• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benim kizim cok gazliydi iki bucuk ay 24 saat sallandi sonra biraktim hic sallamadim emzirerek veya emzikle uyuttum bisekilde ama gunduzleri 30 dakika uyuyo her seferinde boyle olunca da uykusunu alamadgndan mizildaniyo az once salincagina koydum surekli sallandgi icin bi saattir uyuyo hala surekli sallamak cok zor

kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benim kizim cok gazliydi iki bucuk ay 24 saat sallandi sonra biraktim hic sallamadim emzirerek veya emzikle uyuttum bisekilde ama gunduzleri 30 dakika uyuyo her seferinde boyle olunca da uykusunu alamadgndan mizildaniyo az once salincagina koydum surekli sallandgi icin bi saattir uyuyo hala surekli sallamak cok zor

evde bebek arabası mı? ilginç bir fikir :) bana daral gelir öyle. dediğin gibi iki arabanın muhafazası da zor. bizim salıncağın otuma aparatı çıkıyor yerinden. ana kucağı gibi de eğimli zaten. onu götürüyorum gittiğim yere. orada durup beni izliyor. sen de pusetinde gezdir evin içinde?
bende öyle diyorum ama ısrar kıyamet bebek arabası diyor. zaten olay gittiğin yerde oturtmak değil evin içinde gezmek istiyor ya kucagında gezdirme bebek arabasında gezdir sırtın belin ağrımasın:)

genelde emerken uyukluyor, yerine yatırıyorum. bazen ayağımda sallıyorum. bazen kucağımda pışpışlıyorum. bazen yan yana uzanıp elleriyle oynuyorum. babası kucağında gezdirerek uyutuyor. bazende salıncağında sallanırken müzikten içi bayılıp uyuyor :D tek bi tipe alıştırmıyorum ki herkes uyutabilsin :P

Canim bebeğim ya memede uyuyocok yorulmuş uykusu gelmişse ya da memeden sonra ayagumda sallıyorum uykuya iyi dalana dek

bende öyle diyorum ama ısrar kıyamet bebek arabası diyor. zaten olay gittiğin yerde oturtmak değil evin içinde gezmek istiyor ya kucagında gezdirme bebek arabasında gezdir sırtın belin ağrımasın:)
sıpazottiler bunlar. gezmeyi doğmadan önce öğrenip geliyolar yeminle. bizimki de gezenti de ben oralı olmuyorum :KK70:

Benim bebiş gezmeyi sevdiği için ben de düşündüm ama o kadar eşyayı ne yapacağız sonra zor dediğin gibi, ilk zamanlar arabayı henüz dışarıda kullanmamışken evde kullandım iyi oluyo ama kocaman da çıkıyo önüme ikide bir mantıklı bi anakucağı bakıyorum ben de

Hoşgeldin canım, kısa dönem mi askerliğiniz

Markası ne canım ben de anakucağı bakıyorum da bu aralar mantıksız kullanamayacağım birşey almak istemiyorum artık
benimki fisher price üzerinde oyuncağı falan var yanan sönen ekran falan. kullanımı da çok çok rahat tavsiye ederim
http://donmezleroyuncakdunyasi.com/Fisher Price Yağmur Ormanı Delüks Ana Kucağı

Günaydın kızlar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Bugün moralsizim biraz kendimi çok yorgun hissediyorum. Bugün 3 aylık olduk , dün kontrole götürdüm bu ay sadece 600 gr almış :KK43: Farkındaydım zaten bu ay çok almadığının baya da düştüm üzerine 2,5 aylık olana kadar hiç almadı nerdeyse bi de . İki gündür yine memeyi almak istemiyor, biberona zaten kıl ne yapacağımı şaşırdım, çocuk küçülüyor gibi geliyo gözüme. 1. Ayda karın ultrasonu çektirmiştik sol böbreğinde büyüme çıkmıştı bahsetmiştim dün yine çektirdik Dr aynı dedi kimi bebeğin zamanla düzelirmiş bu böyle kalacak galiba dedi. Aslında bakıyorum değerlere böbrek boyutu normal görünüyo kaliks diye birşey var ne olduğunu da anlamadım drlar da doğru düzgün anlatamıyorlar. Geçen ay götürdüğüm dr önemli bir şey değil demişti. İstediğim gibi bi dr da bulabilmiş değilim henüz geçen ayki dru beğenmiştim o da gidiyormuş başka şehire. Dünkü dra rota aşısını sordum, mama alıyosa 3. ayda başlıyo 3 doz yaptırılıyor sadece anne sütü alıyosa 4. ayda 2 doz yapılıyo dedi, dozu markasına göre değişmiyor mu dedim hayır dedi. Kafamı da karıştırdı kendin yapabilrsin onu sulandırıp içireceksin dedi bi de:KK51:
Moralini bozacak bir durum yok ki. Bizim kuzu da 600 g aldı 3. ayında. persentil hesabında %50 deydi. seninki kaçta? ben sıkıntı yapmadım hiç. Sağlığı yerindeyse noolacak az kilo almışsa. ayrıca 600 g ı normal buluyor dr lar. rotaya gelince biz ilk dozu üçte yaptırdık. yanak içine enjekte ettiler. ikincisi de mayısta. iki doz vurulacak yani. rotarix kullandık. bize üç doz olayından bahsetmediler canım. anne sütü alıyor diye mi acaba? ama bence sağlık ocağında vurdur kendin yapma. hayırlı kandiller canım.

ben hiç sallamadim ilk zamanlar eşim hep kucağında alistirdi ama bana zor olur diye bıraktık o şekilde uyutmayi.uykusu gelince emziriyorum kendinden geçiyor sonrada yalancı emzigi veriyorum uyuyor kendiliğinden :)

coklu alintiyi beceremedim benim sorunum sanirim uyutnak degilde uykuda kalmasini saglamak olmuo bi turlu
Canım benim bebeğimde max. 40 dak uyuyor gündüzleri inan 45 olmuyor 40 en fazla bazen 20 30 dak gündüzleri bu şekilde ama dediğin gibi huzursuz uyanıyor 1 saat geçmeden tekrar uyumak istiyor ağlıyor bi 15 20 dak Uyutmak için uğraşıyorum bu böyle gün boyu devam ediyor akşam 9 dan sonra uyur ondada 1 saat arayla uyanır 12 den sonra 3 e kadar uyanmaz sonra tekrar saat başı kalkar çok özeniyorum tüm gece uyuyan bebeklere bu arada sütümde var yani açlıktan değil

kızlar size bir sorum daha var. Bir tane bebek arabamız var ve dogal olarak sokakta kullanıyoruz. Annem ısrarla evde de bir bebek arabası olsun ve evde onunla dolaştır kucakta zor diyor. Sokakta kullandığımın tekerleklerini silip evde kullansam olur mu? tekerlekler halıya iz yapar mı? ya da bir tane daha mı alsam ama hiç istemiyorum annemde felaket ısrarlı bu konuda. Parasında değilim ama 2 sene sonra naparım 2 tane birden bebek arabasını, nereye koyarım.
Ben evde kullaniyorum cnm bana hediye bebk arabasi gelmisti hic sevememisti
Sonra gonlume gore alinca bu faxla geldi bnde heryetini camasir suyuyla sildim duru bexle sildim temiz olunca evde kullaniyorum suan valla illa benigormek istiyo kahvalti yaparken ev isi yaparken hep yanimda geziyo,zamn zamn evde dolasiyoruz ama illede ikinciyi alcaksan cok hafif yer kaplamayan bir baston alabilirsin

Cnm normal Soğutucu kismina değil mi 4 derece olan kisimdan bahsediyosun..ikisini de o bolumde sogutup birlestiriyosun yanlis anlamadiysam..sen ne zaman çalısmaya başlayacaksin ben haziranda erken mi acaba koymaya baslamak icin..Bi de süt saklama posetlerini öncesinde yikamak gerekiyor mu acaba..

asi yok cnm 3. Ay..
sen süt saklamaktan bahsetmişsin ben başka şey soracağım sana. Haziranda çalışmaya başlayacağım demişsin. iznin uzun sanırım çünkü ben çalışmaya başladım bu hafta. Rapor mu aldın, nasıl bir yol izledin uzutmak için?

Canım benim bebeğimde max. 40 dak uyuyor gündüzleri inan 45 olmuyor 40 en fazla bazen 20 30 dak gündüzleri bu şekilde ama dediğin gibi huzursuz uyanıyor 1 saat geçmeden tekrar uyumak istiyor ağlıyor bi 15 20 dak Uyutmak için uğraşıyorum bu böyle gün boyu devam ediyor akşam 9 dan sonra uyur ondada 1 saat arayla uyanır 12 den sonra 3 e kadar uyanmaz sonra tekrar saat başı kalkar çok özeniyorum tüm gece uyuyan bebeklere bu arada sütümde var yani açlıktan değil[/QUOT
benim de öyle canım özellikle gündüzleri devamlı uyanıyor ama sallarsan başında ağladığında emziği verirsen o zaman uyuyor ancak.

Canım benim bebeğimde max. 40 dak uyuyor gündüzleri inan 45 olmuyor 40 en fazla bazen 20 30 dak gündüzleri bu şekilde ama dediğin gibi huzursuz uyanıyor 1 saat geçmeden tekrar uyumak istiyor ağlıyor bi 15 20 dak Uyutmak için uğraşıyorum bu böyle gün boyu devam ediyor akşam 9 dan sonra uyur ondada 1 saat arayla uyanır 12 den sonra 3 e kadar uyanmaz sonra tekrar saat başı kalkar çok özeniyorum tüm gece uyuyan bebeklere bu arada sütümde var yani açlıktan değil

aynen canim deli olasim geliyor gece artik daha iyi uykusu ama surekli sallarsam gece de bozulur diye korkuyorum ne sekilde uyutuyosun peki benim de sutum var surekli kusuyo bazen yine de diyorum artik acaba diye oof

kizlar yarin bime mama sanfalyesi geliyormus discideyim gazeteden gordum ;) torene gittik kizim cok eglendo ahmette babasiyla cok mutluydu biraktigimda hepinizi optum

Kızlar bil kazandan bişey kazandm herhalde anlamam bildirilerde tebrikler teselli ödülü kazandınız diyor kazananlar listesinde de yedek görünüyorm kk benimle iletişime geçer sanırım :)

graconun salıncağını kullanıyorum canım. hem müzikli kendinden sallanmalı oyalıyor çocuğu hem de gittiğim yere oturma kısmını çıkarıp taşıyabiliyorum. ama bana hediye geldi fiyatları nedir bilmiyorum. varaa ana kucağını da kullanabilirsin bence
Baktım canım simdi gayet güzel ve kullanışlı görünüyor arastirayim ben bunu
Moralini bozacak bir durum yok ki. Bizim kuzu da 600 g aldı 3. ayında. persentil hesabında %50 deydi. seninki kaçta? ben sıkıntı yapmadım hiç. Sağlığı yerindeyse noolacak az kilo almışsa. ayrıca 600 g ı normal buluyor dr lar. rotaya gelince biz ilk dozu üçte yaptırdık. yanak içine enjekte ettiler. ikincisi de mayısta. iki doz vurulacak yani. rotarix kullandık. bize üç doz olayından bahsetmediler canım. anne sütü alıyor diye mi acaba? ama bence sağlık ocağında vurdur kendin yapma. hayırlı kandiller canım.
Benimki de %50 de canım biliyorum kilonun sağlık olmadığını ama elimde de değil takıntı gibi bisi , rotarix zaten iki doz biliyorum canım ben ilk defa doktordan duydum ayına gore doz olacağını zaten kendim yapmam ya giderim yarin sağlık ocagina

Merhaba Anneler
Bebeğim çok hasta iltihap var antibiotics tedavisi Görüyor istemesem de:( her gün Ağlayarak veriyorum
Serra m şifa bulsun tez vakitte diyr bi Fatiha okur musunuz inş tüm dualarınız kabul olur

Merhaba kizlar.beni de araniza alin. Ismim Burcu. Uzun zamandir sizleri takip ediyorum. Paylasimlariniz icin tesekkur ederim sizlerden cok seyler ogrendim. 20 ocak dogumlu bi oglum var. Denizli de yasiyorum. Benim de esim burdur da calisiyor yaklasik 8 aydir ayri yasiyoruz. Benim tayinim cikti. Esimin cikmadi bir turlu. Ne zamana kadar boyle olacak bilmiyoruz. Allah baska dert vermesin bizim sikintimiz da boyle. Babasiz cocuk buyutmek de zor oluyor

Back
X