bebeğin kusmasına sebep olur dediler ama bizde olmadı sende oluyor mu canm@t_gba canım bende soğuk su içiyorum dayanamıyorum şimdi bile içmeyi füşünüyorum![]()
kendini hiç yıpratmadan toplan canım yavastan kolilere herşeyi özellikle kıyafetleri yıka koy hurclara valızlere üstüne kağıt yapıstır yazlik kislik diye taşının yerleştirmesi kolay olur salondan başla toplanmaya kullanmadığın tabak canak ne varsa planlı toplarsan yerlesmen kolay olur ben sürekli tasınacagım hiç uzmen tatlı canını tebdili mekanda ferahlik vardır
tüm yurttan aldığımız haberlere göre @mrymtlh de verdi bilgi sanırım tüm yurt yağışlı bugün![]()
Allah kolaylık versin canım.
ben de temizlik yapıcam hic gözüm kesmiyor.cokk yorgun ve isteksizim
napicam şaştım
Canım az önce çektim albüm yaptım:)
canım erteledikçe kalıyor daha çok biriküyor dün başladım bir yerlerden:) gelmek isteyenler olmasa asla yapma o derece saldım yani:)
canım her odaya onu da götürerek sürekli konuşarak yapıyorum:)
haklısın canım her zaman ki gibi:) dün senden enerji aldım başladım bende gezmeye bile gittim üstüne:)
kesinlikle rahatsız olurum almam canım bende
canım senin o yaptıklarını yaparken giriyorum depresyona
eşin neden öyle bir şey söyledi çok ilginç canım, ben anlamıyorum ortası ayarı yok bu erkeklerin gerçekten de, benimkide aşırı ama aşırı düşkünlüğünden beni tüketiyor desem tuhaf gelir heralde
inşallah güzel zaman geçirirsiniz canım ablanla
canım hevesleniyordun ilk torunumu?
inşallah sıkıntın diner canım
canım büyük oğlum 6 aylıkken tam iki günde bütün evi toplayıp memlekete taşındık desem:) ve tek ben yaptım eşim kp im sadece eşyaları kamyona yüklemeye yardım etmişlerdi:) kasma kendini bir başla gerisi geliyor
annem gelecek bide kadın buldum yeni evi temizlemesi için Bi an önce hallederiz inşallah sağ olun canolar
Bi arkadaşım kız olacağını bilsem bu gece yaparım derdi aklıma o geldi Bi an :)ayy doymadın mı süslemeyeben süslemek için bile yapmam gari
![]()
bende aynen kız olacağını bilsem 1dk durmam gözlerim açık gidecem yoksa :)