bende öyle hissediyordum ama bu haftanın sonunda artık erken doğuma girmiyorum,,, seninde 2 haftadan biraz fazla kalmış,,,Amin inş. Hep erken doğurucakmışım gibi hissediyorum..![]()
herhalde ben 40 ++ falan yapacağım,,,,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle hissediyordum ama bu haftanın sonunda artık erken doğuma girmiyorum,,, seninde 2 haftadan biraz fazla kalmış,,,Amin inş. Hep erken doğurucakmışım gibi hissediyorum..![]()
Evet bi de hazırlıkları bitiremedim, hep korkuyorum erken falan doğar diye..Daha karyolası gelmedi bebeğimin.bende öyle hissediyordum ama bu haftanın sonunda artık erken doğuma girmiyorum,,, seninde 2 haftadan biraz fazla kalmış,,,
herhalde ben 40 ++ falan yapacağım,,,,
aman bende yapmadım ama bugün başladım yavaş yavaş, çamaşır yıkamaya,,,Evet bi de hazırlıkları bitiremedim, hep korkuyorum erken falan doğar diye..Daha karyolası gelmedi bebeğimin.3 ocakta gelicekmiş.. esyalarını yıkayıp utulemedim. çantam hazır değil.. ooff off
:))))))) ya ben yapmaya çalısıyorum ama yavastan valla 2 dk yapıyorum 2 saat yatıyorum.. Hemen yoruluyorum..aman bende yapmadım ama bugün başladım yavaş yavaş, çamaşır yıkamaya,,,
ya çokda abartmaya gerek yok,,, herşey olduğu kadar,,,
hep diyorum bebekler bir şey hazır değilmiş biz geri gidelim mi diyecekler :))) yada sonra mı gelin dicez :) herşey hal olur,,,
sankin bizim anneler bize bu kadar hazırlık yaptı,,, öyle düşünüp kendimi rahatlatıp tembelliğin köküne vuruyorum ,,,,
gozun aydin canim bebeginin boyuda kilosuda masallah sen canini sikma dualarimiz seninle tedbir amacla tutuyolardir en kisa zamanda kucagina alip evinize donersiniz kendine cok iyi bak bizim yerimizede oper koklarsin yawrunuDun itibarı ile aralık annesi oldum :) nst sonuçları iki gundur iyi çıkmıyordu. Dun yatış yaptil ve son nst de iyi cikmacayinca spinal sezaryen ile 2900 kg 53 cm defne kızım dunyaya geldi.plasenta yerinden ayrılmış nst sonuçlarinda ve bebek hareketlerinde o yuzden sıkıntı varmış. Iyu ki doktorum farketti tehlikeli bi durummus.bebegimin nefes alımları sıkıntılı diye su an kuvezde burundan hava veriliyor. Dun aksam 5te dogum gerceklesti Dua edin bize. Size de allah hayirli dogumlar nasip etsin arkadaslar
Ayyy cok güzel olmuş canim bayildim kelebekleri de cok guzel dusunmuşsün gule gule kullanmak nasip olur inşallah. ..
ayy şahane olmuş yaa çoook beğendim ben herşey şahane
benim de annem babam gelicek şükürler olsun kv bende kalıcam derse oda kalır napıyım artıkkalmcam derse gece gider sabah gelir büyük ihtimal
bende uzun hırkalar aldım ki kan felan çıkarsa belli olmasın diyehem daha rahat olurum ne biliyim
![]()
zaten kimsenin yanında emdirmem ben bebeğimi odaoda kaçarım herkesten sanırım![]()
Kızlar afedersınız bişi sorucam ...
Vajınada dısardan belli olacak şekılde şişlik varmı
Birde taharet alırken hıssedıyormusunuz rahım agzında şişlk ve sertlik oldugunu
S ssule07 canim cook tatli olmus, gule gule buyut insallah kizini, kelebekleri iyi dusunmussun civil civil bi oda olmus :)
L leble S ssule07 @sevdaveysel kizlar bence emzirme bahanemizin olmasi cok guzel, kafamiz sisince alip bebegimizi odamiza cekilip sakin kalabiliriz. Normal zamanda gelip kalsalar boyle kacamak yapamayacaktik, aimdi bahanemiz var en azindan
Kp nin yeni dogum yapmis kadinin yaninda olmasi biraz tuhaf geldi bana, ben sahsen babami bile istemem evde surekli dolansin.. Bence boyle zamanlarda erkekler tamamen fazlalik, sofra kurmak lazim onlara cay meyve, kadin kadina olunca daha rahat.
Dun itibarı ile aralık annesi oldum :) nst sonuçları iki gundur iyi çıkmıyordu. Dun yatış yaptil ve son nst de iyi cikmacayinca spinal sezaryen ile 2900 kg 53 cm defne kızım dunyaya geldi.plasenta yerinden ayrılmış nst sonuçlarinda ve bebek hareketlerinde o yuzden sıkıntı varmış. Iyu ki doktorum farketti tehlikeli bi durummus.bebegimin nefes alımları sıkıntılı diye su an kuvezde burundan hava veriliyor. Dun aksam 5te dogum gerceklesti Dua edin bize. Size de allah hayirli dogumlar nasip etsin arkadaslar
Dun itibarı ile aralık annesi oldum :) nst sonuçları iki gundur iyi çıkmıyordu. Dun yatış yaptil ve son nst de iyi cikmacayinca spinal sezaryen ile 2900 kg 53 cm defne kızım dunyaya geldi.plasenta yerinden ayrılmış nst sonuçlarinda ve bebek hareketlerinde o yuzden sıkıntı varmış. Iyu ki doktorum farketti tehlikeli bi durummus.bebegimin nefes alımları sıkıntılı diye su an kuvezde burundan hava veriliyor. Dun aksam 5te dogum gerceklesti Dua edin bize. Size de allah hayirli dogumlar nasip etsin arkadaslar
canım gerçekten sakin ol ilki normaldi şimdi bunda ki bilinmezlik geriyor seni ama ben döneceğine inanıyorum senin bebeğinin inşaallah, dönmesede sezaryan olsun varsın sağlıklı olun daNego sagol canım birden panik yaptım hani doktor deseydiki sezeryan sanki rahatlayacaktım belirsizlik biraz geriyor insanı şimdi daha iyiyim :)
canım eczanelerde marketlerde var, milupanında var , canım tatlı konusunda hep diyorlar ya tatlıya gerek yok işte su süt yapıyor evet su süt yapıyor ama ne yalan söylüyüm ben ilk 3 ay tatlının dibine vurdum, her gün lokum yiyordum şıralı tahinler çikolata falan çünkü emzirdikçe elim ayağım titriyordu benim şekerim çabuk düşüyor, tatlının şöyle bir avantajı var yedikçe susatıyor böylece 4 litre suyu bunalmadan içmiştim ben yani tatlıyı abartmadıktan sonra aslında çokta zararlı değil bence ki bütün o yemelere rağmen 10 kilo vermiştim almamıştım emzirirken, ne zaman bıraktım yemeyi benim sütüm duruldu, ilk üç ay hem sütüm çoook boldu hem de yağlıydı oğlum çok güzel kilo almıştıTskler yanit icin. Humana nerde satiliyo alayim hemen bulunsun. Insallah sut yapar diye tatli dayatmazlar bana
canım ilkte aynen dediği gibi oluyordu birde çıkıntı şeklinde duruyordu eşimde başı diye konuşuyordu dr a bir gittik dr burası poposu dedikötü olmuş yaa üzüldüm gerçekten inş daha iyisine rastlarsın
amin canım rabbim yaşatmasın
bana kafa gibi geliyor
canım ben attım bakliyat tamam sen belki yiyemezsin ki ben bu sefer yiyicem ilk oğlumda yemedim de ne oldu gazmandı yine ben vitaminsiz kaldım boşuna, sen yiyemesende misafirin olur eşine pişirirsin çok pratik oluyor benceBende buzluga ne atsam ne atsam diye düşünürken nohut haslayayim da atayim bari dedim dogumdan sonra hazir olur yemegini yaparim demistim epey bi poset oldu attim da sonradan aklima nohutun gaz yaptigi geldibilmedigin islere kalkışırsan böyle olur dedim kendi kendime
![]()
canım humana still tee diye yazıyor, milupanında var aynı çaydanOnunda cesitleri varmi yoksa humana sut arttici cay yaziyo onumu alacam
Ayyyy kizlar bugun ablama gittim geldim. Anam agladi resmen gecmisi okumaktan. Cevap yazmak istedigim her iletinin de ustunden bi suru konusma gecmis. Biraktim artik ben de alintilamayi :) Ben de evde isim gucum yok canim cok sikiliyo, ama sunu yap bunu yap diye fikir veren olsa da hic biseyi gozum yemiyo. Hayirlisiyla bir an once zamani gelsin de kizim dogsun istiyorum artik. Hos dogum sonrasi da ev kalabalik olur kv kp gelir kalirlar gitmezler diye de stres oluyorum. Normalde zaten kirilgan, hassas bi yapim var, cabuk da sinirlenip parlarim. Lohusa psikolojisiyle nasil katlanicam bilemiyorum![]()
canım kayınlarınında olması hoş değil tabi rahat etmezsin çok zor olur, odanda durursun sürekli onlarda anlar rahatsız olduğunu, sakın düşünüp stres yapma,ilk doğumumda bende istemedim annem olsun dedim annem geldi ama kendi annem beni deli etti, kv gil bir geldi söylemeden yemek yaptılar evimi silip süpürdüler ayağıma yemek getirdiler moralim bozuk diye güldürmek için ellerinden geleni yaptılar ben çok pişman oldum ön yargılı olduğum için, kendi annem söylemeden evi süpürmüyordu yemeği ne yapsam ne yapsam ki diye ban soruyorudu ya ne yaparsan yap dolaba doldurmuş kocam ilk defa mı yapıyorsun yemek, inan kv annemden iyi baktı bana Alla razı olsun, bu konularda maalesef annem çok soğuk ve ben çok üzülüyorum, sende ön yargılı olma anlattığın kadarıyla seninkilerde çok iyi pozitif düşün derimAy canim ya esimin kiz kardesi yok. 3 erkek kardesler. Kiz cocugunu cok seviyorlar. Bana inanilmaz duskunler. Ilk gelinleriyim ve tekim su anda. Eee malum ilk torunlari ve kiz olunca haliyle cok hevesliler. Kirmak uzmek istemiyorum ben de onlari. Yoksa mutlaka soylerdim ama. Artim kp bari fazla durmaz umarim da, rahat ederim. Yoksa cidden zor dusununce. Kanaman, agrin olcak, uykusuz sikintili olcaz. Emzirme var surekli, offf daral geldi simdiden dedigin gibi oda oda kacicam. Bi de yani 2 tane de kaynim var, onlar da burda olurlar. 3 erkekkkkkk offffffff.. Rabb'im yardimcimiz olsun ne deyim ki. Ilk basta da cok kalmasa dahi hemen her haftasonu gelir kalirlar bir de. Ne olacak bilmiyorum boyle boyleee.. Esimle bi de 3 yildir baska sehiede yalnizdik. Alistik yalnizliga zor geliyor cidden. Bi yerden sonra kendi aileme bile zor katlaniyorum su halimle. Hayirlisi arrik. Basa gelen cekilecek..
ay canım göbek deliği acısı fena oluyor, korkma kordon için canım kızlar yazmıştı korkulacak bir durum değilmişiyi geceler kızlar nasılsınız bende benim kızla uğraşıyorum göbek deliğimi çekiyor sanırım sızım sızım sızlıyor durasıda yok maşallah korkuyorymda kordon var boynundada
canım ilaçsız geçmeyecek sanırım, benimde öyleydi süt tahin artık fayda etmez oldu bende renni içiyorum artıkİyi aksamlar :)
Benim midem yaniyoo cuma gidicem doktora nasil dayanirim bilmiyorum.dun 4 ten sonra baslamisti yanmak bugün 8 - 9 dan sonra ohh dedim bugun yanmicak demez olydim yanmaki ne yanmasoğuk soğuk bi sut içtim.
Bu arada kizim bugün pek hareket etmedi ya endiselenmedimde değil acaba ters mi dondu yine dünden beri sert sert hareketi vardi dönmeye mi clisti acaba![]()
ayyy ne güzel olmuş ellerine sağlık bayıldım güle güle kullanınEki Görüntüle 1340829 Eki Görüntüle 1340830 Eki Görüntüle 1340831 Eki Görüntüle 1340832 Eki Görüntüle 1340833 Eki Görüntüle 1340834 Eki Görüntüle 1340837 Eki Görüntüle 1340838
Bu da benim minik kizimin minik odasi teyzeleriii.. resimleri donduremedim nedense. Cibinligi kendim yaptim :) alttan kestigim parcasini da kapi susu olarak degerlendirdim :)
canım bende yokKızlar afedersınız bişi sorucam ...
Vajınada dısardan belli olacak şekılde şişlik varmı
Birde taharet alırken hıssedıyormusunuz rahım agzında şişlk ve sertlik oldugunu
kolay gelsin canım zor çalışmak bu haldeBugun bahsettiginiz bel agrilarim cekilmelerim basladi ilk defa. İste nasil oturacagimi evde nasil yatacagimi sasirdim. Gece uykusuzlugu uzerine bi de karnim tas belim uyusuk eller hissiz gucsuz ve her yerim kasiniyor. Allah yardimcimiz olsun koorkutuyor artik
[/QUOTE]Dun itibarı ile aralık annesi oldum :) nst sonuçları iki gundur iyi çıkmıyordu. Dun yatış yaptil ve son nst de iyi cikmacayinca spinal sezaryen ile 2900 kg 53 cm defne kızım dunyaya geldi.plasenta yerinden ayrılmış nst sonuçlarinda ve bebek hareketlerinde o yuzden sıkıntı varmış. Iyu ki doktorum farketti tehlikeli bi durummus.bebegimin nefes alımları sıkıntılı diye su an kuvezde burundan hava veriliyor. Dun aksam 5te dogum gerceklesti Dua edin bize. Size de allah hayirli dogumlar nasip etsin arkadaslar
kaç kilo aldın cnm ? ya benim 14 oldu valla durduramıyorum artık kendimi sanki her gün 1 kg alıyorumBenim sat 17 nisan, 31 aralıkta raporu alıcam tam 37+0 oluyor. Senin 6 gün daha önce alman gerekmez mi canım?
Bir mendil bile almıyorum. Tipimden hiç hoşnut değilim. Doğum izni boyunca bişey almayı düşünmüyorum. Doğum izninde spor salonuna gitme hayalleri kuruyorum. İşe başlayana kadar eski kiloma dönmeyi başarırım inşallah. İşe başlarken bişeyler alıcam üst baş.
Çok güzel maaşallah benim kızımda normaldi ama bunun için net bişey söylemedi doktor doğum Kanalı'na girmemiş henüz olmadı sezeryan yaparız diyor ama umarım herşey yolunda gider de normal olur Hayırlısı neyse o olsun artık napalım seninki erkek mi bu sefer bi de Kızının hamileliğinden farklımıydı yoksa aynımıydı ay ne çok soru sordum kusura bakmacanım bence oyle seylere gerek yok ama hıumana steel tea ılk esnada sutun gelmesıne yardımcı oluyor ben almıstım.. Bol su ıceceksın gunde 3lt ben sıse tasıyordum saglıklı beslenme olacak ıncır hurma cok guzel sut yapıyo
ev canım normal hersey normalı gosterıyor kızımda normaldı bunda kolayca olur ıns senın nasıl
ben de ben de bende:)merakla bekliyorum o forumu
baş takipçisiyim şimdiden söyliyim
2015 ocak annelerinin KV ve KP lerinden çektikleri
Benim sat 17 nisan, 31 aralıkta raporu alıcam tam 37+0 oluyor. Senin 6 gün daha önce alman gerekmez mi canım?
Bir mendil bile almıyorum. Tipimden hiç hoşnut değilim. Doğum izni boyunca bişey almayı düşünmüyorum. Doğum izninde spor salonuna gitme hayalleri kuruyorum. İşe başlayana kadar eski kiloma dönmeyi başarırım inşallah. İşe başlarken bişeyler alıcam üst baş.