Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınGnydn kizlar..
Yarin icin hazırlık yapicam bugun kizim kucagimda sekerliyo Bi mrb diyim dedim .
Ablam çarşamba gidiyo cok alismistim keşke daha cok kalsaydi..![]()
Benimkinden çıkıyor canım inşallah hasta olmazNego canım bende nerdeyse 1 aydır çekmiyordum şimdide çekiyorum birşey yok çekmeye çekmeye acemileştim herhalde
Canım lactamilde milupanin maalesef, hipp civilde varMilupa israilin malimiymiş bak bilmiyodum ama eflalim hipp mamada heryerde bulunmuyorki .
Soğan sütü artırıyor zararı olmaz bence ama Saraçoğlu na sorabilirsinKızlar adetim çok duzensiz olmya basladı kırk gunde otuz gunde bir oluyor sogan suyu adet olmayı saglıyomuş ve rahmide temizliyomuş içsem sutumden bebege geçermi geçerse zarar olurmu ?
Canlar hepinize selamlar bugün mama sandalyelerıne yakından baktım çok dandik geldi paralarina değer malzeme değiller gibi olanlarda çok yer kaplıyor eşim ahsaptan ben yaparım dedi elinden gelir böyle şeyler kendine guveniyor stokke nin modellerinden indirdim yapacak bu ay içinde yapinca resim atarım insbu arada bebek bakım odaları çok komik bebekler birbirine bakmaktan ememıyor anneler meme tıkmaya çalışıyor
sizler napıyorsunuz bi gecmise bakaym opuyorum sizi
Bugün bebeğim uyanınca emzirip dışarıya çıkardım okadar huysuzlandıki sürekli ağladı eve gelince normal ama dışarıda hep stresli geziyorum.henüz çarşı pazar gezemiyorum sadece yürüyüş yapıyorum onda bile zor bela.herkes normal hayatına döndü ama ben dönemedim neyse büyüdükçe düzelir umudum var
http://dygkhrmn.kadinlarkulubu.com.tr/2012/04/kumas-mama-sandalyesi.html?m=0
Kizlarrr bez mama samdalyesi yapılıyor misafirlik için cantada taşırız super fikir kaynima diktirecgm eşimde sandalye yaparsa super olur bi yere gidince bebege nerde yeditecegim derdi yok![]()
Canım ben konuştum doktorumuzla, kızımı çok zor emziriyorum istemiyor, sağincada 20-30 cc den fazla sütüm çıkmıyor, iyice azaldı yani,o yüzden doktorum ek gıdaya başlattı çünkü kızım devam sütünü de istememeye başladı. Yani mecbur kaldım canım.
canim nasip bu isler benim buyuk oglumda besinci ayda baslamistiBugün aldım canım 5 36 ay mamalardan, kızım severek yedi hatta,ahh ah gönül ister ki sütümüz yetsinde 6. aya kadar sadece sütümüzle besleyelim ama olmadı ne yazık ki.
Canım ne güzel ayrıntılı yazmışsın çok tşk ediyorum.bu uyku meselesi bizde okadar büyük sorun olduki..ilk aylar çok gazlı bi bbekti ayağımda sallamak zorunda kaldım yksa hep ağlıyodu öyle alıştı başka türlü yaygarayı koparıyor dizlerim ağrıyr artık ayağım durunca gözünü açıyor hiç öyle bir saat uyumadı en fazla yarım saat ama dediğini deneyeceğim hoşuma gitti yöntemin.bir nevi uykuya hazırlık ritüeli yapıyorsun o da bunu anlamış uyuyacağını biliyor ne güzel.
ahh hep oyle dusunuyorum ama yine beste kalkiyorlaraynen canım ben birde hep suna inandım uykusu geldi ve uyuyacak hiç tersini dusunmedım rahat ol ona sinyal gönderbenim iki cocugumun geç uyanık kalıp uyumadıgı çok nadir oldu ahmet kırkı içinde iki veya üç gece gece agladi uyandı onun haricinde ağlar emer geri yatar ... Tavsiye ederim ınan uyuyacagına
canim 2011 nisan annelerinde vardi 62 cm dogan bir kac yerde duydumKızlar kafama birşry takıldı geçen görümcem benim kızım 57 santim doğdu dedi bu boyda doğan bebek varmı bwnim oğlum53 cm idi ona kısa diyor ben kartını getir bakayım dedim oyalandı getirmedi
evet agliyor ozellikle uyku cok sIkIstinca sinirden agliyorKizlar sizin de bebekleriniz uyumadan once cilginca agliyor mu.?bebegimi yatar pozisyona getirdigim anda bir sey batmis gibi ciglik cigliga agliyor. Gece gunduz farketmiyor artik. Her seferinde aglaya aglaya uyuyo. Napacagimi sasirdim sinirlerim alt ust oldu artik. Gece de bir bucukta uyandi. Dort bucuga kadar uyutamadim. Sinirimden 6ya kadar da ben uyuyamadim. 7de de gune basladik zaten. Boyle bir sey yasayan var mi aranizda.
kendi utulesin cok biliyorsaAhh şu erkekler bu kadarmı öküz olmalılar erkekler eşlerinin hakkını öteki tarafta nasıl ödeyecekler..
Geleyim meseleye sabah saNcı ile uyandım.
Regl olmuşum, eşimlede akşamdan limoniyiz. beyimizin abisi onu sırtından vurmuş siniri stresi bana tabi neyse.
sabah beyimiz kalkıyor niye kıyafetlerim ütülü değil neden gezmelere gidiyorsun da benim kıyafetlerimi yıkayıp ütüleyemiyorsun deyip sinirlerimi bozdu. ulan insan bir neyin var der.
gezme dediğide onun akrabasının düğünü onun kardeşinin evi gitmesem gitmiyorsun diyor gitsem böyle yapıyor.
ha birde dün ablam gelmişti annemlere 1 saat onun yanına uğradım.
demiyor ben şu çocuğa bir günümü ayırayımda eşimde işlerini halletsin.
kendisi benden iyi biliyor oğlumun hiç birşey yapmama müsade etmediğini..
ohhh eline saglik canimselam
temizliğe devam az kaldi.dun gezmedeydik annemle ara verdim.sağolsun annem oğluma bakıyor ben de işimi yapıyorum yoksa 10 gun mu surerdi 15 gun mu oğlusla bilemiyorum.cok yoruldum ama degdi azcik daha işim var bitsin ins rahat rahat yazarim özledim sizleri:)))
hadi bakalim bir haftada yaparsan supersin :)Ah canım kolay gelsin bende diyorum adaşımızdan haber yok meğer temizliğe girişmiş bende inşallah kısmetse yarın halılarımı gönderecem başlarım hedefim 1haftada bitirmek
benimki hep der ne olurdu su aklin cok olmasaydi diyecanım gece aglamamiz yok ama uyutmak için sirt üstü gündüz yatırırnca iyi bi ağlıyor Allahtan sallayıp e e diye nin soyleyince susuyor bizim emzir kullanmamiz çok iyi oldu gerçekten sakinleştiriyor
ah canım gel gor ki gerçekten iyi kolay eş yok bızımkıde kaynana gibi herşeye laf eder canımı sıkıyor sakayla soylesede alınıyorum artık zaten calısmadıkca gerılıyorum sürekli ev işi bebek bakımı geliyor eve 7 de yatıyoruz 11 de haftasonu gezdiriyor bi ondada canımı sıkıyor bi laf sokuyor aslında herza,mn yaptığı şeyler ama ben alınıyorum artık farkında değil beni bi kendine güvensiz pısırık ev hanimi yapamadı ya o koyuyor öyle olsam eminim onu da beğenmez gıcık ne olacak çok bilmiş pısss![]()
benimkide öyle hep üste çıkmaya çalışıyor gıcık o çatlasada patlasada ben gezecem ütüde yapmayacam ben bir temizliğimi bitireyim görür o 2 sene evden çıkmadım şimdi gezmeyecemde ne zaman gezecem dimi canım arkadaşım
![]()
Şimdi de mutfakta mama sandalyesi yapıyor bizim kavga neyden çıktı bauhouse var forumda ordan malzeme alıyordu bizde avm de gezdik kızımla beyefendinin başında beklemedik ay sürekli dip dibe mi olacam neyse gezerken acıktım kipadan bi poset form buskıvi aldım kurabıyeye dayanamıyorum en azından çok kilo yapmasın diye çayın yanına yerim diye aldım yanına gittik dıyorkı yarım saat boş bırakmaya gelmiyor ne alsam ne harcasam diye dusunuyorsunuz kızım annenle ... Ayy sarteller attı benim gerızekalı ihtiyaç duymuşum almışım sürekli sanki para harcıyorum ayrıca harcarımda param var bende kazanıyorum ayy ben bu adamın çok bılmıslıgı gıcıklıgı ben ne alsam gereksiz oluyr nedense kendi bi adidas bi colıns kot bi de bi kaç tısortle seneyi geçirir bende mi öyle olacam ben kadınım ya erkekler çok odunn
gezde harcada canim sonunna kadar hakkin cok ozverili olan yaranamiyor bunu bilir bunu soylerim, ev isini salsan lki cilve lki naz yapsan salaga yatsan bu erkeklerin daha cok hosuna gidiyor, sacini supurge eden her gun yemek yapan temizlik yapan kadindan hep daha fazlasi bekleniyor sanki butun bunlari yapmaya mecburmus gibi davraniliyorkatiliyorum tabi gezecez gez arkadaşım hiç bir güç benıde evde tutamaz zaten havalar izin vermiyor olduğu kadar bari gezelım değil mi ben hafta içi çok gezecem bu hafta beyefendininn işi yoğun hafta içi 2 gün evde olacak sadece gece bile gelmeyecek bızede gezmek düşer şimdiden alıstırdım bi hafta bebelerle yalnız yalnız napıyım ben bana da yazık kimse yok arkadaslarımla gezecem bende ohh sende gez kız bunlara yaranılmaz ben her işi yaparım taze yemek yaparım hergün adam ısıtma aslla yemez hiçbir iş yaptırmam kıyamam yoğun diye üstüne bide pasta börek yaparım hafta sonu kalkarım kahvaltısına daha aldığım bi kaç şeyin bi iki gezmemın lafını ediyor neyin kafasını yasiyorsa az kaldı ama kredi bitsin anasini aglatacam alışverişin görecek o dur :)çok pis gaza geldim
![]()
canim bu ne ya bencefde gitde ozlet kendini tabi tatil amacli git birakip gitmedeKızlar yine szi gezdrmeye goturuolarmış . Bnmkini anlatmakla bitmez sorumsuzlukmu diyim ilgisizlikmi diyim sabah işe gder akşam yemege bile gelmez gezmeye gder gece yatmaya gelir otel gbi kullanır yani evi duşunun artık valla bnm yerimde baskası olsa kesn boşardı ama duurr yazın annemlere gdecm gelmeyecm bakalım napacak türünün son ornegi odunnn serfsz ayy bnde çok piss gaza geldim haa
Yaa kızlar ben ayağa kalkamıyorum hamile kalmadan önce laparaskopi ameliyatı geçirmiştim şimdi alınan sol tüpümün bölgesi ve belim felaket sancılanıyor eşimi aradım oda gelemedi çok kötüyüm
ah kızlar ah.ben de eşimin hangi derdinden başlasam.heleki doğumdan sonra psikolojim bozuldu daha doğrusu bozdu...hala eserleri var.temizlik yapıyorum bi çöp kaldırmış değil. oğluma da bakmıyor en faxla yarım saat nasıl iş yapılır hal böyleyken.yardimci olmamasindan geçtim artik öyle gelmiş gider yapamaz ki iş olarak cok musait hatta ben daha faxla yoruluyorum.
gelelim cocuk meselesine yok besik sallasam yavas salla ya da hic sallama.koltukta yatiriyorum dikkat et düşer yahu mübarek benimde çocugum demenle mi dikkat edicem.yok emzirirken Besmele cektin mi yok okuyon mu.kimsenin yaninda altini drgisme annem ve annesi dahil su kadar işin arasinda altini degisiyrm annem degismiyo hatta başka odaya gidiyorum.yok emzir yok cok emziriyon kusuyo.daha neler. .. aklima gelenler bunlar.cok çaresizim inann cok üzülüyorum
şu saat oldu oğlum daha uyumadi yorgunluktan perisanim... saat 9 -10 da uyuyan bebelere hayranım maşallah
Günaydın guzeller eşim nöbete gitti yok yine oğlum bu sefer arada balgamlı oksuruyor ins çabuk geçer çok artmadan geçecek ins
GGünaydın canım zor olur insaallah yine gelir duanizda kabul olsunGnydn kizlar..
Yarin icin hazırlık yapicam bugun kizim kucagimda sekerliyo Bi mrb diyim dedim .
Ablam çarşamba gidiyo cok alismistim keşke daha cok kalsaydi..![]()
gunaydin cay iciyorum kahvede olur :)gunaydınkahve isteyen
![]()
canım doğdumuz ilk gunden beri 12 den aşağı gece uykusuna yatmadık.yeni yeni 11 e düştü yatma saatimiz.yok canim düzenli degil her gun aynı saatte huysuzlsniyo biliyorum uykusu var ama uyumuyor uğraşıyorum bi hal oluyorum.gündüz de öyle bi gun uyuyo ertesi gun uyumuyor duzeni yok.Benimkinden çıkıyor canım inşallah hasta olmaz
Canım lactamilde milupanin maalesef, hipp civilde var
Soğan sütü artırıyor zararı olmaz bence ama Saraçoğlu na sorabilirsin
Daha sağlıklı olur ahşap:)
Canım benimkide hep ağlıyordu pes etme her gun çıkar zamanla alışiyor o ağlayacak diye stres olmamaya çalış her gün düzenli çık ama
Link açılmadı canim
canim nasip bu isler benim buyuk oglumda besinci ayda baslamisti
tabletten cok zor yaziyorum pc acinca yazicam nasil uyuttugumu
ahh hep oyle dusunuyorum ama yine beste kalkiyorlar
canim 2011 nisan annelerinde vardi 62 cm dogan bir kac yerde duydum
evet agliyor ozellikle uyku cok sIkIstinca sinirden agliyor
kendi utulesin cok biliyorsa
ohhh eline saglik canim
hadi bakalim bir haftada yaparsan supersin :)
benimki hep der ne olurdu su aklin cok olmasaydi diyesalak olsam isine gelecek
ohhhh gez canim sefan olsun
gezde harcada canim sonunna kadar hakkin cok ozverili olan yaranamiyor bunu bilir bunu soylerim, ev isini salsan lki cilve lki naz yapsan salaga yatsan bu erkeklerin daha cok hosuna gidiyor, sacini supurge eden her gun yemek yapan temizlik yapan kadindan hep daha fazlasi bekleniyor sanki butun bunlari yapmaya mecburmus gibi davraniliyor
canim bu ne ya bencefde gitde ozlet kendini tabi tatil amacli git birakip gitmede
cok gecmis olsun canim
canim esin oyle soyleyince alinip kusme kendinden emin bir sekilde ben annesiyim bebegim icin iyiyi kotuyu ben bilirim de kestirip at yoksa hep karisir, esim ilk oglumda oyleydi simdi karistirmiyorum birde bebek bakiminda yardim iste esinden madem cok biliyor baksin
canim her gun ayni saatte yatirmiyormusun
gecmis olsun canim
o gun bu mesaja cevap verıyıyordm tam laptobun sajı bıttı uşendimbozma moralini sık sık emzir canım doyuyordur sıkınca fışkırıyor mu memeden bu doydugu nu gösterir demişti dr sadece kilo alımından dolayı ek gıda başladım ben oda etki etmedi zaten kilo almiyor diye uzmen kendini kendi mutluysa incir uyutması bide hurma yeNego ben son bi ay hurma çok yemiştim doğum baslasin kolay olsun diye oğlum da kizima göre daha sakin sayılır belki etkisi olmuştur sende gule gule giy canım aldıklarını çok öptüm ütü yapıyım bıdık uyurken bugün yapıcam sabredıp üç hafta yeter ins
![]()
11 cok gec canim, sabah kacta kalkiyor peki? En gec 8de uyumalari gerekiyor gerci o zaman da 5te ayaktayiz. Uyku sinyallerini iyi takip etmeni oneririm cunku o zaman ilk sinyallerde uyutmazsan sonra yorgunluktan dalamiyor, 8 olmadan uyutmaya calis uyumazsa da karanlikta yanina uzan, uyku saati oldugunu anlasin, emzirme alt acma hepsi sessiz ve karanlik ortamda olsun.canım doğdumuz ilk gunden beri 12 den aşağı gece uykusuna yatmadık.yeni yeni 11 e düştü yatma saatimiz.yok canim düzenli degil her gun aynı saatte huysuzlsniyo biliyorum uykusu var ama uyumuyor uğraşıyorum bi hal oluyorum.gündüz de öyle bi gun uyuyo ertesi gun uyumuyor duzeni yok.
canim cok denedim dogdugu gundendir gece 12 den asagi derin uykuya dalmiyor.sabah 9 a hatta 10 a kadar yattigi oluyor tabi o saaate kadar kac kere yat kalk yapiyoruz sayamiyorum...annem de diyor kizim dogdugu gundrn böyle oğlun gececi diye. hele dun 1 de yattik güle oynaya esim ben annem izledik mınigi gayet keyifliydi.11 cok gec canim, sabah kacta kalkiyor peki? En gec 8de uyumalari gerekiyor gerci o zaman da 5te ayaktayiz. Uyku sinyallerini iyi takip etmeni oneririm cunku o zaman ilk sinyallerde uyutmazsan sonra yorgunluktan dalamiyor, 8 olmadan uyutmaya calis uyumazsa da karanlikta yanina uzan, uyku saati oldugunu anlasin, emzirme alt acma hepsi sessiz ve karanlik ortamda olsun.
Benimki de 8de yatirinca derin uyumuyor, gunduz uykusu gibi 1 saat sonra falan uyaniyor gayet keyifli sekilde, gece de sik sik uyaniyor ama bir sekilde alisacaklar.canim cok denedim dogdugu gundendir gece 12 den asagi derin uykuya dalmiyor.sabah 9 a hatta 10 a kadar yattigi oluyor tabi o saaate kadar kac kere yat kalk yapiyoruz sayamiyorum...annem de diyor kizim dogdugu gundrn böyle oğlun gececi diye. hele dun 1 de yattik güle oynaya esim ben annem izledik mınigi gayet keyifliydi.
oglum da yaklaşık iji saatte bir uykusu geliyo belli.aksam 7 gibi uyuyo 8 de filan uyanıyor.ben kesin yatisi 11 den aşağı yapamıy orum canim.ara ara uykusunu alıyor gec yatıyor malesef nasıl alışır bilmiyorum.Benimki de 8de yatirinca derin uyumuyor, gunduz uykusu gibi 1 saat sonra falan uyaniyor gayet keyifli sekilde, gece de sik sik uyaniyor ama bir sekilde alisacaklar.
Güzel anneler ve tatlı bebişleri
Herkesin Berat Kandili Mübarek Olsun.
Allah herkesin hayırlı dualarını kabul etsin.
Amin.
Kizlar kandiliniz mubarek olsun,dualarimiz kabul olsun insallah..ucgundur oglusum geceleri deliksiz uyuyo masallah cok mutluyum sabah kalkinca emiyo,buyuduler artik galiba![]()
Ayyy tablette yazmak işkence hepinize hayirli kandiller işim cok hava guzel insaallah bugun yağmur yagmazda gezerim büyüğü mü alsam yanıma küçüğü mü bilemiyorum küçük bugün huysuz büyükte dışarda huysuzluk yapıyor :)
canım doğdumuz ilk gunden beri 12 den aşağı gece uykusuna yatmadık.yeni yeni 11 e düştü yatma saatimiz.yok canim düzenli degil her gun aynı saatte huysuzlsniyo biliyorum uykusu var ama uyumuyor uğraşıyorum bi hal oluyorum.gündüz de öyle bi gun uyuyo ertesi gun uyumuyor duzeni yok.