• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
@eflalim aysimason aysimason I imspecial sagolun kızlar gecer inşallah ben üşüttüm heralde bebegimi kısa kollu t shirt ve şortla yatirmistim ustundede ince bi pike orttum nasil giydirecegimi bi turlu tutturamadim yaa gece 27 derece oluyor ben cok sıcaklıyorum esimde usuyorum diyor ben kendime gore giydirince hasta oldu simdi esimde sen hasta ettin deyince nasil kötü oluyorum sinirim bozuluyor

ayy yok canım Allah isteyenlere bolca versin bizimkileride bize bağışlasın:) senin daha tek düşünebilirsin:)

hah haahay:)

canım en düzenli giremiyorum artık o yüzden kim nerde diye sorgu sual edemiyorum:)

geçmiş olsun bebeğine alışacak canım büyüdükçe o da

ay ne güzel olmuş belkide öyle sandı eşin:) benimkide çok gazlı kabız bu aralar

canım alma derim görümcemin var çok dar oturma yeri, suny baby bak benimkinin model çok memnunum ben
Anladım canım zaten seçeneklerimin içinde suny baby var eşimde bekle alışveriş merkezinden alalım diyor bi bakayım

@eflalim aysimason aysimason I imspecial sagolun kızlar gecer inşallah ben üşüttüm heralde bebegimi kısa kollu t shirt ve şortla yatirmistim ustundede ince bi pike orttum nasil giydirecegimi bi turlu tutturamadim yaa gece 27 derece oluyor ben cok sıcaklıyorum esimde usuyorum diyor ben kendime gore giydirince hasta oldu simdi esimde sen hasta ettin deyince nasil kötü oluyorum sinirim bozuluyor
Canım bebek bunlar bazen sudan sebepler yüzündende hasta oluyorlar eşin bunun bilincinde olmalı benim eşimde öyle oğlum yanlışlıkla öksürsün aha çocuğu hasta ettin deyip duruyor

bizde eşimle dün gece taşınmaya karar verdik,,,,
eşim hep sitede oturmak istiyordu bense istemiyordum,, dün gece gene taşınalım dedi ve sanırsam oğlum için en hayırlısı site içerisinde yaşamak,,,,
neyse haziran ayı sonu tatile gideceğim, ağustos başı gibi geleceğim o ara taşınırız herhalde,,,,
bugün bir iki eve baktım,,,emlakçılarla konuşdum,,,
çocuklar insanın hayatını gerçekden çok değiştiriyor,,,,
Oyy taşınan taşınana bizimde ev alma durumumuz var ben şimdiden ev alırsak nasıl taşınacağım diye düşünüyoeum çok zor

Yemekten sonra çaya misafirim var amcamla yengem bebek görmeye gelecekler bebeği görmüşler ama herhalde hediye getirecekler bende Kolaya kaçıp hazır Birşeyler aldım:-)

Kizlar dogumdan sonra bende unutkanlik olustu ama dun aksam daha garip seyler oldu, cagan pasa yatinca ben de uyudum 45dk sonra agladi ben de kalkip salona gitmisim esimin dedigine gore hatirlamiyorum gerci, bebegin mamasini bulurmusun demisim, sadece anne sutu alio bizimki bu arada, adam sasirmis bu kez biberonu bul demisim garibim gitmis biberonlarin oldgu dolabi karistirior, sonra da ne biberonu emzik diye adama kizdim, bunu hatirliyorum. Sabah anlatinca sok oldum cagani gezmeye cikardi sen dinlen dedi, korktu adam:-)

Oyy taşınan taşınana bizimde ev alma durumumuz var ben şimdiden ev alırsak nasıl taşınacağım diye düşünüyoeum çok zor

hayırlısı olsun bu arada ,,,,umarım gönlüne göre bir ev olur,,
walla ben pek düşünmüyorum,,, ben seviniyorum taşınmayı,,,, evde bile eşyaları aynı yerde tutamam iki aydan fazla,,,,

Kizlar dogumdan sonra bende unutkanlik olustu ama dun aksam daha garip seyler oldu, cagan pasa yatinca ben de uyudum 45dk sonra agladi ben de kalkip salona gitmisim esimin dedigine gore hatirlamiyorum gerci, bebegin mamasini bulurmusun demisim, sadece anne sutu alio bizimki bu arada, adam sasirmis bu kez biberonu bul demisim garibim gitmis biberonlarin oldgu dolabi karistirior, sonra da ne biberonu emzik diye adama kizdim, bunu hatirliyorum. Sabah anlatinca sok oldum cagani gezmeye cikardi sen dinlen dedi, korktu adam:-)
Benimde oglumun ismi Çağan :-)

olur o kadar acemilik hasta ettıysem ettm bilerek mi yaptım de geç daha neler öğreneceğiz zamanla

Bu arada bende oglumu Çağan pasa diye seviyorum :-)

Selam kizlar. Bayag oldu topige bakmayali. Daha dogrsuu bakamayali.. tek basina bebek buyutmek ne zor ismis. Rabbim yokluklarini gostermesin amin. Ama.zor is. Benimko bide kucaga alisti. Dahanonce yazmistim wc gidemiorum bırakip evde kanguruyla dolasioruz die. Kimisi aglat alisir dio kimisi onlarda simarma duygusu yoktur seni istemesi normal ayaklaninca zaten durmicak sende, tadini cikar dio. Aklim karisti derken gorumcem kanadadan bize yatiya gelmeye kalkti. Bizde yatacak tek oda vardi onu da oglusa oda yaptik. Salonda geceleri emzirip altini aciorum koca uyanmasin yazik sabah ise gidio die. Bana degil esime mesaj atio musaitsen gelicem dio. Snra biletini aldiktan snra bana dioki once sana soylim ben istanbula geliorum! ! Yalanci! Gozumu kararttm valla canim once kocama dedin aslinds bana suan dogru soylemiosun bizde yaticak yer yok ev dandini zaten dedim. Hic beceremem byle seyleri. Zaten kv oglum 15 gunlukken kanadaya gitti isten kacti hala orda. neyse uzatmiim geldi bu. yatacak yer olmadgni gorunce bizde kalmadi tabi. Ama sozde oglani gormeye geldi.. barselona tatilleri gezip tozmalar vs fink atio. Atsin tani hakkidir ama benincok uzdu. Bilio ki yalnizim burda bilioki disciye vs gtcem bana dioki ben oglana bakarim sen gidersin dio. Ertesi gun oluyo saat 2 de ario ben kapalicarsidayim sana yarim saat kahveye gelicem artik yarim saate ne yapabilirsen dio. Buna benzer neler ! Oglum da dk durmadi onun kucaginda anlamis gbi. Ilk defa gelio yegenine halasi oLarak bi altin tak bi 50 tl tak dimi getire getire kendi oğlunun 11 yillik oyuncagini getirmiş! Neyse bu arada oglanin kontrolu var gittik ki 120 gr kaybetmis. Doktor hemen noldu sana dedi neyin var stres mi oldun neye uzuldun fln.. esimde yanimdaydi. Zaten bayilmistim bikac gun once. Cocugun gazini cikarirken bayilmisim iyi ki evde esim vardi. Hemen ek olarak mama verdi ogluma. Benim sutum icinde kivam artirici verdi. Simdi yurtdisina annemin yanina geldik ogkumla. Hem sutumu hem mamayi veriorum. Hipp organik 1 no.. memnunum gibi... demem o ki kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin sute yansio direk. Cok uzukdum kg kaybetmis oglum onun yüzunden..
bubarada bu arada uyku egitimi veren var mi?

Selam kizlar. Bayag oldu topige bakmayali. Daha dogrsuu bakamayali.. tek basina bebek buyutmek ne zor ismis. Rabbim yokluklarini gostermesin amin. Ama.zor is. Benimko bide kucaga alisti. Dahanonce yazmistim wc gidemiorum bırakip evde kanguruyla dolasioruz die. Kimisi aglat alisir dio kimisi onlarda simarma duygusu yoktur seni istemesi normal ayaklaninca zaten durmicak sende, tadini cikar dio. Aklim karisti derken gorumcem kanadadan bize yatiya gelmeye kalkti. Bizde yatacak tek oda vardi onu da oglusa oda yaptik. Salonda geceleri emzirip altini aciorum koca uyanmasin yazik sabah ise gidio die. Bana degil esime mesaj atio musaitsen gelicem dio. Snra biletini aldiktan snra bana dioki once sana soylim ben istanbula geliorum! ! Yalanci! Gozumu kararttm valla canim once kocama dedin aslinds bana suan dogru soylemiosun bizde yaticak yer yok ev dandini zaten dedim. Hic beceremem byle seyleri. Zaten kv oglum 15 gunlukken kanadaya gitti isten kacti hala orda. neyse uzatmiim geldi bu. yatacak yer olmadgni gorunce bizde kalmadi tabi. Ama sozde oglani gormeye geldi.. barselona tatilleri gezip tozmalar vs fink atio. Atsin tani hakkidir ama benincok uzdu. Bilio ki yalnizim burda bilioki disciye vs gtcem bana dioki ben oglana bakarim sen gidersin dio. Ertesi gun oluyo saat 2 de ario ben kapalicarsidayim sana yarim saat kahveye gelicem artik yarim saate ne yapabilirsen dio. Buna benzer neler ! Oglum da dk durmadi onun kucaginda anlamis gbi. Ilk defa gelio yegenine halasi oLarak bi altin tak bi 50 tl tak dimi getire getire kendi oğlunun 11 yillik oyuncagini getirmiş! Neyse bu arada oglanin kontrolu var gittik ki 120 gr kaybetmis. Doktor hemen noldu sana dedi neyin var stres mi oldun neye uzuldun fln.. esimde yanimdaydi. Zaten bayilmistim bikac gun once. Cocugun gazini cikarirken bayilmisim iyi ki evde esim vardi. Hemen ek olarak mama verdi ogluma. Benim sutum icinde kivam artirici verdi. Simdi yurtdisina annemin yanina geldik ogkumla. Hem sutumu hem mamayi veriorum. Hipp organik 1 no.. memnunum gibi... demem o ki kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin sute yansio direk. Cok uzukdum kg kaybetmis oglum onun yüzunden..
Canım çok geçmiş olsun Allah kimseye Muhtaç etmesin benim kv de göya bana yardımcı olacaktı eşimin yanında sözler verdi durdu doktora gidecektim o gelecekti ama dra randevu bile almadım gelmeyeceğini biliyordum. Boşver sende kalamamış daha iyi sen şimdi nerdeysen yurtdışı ve annenin yanı oraların tadını çıkar ..

Evet tek başımızayız diye zor geçiriyoruz bazen diyorum keşke aile apartmanımız olsaymış ya da yakın olsaydık ailemle... Ama ne olursa olsun en güzel en özel zamanlarımızı üç kuruşluk insanlar için heba etmemek kendimizi üzmemek Lazım genciZ güzeliz bebekler kucağımızda kocalarınız yanımızda diyip onlara hiç takılmamak Lazım onların istedikleri zaten seni üzmek.. Çok geçmiş olsjn ibş bundan sonrası bol moralli ve keyifli geçer senin için..

ben uyku eğitimi verdim. 3 ayından itibaren kendi odasında yatağında uyuyor. saat 8 de yatıyor(bazen 7,30 da olabiliyor) sabah 7 de uyanıyor. gece emziriyorum tabi , ama o uyuyor emerken.

Uyku eğitimi ile ilgili yazacaktım unutmuşum :) hangi doktora sorsam erken altı aylıkken başlanır diyor ama bence o süre çok geç en azından uyuyacakları saat odada olmalılar belirli bi uyku saati Olmalı yakında ben de başlamak istiyorum ama bizim kız da kucakçı

Nasil yaptin cnm? Istanbula donunce yapicam inşallah
dadı programını sunan kadın vardı . Gözde erdoğan . onun kitabını alıp okudum. Hayat evde başlar diye. her gün banyo yaptırıp aynı saatte yatağına bırakıyorsun. sandalye çekip yanına oturuyorsun göz teması kurmadan bekliyordun. ağladığı zaman kucaklayıp sakinleştirip tekrar yatırıyorsun .uyuyana kadar bu böyle devam ediyor. ilk 4-5 gün çok kötü yoruldum . ama şimdi çok rahatım 10-15 dak. içinde uykuya dalmış oluyor bazan hiç ağlamıyor..

Uyku eğitimi ile ilgili yazacaktım unutmuşum :) hangi doktora sorsam erken altı aylıkken başlanır diyor ama bence o süre çok geç en azından uyuyacakları saat odada olmalılar belirli bi uyku saati Olmalı yakında ben de başlamak istiyorum ama bizim kız da kucakçı

O kv olacaklar gorumceler... cok uzgunum aslnda. Arkadaslari goruo beni yolda bebek oldu kayinvaliden kacti istendiolar. Ya bana tel acip gezip tozdugnu anlatio. Ben devadam ariotum disciye gidim diye dedim. Napican kizim hayat byle bisey dedi cikti.
uyku egitimi 6 ay bencede gec. Aslnda ben vercektim ama dr evinde yap simdi 1 ay annenin yanında duzeni bozulur dedi die yapmadim

Back
X