2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yani genel bir muyanenne oluyor birde doğum kontrolü konusunda bilgi alıyorsun,,, ben 2 buçyk ay sonra gitmidim,,, bir sıkıntı yokdu ,,,
yyani bence jinekoloğa git,, ama sıkıntı edilicek bir durum değil,,
Teşekkür ederim haftaya gidicem. Doğum kontrol hakkında ne bilgi verdi sana ???

I imspecial canım bugün o kadar sinirliyim ki sabahtan beri bağırıyorum her şeye :( hep dünün siniri, evet eşim dediği dediktir bende öyleyim o yüzden çatısiyoruz , o istiyor ki tamam bey sensib bey diyicem, mümkün değil bu ben ki babamdan herkesin korktuğu cekindigi yerde babama istediğimi çekinmeden söyleyen bir insandım, o dersi ciddi ciddi düşündüm hatta dün sıcağı sıcağına konuşmamak için kendimi zor tuttum, gönderme de görelim senden boşanir yine gönderirim diyecektim, adam anlamıyor artık evliligimiz pamuk ipliğine bağlı yapamam sanıyor, gözüm kararinca olacaklardan haberi yok, dün eve çıkınca oğlum babam niye gelmedi gelmiycek mi diye çok ağladı o an boşanirsak oğlum ne olacak ben nasıl basedicem bu kadar guclumuyum dedim çünkü benim ailem destek olmaz olsada başıma kalkar babam tek başıma nerde çalışıcam nasıl is bulucam eğitim yok, eşim sırf bu yüzden üniversite okumama engel oluyor, okur iş sahibi olursam onu bırakacağımi düşünüyor, bilmiyorum çok doluyum ruhum kafeste...

Evet canim basladi donuyor sonrada agliyor kurtar beni diye:) yuzustu durmayi sevmiyor, ayin 25 inde donmeye basladi:)
benimki dönüyor kolunu tam çıkartamıyor çıkartmadıkca sinirleniyor :KK48: emekliycem diye uğraşıyor baya direniyor baktı olmuyor sinirinden ağlıyor:KK48:

benimki dönüyor kolunu tam çıkartamıyor çıkartmadıkca sinirleniyor :KK48: emekliycem diye uğraşıyor baya direniyor baktı olmuyor sinirinden ağlıyor:KK48:
Cok tatlilar gercekten:) yakinda kurtarir kolunu mudahale etme pek kendi basarsin

hap kulanmayı unutmam dersen emziren anneler için hap var ben derialtı implantı taktırdım hapı içmeyi unuttum için
Bende istiyorum implant esim onada karisti... universite hastanesi yapar dediler, uc aylik igne dusunuyorum hala yaptiricam hos dogum kontrolune ihtiyac yok iki ev arkadasi gibi takiliyoruz

kızlar sizn bebişler dönmeye başladı mıo_O
tam sağ ve sol yapıyor omzunun üstüne kadar geliyor ama yüzüstüne geçemedi henüz çok çabalıyor yavruvcak :)

I imspecial canım bugün o kadar sinirliyim ki sabahtan beri bağırıyorum her şeye :( hep dünün siniri, evet eşim dediği dediktir bende öyleyim o yüzden çatısiyoruz , o istiyor ki tamam bey sensib bey diyicem, mümkün değil bu ben ki babamdan herkesin korktuğu cekindigi yerde babama istediğimi çekinmeden söyleyen bir insandım, o dersi ciddi ciddi düşündüm hatta dün sıcağı sıcağına konuşmamak için kendimi zor tuttum, gönderme de görelim senden boşanir yine gönderirim diyecektim, adam anlamıyor artık evliligimiz pamuk ipliğine bağlı yapamam sanıyor, gözüm kararinca olacaklardan haberi yok, dün eve çıkınca oğlum babam niye gelmedi gelmiycek mi diye çok ağladı o an boşanirsak oğlum ne olacak ben nasıl basedicem bu kadar guclumuyum dedim çünkü benim ailem destek olmaz olsada başıma kalkar babam tek başıma nerde çalışıcam nasıl is bulucam eğitim yok, eşim sırf bu yüzden üniversite okumama engel oluyor, okur iş sahibi olursam onu bırakacağımi düşünüyor, bilmiyorum çok doluyum ruhum kafeste...
sen çok güçlüsün eflalim
eşini ikna edeceğini düşünüyorum
evini çoluğunu çocuğunu bu kadar önemseyen dört dörtlük bakan her şeye yeten Bi insanı üzmek kimsenin hakkı değil ya sinir oluyorum
bu kadar iyi Bi anne iyi Bi eş olmasaydın kesin baş tacı ederdi seni

Bende istiyorum implant esim onada karisti... universite hastanesi yapar dediler, uc aylik igne dusunuyorum hala yaptiricam hos dogum kontrolune ihtiyac yok iki ev arkadasi gibi takiliyoruz
ben aylık iğne yaptırdım düzenim bozuldu bide bi hafta ayagımı sürüdüm bu iğnenin ucu normale göre çok kalınmış hemşire bence sen bu yöntemi değiştir dayanamazsın dedi implant çok rahat ben çok memnunum benimde esim ilk istemedi sonra istediğin zaman ıkartılıyor dedim iyi istiyosan taktır dedi bi çoğumuz öyleyiz aslıında :KK48:
tam sağ ve sol yapıyor omzunun üstüne kadar geliyor ama yüzüstüne geçemedi henüz çok çabalıyor yavruvcak :)

sen çok güçlüsün eflalim
evini çoluğunu çocuğunu bu kadar önemseyen dört dörtlük bakan her şeye yeten Bi insanı üzmek kimsenin hakkı değil ya sinir oluyorum
o çabalamaları bitiriyor beni:KK68:

ben aylık iğne yaptırdım düzenim bozuldu bide bi hafta ayagımı sürüdüm bu iğnenin ucu normale göre çok kalınmış hemşire bence sen bu yöntemi değiştir dayanamazsın dedi implant çok rahat ben çok memnunum benimde esim ilk istemedi sonra istediğin zaman ıkartılıyor dedim iyi istiyosan taktır dedi bi çoğumuz öyleyiz aslıında :KK48:

o çabalamaları bitiriyor beni:KK68:
Aylik igne emzirirken olmuyormus seninki 3 aylik mi aylikmiydi? Ben bir daha cocuk dusunmuyorum hayirlisiyla esimin istemeye hakki hic yok zaten deli ediyor beni birde ucuncu diyor

sen çok güçlüsün eflalim
Sagol canim esimden baska herkes senin gibi dusunuyor esime gorede o mukemmel kocaymis ben kiymetini bilmiyormusum!! Ikna olmaz canim insaallah sonu iyi olur

Aylik igne emzirirken olmuyormus seninki 3 aylik mi aylikmiydi? Ben bir daha cocuk dusunmuyorum hayirlisiyla esimin istemeye hakki hic yok zaten deli ediyor beni birde ucuncu diyor
ben evlendiğimizde ilk aylık yaptırmıştım implant çok daha mantıklı cnım sen kocanı ikna et senede değiştirirsin

herkes erkeklerden dert yanmış,,, aslında bir erkeğe istediğini yaptırmak çok kolaydır,, yapılması gereken şey istediğiniz şeyi sanki onun düşüncesi gibi empoze ettirmek,,,
bazen bunun için bir süre beklemek gerebilir ama oluyor,,
birde alınan şey veya olan şeyden sonra,, ayy iyiken düşünmüşsün ne kadar iyi ettin demekde çok etkili oluyor,, ,
birde erkeklerin yaptığı veya aldığı şeylere hep teşekkür etmek gerekiyor onu bir arkadaşım demişdi,, erkek arkadaşın macdonald s a bile yemeğe götürse,, ne iyi akıl ettin sağol diyeceksin derdi,,, ve haklı ben eşimle evliyim ama beni götürdüğü her yemekde her dışarı çıkışımızda teşekkür ederim, çok sağol kesen bereket hayatım derim,,,
aldığı herşey içinde teşekkür ederim,, 10 tl lik sineklik için bile,,,,
erkeklerde bir nevi çocuk gibi, yaptıklarının takdir görmesini istiyor,,
birde kendi tecrübelerimden yola çıkarak diyebilirim ki her zaman şikayetçi olmak bir işe yaramıyor, arada söylediğimiz sözleri de algılamıyorlar,,,
ben beni çok rahatsız eden bir şey oldu mu genelde eşime seninle bir şey konuşmak istiyorum derim,,, zamnın var mı diye sorarım,,, evet derse eğer,, karşılıklı oturup beni rahatsız eden şeyi oturup anlatırım,,,burada konuyu saptırmamak da önemli,,, erkekler o zaman hmmm evet bir sorun var diyor yoksa hep söylenirsen adın dır dıra çıkıyor bir işe de yaramıyor,,,
benimde eşimle çok büyük problemlerim vardı ama bu yolla herşey yoluna girdi,,, tabikide ufak tefek sorunlar oluyor ama yavaşça herşey yoluna giriyor,,,

Nego Nego şöyle ki dersten kastım boşanma degıl tabi canım iki yavrun var bunun lafı bile olmasa keşke şöyle ki seni kaybetme korkusu yaşamayan bi adam sanki esin senin söylediklerinin uygulayamacagını ve sonunda onun dediginin olacağını düşündüğü için sen sınırlensen de gidecek sahip çıkan kimse yok diye düşünüyor bunu acaba sen mi böyle düşündürdün yada aılenin yapısını bildiği için mi rahat çünkü işin yok e ailede bosanmasına izin vermez heyet benim dediğim olur diye düşünüyor ... Ama sen aciktanda olsa bi univ falan okumaya baslasan o bile ayağını denk almasina sebep olur aılenle çok iyi olmaya calıssan tavlasan babanı mesela onun yanında sana çok iyi davranmalarını sağlayan yada ne bilim ailem kızım kendini bü zamana kadar yıprasttıgna degmez esin hiç seni anlamaya calismiyor dedi bugün bana annem dedi desen daha mi kötü olur annene sahip çıkıyor diye cephe mi alır acaba ... Ama bi çözümü olmalı hemen hayır olamaz ben böyle biliyorum diyen erkek tayfasının bile bi tavlanma bi dili bi yöntemi olmalı

Nego Nego L leble nin dedıklerı de mantikli her erkekte ise yarar mi bilmem ama bende nerdeyse onları uyguluyorum kendi dediği oldu sanıyor çoğu zaman böylece daha huzurlu oluyor mesela dün eşime upuzun bi msj attım ışte nelerden kırıldıgımı falan anlattim bi nevi kendi günah cıkarrmami da yaptım ışte çok bağırdım zamanları da neden ışte stresli olduğumu falan ışte aslında çok iyi bilir benim ailem çok aşırı duskun abim en ufak bişey de sesini yükseltmiştı bi kere yeni evli iken bana onda kardeşime bile ben bagırmıyorum enişte yanımızda sesine dikkat et dedi ... Mesela böyle olduğunu biliyor ona rağmen sanki hayatımın odak noktası oymus gibi ondan başka yalnız caresiz mısım gibi bi msj attım.. Akşam aramış aşkım çok tatlı bi mesajdı benimde sizden başka kımsem yok falan dedi :D bende ne kadar doğru bişey yaptigimi farkettım konuşarak bunları anlatamıyorum utaniyrm çünkü duygusal biriyim konuşurken ağlarım beni çok gucsuz görsünde ıstemedım

Nego Nego şöyle ki dersten kastım boşanma degıl tabi canım iki yavrun var bunun lafı bile olmasa keşke şöyle ki seni kaybetme korkusu yaşamayan bi adam sanki esin senin söylediklerinin uygulayamacagını ve sonunda onun dediginin olacağını düşündüğü için sen sınırlensen de gidecek sahip çıkan kimse yok diye düşünüyor bunu acaba sen mi böyle düşündürdün yada aılenin yapısını bildiği için mi rahat çünkü işin yok e ailede bosanmasına izin vermez heyet benim dediğim olur diye düşünüyor ... Ama sen aciktanda olsa bi univ falan okumaya baslasan o bile ayağını denk almasina sebep olur aılenle çok iyi olmaya calıssan tavlasan babanı mesela onun yanında sana çok iyi davranmalarını sağlayan yada ne bilim ailem kızım kendini bü zamana kadar yıprasttıgna degmez esin hiç seni anlamaya calismiyor dedi bugün bana annem dedi desen daha mi kötü olur annene sahip çıkıyor diye cephe mi alır acaba ... Ama bi çözümü olmalı hemen hayır olamaz ben böyle biliyorum diyen erkek tayfasının bile bi tavlanma bi dili bi yöntemi olmalı
Canım ailem onun yanında kötü davranmaz zaten kötü davranmıyorlar sadece bizim çocuklarımıza gösterdiğimiz ilginin onda biri yok onlarda, babama desem baba böyle böyle diye yine sahip çıkar arkamda durur ablamdan biliyorum onun bir sıkıntısı olmuştu kızımdan sıkıldıysan biz sıkılmadık alır götürürüm kızımı demişti enişteme ama mecbur olduğu için dedi, öyle bir durum olunca babamın dili ağır annemle çok uğraşır ona bir şey dese ben üstüme alınırım, annem babam bilmiyor yaşadıklarımı eşimi çok severler eşim herkes tarafından çok sevilir dışarıya çok güler yüzlü ağırbaşlıdır, bana kimse inanmaz hatta, ablamlara bile yeni yeni söyledim ki bilsinler bir şey olursa arkamda olsunlar diye ablamlar çok üzüldü en iyisi o damatların içinde derken bizi hayal kırıklığına uğrattı dediler, evet her erkeğin bir dili var tatlı dil işe yarar mı eşimde denedim, hep sensinde dedim pohpohladımda, benim ona verdiğim emeği kv hep taktir etti okulunu bitirdiyse senin sayende gurbette durduysa senin sabrın sayesinde der hep, eşim kendine köle arıyor giyme dediğini giymiycem gitme dediği yere gitmiycem sensin sen doğrusun ben yanlışım diyicem, akıllı olmayacaksın, kendi açıkça dedi bu kadar akıllı olmak zorundamıydın diye, salak olucam yani kişiliksiz olucam hangi kadın kabul eder bunu, babasından öyle görmüş çünkü, ben şimdi oğluma çamaşır katlamayı vs. her şeyi öğretiyorum neymiş kılıbık ediyormuşum!!!

Back
X