çarpılırız nazar olur öyle döneriz,kimse maşallah demez hep laf sokarlar,o yuzden ben artık hiçbirşey cik paylaşmıyorum b u yüzden,kimse mutluluğumuzu bilmesin görmesin,Allah hepimizi kem gözlerden nazarlardan belalardan korusun inşallah:KK9:

Çok çok çok teşekkür ederim. Amiin inşallah canım. Hepimiz her şeyimizi ağız tadıyla kullanalım inşallah.
Hmmm nazar konusunda hem fikir herkes demek ki. Facebook'tan bir şeyler olduğunu herkes farkında.
Aslına bakarsan evet ne kadar paylaşırsam o kadar mutsuzluk çıkıyor gibi ama bazende gerçekten dayanamıyorum yaw:KK53:

Larkin Larkin canim nazar var sonucta ama heyecanimizi sevdijlerimizle paylasmak istiyoruz buda normal bisey :) sen en iyisi bol bol oku dua et, Rabbim korur insallah :)

İnşallah Allah'ın izniyle hiçbir şey olmasın hiçbir şeyimize hepimizin.
Çook teşekkür ederim çook:KK60:

canım sen çok mantıklı birisin ve akıllı bi kadınsın ilk foruma yazmays basldgmda anlmiştim ztn . Ne kdr guzel ve mantıklı seyler yazmişin yanmda olsaydın operdim seni ; )

ahh cnm çk tesekkur ederimm harikasınn hemn kaydediyorum eline saglık ve gule gule giydr bebişine

Öp beni Pınar:KK60:

Maşallah canim
Rabbim.nazarlardan saklasin
Mevlit kiyafetin çok güzel
Annenin de yollar öncesi zevkine bayildim
Ana kucagi hala gemilerine tas cikartir
Nevresim takiminizin modeline bayildim
Bende bakiyorum hala almadim
Canim sen calisiyor musun ? Elektrikli sut pompasi görünce merak ettim

Benim de hala baslamadi doğum heyecani. Daha çok var ondan sanirim

Ben çalışmıyorum sarfancım ama yinede aldım. Hemde özellikle çiftli:KK53:
Ben çok sütüm olacağına yürekten inanıyorum Allah'ın izniyle.
Birde bazı arkadaşlarda paylaşmıştı, ben aylar öncede paylaşmıştım. İlk zamanlarda dahi göğsün sonunakadar boşalması gerekiyor.
Eğer boşalmazsa; süt fazla geldi çok üretme mesajı, eğer bebek emdikten sonrada kalanı sağılırsa yetmedi daha çok üret mesajı beyne gidiyormuş.
Ben birde çift pompayla anı anda sağılırsa ikiz bebek var çok süt üretmem lazım mesajı gidiyormuş beyne.
Ben bunlara inanıyorum. Sütün sağdıkça çoğaldığını zaten biliyoruz.
16 haftalıkken unnado'dan sipariş vermiştik aksilik olmuştu gelmemişti.
Sonra bir ara vazgeçmiştim. Sonra eşimde yani bu genel olarak lazım olabilecek bir şey bence alalım deyince aldık işte :KK52:
Evet doğumdan sonra ihtiyaç olursa da alınabilecek bir şey tabi ki, sonradan çok masrafımız olacak nasılsa şimdi alabiliyorken alalım dedik işte:KK70:

Bu arada gösterdiğin çarıkta işte yaptıracak yer bulamazsak kendimizde yapamazsak öyle alacağız bizde napalım:KK36:

Larkinim güzel annem,
Eflalim'e yazdıkların ne güzel Şeyler öyle. Allah Razı olsun..

hangi mesajına cevap yazayım bilemedim bazen anne babama kızıyorum bizi okutacağına kuaför terzi yapsaymış diye:)) maşallah sizin aile pek bir becerikli, her şey de çok özenli.. Sultanlar gibi lohusa olacaksın inş.. Her şeye ayrı ayrı bayıldım ve herkesin paylaştığı resimlere bakarken maşallahla Sübhânallah'la bakıyorum:) sen burada paylaşmaya devam et, (merak ediyorum da:)) ) ama face e vs seni Tanıyan yerlere de çok koyma. Ailen HAklı, Çünkü nazar hak ve değiyor gerçekten. Düğünüm çok görkemliydi ve balayında komalık oldum. Misafir ağırlayacağım soframın odamın resmini instagrama koyduktan iki dk sonra pat pat sesler salondaki avizeler camlar kapı camı bardaklar kadehler her şey lazerle kesilmiş gibi kırılmıştı. Bunlar bi iki örnek.. Yani gerçekten nazar değiyor paylaşılan şeylerle bile. Ben bu hamileliğimi kimseyle paylaşamadım korkudan, ilk hamileliğimde eşim kimle konuşsa s.a dan sonra hamile olduğumu söylüyordu, sonra düşük Yaptım. Allah kimseye yaşatmasın, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım:)

Yabancıların nazarı değmiyor da sanki Türk'lerin nazarı çok değiyor gibi geliyor bana. Kendisi de aynı şartlara sahip balayında x yere giden biri bile benim balayında x yere gideceğimi öğrenince nazarı değiyor. Duâsız eden çıkmamaya çalışıyorum ben...

Vajina kontrolüne gelince her şeyin kendi edebi ya da gücünden dolayı OLDUĞUNU sanan insanlara ben de gıcık oluyorum. Bu Allah'ın takdiri.. Doğum şekli de öyle Çatır çatır doğurdum diyorlar sezaryan yapanlara karşı.. Ondan gücünden kaynaklanan bir şey değil ki.. Haklısın yani, ben sadece bi defa bile yaptırmak zorunda olsak insan utanıyor demek istedim malum:)

Bu kadar çeneden sonra virkaç resimde ben ekleyeyim :))

Kolonya şişelerimiz, larkin ile aynı , ben Merve sayesinde görmüştüm o resim paylaşmıştı bunu aldım:)
Mevlüt elbiselerimiz iki tane, sağlıkla huzurla giydirmek nasip olur inş..
Portbebesi eldiveni ve ayakkabısı...

Ayrıca ablamın hediyelik yaptığı reçel kavanozları:) ama ben kendime saklayacağım onları heheh :)

Ahhh ahh ahhhh o mevlüt elbisesi nedir öyleeeeee:mad:
Yakından görmek istiyorum lütfen yakından çek fotoğraflarınıııı:mad:
Önde duran elbisenin benzerlerinden yine görmüşlüğüm var, ama arkadaşı çiçek çiçek uçuş uçuş Allah'ım harika bir şey.
Kız olsaydı kesin olarak ondan isterdim mevlütte. Hiç tereddüt etmezdim bayıldım yahu:rolleyes:
Baby shower yaptınız mıııı:KK73: Ben kendime yapmadım tabi ki ama ablam hamile olursa bir gün ona hazırlayacağım hemde sürprizzz:KK55:

Demek nazar olayında herkes aynı düşünüyor he peki:KK53:
Bencede yabancılarda nazar yok gibi sanırsam:KK70: Aman nazar haricinde de her türlü acayiplik bizim millette zaten:KK70:
En süperi kaynana-gelin-görümce-kayınpeder-elti:KK70::KK70:

Bu arada tehliken kalkmış ortadan galiba. Hadi bakalım çok şükür. Gerçi sende kendini doğuma alıştırdın ama olsun. Ne kadar kalırsa içerde o kadar iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aaaa ablan doğuma kadar kalamayacak mıııı:KK12:

allahım ne tatlı şeyler yapmışsın öyleeee

Çook teşekkür ederiiiim daha güzelleri sizin olsun inşallahhh:KK36:

maşallah canım ne güzel şeyler yapmışsınız rabbim haYIrlısıyla kullanmayı nasip etsin inş :)

bu arada bende senin gibiyim çalışmıyorum ama parayı birlikte yönetiyoruz eşim ev işlerinde yardım eder hep saolsun ben yetişemiyorum hiç :KK51:oda yardım ediyor saolsun

Bende yetişemiyorum baby ciim. 3 oda 1 salon ev ama yetişemiyorum:KK57:
Ben kimseye hizmet için gelmedim bu dünyaya diyorum birde:KK70: İş yapmaya hiç gelmedim diyorum.
Bazende ben saraylara Sultan olacak kızdım ekmek elden su gölden:KK70:

Bu arada ben Irmak'ın şişelerini çook beğendim, kapı süsüne de maşallah ellerinize sağlık.
Biz keçeden balon yapıyoruz beşiğinin olduğu duvara asmak için. Ne zormuş yahu.
ben beceremedim, annem ele aldı, yapıp bitirmiştir herhalde görmedim daha:KK53:

Larkin Larkin canimcim hersey harika olmus. Hepsine de bayildim resmen. Anneciginin, ablanin ve senin elleriniz dert gormesin. Rabb'im huzurla, hevesle, agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin hepsini de.. sen paylasmaya devam et canim. Benim cok hosuma gidiyor boyle hevesli arkadaslarin cikardiklari urunler.. kendim yapmisim gibi mutlu oluyorum..

@Mrssuperfine canim o mevlid elbiselerini yerim ki ben.. sizin de hersey cok cici canim.. Allah saglikla kullanmayi nasip etsin.. Insan yavrusunu o kiyafetler icinde hayal edince pek bi sevindirik oluyo :)

Allah razı olsun şulecim çok teşekkür ederiiiim:KK68: inşallah. Her şeyimiz hayırla sağlıkla kullanalım inşallah.
Bu kadar bahsedilince korkmaya başladım nazardan. Okuduğum için korkmuyordum ama facebook'a eklemeye ara vereceğim sanırım gerçekten.
bakalım ne kadar daha tutacağım kendimi:KK70:

Güzel anneler benimde tarihim kesinleşti 8 Ocak saat 08:30.. Bir korku saplandı içime.. Gerçi daha önce geçirmiş olduğum bir ameliyat var kasık bölgemde bir izim var şimdi devamı gelecek..

Oğluşda 2580 gr olmuş.. 15 günde 600 gr almış böyle devam ederse 3700-3800 gr görürüz dedi..Hoş anne babasına bakınca minik gelse zaten anormal olurdu..:KK48: Anneside 2 kg daha almış toplamda 8 kg ulaştık.. 12 ile kapatırım umarım , kapatamazsamda dert etmeyeceğim, sağlıklı olalım yeter.. Nst de sancı hiç çıkmadı ama kas ağrılarımın beni rahatsız ettiğini ve bol su içmemin faydalı olacağını söyledi..
Güzel haberler almaya devam ederiz umarım..

Hayırlı olsun tarihiniz. Bana da doktorum 8 Ocak sezeryan tarihi verdi :KK53:
Hastaneden randevumuzu da aldı.
Ama senin ve bebeğin durumuna göre değişebilir. Şimdilik 8 Ocak diyelim dedi.
Bakalım hakkımızda her şeyin en hayırlısı olsun. Hala çoooook var gibi geliyor bana:KK53:

Allahım ya ne kadar güzeller çok şanlısın bebişin de tabi güzel günlerde kullansın miniğin sağlıkla inşallah :) bizimde örülmüş ve devam ediyolar örmeye annem ve komşuları yelek hırka falan şehir dışında getircek annem ile ablam çok heyecanlıyım bende merak ediyorum

Çok teşekkür ederiiim:KK36:
Bende merak ettim örülenleriii. Onlarında ellerine kollarına gözlerine sağlık. Hazırlık yapmak hem çok stresli hemde çok zevkli bir şeymiş gerçekten:KK36:

Herkese günaydın canlar :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
Öğle arası gelmeden yazayım dedim :KK73:
Larkin Larkin yaptıkların hazırladıkların harika olmuş tebrik ederim seni canım kızımın daha kapı süsünü bile almadım ben bu haftasonu çıkacaz almaya

Ayyy herkes bitirsin hazırlıklarını, çok geriliyorum beeen.
Yorgun argın zaten çalışıyorsunuz Allah kolaylık versin. Hem çalış, hem eve gel, hem hazırlık yap. Allah yardımcınız olsun.
Bence çatı muayenesi yapılmaz sana daha. 37 den yada 38 den önce yapılmıyormuş arkadaşlar öyle dediler doğumu başlatıyor diye.
Bence çok erken daha. Hayırlı haberlerle gel inşallah.

Ay cnm ya benim resimleri hep sildirdi eşim face den bebek doğunca da sakın resim falan koyma diyo dün akşam tehdit etti beni:KK48:nazar çok oluyo bize başımıza gelmeyen kalmadı bizim ama heves ediyorum dediğin gibi :KK46:kaç seneden sonra 4 kayıp ve bebişim olcak :nazar: hep ozenirdim resim atanlara face de allahım imrendirme diye dua ederdim hepo_O:KK61:duygulandım yine:KK61:

:KK70::KK70: Bende tehdit alıyorum:KK70: Yalnız değilmişim:KK70:
Annem "Mustafa'nın resimleri asla konmayacak feysbuka, Mustafa feysbukta hiç olmayacak ona göre" diyor.
Birde kendide kullanıyor feysbuk:KK70:
Evet uzun zamandan sonra sahip olunca hem heves hem korku bir arada oluyor.
Rabbimin izniyle bir şeycik olmaz:KK36:
Azcık koyarız ya azcık ama:-)

Eki Görüntüle 1329586 Kızlarrr günaydınn nasışsınız biz çok iyiyiz dğn kontrolümüz vardı 45cm 2100gr olmuşuz hala başımız yukarda dönmeye pek niyeti yok sanırım oğlumunn

Bu da fotografımız ilk defa böyle gördük saçları çıkmıııııışşşşş gözlerini açıp kapatıyordu ben gülünce gülüp dilini çıkarıyorduuu maşallah canım oğluma benimmmm

Oyyy yesinler senin oğluşunu maşallah sübhanallah:KK36:

Hepsi de çok hoş sağlıcakla kullanın. Gri renkten korumaliklarini yapmak çok iyi fikir :KK58:

Mobilyanın rengine de çok uydu:KK5:

Canım seni çok seviyorum ben önce bunu belirteyim:) yazdıklarını sıkılmadan okuyorum hep yaz sen hep çenen düşsün:)

yazdıklarında çok haklısın her kelimesinde hem de, insan kendi duygularını ifade edemez ya sen benim yerime çok güzel etmişsin, bunu hissettiren eşim canım toplumun ne düşündüğüne pek önem vermem ben, bir şeyi yapıyorsam kendi içime sinmesi lazım elalem ne demiş pek umrumda olmaz

sorun eşimden kaynaklı, aslında biliyorum o da elinden geleni yapıyor fazlasıyla fedakarlık yapıyor ama işte yılların birikimi benim duygusal yapım derken çok ama çok yıprandık, her şeyi takıyorum sevdiğim kişilerle ilgiliyse özellikle, bunu mu dedi bunu mu demek istedi gibi kafamda kurarım hep

dinimizce ne kadar değerli olduğumuz konusunda çok haklısın haklarımı çok iyi biliyorum ve hep eşime bunu söylerim ama çoğu erkek gibi işine geleni kabul ediyor maalesef

benim gerçekten kendi içimde ne kadar değerli olduğumu anlamam lazım önce kendime bunu kabul ettirmem lazım, ben kendimi değersiz hissederken karşımda ki insanlardan beni değerli görmelerini beklemek ironik oluyor, kız eflal sen kendine saygı duyuyormusun ki saygı bekliyorsun diye çok söylüyorum ama icraata geçiremiyorum:)

neyse larkinim güzel insan diyorum sana köşe yazarı ol diye sonra doğum organizatörü falan:)

çok merak ediyorum seni

ben merakla bekliyorum zevkle bakıyorum canım
sen var ya senin annen ablan var ya süpersiniz elinize emeğinize gözünüzün nuruna sağlık, maşaallah süphanallah, Rabbim nazarlardan korusun canım, ailen haklı nazar edilecek kadar güzel şeyler yapıyorsunuz kem gözlü çok bencede face koyma ne gelirse yakınından geliyor zaten

hepsi birbirinden güzel ya insan biberona kılıf örer mi çok çok güzel hepsi

şehzade mustafan sağlıkla huzurla kullansın hepsini, Rabbim yavrunun doğumuyla muhabbetinizi neşenizi artırsın

içinden birini bile beğenmedim diyemem

:KK52::KK52::KK52:
Bende seni seviyorum eflaliiim:KK60::KK60:
Az daha pozitif olursan daha iyi olacağım bende.
Dediklerim öyle böyle bir işe yaramaz aslında. Yardım almaktan bahsetmişsin. Ben kesinlikle destekliyorum.
Doğumdan sonra şu lohusalıkta bitince lütfen git.
Bildiğin şeyleri söylese bile yardımı oluyor. Yada duymak iyi geliyor.
Çok zor 3 yaşında oğlu olan bir arkadaşımda nihayet geçen hafta gitti. Onunda fayda göreceğine inanıyorum.
Evet önce kendin önemlisin. Sen iyi olmazsan evlatlarında olmaz. Sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz. Ah işte kendinde diyorsuuun kendinde biliyorsun.
İçinde olduğumuz durumda mutlu olmayı öğreneceğiz, dua edeceğiz, yardımı Rabbimizden bekleyeceğiz.

Aslında yazıdan ziyade hitabım daha güzeldir.
Kitlelere canlı canlı hitap edebilecek kapasitedeyim, konuşmayı severim. Sözlü performansım iyidir:KK70::KK70::KK70:

Organizasyon muuuu Alahh korusuuuun.:KK12::KK12:
Ayy insanlarla uğraşmak mı hemde süs konularında aman amaaaannn.
Biz 1-1,5 sene boyunca ablamla butik pastacılık yaptık.
Butik basta, kurabiye, cupcake siparişleri, figürler. Çok çektik insanlardan çoook. Uğraşmak çok zor gerçekten.
Helede emeğinin karşılığını vermek istemeyen insanlar.
Hem en güzeli olacak hem bedavadan biraz pahalı olacak:KK70:
Kendi kendimize yapalım yeter:KK55:

Bütün dularaına amiiin diyorum Allah razı olsun.
Hepimiz çok mutlu olalım inşallah. Ailemizle evlatlarımızla inşallah:KK68:

Maşallah maşallah hakikaten şehzade Mustafa geliyor yaninda :-)
Allahim güzel mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah hep birer harika el emeği göz nuru.converse patiklere ayri bi bayildim gözüm kaldi onlarda desem yeridir.insan beceriksiz olunca böyle oluyor sanirsam :KK43: bende istiyommm

Ayy onun mevlit elbisesini yerim ben masallah.biz henüz almadik bile :-) bi tane de olsa

Aynen bizimde yok biz sade takiliriz artik kizlarimizla :-)

Valla KV ne maasallah istersen değişim yapabiliriz ben üste para bile veririm :-). :-) Allah muhabbetinizi arttirsin canim ya çok kiskandim keşke bizimkilerde seninki kadar düşünceli olsa

Maşallah oglunaa ya.yerim onu ben

Bugun iki bucukta baska bi dr a daha kontrole gidicem insallah daha iyi seyler duyarim dualrinizi eksik etmwyin benden ve kizimdan

Amin Allah razı olsun inşallah. Daha iyileri daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallah.
O patikleri etrafımda ören bulamasaydım internetten sipariş verecektim bayılıyoruuum bayılıyoruuum:KK36:

guzel anneler merhaba.benı merak ettgnzı bıldgm ıcın habersız bırakmak ıstmyrm.daha bugun kendme geldım.spınal sezeryan oldum hayatmda yasamadgm bas sırt agrısı cektım.daha bugun gozumu actm.sıze tavsıyem ıyı dusunun herkse olmuymus ama ben mahwoldum.moral bozklugu ustne eklendı.allah kmsye yasatmasn.kızımda daha ıyıye gdıymus cok sukur.allah hepnzdn razı olsun.anne sutyle beslenmeye baslams ogutmusde.sut sagyorum dewamlı

Sevdacım hoşgeldiiin. Allah yardımcın olsun, Allah kolaylık versin.
Sakın moralini bozma, kendini bırakma. Sana ihtiyacı var bebeğinin.
Küvözden çıktığı an kucağında olacak inşallah sağlık sıhhat afiyet içersinde Allah'ın izniyle.
Ben azcık detay isteyeceğim senden, lütfen en kısa zamanda yaz olur mu?
Şimdi sen Cihan Hastanesinde doğum yaptın değil mi?
Doktorunda Ahmet Doğruöz müydü?
Suyun ne kadar geldi, tamamen mi boşaldı? Gece mi oldu gündüz mü oldu?
Hemen hastaneye gittiniz açılma vs var mıydı?
Ciğer geliştirici iğne yapmayı düşünmediler mi?
Suyun geldikten sonra ne kadar zamanda ameliyata alınmış oldun?
Bunları cevaplarsan çok sevinirim sevdacım.
Cihan Hastanesine biz pek güvenemiyoruz da.
3 ay içinde o hastanede duyduğumuz 5. erken doğum senin oldu. Hep küvözde bebekler ciğerleri gelişmediği için.
Ama hepsi sağlıkla çıktı çok şükür.
Seninde iyi haberlerini bekliyoruz canım.

ben Allah nasip ederse,kendi kapı süsümü takmayı planlıyorum hastane kapısına,bebeği yatıracakları yere evde bir tülüm vardı ondan birşey dikeceğim işte,hediyelik olarak mantar tıpalı kolonyalarımız,küçük kavanozlarda minik mavi çikolata drajeler,onları koymak için mavi 2 katlı porselenden kurabiyelik aldım,birde bebek beşiği gibi bir sepet aldım onada mavi çubuk şeker koymayı planlıyorum,mavi,beyaz balonlar aldım,hediyelerimizi vermek için mavi karton hediye çantası,Eki Görüntüle 1330272 birde işte duvara hoşgeldin arda taha yazdım mı tamam dır :)

Ooooo bana diyorlar hatunlar şu hazırlıklara bakın yaaaa:KK36:
Maşallah sübhanallah. Çok güzeller. Allah ağız tadıyla hayırla sağlıkla kullanmayı nasip etsinhepsini:KK36:

aynen cnm ya sagolsun annecigim torununa pek duşkundur ilk ve tek torunu oglum buda ikinci olacak kendiside genç anneannelerden 38 yaşinda daha masallah annecim herseyimi duşunur alır gelemesse bile kargoyla gonderir anneler bir bska ya.

Kim 38 yaşında:KK57:
Annen mi:KK57:
Yanlış mı yazdın Pınar:KK57:
Benim ablam 33 yaşında ayol, anne hiç 38 yaşında olur mu:KK57:
Sen kaç yaşındasın annen kaç yaşında doğurmuş seni abooooovvv:KK57:
Benim anam 58 yaşında yahu:KK57: Hey maşallah sübhanallah..
Annem 38 yaşında olsaydı ne harika olurdu:cry:

Canim..benim bugun gittigim dr da kizimin iri oldugunu basinin yqklasik uc hafta onde gittigini nirmalde catinin en fazla on cm acildigini benim kiziminsa daha simdiden kafasinin on cm olduunu soyledi.normql zor sezeryan olur dedi. Ama saglikli olsun inan umrumda dgil.. ne anlatti biliyomusun dr bana.. bi hastasi varmis bebegi olmuyirmus kocasinda cikmis problem adam tedavi olmus hersey yoluna girmis derken adam kaza gecirip vefat etmis ve kadin dort aylik hamile !!!! Bana sukret dedi saglikla dogum yapin sende bebekte saglikli olsun onemli olan o dedi dusun yami

Yok artık hamile kadına verdiği örneğe bak.
Şimdi iyi bir şey mi dediğini zannetti yani?
Pes yani. Daha beter üzer insanı bunu duymak.
O kadının acısını görmezden gelip ohh benim kocam sağ mı diyelim:KK57:
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Nerdesin canim? Istanbuldaysan benim doktoruma git deri. Hakkındaki yorumlari da okursun dr herman işçi. .super otesi biridir hep moral verir pozitifdir

Ben İzmitteyim ama Herman İşçi yi bende duymuştum çok iyi bir doktor diye.
Hassas anne Ece Kumkale var. Blog yazarı bayağı meşhur.
Onun doktoruydu. Onun hikayeside çok acayip ilginçti. Ordan duymuştum adını. Çok iyiymiş.

Senmiydin arkafasım gopta olan.. Hangi has dr gidiyosun..
Bu arada bebegin kılosu olması gerekn bi kılo.. Bu dr sasırtmıslar anlamadın.. Bnm dr um remzi bey medigold suştangazide..2800 dü kılosu ama bana hiç demedi sezeryan su bu.. Bebegin masallah toplu hatta bacak boyu falan 1 1.5 hafta nerdeyse büyük.. Ama öle korkutmadı yani yok söle yok öle diye.. Egeer bayrampasaya gitmessen sultangazı de medigold remzi bey war.. Haftaya persembe gidicem yine .. İstersen beraber gideriz.. Beb kayabasından gidiyorum o hastaneye arkadaslarım ve bikac komsu anlam o dr gitti ve önerdi Allah razı olsun cok ii.. Kadın istersen eşide aynı hastanedw zehra hanım

Kıss merve sen istanbuldamıydın hemde kayabaşı bende halkalıda oturuyorum

valla dayanabildiğim kadar dayanmaya calışıyorum ama gidicem gibi gözüküyo dr bebekte iyice hareketlendkce iyice ağrıyo ya off
ıns bıse yoktr gonlunu ferah tut.bu kasık agrıları cogunda normalmıs ama doktora gtmedn normalmı dglmı anlayamyruz.zaten smdıkı bebekler pamuk ıplgne baglı sankı.yedgmz ıctıgmız seylerdn.

Back
X