oyyy düşük riskim olmasa bende durmazdım, ne olacak bu halimiz ya rahat olmayı dilerdim her konuda:)
iyi bari seninki çeşit almış
oy oy aynen canım aynen dört senedir hem de

canım çooook çokkk haklısın gerçekten bende artık rahat olucam gerçekten yeter yani canıma yazık, temizlik hastası kv de nerdeyse bir aydır hasta ahh ahhh çok iş yapan çabuk yıpranıyormuş diyor, diyorda evimizi pis olursada şişer onun düşünce yapısıda beni geriyor ne yalan söylüyüm evime pis dieyecek diye geriliyorum
ooooo ablanınki abartıymış canım ben o kadar değilim öyle takıntı değil yani evimin her yeri bal dök yala değil
canım probiyotiğin zararı olmaz mesela biogai gaz ilacıda öyle ben kullanmıştım
ohh süpersin canım süper

ayyyy ya benim eşimde öyle bu sabah dellendim onun yüzünden ben koştura koştura ev topluyorum kahvaltı hazırlıyorum beyimiz oturmuş balıkları izliyor yuh dedim artık pes miniğim mızırdanıyor bu oturuyor

söylendim durdum bıktım ya gamsızlığından yardım etmemesinden, bir saat çocuk bakıyor zaten ben büyütüyorum çocukları diyor
iyi bari canım rahat geçmiş
canım bence çık 1,5 saat çok değil ki hem bebeğin duruyormuş büyük oğlum da dururdu ama bu küçükle otomobille bile çıkılımıyor, git sen git:) benim yerimede:)
çocuk olunca öyle oluyor gerçekten ama işte emeklemeye başladıklarında her gün süpürüp sirkeli suyla silmemiz gerekecek istesekte boş veremiycez:)
canım gazı olabilir en büyük etken, şimdi nasıl?
Canım ya içim acıdı okurken

eğer maddi olarak çok zorlanmıycaksanız lüks yaşam değilse kaygın lütfen işi bırak en azından kreş yaşı gelene kadar, daha iyi iş bulamam diye düşünme Allah ne kapılar açar, zaten sende bebeğin o haldeyken çalışamazsın yıpranırsın ruhen
aşınız acısız olur inşallah, ben gitmeden calpol veriyorum ağrısı olmasın diye, aaa iyi ki farketmiş dr şükür kurtuldunuz