• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
saol canm bizde resim isteriz sen cekmiyor musun aylık ? Pahalıymıs biraz ben daha uygun 250 civari arıyorm bakalım canm diyet olayını naptın
1 ve 2. Ayligi cektim 3 u atladim. Simdi 4.5 aylik oldu onu ceksem iyi olacak.
En kisa zamanda resim yuklerim bende
Diyet olayina bu hafta yeniden basladim. İnsallah daha kontrollu gidecegim. Burada bir diyet topigine yaziyorum gunluk olarak.
Sen masallah cok formundasin resimlerde. Kalani da calismaya baslayinca kendiliginden gider.
Bir arkadasim ogretmen 12.,ayda dogum yapti ise basladiginda kizi 9 aylik olmustu. Simdi tekrar hamile 2. Side 12. Ayda dogacak ondada ise basladiginda bebek 9 aylik olacak. Bebeklerinin arasinda da tam 2 yas olacak. Cok sanslisiniz o acidan :KK19:

selam kizlar ne yorucu bi sabahti bu boyle 8 de heyet raporu icin hastaneye gittik birakacak kimse olmayinca hasta halinde bebisi de goturduk bi asagi bi yukari o kalabalikta enfeksiyon kapmaz inşallah yasli teyzeler kucucuk bebegi niye getirdin buraya diye soylendiler bana napiyim mecbur kaldim dedim ordan isimiz bitti aşıya goturduk nasıl agladı kuzum igne birden girince:KK43:daha yeni eve gelebildik
ebe kan damlası verdi sizlerede vermistir muhakkak kullaniyor musunuz? D vitamini de duzenli kullanmiyorum simdi bi de bu cıktı
ben öyle kalabalık ortama soktum mu burnunu deniz suyu yapıp iyice temizliyorum, ben arada metroya biniyorum oğluşumla,,

saol canm bizde resim isteriz sen cekmiyor musun aylık ? Pahalıymıs biraz ben daha uygun 250 civari arıyorm bakalım canm diyet olayını naptın
Bak buda ayni ozelliklerde canim

Pierre Cardin PS-910 Lens Yatarlı Lx Çift Tepsili Mama sandalyesi
http://m.n11.com/pierre-cardin-ps-9..._232_3226&utm_medium=cpc&utm_term=web_product
Sevgili anneler
Demir takviyesi olan damladan (ferrum) hemen sonra su versem birşey olur mu?
Ben veriyorum cunku tadi kotu

Ben de ek gida konusunda aynisini düşünüyorum alerjik oldugu icin benimki de anne sutu cok onemli, gel gor ki mahalle baskisindan yildim resmen, inatla baslamicam.
ben tek başıma bakıyorum oğluşuma, bazı yönlerden çook rahat ama bazı yönlerden çok yorucu,,,
ama bu herşeye karışma hamile dönemimizde başladı , ve hayatımız boyunca da devam edicek,,, yolda sokakdaki insanlar bile kendilerince yorum yapıyor,,, ben herşeye hı hı deyip geçiyorum,,, :KK47::KK47::KK47::KK47: kulalkarımı tıkıyorum,,, :KK68::KK68::KK68:

Kizlar doktorumuza 4.ay kontrolunde sordugumuzda altinci aydan once demir ilaci verdirmiyorum ben hastalarima dedi. O yuzden ben vermiyorum henuz.
Uyku rutini konusuluyor. Ben sallamadan uyutmayi denemistim ama beceremedim. Benimki emmeden inkani yok uyumuyor. Aksamlari 8-9 arasibuyuyor. 6 bucuk gibi kalkiyor. Gece de uyuklayarak emiyor birkac sefer. Tabii bazen de saat basi emmek ya da 4 bucukta uyanip bir daha uyumamak gibi anlamsiz davranislar da sergiyeyebiliyor.
O anlamsiz davranislar bazen bizimkinde de oluyor, gece 3te kaka gibi, altini acinca o saatte bile mutluluktan deliriyor..

Bizim dün 4 ay kontrolümüz vardı. Oğlum hep ağladı inletti ortalığı. Uykusu vardı ondan olabilir ya da korktu mu bilmiyorum. Artık anlıyorlar sanırım doktora geldiklerini. Ek gıdaya 6. Ayda geçicez dedi doktorumuz. Onun dışında güneş kremi yazdı. Açık alanda sinek ısırmalarını engellemek için de bir şey yazdı. Demir ilacına başlayın demedi henüz.

O anlamsiz davranislar bazen bizimkinde de oluyor, gece 3te kaka gibi, altini acinca o saatte bile mutluluktan deliriyor..
Benimki de ilk aylarında hep gece kaka yapardı. Altını açardık hep. Şimdi gece altını açmadığım için kaka yapmıyor. Kakasını 6.30 ile 8.30 arasında yapıyor. Kaka yaptığı zaman bir daha uyumıycağı için ordan sabah uykumuzun bittiğini anlıyorum :)

ben tek başıma bakıyorum oğluşuma, bazı yönlerden çook rahat ama bazı yönlerden çok yorucu,,,
ama bu herşeye karışma hamile dönemimizde başladı , ve hayatımız boyunca da devam edicek,,, yolda sokakdaki insanlar bile kendilerince yorum yapıyor,,, ben herşeye hı hı deyip geçiyorum,,, :KK47::KK47::KK47::KK47: kulalkarımı tıkıyorum,,, :KK68::KK68::KK68:
aynen benim de kulaklarım tıkalı

bigun avm de emzirme odasında emziriyoruz Bi arkadaşla onun kızı var bizden3hafta küçük arkadaş orda olan Bi ablaya buda benm damat falan dedi oğlum için kadında ayy bu oğlan çok çirkin verme kızını layık mı şimdi bu ona dedi ama bildiğin ciddi konuşuyor şaka yapsa anlaşılır yani bende hiç cevap vermedim utandı sonra benim oğlumada öyle derlerdi falan demeye başladı bende kendinizi hiç yormayın sizin gibi gereksiz konuşanları duymuyorum ben dedim çekti gitti lüzumsuz

oğluşumun albümünü görmüşsünüzdür çok ta tatlı teyzeleri

gerçi çirkin bebek yoktur bana göre

Kizima yogurta basladim.
Yuzunu cok eksitiyor ve diliyle tamamini cikartiyor.
2 gundur elma ekliyorum biraz tatlansin diye yine aynisini yapiyor.
Diger gidalarida tattirdigimda diliyle tamamini cikartiyor. Tekrar tekrar veriyorum
Sizde de aynisi mi soz konusu, yutmayi ne zaman ogrenecek 4 bucuk aylik.

bu arada istanbul da oturan bayanlar
aranızda formdaki H&M mağazasına giden var mı?

ben hep zorlu center a gidiyordum ama bu hafta sonu forumda kine gitmek istşyorum,,,

Kizima yogurta basladim.
Yuzunu cok eksitiyor ve diliyle tamamini cikartiyor.
2 gundur elma ekliyorum biraz tatlansin diye yine aynisini yapiyor.
Diger gidalarida tattirdigimda diliyle tamamini cikartiyor. Tekrar tekrar veriyorum
Sizde de aynisi mi soz konusu, yutmayi ne zaman ogrenecek 4 bucuk aylik.
Ya her bebek farkli gercekten..bende 6 aydan ince ek gidaya baslamayi dusunmezken oglusum okadar istekliki masallah gormeniz lazim resmen benim lokmalarimi sayip,bakip bakip iiihh ihhhh diye banada ver sesi bu bagiripduruyo:KK48:benda bir haftadir basladim ek gidaya hic yadirgamadi masallah istahla goturuyor yogurt ve meyve puresi yedirdim simdiye kadar bikacgune doktor kontrolu var ona gore devam etcez bakalim ama benimki cok mutlu..birde benim aksamlari sutum yetmiyodu zaten gece mama yiyodu ek gidaya baslamak benim oglusum icin cok uygun oldu..

aynen benim de kulaklarım tıkalı

bigun avm de emzirme odasında emziriyoruz Bi arkadaşla onun kızı var bizden3hafta küçük arkadaş orda olan Bi ablaya buda benm damat falan dedi oğlum için kadında ayy bu oğlan çok çirkin verme kızını layık mı şimdi bu ona dedi ama bildiğin ciddi konuşuyor şaka yapsa anlaşılır yani bende hiç cevap vermedim utandı sonra benim oğlumada öyle derlerdi falan demeye başladı bende kendinizi hiç yormayın sizin gibi gereksiz konuşanları duymuyorum ben dedim çekti gitti lüzumsuz

oğluşumun albümünü görmüşsünüzdür çok ta tatlı teyzeleri

gerçi çirkin bebek yoktur bana göre
albüme baktım ama göremedim oğlunun resmini,,,,
tabikide bütün bebekler tatlı, çok masum, mis kokulu,,, sana muhtaç,,,
,sağlıkları yerinde olsun bundan daha öemi var mı şu dünya da ????
daha dur biraz büyüsün o zaman ayıptır söylemesi s..k yarışları olucak,,,,
oğluşlarımız fiancanın fismancanın çocuğu ile karşılaştırılıcak,,,,
benim kv başladı bile şimdiden,,, arkadaşının gelininn kızı bir hafta küçük bizden ama daha kiloluymuş,, söyleymiş, böyleymiş,,, fismancanın çocuğu 6 aylık konuşuyormuş,,,, ben cevap bile vermiyorum,,, ilk başlarda sinir oluyordum ama benim stresim bebişime geçiyor,,,, ondan hı hı diyorum,,,
cahil insanlarla uğraşmak zor cidden,,,

albüme baktım ama göremedim oğlunun resmini,,,,
tabikide bütün bebekler tatlı, çok masum, mis kokulu,,, sana muhtaç,,,
,sağlıkları yerinde olsun bundan daha öemi var mı şu dünya da ????
daha dur biraz büyüsün o zaman ayıptır söylemesi s..k yarışları olucak,,,,
oğluşlarımız fiancanın fismancanın çocuğu ile karşılaştırılıcak,,,,
benim kv başladı bile şimdiden,,, arkadaşının gelininn kızı bir hafta küçük bizden ama daha kiloluymuş,, söyleymiş, böyleymiş,,, fismancanın çocuğu 6 aylık konuşuyormuş,,,, ben cevap bile vermiyorum,,, ilk başlarda sinir oluyordum ama benim stresim bebişime geçiyor,,,, ondan hı hı diyorum,,,
cahil insanlarla uğraşmak zor cidden,,,
izliyorum seni görebilirsin artık

aynen herkesin konuştuğunu takarsak çok yıpranırız rahat olmak lazım sağlık en büyük güzellik dediğin gb

izliyorum seni görebilirsin artık

aynen herkesin konuştuğunu takarsak çok yıpranırız rahat olmak lazım sağlık en büyük güzellik dediğin gb
Maşallah bebeğine, çok yakışıklı canim, Allah bagislasin annesi, bir bebeğe gerçekten çirkin diyenin kendisi çirkindir, o nasıl söz ya, bizde de nazar değmesin diye çirkin denir ama şaka olarak asla ciddi degil, ayrica onlar dünyada ki enn güzel varlıklar. :KK36:

Maşallah bebeğine, çok yakışıklı canim, Allah bagislasin annesi, bir bebeğe gerçekten çirkin diyenin kendisi çirkindir, o nasıl söz ya, bizde de nazar değmesin diye çirkin denir ama şaka olarak asla ciddi degil, ayrica onlar dünyada ki enn güzel varlıklar. :KK36:
sağol canım bencede kendi çirkindir
bizde de çirkin diye severler nazar olmasın diye ama bu kadının ki öyle bişey değildi

Kizlar bu 4.ay asisi sizin bebislerinizi de bu kadar zorladi mi ya geldigimizden beri huysuz aglayip duruyor sadece besikte sallayinca susuyor arada uykuya daliyor ama inliyor sürekli sallamayi biraktigim anda aglamaya basliyor agri kesici de verdim oysa acaba bizimki zaten hastaydi ondan mi boyle oldu:KK43:

Kizlar bu 4.ay asisi sizin bebislerinizi de bu kadar zorladi mi ya geldigimizden beri huysuz aglayip duruyor sadece besikte sallayinca susuyor arada uykuya daliyor ama inliyor sürekli sallamayi biraktigim anda aglamaya basliyor agri kesici de verdim oysa acaba bizimki zaten hastaydi ondan mi boyle oldu:KK43:
benim oğlum ikinci ayda aşılarında nasıl olduysa öyle oldu,,, huzursuzdu çok, hafif ateşi çıktı hemen fitil verdim,,, bu aşılar çok zorrr,,, birde aşıdan sonra biraz huyu değişti,,,

benim oğlum ikinci ayda aşılarında nasıl olduysa öyle oldu,,, huzursuzdu çok, hafif ateşi çıktı hemen fitil verdim,,, bu aşılar çok zorrr,,, birde aşıdan sonra biraz huyu değişti,,,
Fitil vermedi dr calpol verdi ateside var oglen vermiştim calpol bi daha mi versem bilemedim ki inliyor yavrum kiyamam ya:(((

Back
X