• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ramazandan önce taşınmış olucam inşallah ama çok taktım ya nasıl olacak bilmiyorum toplanmak Bi dert yerleşmek Bi,dert
temizlik için Bi abla buldum annem de gelecek artık birimiz oğluma bakıcaz birimiz temizleyen ablaya yardım edicez

beni hepsinden çok zorlayan toplamak sanırım bunalımdayım

@t_gba canım bende soğuk su içiyorum dayanamıyorum şimdi bile içmeyi füşünüyorum:-)

Kızlar ramazandan önce taşınmış olucam inşallah ama çok taktım ya nasıl olacak bilmiyorum toplanmak Bi dert yerleşmek Bi,dert
temizlik için Bi abla buldum annem de gelecek artık birimiz oğluma bakıcaz birimiz temizleyen ablaya yardım edicez

kendini hiç yıpratmadan toplan canım yavastan kolilere herşeyi özellikle kıyafetleri yıka koy hurclara valızlere üstüne kağıt yapıstır yazlik kislik diye taşının yerleştirmesi kolay olur salondan başla toplanmaya kullanmadığın tabak canak ne varsa planlı toplarsan yerlesmen kolay olur ben sürekli tasınacagım hiç uzmen tatlı canını tebdili mekanda ferahlik vardır
Günaydın canım istanbulda ağlamak üzere canım
tüm yurttan aldığımız haberlere göre mrymtlh mrymtlh de verdi bilgi sanırım tüm yurt yağışlı bugün :D

kendini hiç yıpratmadan toplan canım yavastan kolilere herşeyi özellikle kıyafetleri yıka koy hurclara valızlere üstüne kağıt yapıstır yazlik kislik diye taşının yerleştirmesi kolay olur salondan başla toplanmaya kullanmadığın tabak canak ne varsa planlı toplarsan yerlesmen kolay olur ben sürekli tasınacagım hiç uzmen tatlı canını tebdili mekanda ferahlik vardır
tüm yurttan aldığımız haberlere göre mrymtlh mrymtlh de verdi bilgi sanırım tüm yurt yağışlı bugün :KK70:
aynen bende Yozgat'tayim ve balkon a cikacaktik ki oğlusla müthiş soguk ve kapalı bir hava

Allah kolaylık versin canım.
ben de temizlik yapıcam hic gözüm kesmiyor.cokk yorgun ve isteksizim
napicam şaştım

@Mrssuperfine canim, sabah progamlarindakisunucunun biri-ismini hatirlayamadim-cok iyi bir baba olduguna yurekten inaniyorum ki konusmalarindan da belli zaten- bir gun soyle bir sey demisti: "biz kadinlar gibi degiliz babaligi sonradan ogreniyoruz. Ben baba oldugumu oglum bana ilk kez baba dedigi gun gercekten anladim dunyam degisti."

Benim esimde de farkediyorum gunbegun sevgisi artiyor sanki. Uykuyu o kadar sevmesine ragmen sabahlari erken kalkip 1 saat bebege bakiyor ya hayret ediyorum. Ilk gunlerde hic ilgilenmemisti desem yeridir. Sıkma canini senin esin de gör. bak ne kadar baglanacak zamanla.

Gunaydin arkadaşlar bebeğim yaklaşık bir haftadir gündüzleri çok az emiyor. Memeyi aliyor iki uç çekiyor sonra birakiyor. Bunu her emzirme de 5-6 kez tekrarladiktan sonrada suratima bakip gülüyor ve bir daha da almiyor memeyi. Gece memeleri iyi uykulu olduğu için rahatiz çok şükür. Sizin bebeklerinizde durum nazil

Kızlar bebeği kaka yaparken ıkınan var mı ?? Benımkı doğduğundan beri ıkınarak yapıyo . Bide ek gıdaya basladık kakası katılastı iyice zorlanıyo garibim ama dılkıda kan falan yok
Benimkide ikinarak yapiyo bide emerken ikiniyo kaka yapmak icin cok sevimli oluyo bide bizim pasa emerken klasik muzik dinleyip uyuyo dinlemezse azicik emip birakiyo uyumuyo

cnm sorma ütü seninkinden fazla su an saymıyorum bile yazik esim giyecegini utuleyip cikiyor, esim memur degil ama her gün gomlek giyer. .
4.ay fotosunu ben de cekmedim hala 5 aylik olduk nerdeyse ya yArın cekmeyi deniyim ben de..

Benim dr da verdi ama ben baslamadim cnm ishal de olunca bekle biraz dedi kendisi yalnız gecen hafta kan tahlilinde 13 olmasi gerekirken 12 ydi cnm dusuk olabiliyor yani..
Canım az önce çektim albüm yaptım:)
oğlum henüz istemiyor ama yapınca kikir kikir gülüyor.maşallah Abdullah a:)

kolaygelsin maşallahin var.misafir sezonunu kapatmamissin canim full devam.

sıkma canını eflalim...bi donemin de gelir ki enerjik ve iş yapmak istersin. boşver bu halinin tadını çıkar. yarin birgün canımız çıkar is yapmaktan.
canım erteledikçe kalıyor daha çok biriküyor dün başladım bir yerlerden:) gelmek isteyenler olmasa asla yapma o derece saldım yani:)
Kizlar ya ben mi cok beceriksizim acaba:) siz bu kadar temizligi hangi ara yapiyorsunuz? Asil sorum o ara bebisler napiyor. Bana yeme yapmaya bile firsat vermiyor hatun nerde kaldi temizlik...
canım her odaya onu da götürerek sürekli konuşarak yapıyorum:)
Selam kızlar misafirler gelmeden son bi bakayım dedim benm oğlum emzık kullanıyor o yüzden akıllı sayılır ama iki gündür çok huysuz eşimde diyor ne oldu bu oglana ... Ablası oğlumsuma karşıdan konuşuyor oda gülüyor her temizlik yaptığım odada oğlumda var U umberto öyle temizlik yapıyorum ben konuşuyorum o izliyor gözgöze gelmemeye çalışıyorum yoksa al diye ağlar :KK70: bi yüz üstü bi oturarak bi sirt üstü sürekli pozisyon degistirerek yapıyorum işleri :KK70: Nego Nego ınan bende ilk çocukta dediğin gibiydim ama ıkı cocuktan sonra yaslaniyrm psikolojisine girdim ve hayatı dolu dolu yaşamaya karar verdim benim boş boş oturduğum vakitte bile kitap okumam gerek bazen sadece odama girip eşime çocukları verip yatakta bi yarım saat boş boş yatarm düşünürüm napıyorum napmalıyım sonra kalk gamze hayat seni bekliyor der koşarım böyle elhamdullı Rabbim saglımızı bozmasın onun haricinde cozulemeyecek şey yoktur diye rahatlarım :KK70: sizi çok seviyorum hayat kısa ve pisman olmamak için yasamalıyız
haklısın canım her zaman ki gibi:) dün senden enerji aldım başladım bende gezmeye bile gittim üstüne:)
Su oyuncaklarda beni rahatsiz eden bisi var sizide rahatsiz ediyor mu bilmem ama artik her oyuncakta domuz resmi oyuncagi vs yapiliyor misal bu dislikte pazar gunu ebebkten aktivite kitabi almistim orda farketmenisim eve gelince farkettim sayfanin birinde domuz var bu sadece beni mi rahatsiz ediyor sizleride ediyor mu annislero_O
kesinlikle rahatsız olurum almam canım bende
Kızlar depresyona gireceğim ama ona bile vakit yok uyutmaya çalış emzir gaz çıkar kustu üstünü değiştir oyna yıka uyutmaya çalış derken depresyona giremiyorum:)) ağlasam mı gülsem mi..

Bebeğim ne uyuyor ne duruyor ve hiç yardımcım yok eşim çok yoğun Çalışıyor Kafayı yemek üzereyim:KK43:(

Ev temizliği dalan konuşulmuş ben kendim duş alsam yetiyor bana Ayıptır söylemesi hiçbir şeye vakit bulamıyorum malesef

Bir de sol elimi kullanamaz oldum bebekle birlikte inş düzelecek :KK43:

Eşim annesini kızından çok seviyormuş saçmalığa bakın daha bir Sürü Saçma şey aslında aklıma takmam bile ama ağlayıp boşalacağım vakit bile yok..
canım senin o yaptıklarını yaparken giriyorum depresyona:KK70::KK70:

eşin neden öyle bir şey söyledi çok ilginç canım, ben anlamıyorum ortası ayarı yok bu erkeklerin gerçekten de, benimkide aşırı ama aşırı düşkünlüğünden beni tüketiyor desem tuhaf gelir heralde
Cnm ne guzel demissin depresyona girecek vaktim bile yok diye hakikaten benim de oyle normalde depresif biriyim çünkü. .
Sabah ablam geliyo insallah en azından bi hafta moralim yerine gelir..
inşallah güzel zaman geçirirsiniz canım ablanla
@Mrssuperfine cnm sikma canini esler sonradan öğreniyor babalik duygusunu, ayni durumdayim yalniz olmak zor cocuk bakarken.

Bugün heyecanla kayinvalidem aradı bi tanıdığı seminer donemi baslanmaz filan Demis cok korkmus ben de baslamayacagim diye..Tamam bi an once bakmak istiyo da fazla israr niye anlamis degilim..Izinlerim duruyo baslamasam hicbi sorun olmayacak söylüyorum ama başla bi an once diyip duruyo..
canım hevesleniyordun ilk torunumu?
Bugun eşimle kavga ettik o yuzden çok cnm sıkkın ve uyku tutmadı ondan bu saatte buralardayım off valla bigun boşayacam ben bunu ya bildigin odun .
inşallah sıkıntın diner canım

canım büyük oğlum 6 aylıkken tam iki günde bütün evi toplayıp memlekete taşındık desem:) ve tek ben yaptım eşim kp im sadece eşyaları kamyona yüklemeye yardım etmişlerdi:) kasma kendini bir başla gerisi geliyor

Kızlar bebeği kaka yaparken ıkınan var mı ?? Benımkı doğduğundan beri ıkınarak yapıyo . Bide ek gıdaya basladık kakası katılastı iyice zorlanıyo garibim ama dılkıda kan falan yok
canım benimki de ıkınarak yapıyor normal değil mi buyuyorlar ve bağırsakları normal insanlar gibi çalışacak ek gıda çok verıyrosan kabızlık da yapar az az verirsen zorlamaz o kadar ilk sıralar benimkide katıydı şimdi koyu pure gibi (çok afedersiniz) su içinde daha iyi yapıyor

Selam hanımlar çok yoğunum kışlıklar yazlıklarla uğraşıyorum bir yandan oda oda temizlemeye çalışıyorum, bıdığım maşallah dönmeye başladı tam olarak ve sürekli gözüm üstünde dönüyor bas bas bağırıyor yüzüstü durmayı sevmiyor, onun dışında sık sık bir yerlere gitmeye çalışıyorum ablama markete vs. minik arabaya alışsın diye, birde yine kaka yapmıyor 5. gün popoyu uyarma zeytinyağı falan işe yaramıyor dr un verdiği bitkisel şurupta, dün ablamda çok fena ağladı ablam çok korktu inşallah düzelir kuzumun sıkıntısı.

4. ay fotosunu çektim albümde:)

Canım az önce çektim albüm yaptım:)

canım erteledikçe kalıyor daha çok biriküyor dün başladım bir yerlerden:) gelmek isteyenler olmasa asla yapma o derece saldım yani:)

canım her odaya onu da götürerek sürekli konuşarak yapıyorum:)

haklısın canım her zaman ki gibi:) dün senden enerji aldım başladım bende gezmeye bile gittim üstüne:)

kesinlikle rahatsız olurum almam canım bende

canım senin o yaptıklarını yaparken giriyorum depresyona:KK70::KK70:

eşin neden öyle bir şey söyledi çok ilginç canım, ben anlamıyorum ortası ayarı yok bu erkeklerin gerçekten de, benimkide aşırı ama aşırı düşkünlüğünden beni tüketiyor desem tuhaf gelir heralde

inşallah güzel zaman geçirirsiniz canım ablanla

canım hevesleniyordun ilk torunumu?

inşallah sıkıntın diner canım

canım büyük oğlum 6 aylıkken tam iki günde bütün evi toplayıp memlekete taşındık desem:) ve tek ben yaptım eşim kp im sadece eşyaları kamyona yüklemeye yardım etmişlerdi:) kasma kendini bir başla gerisi geliyor
canım bende foto çok çektim az önce ama tabletten telefona yukleytemedım teknik aksaklıklara dolayı eşim gelince akşam yükleri bi fotografi on saatte çektim bi yerinde durmuyor legoları dağıttı lego ile yaptım 5i seninki bakayım

canım bende foto çok çektim az önce ama tabletten telefona yukleytemedım teknik aksaklıklara dolayı eşim gelince akşam yükleri bi fotografi on saatte çektim bi yerinde durmuyor legoları dağıttı lego ile yaptım 5i seninki bakayım
Bende baktım göremedim çekecekti dedim kendi kendime:)

bende çektim ama kıyafet buladım havalı:)

Bende baktım göremedim çekecekti dedim kendi kendime:)

bende çektim ama kıyafet buladım havalı:)
bence gayet havalı olmuş çok şeker erkekler için havalı ne bulunur ki ah ah kız anneleri susleyın kizlari 3.cu yapcam süslemek için :D

Back
X