Ah güzel anne... Allah yardımcın olsun güzel bebeğim annesinin memesini sıcaklığını özlemiştir...
Çalışmak zorundaysan o da illa ki alışacak belki bakan kişi kendi annen vd kardeşinse ara ara emzirmeye getirecek..
Malesef kv ler el kadar bebeğe bile gaddar olabiliyorlar ben çektim çalıştım iş Yaptım anası da yapsın görüşündeler herhalde. Çok takılmamaya çalış. Iki saat doktora gittim bebeğimi kvye bıraktım döndüğümde bezi fışkırıyordu ama değiştirmemiş. Neden diye sorduğumda her kakaya değiştirsek bez mi dayanır bizim Zamanımızda yoktu öyle dedi çocuğum mahvolmuş

böyleler malesef ama en iyi bakıcıdan daha iyiler tercih etmek zorundaysan da böyle düşün..
Malesef bu devirde çalışmak gerekiyor evin araban da olsa ona göre giderin oluyor çocuğuna daha iyi eğitim kurs o bu şu vermek istiyorsun. Bir yerde çalışmak zorunda kalıyorsun sen keyfi olarak bırakıp da tatile kuaföre dinlenmelere gitmiyorsun. Sak'ın Vicdanın sızlamasın. Evine ekmek getirmek için çalışıyorsun.
Yazıyorum ama ne diyetim bilemedim ben kendi işimden ayrıldım sıkıntılı hamilelik geçirdim şimdi bebeğime doyamıyorum o bir iç çekse dünya Başıma yıkılıyor yanında Olmayı tercih ediyorum:) bir de be zaman bebeğimi gözümün önünden ayırsam başına bir şey geldi biri bal verdi biri soydu dışarı çıkardı hasta etti vs kim bilir ben banyodaykdn bunlar oluyorsa yokken neler olur.. Çok küçük çok ihtiyaçlı bırakamıyorum..
Burada bir arkadaşımız girlboymom sırf kızını bırakmamak için tekrar hamile kaldı ikisini azıcık daha büyütmek için böyle bit şey Demişti maşesef annelik böyle...
Allah yardımcın olsun, bebekler her şeye alışıyor aslında ama annelik perişan hissettiriyor.
Çalışmak zldındaysan vicdan azabı duyma ve duygusal bakma evine ekmek götürüyorsun ve bebekler yumuşak Karnı hemen anlıyorlar... Kendini üzüp depresyona girme..
Ama ben kıyamadığım için şimdilik işi bıraktım belki 2 Yaşından sonra başladım Rızkı veren Allah..