2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ya tam anlatamadım ama ben ikisini de istiyorum hem bana ilgisi aynen devam etsin hemde bebeğimizi çok sevsin
yani ikimizide çok sevsin :KK70::KK70::KK70:

İkinizi de çok sever merak etme .. Aile olmak çok güzel bir şey .. Daha aramıza katılmadı ama bunu yürekten hissediyorum. Dün eşime biz Erensiz yaşamamışız ya dedim.. O kadar yani .. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....

ayy canım maşallh yaaa:KK37::KK37: son 19 günün ne mutlu yaaa :KK37: rabbim hayırlı doğumlar versin inş hepimize:KK19:

Kizlar bise danisacam..benim ilk bebeğim Mevlüt falan yapacaktik ama evim dar gelecekler en az 30 40 kisi.. mumkun degil sigmaz.. annemlerin evi benimkinden kucuk oraya on kisi bile sigmaz.. kv evi baya buyuk. Dedik orda yapalım ama hanimaga hicbise demesi esim demis de tamam demis guya..bejim yanimda uckez lafi acildi hicbise demedi gonulsuz yani.. gecende esim dediki artik mevlutten ince evi temizlersiniz askim hazirlik yaparsiniz.. ben o halde yapamam ee benm kardeslerimmi gidip yapacak onun pisligini temizlicek.. adim gibi eminim bu kaynanamin agzi.. demistir gelip ev temizlenir hazirlik yapılır falan.. tepem atri.. esime az once dedimki ben mevlut yapmicam.. neeen ddi.. dedim benim ailemmi annenin evini temizkicek.. agzini acipta tek kelime etmesi kackez konusu acildi gonulsuz du cunku annen dedim.. ben kimsenn stresini cekemem dedim o halimle.. istemiyorum mevlut falan dedim.. olurmu oyle sey dedi olur ben kizima yasin okurun dedim.. cunku kv nin bekledigi aynen su kizlar.. kardeslerim gidecek evini temizleyecek sonra hazirlik yapilacak.mevlutte bizimkiler hizmet edecek onun tarafi oturacak ki bu basima geldi daha oncede.. sonra tekrar evi toparlanacak.m kendi babaanne olarak bukadar heveski iste torununa.. bende istemiyorum bubyuzden.. haksizmiyim.. ayrica ordada olsa mevlut degil yasin okunacak.. benm duvak mevludumde de ayni seyi yapti bi hoca getirmesi kendilerinden birine yasin okuttu..size soruyrm ne yapmam mantikli olur

Kızlar iyi akşamlar :)

Aranızda bebek kamerası alan var mı yada tanıdığı alan.
Weewell in WMV845 2.8 inch i almayı planlıyoruz ama hiç etrafımda alan yok yeni çıktı da dezavantajları nedir var mı merak ediyorum
canım biz aldık weewell 3,5 ınc evde denedik beğendik doğuma yakın kurarız

Kizlar bise danisacam..benim ilk bebeğim Mevlüt falan yapacaktik ama evim dar gelecekler en az 30 40 kisi.. mumkun degil sigmaz.. annemlerin evi benimkinden kucuk oraya on kisi bile sigmaz.. kv evi baya buyuk. Dedik orda yapalım ama hanimaga hicbise demesi esim demis de tamam demis guya..bejim yanimda uckez lafi acildi hicbise demedi gonulsuz yani.. gecende esim dediki artik mevlutten ince evi temizlersiniz askim hazirlik yaparsiniz.. ben o halde yapamam ee benm kardeslerimmi gidip yapacak onun pisligini temizlicek.. adim gibi eminim bu kaynanamin agzi.. demistir gelip ev temizlenir hazirlik yapılır falan.. tepem atri.. esime az once dedimki ben mevlut yapmicam.. neeen ddi.. dedim benim ailemmi annenin evini temizkicek.. agzini acipta tek kelime etmesi kackez konusu acildi gonulsuz du cunku annen dedim.. ben kimsenn stresini cekemem dedim o halimle.. istemiyorum mevlut falan dedim.. olurmu oyle sey dedi olur ben kizima yasin okurun dedim.. cunku kv nin bekledigi aynen su kizlar.. kardeslerim gidecek evini temizleyecek sonra hazirlik yapilacak.mevlutte bizimkiler hizmet edecek onun tarafi oturacak ki bu basima geldi daha oncede.. sonra tekrar evi toparlanacak.m kendi babaanne olarak bukadar heveski iste torununa.. bende istemiyorum bubyuzden.. haksizmiyim.. ayrica ordada olsa mevlut degil yasin okunacak.. benm duvak mevludumde de ayni seyi yapti bi hoca getirmesi kendilerinden birine yasin okuttu..size soruyrm ne yapmam mantikli olur
canım boşver evinde yap benim mevlüde gelicekler çokkalabalık ve benim de evim küçük sadece 40 kişi komşular gelir annemler de 8 kardeş akrabaolarak onları da sen hesapla :D e babamın kardeşleri kuzenlerim filan iki ayrı mevlüt yapıcam benn sandalye filan bi şekilde idareederiz hem gelen de daha çabuk kalkar öyle düşün :D

Arkadaşlar bebeğimin kıyafetleri için bunu kullandım çok güzel kokuyor yumuşacık yaptı Alman Firması isteyenler deneyebilir
image.webp

kimseyle muhattap olma.. kavga etme bu halinle.. Dua okutursun..Bulaşma bence ağzından burnundan gelir...

Canım kv bu tavırdaysa hiç girişme bence onun evinde böyle işlere, lohusa lohusa onun stresiyle mi uğraşacaksın. Kişi sayısından evinin alabileceği sayıya göre elemeye çalışabilirsin ya da dışarıda bi yer tutabilirsin.

KiZLar benim yaptığımkapi kendi yaptığım magnet taç yine eserim...keseleri içine şeker lokum falan koymaya aldım koyuyumkizlar
çok güzeller canım .. badem şekeri gibi renkli şekerler alıp koyabilirsin ..lokum erir pudrası dökülür ziyan eder şimdi.

Yqn
kimseyle muhattap olma.. kavga etme bu halinle.. Dua okutursun..Bulaşma bence ağzından burnundan gelir...
iYani okutmasammi.. annem diyo kizim ben bizim tarag komsular icin kendimde okuturum cunku benim evim cok uzak mumkun degil gelemezler.ve cok daha kalabalik olur kis gunu.yaza dogru evimde yakinlarimla bi yasin okurum diyordum

canım boşver evinde yap benim mevlüde gelicekler çokkalabalık ve benim de evim küçük sadece 40 kişi komşular gelir annemler de 8 kardeş akrabaolarak onları da sen hesapla :D e babamın kardeşleri kuzenlerim filan iki ayrı mevlüt yapıcam benn sandalye filan bi şekilde idareederiz hem gelen de daha çabuk kalkar öyle düşün :D
Ama gercekten sigmazlar benimde rahat kirk kisi. bi iturma odam var topladan on kisi alir baskada odam yok oturtacak imsanlari.. sandalye koyacak yerde yok toki evlerinin kucuginde oturuyoeum.

canım kendi evinde yaptır hiç sıkıntıya sokma kendini boşuna eşinle aranıza dan kimseyi sokma
sığdığı kadarıyla olur artık boşver

Bende ikitelli :)
aaa çok yakınız;)
Canım o baya yogun galiba ki giremıyo.. 2 tane oglus okulu var küçügüde baslamıstı sanırım.. Birde son zamanların verdigi halsızlık falan oluyo ondada sanırsam ondan gremıyo diye düşünüyorum..inşallah iyidir..
evet canım.. Aaaa gercekmi yakınız kız.. Snhangi hastaneye gidiyosun ... Tem hast sana yakınmı.. 212 mall off falan.. Bana beş dk arabayla.. Kiptas konutları yokmu ordayız biz

Tem hospitale benim ilk kızımı doğum yaptığım doktorum gitti kamer bey bana yakın ama eşim gitmiyo oraya ters yol diye.Ben kanuniye gidiyorum genel anlamda hast iyi ama doktorlar insanı panik yapabiliyo.Mall off ada yakınız.Geçenlerde eşimle arnavutköye giderken kayabaşından geçtik gördüm kiptaş konutların. Bana mehmet akif hast.çok yakın yürüme mesafesi

Canım açlık tokluk a bakılırken üç aylık şeker ortalamana da baktır o gün iyi olsan bile ortalama dans doğru sonuç verir. Dualarımız seninle ama ne olursun takma şu doktorları, doğumdan sonra hepsinin Boşa çıktığını konuşacağız inş. El kadar Bebeğin kilosuna kalması gerekir, o da çok zor.. Bebeğin de kontrolleri aşıları vs var. Bir de benim kocam Nasılsa ablam Yanımda diye Mevlüt duasına gelir komşunun Kocası gibi :)) ablam dönecek
Iki Mevlüt elbisesi daha vardı beğendiğim alamadım eşimin korkusuna:) hep süs diye kızıyor:)) Senin bir de Kızın olur onu giydirmek nasip olur inş beğendiğin kıyafetlerle , bir de kız annesi olursun:)

Canım yaşını yanlış yazmıştır bence benimki 65 Yaşında ama 38 olsaydı ah ah ne güzel olurdu:)
Aklımdayken yazayım,
Çarık için benim ablam oğluna mevlütte çarık Çorap giydirmişti, bulamazsanız fikir olur belki. Onun takımının çarığı vardı ama karton gibi olunca kıyamamıştı bebeğine..

Bebeğin resimlerini hiç koyma annene Katılıyorum beni de tembihliyorlar her şeyimi anlatır gösteririm diye ama nete bebek fotosu koymam, sonra hep başlarına büyük belalar geliyor Allah korusun.. Bu konuda anne sözü dinle.. Ablam bebeği doğunca bebek ayakkabısını koydu kayboldu :) poposunu koydu o günden beri pişik bebişin elini koydu elini yaktı biberon koydu sütü kesildi aman diyim hiç koyma bir de o söz dinlemiyor hala orasından burasından koyuyor ..

heheeh mervecim âlemsin:) benim de yastıklarım var ama ekleyemedim bir türlü, seninki de çok gizel olmuş.. Benim annem be anlam da Başakşehir de ama orası bana dünynın bir ucu geliyor :)

Gül'e Gül'e kullanın canım çok güzel ama Max 2. Gram 14 ayar vs için Pahalı.. Ben kendi kuyumcuma yaptıracağım o Toptancı hem kız bebeğine bileklik hem de böyle nazarlıklı Çengelli iğne istiyorum nasipse.. Gül'e Gül'e kullan İnş.

Canım herkes annenin yaşını merak etmiş 38 demişsin ama ben Yazım Yanlışı oldum diyr düşünüyorum:)) seni Kaş Yaşında doğurmuş ki? Benim annem 60 Yaşında :))

Sancı çektirip sonra sezaryana alma sebepleri de şu canım.. Akşam 6'ya kadar mesaileri devam ediyor kimisi muayenesinde vs randevularını Alıp günü tamamlayıp yarım saatte sezaryana gelip sezaryan yapıp gidiyorlar. Çok acil bir durum olsa hemen sezaryana alırlar ama gün içinde randevularını bitirip açılma olmadı şu bu var deyip direkt sezaryanı yapıp evine gidiyorlar. Hasta anne de tüm gün yaşadığı Endişe korku ile kalıyor ..[/QUOTE]

Cnm çok sağol doktoro söyledim, 3 aylık şekerime bakılacak. Tokluk şekerini eczanede yaptırdım yemekten 1 saat sonra 138 çıktı risktemiyim acaba açlık şekerimde cuma belli olucak

kızlar 35 haftadayım bebiş henüz dönmemiş
daha zaman var ama sizin doktorunuz size bebeğin dönmesi için bir şey tavsiye etti mi
geçenlerde burada birisi yerleri gırgırlamaktan bahsediyordu ama dr tavsiyesi mi hatırlamıyorum

Back
X