• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım benimkide öyle uykusuzluktan bazen çok sinirli oluyorum üstelik 4 yıldır böyle büyük oğlumda uyumuyor küçükte

Evet canım artık stres yapmıycam bakalım sütümü artırmak için yemeye yüklendim tosun gibi olucaa iyice:) bamyaya bakmaya fırsat olmadı desem o kadar yoğun geçiyor ki eşime bugün unutmazsam baktırıcam aklımda canım
bende suan cok gerginim uykusu var uyumuyor deli olcam allah sabir versin canim cok zor seninkide

Bide onu dene bakalim benim arkdasimin kizida hep oluyor o sabunla yaptiriyor arada

Merhaba canlar
bugün 4 aylik asimiz var.oğlum galiba grip olmus atesi yok şükür ki.
dun aksam geldik annemde ne rahatti.simdi buyuk bir temizlik beni bekler oyy oyy:)

:) ayyy pırtları bile güzel onların:) canım aynen bu aralar gezmeye sardım oğlum arabaya alışsın diye:)

canım inşallah yakalanmazlar zor ya eritiyor yavruları:KK43:

bugün soğudu hava:) sıcakken evde giydiriyorum artık birde arabada soyuyorum yoksa daha çok ağlıyor:)

benim oğlumda sıcağı sevmiyor:) çok ağlayınca soyuyorum susuyor:)

canım ben napıyım eşim memur her gün gömlek değişiyor iki günde pantolon şimdi 15 tanen gömlek 4 pantolan nevresimler var ütülenecek:mad::mad::mad: benimde elim gitmiyor temizliğe ne olacak bu halimiz:)

ahhh bu temizlik ne bitmez çileymiş:KK53::KK53::KK53:

bende yürümek istiyorum düzenli iki çocukla burnumuzdan geliyor

canım bende alıcam makine araştırma yapıyorum:)

çok geçmiş olsun

benimki artık everest kadar birikti:KK70::KK70:

canım 6. ay aşında aklında olsun aşıya gitmeden ver ağrı kesiciyi

ayyy canım nasıl sevindim senin adına şükür artık sende çıkabileceksin hayırlı olsun

inşallah güzel geçer yolculuğunuz

ayyy o teyze benim kv olmasın:KK70::KK70::KK70: her gün çırpar her gün halıları

canım bebeğine maşallah kilosuna yani, mamayı özel alman gerekmiyor mu alerjisi varsa? Kakamız katı değil cıvık canım

canım yeşil kakayı çok beslenince yapıyorlar benim bildiğim

oyy yerim onun saç bantlarını çok güzeller

canım aspiratör çamaşır makinası elektrik süpürgesi hepsi sakinleştiriyor

canım sen bilirsin tabi ama işe başlamadan bir kaç gün dene kv ne bırak baksın birden hem bebeğine hem sana hem kv ne zor olur alışması için bir kaç gün deneyin, kademeli olarak deneyebilirsiniz, ilk gün iki saat ertesi gün üç saat gibi

canım o damlanın huysuzluk uykusuzluk yaptığını duydum ben vermiyorum demir ilacı

canım üşütünce olabilir ama takip et kaka tahlili vermenizde fayda var

ben dört aylığı çekemedim bugün çeksem ne olur ki:) merakla bekliyoruz fotonuzun:) aynı canım gazımız bitmedi bizimde:KK70: aynı benim oğluş gibi eller kollar durmuyor al beni diye

günaydın canım arada olur öyle hava kapalı mı yoksa:KK54:

benimkide 3 kere uyanıyor ve beşte kalıyor:)
hergün hali cirpmak mi yok artik.eflalim kiz bu nasil kadin:KK57::KK57:

Bizim araba maceramızı anlatayım, dünde anneme gittik ablam yeni gelinimiz falan, tabi akşam olunca ben Yusuf Yusuf:KK53::KK53: benim ki coşmadan kalkmam lazım dedim, yeni uyanmıştı ablamı gelinimizde biz bırakıyoruz ablam yok yooook asla gelmem ben strese giriyorum ağlayınca ter basıyor dedi:KK70: bende dedim binince ağlamazsa gelin yoksa hepinizi indiririm arabadan:KK70: çünkü arka koltukta ayağımda sallıyorum uyuyup sussun diye:mad::mad: hepimizi bindik ama herkes gergin çıt çıkmıyor:KK70::KK70: gelinimiz okudu sürekli sağolsun bende eline oyalanacak bir şeyler verdim tabi ağlamaz mı mızırdandı falan, sürekli Rabbiyesir okudum müsait değilim o yüzden sure okuyamadım:) bu arada hamile değilim :KK48: ayyy şükür ablamı bıraktık gelinimizi bıraktık kazasız belasız yaygarasız geldik, annemlerde hep salladım ayağımda onlar bahçe keyfi yaptı bende her fırsatta yanlarına geçtim hava yağışlı olduğu için eve girmek zorunda kalmıştım:)

Arabaya biner binmez ağlıyor istisnasız ilk defa ağlamadı gelinimizin okumasına bağladım nefesi kuvvetli sanırım:)

Onun dışına hep ağlar çığlık çığlığa abisi konuşur ben anahtar sallarım eşim müzik açar, ninni çalarım derken susuyor, bazen de ayağımda sallıyorum işte:)
tüm ordu seferber olmus eymen bey ugruna.ha ha yerim ben onu

ayy ben hali cırpmıyorum üstünden tersinden supurup bide hali fırçası ile fırcalarım yeter :KK70: ayy ütü sevilir mi seversende yapışıp kalır üstüne önüne gelen sana utuletır genç kızken :KK70: ben gideyim temızlıgıme başlaym çok optm foto beklıyrm bende
en pasaklniz da benim herhalde.hic hali cirpamam kaldıramam ki anammm tovbe kaldiramam.
hos 4 yıldır hep yok hamileysem yok agir kaldiramam iyi olmaz derken bi ilk yil halıları balkona atardim sonra 5.kattan olmuyor altta birsürü komşu baktim biraktim.ve alıştım supyrurum sadece

bende suan cok gerginim uykusu var uyumuyor deli olcam allah sabir versin canim cok zor seninkide

Bide onu dene bakalim benim arkdasimin kizida hep oluyor o sabunla yaptiriyor arada
amin canım hepimize
Off kizim uyudu ama o kadar idim var ki az kestirsem mi yoksa isleri mi yapsam bilemedim:KK43:
canım iş yap iş nasılsa uyanır hemen:)
Merhaba canlar
dun aksam geldik annemde ne rahatti.simdi buyuk bir temizlik beni bekler oyy oyy:)
geçmiş olsun annesi, kolay gelsin
hergün hali cirpmak mi yok artik.eflalim kiz bu nasil kadin:KK57::KK57:
öyle bir kadın işte:)
tüm ordu seferber olmus eymen bey ugruna.ha ha yerim ben onu
sorma aynen herkesin gözü korktu:)
en pasaklniz da benim herhalde.hic hali cirpamam kaldıramam ki anammm tovbe kaldiramam.
hos 4 yıldır hep yok hamileysem yok agir kaldiramam iyi olmaz derken bi ilk yil halıları balkona atardim sonra 5.kattan olmuyor altta birsürü komşu baktim biraktim.ve alıştım supyrurum sadece
canım zaten her apartmanda olmuyor bizimki aile apartmanı rahatız büyükleri sopalıyorum:) bende kaldıramam yoksa
Anaam bende tam dalmisim kiz uyandi uykusu avilmasin diye hemen ayagima aldim uyku yalan oldu yani:KK53:
bak dedim ben sana:KK70:

inşallah başka bişey dedi mi ben hamur işi v e tatlıya cok düşmüştüm bu aksamdan itibaren hepsini bırakıcam bundan sonra benı emer inşallah cok uzuluyordum cok yıprandım
Un şeker şerbetten uzak dur sarımsak SOĞAN ye dedi hepsinden özellikle sarımsak ye sütün aromasını düzeltir dedi sadece bu kadar canım Allah kolaylık versin bebeğine de anne sütü iştahı:) inş bundan sonra sağlıkla keyifle emer...

yaaa bunu öğrendiğim iyi oldu sanırım salya ve diş kaşıntısına çare yok.kuzucuklar çekicek
Ilaç jeller var onlar rahatlatıyor ama onu da her anne tercih etmez sanırım./

Selam kizlar, pek giremiyorum yarim yamalak gecmisi okuyorum, kaka meselesi konusulmus, kizimin kakasi cok fena kokuyor, altini acarken nefes alamiyorum, bide bugun sulu kaka yapti, bunlar anormal mi? Ay pimpirikli olmak istemiyorum yok kakasi yok kizarigi yok oksurugu.. Yinede takiyoruz iste.. Aslinda onlarda insan hersey ayni olamaz inisler cikislar olacak elbet, bizim bir gunumuz digerine uymuyor.. Zor yonleri olsada dunyanin en guzel duygusu annelik, beni goruncr heyecanlanip cirpinmasi beni benden aliyor en basitinden :)
Birdee kizlar yaa ben daha simdiden yeni dogmus bebek ozledimmm :))
Ben de özledim yeni doğmuş yumuşak sıcak kedi gibi bi bebeği özlüyorum ve doğum anlarımı:))) Allah mahrum etmesin inş:)

Günaydın kizlar kendimi halsiz vecok mutsuz hissediyorum:mad:
Al benden de o kadar:)
Halsiz mutsuzum tüm evi dolabımı düzenleyip hayata akasım var ama öte yandan da yatak odası yataktan çıkmak istemitorum kimseyle görüşecek halim yok :( bildiğin mutsuzum :)

benimki iki kere uyanıyor saat 6.30 kesin kalkış kaka falan derken 9 da tekrar uyuyor amann bütün erkekler mi böyle yoksa bize mi rastgeldı benımkıde hem dağınık hem titiz nasıl oluyorsa herşeyi ben yapayim ohhh ama annemlere gittim çok özlemiş bü ara sesi çok cikmiyor :KK70:
Aynen hem Dağınık hem titiz benimkisi :) kendisi dağıtacak arkadan ben toplayayım istiyor oh mis :)

Teşekkür ederim. Benimde aklıma ilk o geldi ama aşı yerinde sorun görünmüyor. Kulağında akıntı var acaba kulaği mi ağrıyor. İnternetten baktım diş ağrısı gibi bir an da olurmuş bilemedim ya . Bakalım bu aksam da olacak mı ? bir kaç gün sonra rota aşısı için hastaneye gidicez o zamana kadar takip edeyim geçmezse doktora gostereyim
Gecmis olsun

aman aman ana oğul düğünlerde cısdak cısdak yaptınız demek :KK70: en kısa zamanda foto bekleriz :KK70: bi dugun olsa da gitsek bizim de kızım bayılır gelin damat danslarını videoya çekiyoruz gelince bi hafta izliyor :KK70: forum da herkes aynı sanırım bıraktığın gibi :KK66:
Gerçekten güzel oluyor düğünler birde ben uzun zamandır düğünlere gitmiyordum çok iyi geldi gırsat bulursam resimleri atarım:-)

amin canım hepimize

canım iş yap iş nasılsa uyanır hemen:)

geçmiş olsun annesi, kolay gelsin

öyle bir kadın işte:)

sorma aynen herkesin gözü korktu:)

canım zaten her apartmanda olmuyor bizimki aile apartmanı rahatız büyükleri sopalıyorum:) bende kaldıramam yoksa

bak dedim ben sana:KK70:
Simdi oyle yaptim kaltim canim simdide uyuyor sipa kalktim ya:KK62:
Un şeker şerbetten uzak dur sarımsak SOĞAN ye dedi hepsinden özellikle sarımsak ye sütün aromasını düzeltir dedi sadece bu kadar canım Allah kolaylık versin bebeğine de anne sütü iştahı:) inş bundan sonra sağlıkla keyifle emer...

Ben de özledim yeni doğmuş yumuşak sıcak kedi gibi bi bebeği özlüyorum ve doğum anlarımı:))) Allah mahrum etmesin inş:)

Halsiz mutsuzum tüm evi dolabımı düzenleyip hayata akasım var ama öte yandan da yatak odası yataktan çıkmak istemitorum kimseyle görüşecek halim yok :KK43: bildiğin mutsuzum :)

Aynen hem Dağınık hem titiz benimkisi :) kendisi dağıtacak arkadan ben toplayayım istiyor oh mis :)
aynen ya ne olcak bu halimiz

95984-1432551598-eefd98cdf94ae69fc57256312668946a.png

En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri Oylaması

Halsiz mutsuzum tüm evi dolabımı düzenleyip hayata akasım var ama öte yandan da yatak odası yataktan çıkmak istemitorum kimseyle görüşecek halim yok :( bildiğin mutsuzum :)

Bu gun birazdaha iyiyiz emmemek icin cok direnmedi ama yavrumda ucuk cikti doktorundan haber bekliyorum o jellerden banada soyledi doktor aldim hatta bir iki kere surdum ama icinde lokal anestezi etkisi yapan madde varmis o yuzden cok verme taraftari degilim

Merhaba canlar, ancak benim pasayi sallarken internete girebiliyorum, temizlikten bahsedilmis dun esimle temizlik yaptik biz de, derinlemesine olmuyor ama mikroptan olmeyelim yeter:-) Geceleri sik sik uyaniyor bizimki, acaba sutummu yetmiyor diye dusunuyorum ama uyannca da guzelce emmiyor, hipp markasinin 7 tahilli mamasini siparis verdim ama 6. Aydan itibaren yaziyor, kullanan var mi?

Merhaba canlar
Gecmis olsun
Biraz ihlamur icir istersen canim

Merhaba canlar, ancak benim pasayi sallarken internete girebiliyorum, temizlikten bahsedilmis dun esimle temizlik yaptik biz de, derinlemesine olmuyor ama mikroptan olmeyelim yeter:-) Geceleri sik sik uyaniyor bizimki, acaba sutummu yetmiyor diye dusunuyorum ama uyannca da guzelce emmiyor, hipp markasinin 7 tahilli mamasini siparis verdim ama 6. Aydan itibaren yaziyor, kullanan var mi?
Ablam kullaniyor canim. Eminim bebegin sever.

estağfurullah canım ne pisi herkesin farklı temizlik stili var hali çırpabılenlere alkış diyorum :D aman çocuklarımız sağlıklı olsunda biz sürekli siler supururuz daha emeklesinler gör halimizi hergün vıleda elimde gezerdi zor iş :D
ben ek gidaya erken geçtim canım çok vermiyorum ama 3öğün azar azar yatarken muz ve yoğurt yedırıyorum çok huzurlu uyuyor gecede uyanınca yanıma yatirip emzırırp bırakıyorum yanına yatirip emzırdın mi ...

Salon antr bitti ohh diğerleri de çabuk biter :D

Selam kızlar hepinize.geçen 4.ay aşımızdan sonra ebe demir hapını verdi kilosu ne kadarsa okadar damla..benim aklıma yatmadı tabi benim hamileliğim boyunca kan değerlerim hep normaldi bebeğime bakılmadan boşyere ilaç kullanmayım derken linkini attığım yazıyı buldum mutlaka okuyun.
6 AYDAN ÖNCE KULLANMAYIN sebeplerini çok güzel izah etmiş ama linki açamayan olur diye kısaa bahsedeyim.hamileliğin son haftalarında bebeklere hızlı bir demir aktarımı oluyormuş 6 aya kadar bu onlara yetiyormuş dışarıdan takviye aldıklarında zehirlenmeye bile sebep olabilirmiş.annede kansızlık varsa test yaptırıp öyle başlanması gerekiyormuş.yoksa bunun yanısıra kabızlık huysuzluk ileride zayıflık vs yapabiliyormuş bilginiz olsn

http://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../demir-takviyesi-gerekli-midir-degil.html?m=1

http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2015/01/aysudann-cocuk-gelisim-notlar-demir.html?m=1

Son düzenleme:
Bizim araba maceramızı anlatayım, dünde anneme gittik ablam yeni gelinimiz falan, tabi akşam olunca ben Yusuf Yusuf:KK53::KK53: benim ki coşmadan kalkmam lazım dedim, yeni uyanmıştı ablamı gelinimizde biz bırakıyoruz ablam yok yooook asla gelmem ben strese giriyorum ağlayınca ter basıyor dedi:KK70: bende dedim binince ağlamazsa gelin yoksa hepinizi indiririm arabadan:KK70: çünkü arka koltukta ayağımda sallıyorum uyuyup sussun diye:mad::mad: hepimizi bindik ama herkes gergin çıt çıkmıyor:KK70::KK70: gelinimiz okudu sürekli sağolsun bende eline oyalanacak bir şeyler verdim tabi ağlamaz mı mızırdandı falan, sürekli Rabbiyesir okudum müsait değilim o yüzden sure okuyamadım:) bu arada hamile değilim :KK48: ayyy şükür ablamı bıraktık gelinimizi bıraktık kazasız belasız yaygarasız geldik, annemlerde hep salladım ayağımda onlar bahçe keyfi yaptı bende her fırsatta yanlarına geçtim hava yağışlı olduğu için eve girmek zorunda kalmıştım:)

Arabaya biner binmez ağlıyor istisnasız ilk defa ağlamadı gelinimizin okumasına bağladım nefesi kuvvetli sanırım:)

Onun dışına hep ağlar çığlık çığlığa abisi konuşur ben anahtar sallarım eşim müzik açar, ninni çalarım derken susuyor, bazen de ayağımda sallıyorum işte:)
Aman allahım:KK35: bunların hapsini yapınca sizin halinizi düşünemiyorum:-)

Back
X