Günaydın kızlar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Bugün moralsizim biraz kendimi çok yorgun hissediyorum. Bugün 3 aylık olduk , dün kontrole götürdüm bu ay sadece 600 gr almış

Farkındaydım zaten bu ay çok almadığının baya da düştüm üzerine 2,5 aylık olana kadar hiç almadı nerdeyse bi de . İki gündür yine memeyi almak istemiyor, biberona zaten kıl ne yapacağımı şaşırdım, çocuk küçülüyor gibi geliyo gözüme. 1. Ayda karın ultrasonu çektirmiştik sol böbreğinde büyüme çıkmıştı bahsetmiştim dün yine çektirdik Dr aynı dedi kimi bebeğin zamanla düzelirmiş bu böyle kalacak galiba dedi. Aslında bakıyorum değerlere böbrek boyutu normal görünüyo kaliks diye birşey var ne olduğunu da anlamadım drlar da doğru düzgün anlatamıyorlar. Geçen ay götürdüğüm dr önemli bir şey değil demişti. İstediğim gibi bi dr da bulabilmiş değilim henüz geçen ayki dru beğenmiştim o da gidiyormuş başka şehire. Dünkü dra rota aşısını sordum, mama alıyosa 3. ayda başlıyo 3 doz yaptırılıyor sadece anne sütü alıyosa 4. ayda 2 doz yapılıyo dedi, dozu markasına göre değişmiyor mu dedim hayır dedi. Kafamı da karıştırdı kendin yapabilrsin onu sulandırıp içireceksin dedi bi de