2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hepimizin kandili mübarek olsun kızlar

Duha22 Duha22 canım Bi anda değilde hergum 10-15dk geriye giderek demesen uyutmayı
benim oğlumda 12-1-2 Allah ne verdiyse artık uyumazdı her gün 15 dk bile olsa erken yatırarak çözdük sanırım şimdi 9gb yatıyor 1saat sonra falan mutlaka uyanır tam gece uykusuna geçemediği için hemen emziririm tekrar uyur

ama ben banyo yada wc de isem eşim hemen gider uyanmış mı benim aslan oğlum diye kucağına alır sanki sabah olmuş :)
aynen canim esimde öyle konuşma ışığı açma diyorum yine aynısını yapıyor.gündüz iyi uykusu maşallah.emiyor sessiz oluyorum geri uyuyor ama esim evdeyse hemen kaldırıyor konuşuyor aslan oglumm uyandin mi diyor uyut bi daha uyutabilirsen.

Aynen canım bende 3 mayısta olmuştum bugün olsum benimde ikinci adetim belki laparoskopi ike alakası yoktur. Ama adetim sancılı geçiyor bunuB gibi olmuyordu üşüttümmü acaba bilemedim sen ne için laparaskopi oldun canım
cnm adetliyken agrı kesici içme adetini keser buda daha çok sancı verir sana .

Selam kızlar gün geçtikçe huysuzlasan bir oğlum var napcaz böyle bilmem bi derdi mi vardır anlamıyorum da aslında ben bebekler için huysuz kelimesinin kullanılmasına karşıyım çocuğun kendini ifade etme biçimi sonuçta ama uyku gözünden akarken gözlerini ogusturup uyumamak huysuzluk değil de nnedlr :confused:

selam kizlar..uykudan bahsedilmis sanirim.benim kizimda 11den asagi uyumuyo.benimde isime geliyo gece bikere kalkip yiyip yatiyo sabah 9da kalkyo.uykusu cok hafif oldugu icin hergece kendi uyanmadan ben kaldirip yediryorum.eger kendi acikip kalkarsa vay halime:) ben her bebegn farkli oldgunu dusunuyorum kurallar konusunda.
bende inanıyorum buna canım her çocuk karakterini az çok getiriyor her kural hepsine islemez sadece şu var güzel söz ve tavlama her insanda ise yarıyor :D

hihami hihami canım bence sebepsiz huysuz olmaz da bazı çocuklarında sorunu bulunmayabilir var ama bulamazsin ben 3 yıl sonra cozuyorum sıkıntıyı kızımda huysuzdu aramızda güvenli bağlanma olmamış hep çocuk benim gideceğimi düşünmüş haksız da değil o dönem eşim çok ustume geldi normal doğum sonrası bebeği kabullenememe gibi bi durum oldu her bakımını yapıyordum ama ona ilgi sevgi gostermem 1,5 aylıkken başladı bunları şimdi anlıyorum ınan insan uzaktan bakınca cozuyor.. Belki sizin sorununuz dış tir.. Belki gaz belki güven bi incele sen annesinin daha iyi bilirsin

Günaydın guzeller eşim nöbete gitti yok yine oğlum bu sefer arada balgamlı oksuruyor ins çabuk geçer çok artmadan geçecek ins
Canım benimkide balgamlı öksürüyor doktora gittim hafif hırıltısı var dedi dikkat et hırıltıya çevirmesin

Kızlar kan damlasi ferro sanol kullaniyoruz hep kıyafetleri lekelendi eliyle vurdu halıya da döküldü off ya bir türlü lekeli çıkaramadım tadını sevmedi üzerine su veriyorum suyla da beraber cikariyo ağzından. Yardımcı olun lütfen.

Canım benimkide balgamlı öksürüyor doktora gittim hafif hırıltısı var dedi dikkat et hırıltıya çevirmesin
saol canım aspıratorle cektırıyorum masallah çabuk atlatacak sanırım hafif usuttu el koydum duruma Allahın izniyle iyileşerek yoksa yarın gezmeye nasıl giderim bır bır eder bizim koca :D
Kızlar kan damlasi ferro sanol kullaniyoruz hep kıyafetleri lekelendi eliyle vurdu halıya da döküldü off ya bir türlü lekeli çıkaramadım tadını sevmedi üzerine su veriyorum suyla da beraber cikariyo ağzından. Yardımcı olun lütfen.
canım lekesi çok zor çıkıyor anında suyla akıtman gerek verirken mama onlugu tak mutlaka birde cıkartıyrosa yatır burnunu sık işkence gibi oldu ama yutamaz kadarda açma... Halıdaki leke için bi ipucu makine parlatıcısı bütün lekelere iyi geliyor dene derim annemin taktigi pisman olmazsın.. Kıyafetlere de vanısh kosla

aynen canim esimde öyle konuşma ışığı açma diyorum yine aynısını yapıyor.gündüz iyi uykusu maşallah.emiyor sessiz oluyorum geri uyuyor ama esim evdeyse hemen kaldırıyor konuşuyor aslan oglumm uyandin mi diyor uyut bi daha uyutabilirsen.
benimkinin de gündüz uykusu çok az canım ama huysuzluğu yok şükür
ama sanki bugün onu da aştı gibi 2,5saattir uyuyor maşallah bu bir ilk :)
bende burda Bi hatamı fark ettim gündüz uyuduğunda yatağına koymuyordum herhalde ondan kısa uyuyordu bugün yatağına yatırdım baya uyudu inşallah çözümü bulmuşuzdur

saol canım aspıratorle cektırıyorum masallah çabuk atlatacak sanırım hafif usuttu el koydum duruma Allahın izniyle iyileşerek yoksa yarın gezmeye nasıl giderim bır bır eder bizim koca :D
canım lekesi çok zor çıkıyor anında suyla akıtman gerek verirken mama onlugu tak mutlaka birde cıkartıyrosa yatır burnunu sık işkence gibi oldu ama yutamaz kadarda açma... Halıdaki leke için bi ipucu makine parlatıcısı bütün lekelere iyi geliyor dene derim annemin taktigi pisman olmazsın.. Kıyafetlere de vanısh kosla

gamzecim parlatıcı kıyafetler de de işe yarıyor ;)

benimkinin de gündüz uykusu çok az canım ama huysuzluğu yok şükür
ama sanki bugün onu da aştı gibi 2,5saattir uyuyor maşallah bu bir ilk :)
bende burda Bi hatamı fark ettim gündüz uyuduğunda yatağına koymuyordum herhalde ondan kısa uyuyordu bugün yatağına yatırdım baya uyudu inşallah çözümü bulmuşuzdur

gamzecim parlatıcı kıyafetler de de işe yarıyor ;)
:D ay saol canm onda hiç denememıstm deneym sadece hali yi denemıstım...

Bu arada avatar a mama sandalyesinin resmini koyuyum sadece cila işi kaldı oda olursa ballı lokma olur çok doğal bir malzemeden orjinal mama sandalyemız şimdilik abla ile dönüşümlü kullanıyor abla ödev yaparken kullanıyor:D

saol canım aspıratorle cektırıyorum masallah çabuk atlatacak sanırım hafif usuttu el koydum duruma Allahın izniyle iyileşerek yoksa yarın gezmeye nasıl giderim bır bır eder bizim koca :KK70:
Teşekkür ederim parlaticiyi nasıl kullanıcam direk halinin üzerine mı yoksa beze mi dökeyim yoksa suya mi katayım silerken bastırarak mi ovalayarak mi tampon hareketlerle mi sileyim hangi uygulama şekli daha uygunsa öyle yapayim ??

Teşekkür ederim parlaticiyi nasıl kullanıcam direk halinin üzerine mı yoksa beze mi dökeyim yoksa suya mi katayım silerken bastırarak mi ovalayarak mi tampon hareketlerle mi sileyim hangi uygulama şekli daha uygunsa öyle yapayim ??
direk lekenin üstüne dok bastırarak sıl

hihami hihami canım bence sebepsiz huysuz olmaz da bazı çocuklarında sorunu bulunmayabilir var ama bulamazsin ben 3 yıl sonra cozuyorum sıkıntıyı kızımda huysuzdu aramızda güvenli bağlanma olmamış hep çocuk benim gideceğimi düşünmüş haksız da değil o dönem eşim çok ustume geldi normal doğum sonrası bebeği kabullenememe gibi bi durum oldu her bakımını yapıyordum ama ona ilgi sevgi gostermem 1,5 aylıkken başladı bunları şimdi anlıyorum ınan insan uzaktan bakınca cozuyor.. Belki sizin sorununuz dış tir.. Belki gaz belki güven bi incele sen annesinin daha iyi bilirsin
Ahh canım güven duygusu zedelenmesin diye okadar çok dikkat ediyorum ki annemle aynı şehirde olmamıza rağmen hiç bırakıp gitmiyorum bi yere bu sefer de bağımlı olacak diye korkuyorum çünkü az önce ozellikle dikkat ettim benden kesinlikle ayrı kalmak istemiyor bazen dışarı çıkmak için hazirlanacaksam onu yatağımın üzerine bırakıyorum şimdi oraya doğru yaklaşınca bile agliyor . Sorununu anlayamamak gerçekten çok acı 4-5 gündür geceleri uykusundan bağırarak uyanıyor zor sakinlestiriyiruz

:KK70: ay saol canm onda hiç denememıstm deneym sadece hali yi denemıstım...

Bu arada avatar a mama sandalyesinin resmini koyuyum sadece cila işi kaldı oda olursa ballı lokma olur çok doğal bir malzemeden orjinal mama sandalyemız şimdilik abla ile dönüşümlü kullanıyor abla ödev yaparken kullanıyor:KK70:
ben cok begendım mama sandalyenızı ellerınıze saglık bu agacları nerden aldınız :KK45:hemen benımkınede yaptırıyım tabı yapabılırseee :cool:

canım doğdumuz ilk gunden beri 12 den aşağı gece uykusuna yatmadık.yeni yeni 11 e düştü yatma saatimiz.yok canim düzenli degil her gun aynı saatte huysuzlsniyo biliyorum uykusu var ama uyumuyor uğraşıyorum bi hal oluyorum.gündüz de öyle bi gun uyuyo ertesi gun uyumuyor duzeni yok.

Canım zaten 8 de yatınca kesintisiz uyumaz , 8 de yatiriyorum ama 11 e kadar saat başı uyanıyor am konuşmuyorum göz teması kurmuyorum sende öyle dene istersen
11 cok gec canim, sabah kacta kalkiyor peki? En gec 8de uyumalari gerekiyor gerci o zaman da 5te ayaktayiz. Uyku sinyallerini iyi takip etmeni oneririm cunku o zaman ilk sinyallerde uyutmazsan sonra yorgunluktan dalamiyor, 8 olmadan uyutmaya calis uyumazsa da karanlikta yanina uzan, uyku saati oldugunu anlasin, emzirme alt acma hepsi sessiz ve karanlik ortamda olsun.

Katılıyorum
Selam kızlar gün geçtikçe huysuzlasan bir oğlum var napcaz böyle bilmem bi derdi mi vardır anlamıyorum da aslında ben bebekler için huysuz kelimesinin kullanılmasına karşıyım çocuğun kendini ifade etme biçimi sonuçta ama uyku gözünden akarken gözlerini ogusturup uyumamak huysuzluk değil de nnedlr :confused:

Huysuz denebilir:) ggazı hortlamistir

Bu arada avatar a mama sandalyesinin resmini koyuyum sadece cila işi kaldı oda olursa ballı lokma olur çok doğal bir malzemeden orjinal mama sandalyemız şimdilik abla ile dönüşümlü kullanıyor abla ödev yaparken kullanıyor:KK70:
ayyy gordum super olmus

Esinin eline saglik canim cok guzel olmus. Iyi gunlerde kullansin oglun ve kizin:)

Minik kuşumla gezdik iki saat alışveriş yaptım büyük paşama oyun hamuru seti aldım boya kalemi aldım yapboz ve legoları için sepet aldım kenime pantolon aldım minigim iki saat uyudu maşallah suphanallah alıştı artık hamdolsun, benimki gibi bebeği ağlayanlar pes etmeyin sürekli çıkarmayı deneyin, büyük paşam bahanesiyle kaldı

Minik kuşumla gezdik iki saat alışveriş yaptım büyük paşama oyun hamuru seti aldım boya kalemi aldım yapboz ve legoları için sepet aldım kenime pantolon aldım minigim iki saat uyudu maşallah suphanallah alıştı artık hamdolsun, benimki gibi bebeği ağlayanlar pes etmeyin sürekli çıkarmayı deneyin, büyük paşam bahanesiyle kaldı

ohh iyi yapmışsın canım sefan olsun

Back
X