2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar drdan geldik bacak boyu ongun geriden geliyo cuce olmaz ama.kisa boylu bi kiz olacak dedi.cnm sikildi bu normalmi kizlar bise diyin..bobregindeki kistte buyumus biraz .korkma dedi ama nasil korkmayim brn ya her gitmemde baska sey duyuyorum

Ayyy kiyamam canim. Doktorun korkma demis. Insaallah onemli degildir kist olayi. Olcum hatasi falan olabilir bacak kemigiyle ilgili. Ya da gelisim devam ettiginden somra da uzar. Bence 10 gun cok ciddibi sure degil. Benim doktorum 2 hafta ilerde ya da 2 hafta geride olmasi onemli degil demisti.

Kizlar drdan geldik bacak boyu ongun geriden geliyo cuce olmaz ama.kisa boylu bi kiz olacak dedi.cnm sikildi bu normalmi kizlar bise diyin..bobregindeki kistte buyumus biraz .korkma dedi ama nasil korkmayim brn ya her gitmemde baska sey duyuyorum
Bebeklerin boyu aşağı yukarı aynı oluyor. Boyu kaç cm dedi? Daha doğuma bi ay var uzar ki. Dr niye böyle canını sıkmış anlamadım.

kızlar evin içinde dolanırken bikini bölgeme sanki bıcak saplarlar gibi bir ağrı hissettim sonra 2 , 3 kere daha oldu be neyin nesi
bebğim hareketleri iyi bu arada

canım dr korkma demiş inş yok olur gider o kist rabbimin izniyle boyu ölçüm hatasıdır büyük ihtimal olmasa bile 10 gün çok normal

Canim teselli vermek gibi olmasın ama benim kizimda geriden geliyor 2 haftaya yakin zaten kilosuda ayni şekilde pzt 33+6 dik 32 haftalık gorunuyo dedi. Yani o durumu takma 3 haftaya kadar normal sayiyolarmis ama 3 haftadan sonrasini sorun olarak kabul ediyolarmis.anne babadan kaynaklı olabilir dedi boyu için genetik ollabilir dedi.
Bobregindeki kist için ise korkma Hayirlisiyla bi dogsun doğumdan sonra belli olur herşey.kafana takip ta zehir etme gunlerini.Allahin izniyle bisey olmaz,

Slm canşarım... Güzel annelerim..
Nasılsınız.. Bn bugun cok halsızım.. Acaba niye;)
Agrım oluyo yaşancı agrılarım tabi..
Sancım oluyo.. Şeyim agrıyo...
Kasılmam oluyo oturdugu yerden yoruluyprum...

SEVDACIM bacak boyuna takılma genetik olabılcegi gibi usg cihazının ölçmünede baglı.. Böbrekteki kist için dr sorun yok dediyse hiç takma bilirsin normalde dr sorun cıkarmk için ellerinden geleni yaparlar bazeb.. Eger sorun yok dediyse ok.. Takma kafana canım bnm..

BABYFORWE canım o agrılar beyin nesi biliyon mu.. Bebiş sana anne yawas yawas hazırlan bunlar fırtına öncesi sessizlk heee ona göre agrıları;)
Canım saka biyana artık olur.. Birden vurur belki bagıısın bile artık son aya girdin..
Dikkat et sadece agrının şiddetine süresine suyuna yani anormal bişi olursa zaten kesinlkle anlarsın haytım ...

TÜRAMİSU cok swvndim.. Demekki parlaklıl gitti hersey normal ohh ohh güzel hberler bizi bulaun hep inşallah...

HERAA HİÇ ORTALIKTA YOKSUN ....

MRSSSUPERFİN demek cakıl tası he.. Kız bni güldürdün rabbimde seni heppp güldürsün..

Kızlar bu arada normal sogumdaki o kesigi hissetmiceksiniz bile..cekılen sancı orayı uyustıruyo zaten bide igne yapıplar hiç anlamıypdun bile takmayın kafaya onu siz......

Ayy birsürü sey vardı hep unuttum iyimi

Slm canşarım... Güzel annelerim..
Nasılsınız.. Bn bugun cok halsızım.. Acaba niye:KK66:
Agrım oluyo yaşancı agrılarım tabi..
Sancım oluyo.. Şeyim agrıyo...
Kasılmam oluyo oturdugu yerden yoruluyprum...

SEVDACIM bacak boyuna takılma genetik olabılcegi gibi usg cihazının ölçmünede baglı.. Böbrekteki kist için dr sorun yok dediyse hiç takma bilirsin normalde dr sorun cıkarmk için ellerinden geleni yaparlar bazeb.. Eger sorun yok dediyse ok.. Takma kafana canım bnm..

BABYFORWE canım o agrılar beyin nesi biliyon mu.. Bebiş sana anne yawas yawas hazırlan bunlar fırtına öncesi sessizlk heee ona göre agrıları:KK66:
Canım saka biyana artık olur.. Birden vurur belki bagıısın bile artık son aya girdin..
Dikkat et sadece agrının şiddetine süresine suyuna yani anormal bişi olursa zaten kesinlkle anlarsın haytım ...

TÜRAMİSU cok swvndim.. Demekki parlaklıl gitti hersey normal ohh ohh güzel hberler bizi bulaun hep inşallah...

HERAA HİÇ ORTALIKTA YOKSUN ....

MRSSSUPERFİN demek cakıl tası he.. Kız bni güldürdün rabbimde seni heppp güldürsün..

Kızlar bu arada normal sogumdaki o kesigi hissetmiceksiniz bile..cekılen sancı orayı uyustıruyo zaten bide igne yapıplar hiç anlamıypdun bile takmayın kafaya onu siz......

Ayy birsürü sey vardı hep unuttum iyimi

ayy canım rabbim yardımcın olsun yaaa çok az zamnın kalmış :KK37:

dediğin gibi yaa son zamanlarım sinyal veriyor bebek demekki

ayy kv lere gideceğiz 8 gibi misafirler gelecek orada da olursa böyle şeyler yandık:KK70:

geçen eşimin anneannesine baş sağlığına gitmiştik 2 hafta falan oldu sanırım hatırlamıyorum tam

birden bir ağrı saplandı anlık belime neye uğradığımı şaşırdım doğuruyorum sandım o an ah diye bir ses çıktı benden ama çakmadı herkes:KK70:(çok sıkıldım oturmaktan doğum sancısı gibi geldi birden kesin sıkıntıdan oldu )

neyse artık yapcak bişi yok olursa da:KK70:

ayy kv lere gideceğiz 8 gibi misafirler gelecek orada da olursa böyle şeyler yandık:KK70:

geçen eşimin anneannesine baş sağlığına gitmiştik 2 hafta falan oldu sanırım hatırlamıyorum tam

birden bir ağrı saplandı anlık belime neye uğradığımı şaşırdım doğuruyorum sandım o an ah diye bir ses çıktı benden ama çakmadı herkes:KK70:(çok sıkıldım oturmaktan doğum sancısı gibi geldi birden kesin sıkıntıdan oldu )

neyse artık yapcak bişi yok olursa da:KK70:
Canim senin o ağrın kv gile gideceksin diye stresten girmis olmasın;) saka bi yana birden olunca insanin cani daha cok yaniyor oyle olunca hemen uzaniyorum ben geciyo seninkide gecer insallah

Dün de eşim geç geldi bugün de geç gelecekmis çok sıkıldım evde boş boş oturmaktan kitap okuyorum tv izliyrm yine de vakit gecmiyr güya bugün sinemaya götürecekti kendi gezmesindn bana sıra gelmiyor:(

Kızlar sezeryanda yada normal dogumda epidural veya spinal anestezi dogum ucretıne ekstra sanıyodum degılmış yA. Ben spinali konustum bugun, aynı oluyomus ucretı. Ama bizim hastanede sezeryanda epidural yapmıyolarmış, normalde yapıyolarmış. Epidural ucretı ekstradan eklenıyomus. Sezeryanda sadece spinal yApıyolarmış oda ücretsizmiş.. Degısık bısey bılen varmı..
cevap veren olmustr belkı ama ben yıne yazmak ıstdm.ben spınal sezeryan oldum belden tek doz ılac dmek.epıdural katater takılarak bı kac doz arka arkaxa ılac vermekmıs.sırtına takılı bıse ordan az az ılac vermek.:)

Dün de eşim geç geldi bugün de geç gelecekmis çok sıkıldım evde boş boş oturmaktan kitap okuyorum tv izliyrm yine de vakit gecmiyr güya bugün sinemaya götürecekti kendi gezmesindn bana sıra gelmiyor:KK43:
Bizimkide sozde gezmeye goturecekti. Odevlerini yaptiriyor bana. Bende artik son gunler diye hep gezmek istiyorum :)

Kizlar dogumdan sonra anne sutunu artirmak icin dogal besinler mi tuketmeli bulgur vs gibi yoksa aptamil veya malt mi?? Hangisi daha cabuk sut yapar?
bana hastanede hemsıreler bı karısık bıtkı cayı bıde suya damlatılan damla ısmı verdıler eczandn alınıyo ben aldım gercekten farkedyo cnım ıcınce

Canim senin o ağrın kv gile gideceksin diye stresten girmis olmasın:KK66: saka bi yana birden olunca insanin cani daha cok yaniyor oyle olunca hemen uzaniyorum ben geciyo seninkide gecer insallah

ayy olabilir vallacanım
acılar o anlıktı geçti canım 2-3 kere oldu bir daha olmadı aniden oldu ve bitti hepsi şükürler olsun

Kizlar dogum yapan arkadastan haber var mi? 07 li bir kullanici adiydi. Etiketlemistim de yazimda gerci. Bu arada basliyorum artik canta hazirlamaya. Bir tek hasta bezim kaldi. Onu da alirsam. Susunu cikolatasini yapcam. Yapamazsam da napim sonradan yaparim. Ama yururyusu nasil yapcaz ben anlamadim. İsten donunce pert oluyorum ben yuruyusu nasil yapayim :(

Back
X