2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
[QUOTdnz, post: 38234769, member: 351328"]34+4 de 2580.. Aramızdaki vakit 1 haftadan az ve doktorum asla kilosuna göre sezeryan diye zorlamıyor.. Benim kendi seçimim..Son kontrolde gene sordu istersen yap normal diye..Sanırım sezeryanı seviyor doktorun[/QUOTE]
Emnems dogum tarihine ne dedi doktorun yani sezeryani ne zaman yapayım dedi bide sat tarihine göremi 34+4

Kızlar bu arada dunku dogum yapan arkadasım norml dogurmamiş ynlş bilgi. Gece sancisi tutmuş ama hiç açilma olmamiş bide bebegin başina kordon dolanmiş o yuzden sezeryana almişlar 3 kilo 800 gram dogmş masallah. Ya bnm anlmadigim bu doktrlar sanciyi çektiriyolar çektiriyolar snrada yok kordon dolanmiş yok bebek ters donmuş diyip sezeryana aliyolar . İki arkadasmda bu sebeplerden sezeryn oldular. Madem kordon dolnmş yada bbk ters sanciyi çektrncemi akılları baslarına geliyr bu doktrların ya ugrasmiyolar hep kolayına kaçmk için bişeyi bahane edip sezeyn yapıyolar tabi norml dogumla arada farkta var. Aslında devletin buna bi sinirlndrma getrmesi lzm ya kimse kafasına gore milleti kesip kesip durmasın çok sinirlnyrm ya ha gerçkten bi sorun olur mecbur kalınır ama sanciyi çektrpte bi bahaneyle ameliyata almanin anlami yokki baska. Milletin gunahına giriyolar ya gece gece sinirlndm..
Acaba süt çabuk gelsin diye mi sancı çektiriyorlar aklıma başka sebep gelmiyor.

Saol canım benim..
Walla elimden gelebilenne olursa yapmaya calısıyorum..
Bu arada pınar 22 yasında annesi 15 yasında evlense 16 sında pınarı dogurmus olur.. Gayet normal bence.. Bnm annemde 39 yasında suan.. 37 yasında anneanne oldu.. Aramızda 15 yas var.. 14 ünde evlenmiş köy yeri yapılıymıs boylu poslı öle yasa bakmıyolarmıs ki 24 sene önce... Bn suan 24 üm annem 39
Ben 22 yasında anne oldum ... Annem 37 yasında anneanne oldu ..ewet şmdiki zamana göre cooook anırmal bişey insan inanamıyor.. Ama böle ... Pınar söleyince bn garipsemedim.. Yanlış olduunuda düşünmedim.... Oluyo böle ...;)
hahah matematik problemi gbi olmş pınar 22 yasındaysa annesi kaç yasındadır filan ; ) evet annem 38 yasında 35 yasında anneanne oldu annem beni 17 yasında dogurmş aslında bn tam 22 degilim 93 luyum bn

Gunaydin
Gonul isterki acibademde yapalim dogumu ama fiyatlar ucuk...
valla ben medilife hastanesine gidiyorum
ucreti uygun diye sirf...
gerci esimde bende calisiyoruz istesek o parayi veririz ama nebiliym ya cok pahali yazik gunah diye dusunuyorum bi yandanda
sen hangi hastaneye gidiyorsun
Ben pembemaviye gidiyorum canım, bebegim tup bebek ve orada baslamistik, birde erken dogum riskim var ve drum ve hastanenin yeni dogan unitesi iyi diye degistirmedik. Normalde 4800 mus dogum ama en bastan beri oraya gittigimiz icin 4000 e indirdiler, birde saglikcilara indirimleri varmis, bende saglikci oldugum icin 3600 oldu son fiyat. Ssk ile anlasmalarida yok o yuzden herseyi odememiz gerekiyor.
Gerci simdiye kadar cok daha fazlasini harcadik, malum tedavi olunca. Saglikla kucagima alayimda artik maddi kısmını düşünmüyoruz canim. Hoppa

kızlar benim bebek başı aşağıdaydı kontrolde makat geliş yazıyor bebek dönmüş 33+5im şimdi tekrara dönermi acaba bilen var mı sezeryan olmak istemiyorum 2 normal doğumdan sonra hiç böyle bişey başıma gelmemişti
Canım benimkide dönmedi en son geçen hafta pazartesi yine tersti bebek eger bebek çok iri degilse ve ilk bebek degilse (onların dönme şansı daha azmış) 38

image.webp
image.webp
image.webp
Basit gibi gozuksede beni cok yoran hastane odasi suslemem nihayet bitti kizlar

kızlar benim bebek başı aşağıdaydı kontrolde makat geliş yazıyor bebek dönmüş 33+5im şimdi tekrara dönermi acaba bilen var mı sezeryan olmak istemiyorum 2 normal doğumdan sonra hiç böyle bişey başıma gelmemişti
canım bebekler 34. haftadan itibaren dönmeye başlıyor hemen panik yapma derim belki 2 hafta sonra aşağıda olur

Ben pembemaviye gidiyorum canım, bebegim tup bebek ve orada baslamistik, birde erken dogum riskim var ve drum ve hastanenin yeni dogan unitesi iyi diye degistirmedik. Normalde 4800 mus dogum ama en bastan beri oraya gittigimiz icin 4000 e indirdiler, birde saglikcilara indirimleri varmis, bende saglikci oldugum icin 3600 oldu son fiyat. Ssk ile anlasmalarida yok o yuzden herseyi odememiz gerekiyor.
Gerci simdiye kadar cok daha fazlasini harcadik, malum tedavi olunca. Saglikla kucagima alayimda artik maddi kısmını düşünmüyoruz canim. Hoppa

bende saglıkçıyım kadrolu hemşireyim
bi tek tüp bebek merkezi yapmıştı bana saglıkçıyım diye indirim.
medilife yapmadı indirim gerci bende bişe söylememiştim
ama bi dahaki gidişimde doğum için indirimi soracağım...

Ne diye yazıcam temizlik Şirketi diye mi. Bide iyi yapıyor mu şirketler bide erzurumda var mıdır :)
erzurum temizlik şirketinin numarası yazdnmı çıkması lzm. Sen merkezdemisin merkezdeysen olması lazım ya manisa somada bile var ilçe olmasına ragmn bi dene istersen

Herkese günaydın kızlar.Bir kaç gündür geceleri sancılarım oluyor.Korkuyorum gece doğum başlayacak diye.Oturduğumuz yer ilçede hastaneye 1 saat arabamız filan da yok.Henüz kontrole gitmedim doktora soramadım.Gerçek doğum sancısının düzenli olması gerekiyormuş.Size sorayım mesela gece önce sancım düzenli aralıklarla başladı hangi sıklıkta olduğu zaman hastaneye gideyim veya sancım başlamadan suyum geldi hemen hastaneye gitmelimiyim hangi saat olursa olsun doktoru arayabilirmiyim?.Annemlerde şuan yolda bugün geliyolar inş.memleketten.Kalkıp temizlik yemek yapcam.Hepinizi seviyorum

Canim ilk dogumun olacak sanirim. Nisan ve su geldikten sonra dogum hemen olmuyormus. Ortalama 12 saati buluyormus. Yani suyun geldiginde acele etmene gerek yok. Guzelce dusunu alip hazirlanip oyle gidebilirsin. Sabaha karsi bi saatse sabahi bekleyebilirsin. Sonucta su geldikten sonra agrilarin artacak acilman 10cm bulacak da ancak dogum baslayacak. Ortalama 1 saatte 1 cm acilma oluyormus. Gerisini sen dusun. Ama bunyeden bunyeye de fark eder tabi. Bunlar genel izlenimler..

bazen diyor şu çocuk doğsa artık yetti canıma diye :KK48:

Benimki de diyor ki dun gece. Ohhhooo bi de bunun lohusaligi falan da var. Daha coookkk beklicezzzz, artik bi geve uyandiginda beni orumcek adam gibi duvarlara tirmanirken gorursen korkma sakin :))

Eki Görüntüle 1331194 Eki Görüntüle 1331188 Eki Görüntüle 1331194 Basit gibi gozuksede beni cok yoran hastane odasi suslemem nihayet bitti kizlar

minione cok güzel olmuş eline sağlık:nazar::KK9::KK9:
ben hiç oda süslemesi düşünmüyordum ama seni görünce bana da heves geldi:KK68:
böyle bişe yapsam bide beyaz mavi balon bu yaptığının sagına soluna yada yatak başı sağlı sollu güzel olur
o malzemeleri ne diyipte aldın?
yazıları nasıl yaptın matbaa yazısı gibi?
bide malzemelerini yazarmısın tamamı nı
bende yapcam bende yapcam:KK71:

kizlar ya ben artk yumurta ,yogurt ve sütü eskisi gibi tüketemiyorum.canim istemiyor.sonra vicdan azabi duyuyorum.ama artk midem almiyor

Kısaca kendimi tanitiyim merak edenler için evet 21 yasındayım 17 de evlndim lise bitirdim ama ilerde çk hayallerm var egitimimi tamamlicm bu arada iyi bi lisede okudm ama devm etmedim yani uni gtmedm ama Allh nasip ederse tammlıcm . Yasıma ragmen çok olgun ve bilgili biriyim . Manisa somada dogdum buyudum annemlerde orda yaşiyolar babamin granul fabrikası ve ayrı iş yeri var o yuzden orda yasamaya dwvm ediyolar normalde nigdeliyiz eşimde nigdeli ama eşimin iş yeri kayseride oldgu için burda yaşiyoruz biz . Biraz karışık oldu ama . Boyle.

kizlar ya ben artk yumurta ,yogurt ve sütü eskisi gibi tüketemiyorum.canim istemiyor.sonra vicdan azabi duyuyorum.ama artk midem almiyor

ben zaten vitamin ilacımı hiç kullanamadım aşırı kabızlık yapıyodu
bebegimin yavaş gelişmesini ona baglıyorum
bende balık yiyemiyorum doğru düzgün hiç yiyemedim çok sevmeme ragmen
hamilelikten dolayı benimde içim almıyor
böylede olunca bebek zayıf kalıyor kilo almıyor:(

hahah matematik problemi gbi olmş pınar 22 yasındaysa annesi kaç yasındadır filan ; ) evet annem 38 yasında 35 yasında anneanne oldu annem beni 17 yasında dogurmş aslında bn tam 22 degilim 93 luyum bn

forumun en kart annesi benmiyim bu durumda:KK70::KK70::KK70:ocakda 33 olucam

Back
X