Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. Ay 5. Ay mamaları var ben bebelac 4 aydan itibaren pirinçli sürlü meyvrlidini veriyorom canımMerhaba canlar, ancak benim pasayi sallarken internete girebiliyorum, temizlikten bahsedilmis dun esimle temizlik yaptik biz de, derinlemesine olmuyor ama mikroptan olmeyelim yeterGeceleri sik sik uyaniyor bizimki, acaba sutummu yetmiyor diye dusunuyorum ama uyannca da guzelce emmiyor, hipp markasinin 7 tahilli mamasini siparis verdim ama 6. Aydan itibaren yaziyor, kullanan var mi?
Öyle mi kısa ucuşlar için hiç istememiştik, hepsinde oluyo sanıyodum :)Bu uzun uçuşlarda oluyor sadece bebek yatakları uzun uçuşlarda var 2-3 saatlik uçuşlarda olmuuor malesef..
Çile ki ne çile canim..:) ayyy pırtları bile güzel onların:) canım aynen bu aralar gezmeye sardım oğlum arabaya alışsın diye:)
canım inşallah yakalanmazlar zor ya eritiyor yavruları
bugün soğudu hava:) sıcakken evde giydiriyorum artık birde arabada soyuyorum yoksa daha çok ağlıyor:)
benim oğlumda sıcağı sevmiyor:) çok ağlayınca soyuyorum susuyor:)
canım ben napıyım eşim memur her gün gömlek değişiyor iki günde pantolon şimdi 15 tanen gömlek 4 pantolan nevresimler var ütülenecekbenimde elim gitmiyor temizliğe ne olacak bu halimiz:)
ahhh bu temizlik ne bitmez çileymiş
bende yürümek istiyorum düzenli iki çocukla burnumuzdan geliyor
canım bende alıcam makine araştırma yapıyorum:)
çok geçmiş olsun
benimki artık everest kadar birikti
canım 6. ay aşında aklında olsun aşıya gitmeden ver ağrı kesiciyi
ayyy canım nasıl sevindim senin adına şükür artık sende çıkabileceksin hayırlı olsun
inşallah güzel geçer yolculuğunuz
ayyy o teyze benim kv olmasınher gün çırpar her gün halıları
canım bebeğine maşallah kilosuna yani, mamayı özel alman gerekmiyor mu alerjisi varsa? Kakamız katı değil cıvık canım
canım yeşil kakayı çok beslenince yapıyorlar benim bildiğim
oyy yerim onun saç bantlarını çok güzeller
canım aspiratör çamaşır makinası elektrik süpürgesi hepsi sakinleştiriyor
canım sen bilirsin tabi ama işe başlamadan bir kaç gün dene kv ne bırak baksın birden hem bebeğine hem sana hem kv ne zor olur alışması için bir kaç gün deneyin, kademeli olarak deneyebilirsiniz, ilk gün iki saat ertesi gün üç saat gibi
canım o damlanın huysuzluk uykusuzluk yaptığını duydum ben vermiyorum demir ilacı
canım üşütünce olabilir ama takip et kaka tahlili vermenizde fayda var
ben dört aylığı çekemedim bugün çeksem ne olur ki:) merakla bekliyoruz fotonuzun:) aynı canım gazımız bitmedi bizimdeaynı benim oğluş gibi eller kollar durmuyor al beni diye
günaydın canım arada olur öyle hava kapalı mı yoksa
benimkide 3 kere uyanıyor ve beşte kalıyor:)
benimki de sık uyanıyor bu dönemde mi oluyor acaba, hipp iyi markaMerhaba canlar, ancak benim pasayi sallarken internete girebiliyorum, temizlikten bahsedilmis dun esimle temizlik yaptik biz de, derinlemesine olmuyor ama mikroptan olmeyelim yeterGeceleri sik sik uyaniyor bizimki, acaba sutummu yetmiyor diye dusunuyorum ama uyannca da guzelce emmiyor, hipp markasinin 7 tahilli mamasini siparis verdim ama 6. Aydan itibaren yaziyor, kullanan var mi?
ben vermiyorum canım demir ilacı aynen bu sebeplerden sağol paylaşım içinSelam kızlar hepinize.geçen 4.ay aşımızdan sonra ebe demir hapını verdi kilosu ne kadarsa okadar damla..benim aklıma yatmadı tabi benim hamileliğim boyunca kan değerlerim hep normaldi bebeğime bakılmadan boşyere ilaç kullanmayım derken linkini attığım yazıyı buldum mutlaka okuyun.
6 AYDAN ÖNCE KULLANMAYIN sebeplerini çok güzel izah etmiş ama linki açamayan olur diye kısaa bahsedeyim.hamileliğin son haftalarında bebeklere hızlı bir demir aktarımı oluyormuş 6 aya kadar bu onlara yetiyormuş dışarıdan takviye aldıklarında zehirlenmeye bile sebep olabilirmiş.annede kansızlık varsa test yaptırıp öyle başlanması gerekiyormuş.yoksa bunun yanısıra kabızlık huysuzluk ileride zayıflık vs yapabiliyormuş bilginiz olsn
http://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../demir-takviyesi-gerekli-midir-degil.html?m=1
http://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../aysudann-cocuk-gelisim-notlar-demir.html?m=1
düşün düşün:)Aman allahımbunların hapsini yapınca sizin halinizi düşünemiyorum
![]()
baktım çok tatlısınız şıksın oğlun büyümüş maşaallahŞekerler birkaç resim ekledim:))
Eşimin telefonunda daha güzel resimler var ama sanki telefonunu yiyeceğim gitmiş parmak izi koymuş gıcık
geçmiş olsun canım canın hangisini istiyorsa onu yap:)Kızlar çok hsstayım düğündü alışverişti gezmekti derken terleyip terleyip üşütmüşüm başım çok ağrıyor ev karma karışık toplayamıyom birazdan annem arayıp abdullahı niye getirmiyorsun özlemişm der hangisini yapsam acaba
darısı başıma:)Çile ki ne çile canim..@Girlboymom ben basladim bugün, yikanicaklar bitti, perdeler falan, ccamlarinda yarisi bitti, halilari yikamaya gönderdim, bir kac kilimim vardi onlarida ben yikayip balkona attimm vee kisa bir ara vermisken size bakayim dedim canim. Annemler kizima bakiyolar sagolsunlar yoksa imkansiz yapamazdim.
Ben simdi ise doneyim, görüşmek üzere![]()
Beni izler misin resimlere bakayim cnmŞekerler birkaç resim ekledim:))
Eşimin telefonunda daha güzel resimler var ama sanki telefonunu yiyeceğim gitmiş parmak izi koymuş gıcık
Tamamdır canımBeni izler misin resimlere bakayim cnm
Kismet olursa basliycam cnm insallah...ayy ne güzel hevesli ışte baksın canım canı sonuçta çok iyi bakar son hafta sende başla kızında babannesl okuluna baslasin benim tosunda çok inatçı oldu canı istemezse uyumuyor gezmeye bayılıyor ama bebek arabası araba koltugu bir numaralı uykuya daima alanları bu arada mama sandalyesi baktm bugün mamamia almaya karar verdim araba koltugu da ondan çok memnunuz
Bizde de sizinkilerden farkli olarak fisher price uyku arkadasi kopekcik ile cingirakli bileklik ve coraplar var, dun de ebebek indiriminden yumurtlayan tavuk emma aldim, emekleme zamani icin...Kizlar bebeklwriniz nasil oyuncaklari var?
Benim kizin oyun halisi, 4 tane cingirak, 1 dislik, 1 sallanan oyuncagi var.
Eline aldigi herseyi agzina goturuyor. Bu disini cikartana kadar devam mi edecek, yoksa gecici bir sure mi ?
Sizin oyuncaklariniz nasil ?
düşün düşün:)
teşekkür ederim canım oturdum oturduğum yerde ne iş ne dışarı yemek bile yapamadımgeçmiş olsun canım canın hangisini istiyorsa onu yap:)
büyüdü ya teyzesi sanki dün doğmuş gibi geliyorbana:))baktım çok tatlısınız şıksın oğlun büyümüş maşaallah
Benim fiaher price bu vardiBizde de sizinkilerden farkli olarak fisher price uyku arkadasi kopekcik ile cingirakli bileklik ve coraplar var, dun de ebebek indiriminden yumurtlayan tavuk emma aldim, emekleme zamani icin...
Benim fiaher price bu vardiEki Görüntüle 1539237
Simdi de bunu aldim internetten
Eki Görüntüle 1539240
Umarim sever kizim.
Gitti gidiyordan kargo dahil 20 tl canim.NekaDara aldın canım
Oyun halısının oyuncakları var dişlik aldık bir tane bondigonun titreyen zürafası var abisinden kaldı ama abisi titreme kısmınız bozduKizlar bebeklwriniz nasil oyuncaklari var?
Benim kizin oyun halisi, 4 tane cingirak, 1 dislik, 1 sallanan oyuncagi var.
Eline aldigi herseyi agzina goturuyor. Bu disini cikartana kadar devam mi edecek, yoksa gecici bir sure mi ?
Sizin oyuncaklariniz nasil ?
evet salya yapıyor kuru öksürükKızlar oğlum bi kaç gündür kuru kuru oksuruyor hiçbirsebep yok hasta da değil inernette dış çıkarma salya artma belirtisi diyor sizlerde de oluyor mu ?
@Qeen_21 kolay gelsin ellerine sağlık gule gule pıslet bende baya topladım bi çok iş yaptım bakalım halılari falan verince genei temızlıge başlarım
Safransari bizim konuşan koyun var bayılıyor yiyecek onu birde davul var müzikli vurunca ses yapıyor onu çok sevdi
![]()
ay canım ya bende bu aralar hep o moddayım ne yemek ne ütü ne sil süpür ne olacağım böyle bilmiyorum bünyeme ters bu hareketlersanki o telaşı benim önümde yaptınız gibi geldi bana şimdi
teşekkür ederim canım oturdum oturduğum yerde ne iş ne dışarı yemek bile yapamadım
büyüdü ya teyzesi sanki dün doğmuş gibi geliyorbana:))
Günaydın kızlar misafir gelecek çok iş var çok![]()