- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
cnm sorma ütü seninkinden fazla su an saymıyorum bile yazik esim giyecegini utuleyip cikiyor, esim memur degil ama her gün gomlek giyer. .canım ben napıyım eşim memur her gün gömlek değişiyor iki günde pantolon şimdi 15 tanen gömlek 4 pantolan nevresimler var ütülenecekbenimde elim gitmiyor temizliğe ne olacak bu halimiz:)
canım 6. ay aşında aklında olsun aşıya gitmeden ver ağrı kesiciyi
ayyy canım nasıl sevindim senin adına şükür artık sende çıkabileceksin hayırlı olsun
inşallah güzel geçer yolculuğunuz
ayyy o teyze benim kv olmasınher gün çırpar her gün halıları
canım bebeğine maşallah kilosuna yani, mamayı özel alman gerekmiyor mu alerjisi varsa? Kakamız katı değil cıvık canım
canım yeşil kakayı çok beslenince yapıyorlar benim bildiğim
oyy yerim onun saç bantlarını çok güzeller
canım aspiratör çamaşır makinası elektrik süpürgesi hepsi sakinleştiriyor
canım sen bilirsin tabi ama işe başlamadan bir kaç gün dene kv ne bırak baksın birden hem bebeğine hem sana hem kv ne zor olur alışması için bir kaç gün deneyin, kademeli olarak deneyebilirsiniz, ilk gün iki saat ertesi gün üç saat gibi
4.ay fotosunu ben de cekmedim hala 5 aylik olduk nerdeyse ya yArın cekmeyi deniyim ben de..
Benim dr da verdi ama ben baslamadim cnm ishal de olunca bekle biraz dedi kendisi yalnız gecen hafta kan tahlilinde 13 olmasi gerekirken 12 ydi cnm dusuk olabiliyor yani..Selam kızlar hepinize.geçen 4.ay aşımızdan sonra ebe demir hapını verdi kilosu ne kadarsa okadar damla..benim aklıma yatmadı tabi benim hamileliğim boyunca kan değerlerim hep normaldi bebeğime bakılmadan boşyere ilaç kullanmayım derken linkini attığım yazıyı buldum mutlaka okuyun.
6 AYDAN ÖNCE KULLANMAYIN sebeplerini çok güzel izah etmiş ama linki açamayan olur diye kısaa bahsedeyim.hamileliğin son haftalarında bebeklere hızlı bir demir aktarımı oluyormuş 6 aya kadar bu onlara yetiyormuş dışarıdan takviye aldıklarında zehirlenmeye bile sebep olabilirmiş.annede kansızlık varsa test yaptırıp öyle başlanması gerekiyormuş.yoksa bunun yanısıra kabızlık huysuzluk ileride zayıflık vs yapabiliyormuş bilginiz olsn
http://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../demir-takviyesi-gerekli-midir-degil.html?m=1
http://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../aysudann-cocuk-gelisim-notlar-demir.html?m=1