herkes erkeklerden dert yanmış,,, aslında bir erkeğe istediğini yaptırmak çok kolaydır,, yapılması gereken şey istediğiniz şeyi sanki onun düşüncesi gibi empoze ettirmek,,,
bazen bunun için bir süre beklemek gerebilir ama oluyor,,
birde alınan şey veya olan şeyden sonra,, ayy iyiken düşünmüşsün ne kadar iyi ettin demekde çok etkili oluyor,, ,
birde erkeklerin yaptığı veya aldığı şeylere hep teşekkür etmek gerekiyor onu bir arkadaşım demişdi,, erkek arkadaşın macdonald s a bile yemeğe götürse,, ne iyi akıl ettin sağol diyeceksin derdi,,, ve haklı ben eşimle evliyim ama beni götürdüğü her yemekde her dışarı çıkışımızda teşekkür ederim, çok sağol kesen bereket hayatım derim,,,
aldığı herşey içinde teşekkür ederim,, 10 tl lik sineklik için bile,,,,
erkeklerde bir nevi çocuk gibi, yaptıklarının takdir görmesini istiyor,,
birde kendi tecrübelerimden yola çıkarak diyebilirim ki her zaman şikayetçi olmak bir işe yaramıyor, arada söylediğimiz sözleri de algılamıyorlar,,,
ben beni çok rahatsız eden bir şey oldu mu genelde eşime seninle bir şey konuşmak istiyorum derim,,, zamnın var mı diye sorarım,,, evet derse eğer,, karşılıklı oturup beni rahatsız eden şeyi oturup anlatırım,,,burada konuyu saptırmamak da önemli,,, erkekler o zaman hmmm evet bir sorun var diyor yoksa hep söylenirsen adın dır dıra çıkıyor bir işe de yaramıyor,,,
benimde eşimle çok büyük problemlerim vardı ama bu yolla herşey yoluna girdi,,, tabikide ufak tefek sorunlar oluyor ama yavaşça herşey yoluna giriyor,,,