Buraya yazdıktan sonra doktora tekrar sordum o iğne yapılırsa doğumun tetiklemesi Lazım, zaten erken riski varsa neden yapalım? Doğum başlayınca yapılır vs dedi..
Oğlun konusunda de içinin rahat etmesine sevindim:)
Gene been:) eflalim çok hassas ve duygusal bir dönemden geçerken ve hak hukuk derken bu kadar Ayrıntılı düşünüp üzüyprusn kendini.. Ilk bebeğe bilmemekten zamansızlıktan vs yapamamış olabilirsin ama bu bebeğine içinde varsa yap. Hem süslerle oğlunun da dikkati dağılır eğlence gibi gelir hem de bu yaşlarda Ayrım kıskançlık duygularının temelini atma. Bebeğe özel değil ailevi bi olay olduğu için kutluyorsunuz. Şimdiden ona yaptı bana yapmadı diye öğrenmesin çocuklar, asıl ayrım bu oluyor. sonra diğeri de ona durumu yokken yapmadı bana varken sakındı der.. Kardeşlik paylaşmak demek kaldı ki bunları takmayacaklar kafalarına ama sen Aralarına ona aldım buna almadım diye Ayırma.
Çok normal Canım Çarşamba koşturarak doktora gittim göbeğim hiç olmadığı kadar ağır ve sertti ama normalmiş artık.
Bizde de öyle, lohusalık bitmeden yaklaşılmaz. :)
Canım Allah kolaylık versin azıcık kalmış inş kucağına Alıp okşayacağın günlere.. Dualarımız seninle doğum yapan ve Sancı çeken arkadaşlarla her zaman..
Canım çok da acil değildir dayanılmayacak gibi değilse istersen doktorunu bekle malum son haftalar her yere baskı yapıyor bebekler..
Canım ben silikonla yapıştırdım çiçeği çok kısa kestiğim için ama ablam ucuyla doladı daha güzel ve sıkı durdu sarkmadı yani üstüne kurdele ve silikon yaptı tabiki..
Ben de öyle beklentimi minimum tutup maximum hatırlatma yapıyorum hayalkırıklığı az oluyor :))
Canım ben ısıtıp kullanırım temiz olmak önemli tabi ama aşırı steril olmaya gerek yok. Ama sizin su sarı akıyormuş onu bilemedim.. Bebek doğunca çocuk doktoruna da danışabilirsiniz bence..
Aynı kafadan ben de istiyorum :)) benim eşim de ortak bi iş arkadaşımızı aylardır uğramadığımız evimizde kalmaya davet etmiş şu an Türkiye de ve yatak odasındaki pembe nevresimim bile koyu gri olmuş oraya adamcağızı yatıracak.. Inş bitlenmez adam :)) bir De adam yabancı mı diyor sanki kork yıllık akrabamız..
Canom partievi partidünyası gibi mağazalarda dolduruyorlar hemen..
Ben de nazardan korkuyorum hep engelliyorum kendimi :) ama en güzel dua etmek..
Canım hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık kesene bereket

bize Dr hep aynı takım ailem vs geliyor ama ben de Yaptım süsleri :) eti pufa da dün akşam çok gülmüştüm ama harika olmuş ellerine Dağlık :))