2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
walla çok şanslısın,,, ben kv ile kp gelicek diye yemek hazırlayıp buzluğa atıcam,,, yatak odamı vereceğim,, ve biliyorum ki eşim evde yokken onlara hizmetçilik yapacağım,,, kesin KP ya mememi ya kanamamı görücek,,, ve eşimler aramı bozucaklar,,,,,ayy çok şanslısın walla ne güzel,,, nazar değmesin aman,, anlatma,,,

Canim neden yatak odani onlara veriyorsun ki? Oyle sey mi olur hic yaaaa?? Insaallah gelip de kalmazlar canimm. Esinle de asla ama asla giremezler araniza umarim. Kiyamam ya sana cok uzuldum. Rabb'im yardimcin olsun canim.

çok güzel herşey ikea herhal , dolabın çok hoşmuş nereden aldın??
stickerları sen mi yapıştırdın ???
güle güle büyüt kızını,,,

Besik ve sifonyer ikea canim. Gardrobu da evimister sitesinden aldim. 4 kapili 370 liraya aldik. Kendimz kurduk. Stikerlari da kendim yapistirdim evet :) kelebekli konsept yaptim, dolaplar da sade olunca az susleyim dedim :)

Canım cok ama cok güzelmiş odası maşallah...güzel günleriniz olsun inşallah.

Tesekkur ederim canimmmm. Insaallah bebisim gelsim de hayirlisiyla. Hos bi sure odayi kullanamicaz, yatak odamda sepet besikte olcak kuzucum. Bi 6 aydan sonra geceriz heralde odamiza :)

Eki Görüntüle 1340829 Eki Görüntüle 1340830 Eki Görüntüle 1340831 Eki Görüntüle 1340832 Eki Görüntüle 1340833 Eki Görüntüle 1340834 Eki Görüntüle 1340837 Eki Görüntüle 1340838

Bu da benim minik kizimin minik odasi teyzeleriii.. resimleri donduremedim nedense. Cibinligi kendim yaptim :) alttan kestigim parcasini da kapi susu olarak degerlendirdim :)
Ayyy cok güzel olmuş canim bayildim kelebekleri de cok guzel dusunmuşsün gule gule kullanmak nasip olur inşallah. ..

Eki Görüntüle 1340829 Eki Görüntüle 1340830 Eki Görüntüle 1340831 Eki Görüntüle 1340832 Eki Görüntüle 1340833 Eki Görüntüle 1340834 Eki Görüntüle 1340837 Eki Görüntüle 1340838

Bu da benim minik kizimin minik odasi teyzeleriii.. resimleri donduremedim nedense. Cibinligi kendim yaptim :) alttan kestigim parcasini da kapi susu olarak degerlendirdim :)

ayy şahane olmuş yaa çoook beğendim ben herşey şahane:KK68:

walla çok şanslısın,,, ben kv ile kp gelicek diye yemek hazırlayıp buzluğa atıcam,,, yatak odamı vereceğim,, ve biliyorum ki eşim evde yokken onlara hizmetçilik yapacağım,,, kesin KP ya mememi ya kanamamı görücek,,, ve eşimler aramı bozucaklar,,,,,ayy çok şanslısın walla ne güzel,,, nazar değmesin aman,, anlatma,,,

benim de annem babam gelicek şükürler olsun kv bende kalıcam derse oda kalır napıyım artık:KK69: kalmcam derse gece gider sabah gelir büyük ihtimal:KK70:
bende uzun hırkalar aldım ki kan felan çıkarsa belli olmasın diye :KK22: hem daha rahat olurum ne biliyim :KK22:
zaten kimsenin yanında emdirmem ben bebeğimi odaoda kaçarım herkesten sanırım:KK70:

İyi aksamlar :)
Benim midem yaniyoo cuma gidicem doktora nasil dayanirim bilmiyorum.dun 4 ten sonra baslamisti yanmak bugün 8 - 9 dan sonra ohh dedim bugun yanmicak demez olydim yanmaki ne yanma :KK43: soğuk soğuk bi sut içtim.
Bu arada kizim bugün pek hareket etmedi ya endiselenmedimde değil acaba ters mi dondu yine dünden beri sert sert hareketi vardi dönmeye mi clisti acaba :KK43:
Gecmis olsun canim zordur mide yanması zafergul zafergul onunda yanması ağrısı vardı nasıl oldu acaba gecti mi? Merak ettim..

bende tüm gün yat uzan tv izle derken çalışmam gereken yerleri çalışmadım şu saatten sonra bugünlük için ayırdığım dersi çalışayım da öyle uyuyum bari :KK70::KK70:

kendi kendime eziyet başka bişey değil:KK70: haftaya pazartesi sınavım var ,büyük ihtimal cuma yada sunumum var sonra formasyon bitiyor benim için inanamıyorum

tabi doğurmazsam o günlere kadar :KK70:

Kızlar afedersınız bişi sorucam ...
Vajınada dısardan belli olacak şekılde şişlik varmı
Birde taharet alırken hıssedıyormusunuz rahım agzında şişlk ve sertlik oldugunu

Sırtımda agrılar cogaldı....
Böle bel kemiklerime daha yakın olan sırt kemıklerım tek tek ılmık ılmık söküyolar sanki....

S ssule07 canim cook tatli olmus, gule gule buyut insallah kizini, kelebekleri iyi dusunmussun civil civil bi oda olmus :)

L leble S ssule07 S sevdaveysel kizlar bence emzirme bahanemizin olmasi cok guzel, kafamiz sisince alip bebegimizi odamiza cekilip sakin kalabiliriz. Normal zamanda gelip kalsalar boyle kacamak yapamayacaktik, aimdi bahanemiz var en azindan ;)

Kp nin yeni dogum yapmis kadinin yaninda olmasi biraz tuhaf geldi bana, ben sahsen babami bile istemem evde surekli dolansin.. Bence boyle zamanlarda erkekler tamamen fazlalik, sofra kurmak lazim onlara cay meyve, kadin kadina olunca daha rahat.

Kızlar afedersınız bişi sorucam ...
Vajınada dısardan belli olacak şekılde şişlik varmı
Birde taharet alırken hıssedıyormusunuz rahım agzında şişlk ve sertlik oldugunu
aynn cnmm bnmde ole son zmnlarda daha cok hissediyorim sislik var bide bastirinca acida var

Bugun bahsettiginiz bel agrilarim cekilmelerim basladi ilk defa. İste nasil oturacagimi evde nasil yatacagimi sasirdim. Gece uykusuzlugu uzerine bi de karnim tas belim uyusuk eller hissiz gucsuz ve her yerim kasiniyor. Allah yardimcimiz olsun koorkutuyor artik

Ohh ohh Allah rahatlık versin ne güzel uyuyosunuz.. Ben fena alıştım geceyi gündüz gündüzü geceye çevirmeye.. Bi yandan da korkuyorum oğlum da alışır geceleri uyumazsa diye.. Acaba etkileniyomudur ya? :KK43:
alıştırma yapıyoruz herhaş benim gecem gündüzüm karışalı çok oluyor,,,,
offf bıktım,, gece olunca uyumak güneş doğunca uyanmak istiyorum vampirlere dönedüm,,,,,

alıştırma yapıyoruz herhaş benim gecem gündüzüm karışalı çok oluyor,,,,
offf bıktım,, gece olunca uyumak güneş doğunca uyanmak istiyorum vampirlere dönedüm,,,,,
:) aha tek değilmişim.. Allah yardımcımız olsun valla ya.. İnş bebişler de alışmaz bu duruma. Benimki gece benle beraber ayakta. tepik de tepik..

:) aha tek değilmişim.. Allah yardımcımız olsun valla ya.. İnş bebişler de alışmaz bu duruma. Benimki gece benle beraber ayakta. tepik de tepik..
benimkinin yeri kalmadı ama geceleri tepikleniyor,,,, dedim şimdiden başladın,,,,,
sağlıkla vaktinde doğsalar

• Beğen
Reactions: oas
Back
X