4 aylık olduğundan beridir ferrum kullanıyorum tatlım,,Demir takviyesine basladinmi canim? Seninkinun de alerjisi olunca merak ettim, basladiysan ne kullaniyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 aylık olduğundan beridir ferrum kullanıyorum tatlım,,Demir takviyesine basladinmi canim? Seninkinun de alerjisi olunca merak ettim, basladiysan ne kullaniyorsun?
1 ve 2. Ayligi cektim 3 u atladim. Simdi 4.5 aylik oldu onu ceksem iyi olacak.saol canm bizde resim isteriz sen cekmiyor musun aylık ? Pahalıymıs biraz ben daha uygun 250 civari arıyorm bakalım canm diyet olayını naptın
Ablamin bebegide alerjik oda ferrum kullaniyor4 aylık olduğundan beridir ferrum kullanıyorum tatlım,,
ben öyle kalabalık ortama soktum mu burnunu deniz suyu yapıp iyice temizliyorum, ben arada metroya biniyorum oğluşumla,,selam kizlar ne yorucu bi sabahti bu boyle 8 de heyet raporu icin hastaneye gittik birakacak kimse olmayinca hasta halinde bebisi de goturduk bi asagi bi yukari o kalabalikta enfeksiyon kapmaz inşallah yasli teyzeler kucucuk bebegi niye getirdin buraya diye soylendiler bana napiyim mecbur kaldim dedim ordan isimiz bitti aşıya goturduk nasıl agladı kuzum igne birden girincedaha yeni eve gelebildik
ebe kan damlası verdi sizlerede vermistir muhakkak kullaniyor musunuz? D vitamini de duzenli kullanmiyorum simdi bi de bu cıktı
Bak buda ayni ozelliklerde canimsaol canm bizde resim isteriz sen cekmiyor musun aylık ? Pahalıymıs biraz ben daha uygun 250 civari arıyorm bakalım canm diyet olayını naptın
Ben veriyorum cunku tadi kotuSevgili anneler
Demir takviyesi olan damladan (ferrum) hemen sonra su versem birşey olur mu?
ben tek başıma bakıyorum oğluşuma, bazı yönlerden çook rahat ama bazı yönlerden çok yorucu,,,Ben de ek gida konusunda aynisini düşünüyorum alerjik oldugu icin benimki de anne sutu cok onemli, gel gor ki mahalle baskisindan yildim resmen, inatla baslamicam.
O anlamsiz davranislar bazen bizimkinde de oluyor, gece 3te kaka gibi, altini acinca o saatte bile mutluluktan deliriyor..Kizlar doktorumuza 4.ay kontrolunde sordugumuzda altinci aydan once demir ilaci verdirmiyorum ben hastalarima dedi. O yuzden ben vermiyorum henuz.
Uyku rutini konusuluyor. Ben sallamadan uyutmayi denemistim ama beceremedim. Benimki emmeden inkani yok uyumuyor. Aksamlari 8-9 arasibuyuyor. 6 bucuk gibi kalkiyor. Gece de uyuklayarak emiyor birkac sefer. Tabii bazen de saat basi emmek ya da 4 bucukta uyanip bir daha uyumamak gibi anlamsiz davranislar da sergiyeyebiliyor.
Benimki de ilk aylarında hep gece kaka yapardı. Altını açardık hep. Şimdi gece altını açmadığım için kaka yapmıyor. Kakasını 6.30 ile 8.30 arasında yapıyor. Kaka yaptığı zaman bir daha uyumıycağı için ordan sabah uykumuzun bittiğini anlıyorum :)O anlamsiz davranislar bazen bizimkinde de oluyor, gece 3te kaka gibi, altini acinca o saatte bile mutluluktan deliriyor..
aynen benim de kulaklarım tıkalıben tek başıma bakıyorum oğluşuma, bazı yönlerden çook rahat ama bazı yönlerden çok yorucu,,,
ama bu herşeye karışma hamile dönemimizde başladı , ve hayatımız boyunca da devam edicek,,, yolda sokakdaki insanlar bile kendilerince yorum yapıyor,,, ben herşeye hı hı deyip geçiyorum,,,kulalkarımı tıkıyorum,,,
![]()
Ya her bebek farkli gercekten..bende 6 aydan ince ek gidaya baslamayi dusunmezken oglusum okadar istekliki masallah gormeniz lazim resmen benim lokmalarimi sayip,bakip bakip iiihh ihhhh diye banada ver sesi bu bagiripduruyoKizima yogurta basladim.
Yuzunu cok eksitiyor ve diliyle tamamini cikartiyor.
2 gundur elma ekliyorum biraz tatlansin diye yine aynisini yapiyor.
Diger gidalarida tattirdigimda diliyle tamamini cikartiyor. Tekrar tekrar veriyorum
Sizde de aynisi mi soz konusu, yutmayi ne zaman ogrenecek 4 bucuk aylik.
albüme baktım ama göremedim oğlunun resmini,,,,aynen benim de kulaklarım tıkalı
bigun avm de emzirme odasında emziriyoruz Bi arkadaşla onun kızı var bizden3hafta küçük arkadaş orda olan Bi ablaya buda benm damat falan dedi oğlum için kadında ayy bu oğlan çok çirkin verme kızını layık mı şimdi bu ona dedi ama bildiğin ciddi konuşuyor şaka yapsa anlaşılır yani bende hiç cevap vermedim utandı sonra benim oğlumada öyle derlerdi falan demeye başladı bende kendinizi hiç yormayın sizin gibi gereksiz konuşanları duymuyorum ben dedim çekti gitti lüzumsuz
oğluşumun albümünü görmüşsünüzdür çok ta tatlı teyzeleri
gerçi çirkin bebek yoktur bana göre
izliyorum seni görebilirsin artıkalbüme baktım ama göremedim oğlunun resmini,,,,
tabikide bütün bebekler tatlı, çok masum, mis kokulu,,, sana muhtaç,,,
,sağlıkları yerinde olsun bundan daha öemi var mı şu dünya da ????
daha dur biraz büyüsün o zaman ayıptır söylemesi s..k yarışları olucak,,,,
oğluşlarımız fiancanın fismancanın çocuğu ile karşılaştırılıcak,,,,
benim kv başladı bile şimdiden,,, arkadaşının gelininn kızı bir hafta küçük bizden ama daha kiloluymuş,, söyleymiş, böyleymiş,,, fismancanın çocuğu 6 aylık konuşuyormuş,,,, ben cevap bile vermiyorum,,, ilk başlarda sinir oluyordum ama benim stresim bebişime geçiyor,,,, ondan hı hı diyorum,,,
cahil insanlarla uğraşmak zor cidden,,,
Maşallah bebeğine, çok yakışıklı canim, Allah bagislasin annesi, bir bebeğe gerçekten çirkin diyenin kendisi çirkindir, o nasıl söz ya, bizde de nazar değmesin diye çirkin denir ama şaka olarak asla ciddi degil, ayrica onlar dünyada ki enn güzel varlıklar.izliyorum seni görebilirsin artık
aynen herkesin konuştuğunu takarsak çok yıpranırız rahat olmak lazım sağlık en büyük güzellik dediğin gb
sağol canım bencede kendi çirkindirMaşallah bebeğine, çok yakışıklı canim, Allah bagislasin annesi, bir bebeğe gerçekten çirkin diyenin kendisi çirkindir, o nasıl söz ya, bizde de nazar değmesin diye çirkin denir ama şaka olarak asla ciddi degil, ayrica onlar dünyada ki enn güzel varlıklar.![]()
benim oğlum ikinci ayda aşılarında nasıl olduysa öyle oldu,,, huzursuzdu çok, hafif ateşi çıktı hemen fitil verdim,,, bu aşılar çok zorrr,,, birde aşıdan sonra biraz huyu değişti,,,Kizlar bu 4.ay asisi sizin bebislerinizi de bu kadar zorladi mi ya geldigimizden beri huysuz aglayip duruyor sadece besikte sallayinca susuyor arada uykuya daliyor ama inliyor sürekli sallamayi biraktigim anda aglamaya basliyor agri kesici de verdim oysa acaba bizimki zaten hastaydi ondan mi boyle oldu![]()
Fitil vermedi dr calpol verdi ateside var oglen vermiştim calpol bi daha mi versem bilemedim ki inliyor yavrum kiyamam yabenim oğlum ikinci ayda aşılarında nasıl olduysa öyle oldu,,, huzursuzdu çok, hafif ateşi çıktı hemen fitil verdim,,, bu aşılar çok zorrr,,, birde aşıdan sonra biraz huyu değişti,,,