2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nego Nego L leble nin dedıklerı de mantikli her erkekte ise yarar mi bilmem ama bende nerdeyse onları uyguluyorum kendi dediği oldu sanıyor çoğu zaman böylece daha huzurlu oluyor mesela dün eşime upuzun bi msj attım ışte nelerden kırıldıgımı falan anlattim bi nevi kendi günah cıkarrmami da yaptım ışte çok bağırdım zamanları da neden ışte stresli olduğumu falan ışte aslında çok iyi bilir benim ailem çok aşırı duskun abim en ufak bişey de sesini yükseltmiştı bi kere yeni evli iken bana onda kardeşime bile ben bagırmıyorum enişte yanımızda sesine dikkat et dedi ... Mesela böyle olduğunu biliyor ona rağmen sanki hayatımın odak noktası oymus gibi ondan başka yalnız caresiz mısım gibi bi msj attım.. Akşam aramış aşkım çok tatlı bi mesajdı benimde sizden başka kımsem yok falan dedi :KK70: bende ne kadar doğru bişey yaptigimi farkettım konuşarak bunları anlatamıyorum utaniyrm çünkü duygusal biriyim konuşurken ağlarım beni çok gucsuz görsünde ıstemedım
canım benim eşime yazdığım mesajlar mektuplar roman olur roman, her erkekte yaramıyor adam anlamıyor kendinde hata asla bulmuyor eşin öyle olsa ne yapardın?

Kızlar oğlumun kafasında konağı geçmedi. Ebe zeytinyağına karbonat karıştır dedi. Doktorum mustelanın konak için olan şampuanını ve kremini önerdi. Ne yapıyım acaba??

Kızlar oğlumun kafasında konağı geçmedi. Ebe zeytinyağına karbonat karıştır dedi. Doktorum mustelanın konak için olan şampuanını ve kremini önerdi. Ne yapıyım acaba??

canım benim eşime yazdığım mesajlar mektuplar roman olur roman, her erkekte yaramıyor adam anlamıyor kendinde hata asla bulmuyor eşin öyle olsa ne yapardın?
Canım zeytinyağını sür beklet sonra tara saçlarını yıka bir seferde geçmiyor bir kaç gün devam etmen gerekebilir

Sagol canim esimden baska herkes senin gibi dusunuyor esime gorede o mukemmel kocaymis ben kiymetini bilmiyormusum!! Ikna olmaz canim insaallah sonu iyi olur

Bence ikiniz de mükemmeliniz o çalışıp evine BAKIYOR Çocuklarının üstüne titriyor sen evi çekip çeviriyorsun. Ortak adımlar atmaya bakın zıtlaşmayın. Sen onun huyuna gittikçe o da senin huyuna gidecek bence tabi bu aman beyim canım beyim demek değil. Bir de evde çocuklar olunca gerçekten de insan daha farklı davranmak zorunda kalıyor nasıl misafirliğe gitmekten feragat ediyorsanız Tartışmaları da çocuk yanında yapmamaya bakmalısınız dışarıda arabada yalnızken vs.
Bir de kreş saatleri givi babaanneye gönder azıcık sen rahatla zaten yaz geldi bahçede oynar ve kışa kadar da yazdırırsınız umarım
Babaanne Görümceler bahçe şeklinde rahatlat kendini.
Inan Üni diploması ile de olmuyor iş bulamıyosun bulsan Maaş 1-1200 lira nereye me yetecek.. Bir de dışarıda yorulup şocupınu bırakmanın vicdan azabı geliyor tüm evdeki işlerine yüküne Karşılık... Allah yardımcın olsun.

o zaman aklıma farklı şeyler geliyor eflalim yani kendini süper sanıyor falan böyle adamla evli olsam kesin bi kaç kere evi terketmiş olurdum ama belki de boşanmış ama sakin beni baz alma Allah dağına göre kış veriyor yada şöyle yapardım artılarımi çok eksılerımı çok mu tartısıyorum çok mu seviyorum hep düşünür terazi koyardım dünya gorusleriniz mi zıt ney sorun acaba sizi bırbırınze soğutan kısım falan.. Mesela biz kavga edince barısır ve o işi yaparız bizi çok yakınlastırıyo demekki sonrada sinirlerimz alınmış gibi oluruz ohh keyif :D

Neye göre başlayacaksın tahlil mi yaptı bu ebe? Artık okuduklarıma şaşırıyorum ne cahiller:KK43: kan tahlili 6. Ayda yapılıp ona göre veriliyor kaldı ki bebeklerin ORANI düşük oluyor ilk bir yıl.

Bence erken Başlama tahlil kontrol zamanı içim bile ilk altı ay bekleniyor...

Bebeklerle ne Alıp veremedikleri var anlamıyorum ebelerin!!!

Burada doğurmuş olsaydım eminim benim güzel bebeğime de bu çocuk aç sarılık olur diye korkutarak mamayı tıkarlardı Ağzına, beni de sütün geliyor öu diye strese sokarlardı.
Oradayda sütün gelecek diyip durdular beni ve bebeğimi hep desteklediler..

Verme canım doktorunu bekle.. Öok erken..
vermiycem canım. zaten sonradan ebe bana ek gıdaya geçtiğinde vermeye başla dedi. daha oğlum yeni 4 ayını bitirdi ek gıdaya başlamıycam tabi ki. ben doktorumu dinliycem canım.

bu konuda herkes ayrı bi dünya:KK51: drna bi danış istersen ben sordum riski gözetmeyelim ver dedi sağlık ocağının verdiğinde paraben var dedim o zararlı değil dedi ama ben kullanmıyorum gıcıklandım bi kere
ben geçen hafta kontrole gittiğimde doktor öyle bir şey demedi. ben de daha vermiycem canım.

Bence ikiniz de mükemmeliniz o çalışıp evine BAKIYOR Çocuklarının üstüne titriyor sen evi çekip çeviriyorsun. Ortak adımlar atmaya bakın zıtlaşmayın. Sen onun huyuna gittikçe o da senin huyuna gidecek bence tabi bu aman beyim canım beyim demek değil. Bir de evde çocuklar olunca gerçekten de insan daha farklı davranmak zorunda kalıyor nasıl misafirliğe gitmekten feragat ediyorsanız Tartışmaları da çocuk yanında yapmamaya bakmalısınız dışarıda arabada yalnızken vs.
Bir de kreş saatleri givi babaanneye gönder azıcık sen rahatla zaten yaz geldi bahçede oynar ve kışa kadar da yazdırırsınız umarım
Babaanne Görümceler bahçe şeklinde rahatlat kendini.
Inan Üni diploması ile de olmuyor iş bulamıyosun bulsan Maaş 1-1200 lira nereye me yetecek.. Bir de dışarıda yorulup şocupınu bırakmanın vicdan azabı geliyor tüm evdeki işlerine yüküne Karşılık... Allah yardımcın olsun.
Canım evet çalışıyor bakıyor o çalışıp bizim için uğraşıyor bende ona sağol Allah razı olsun diyorum bir çikolata bile alsa benim sevdiğimide unutmamışsın diyorum kesene bereket diyorum, çok iyi bir babasın diyorum, huyuna gitmeyi inan denedim hep daha fazlasını istiyor inan böyle, babası annesini sindirmiş kadın daha otobüse nerden binilir nereye gidilir bilmez, eşim öyle olmamı istiyor asla öyle olamam, ben ona kesene bereket derken o da bir zahmet bir gün olsun canım sende yoruldun akşama kadar dinlen dedi mi/ 7,5 sene dile kolay, o işten gelince oğlum sırtına çıkar ben oğlum adam zaten yoruldu beli ağrıyor in sırtından dinlensin derim yine kıyamam ama o bana kıyar, ya ona sinirimden ütü biriktirdim yine dayanamadım yaptım bir eline sağlık demek çok mu zor benim için önemli böyle incelikler dile getirdiğim halde demez, üstelik annesigilin yanında ütü yaptığın mı var duruyor ütüler dedi, Allah tan kork iki aydır aksattım diye mi bu tavrın dedim, böyle nankörlük olur mu

kv me oğlum her gün gitmek istiyor canım zaten, her sabah ağlama nöbeti var gidicem diye izin veriyorum eve gelmek bilmiyor en son inip alıyorum zorla, orda da sürekli yaramazlığa devam ediyor, kv gil kreşte ki eğitimi veremez onun yaşıtı arkdaşlar gibi arkadaşlık edemez, çocuk açık açık ben arkadaş istiyorum diyor, eşim kreşe kesinlikle hayır diyor kabul etmiyor ki kışa yazdıralım

benim oğlum omuzda uyuyor. ilk 3 ay çok gaz sancıları olduğu için omuzdayken uyuyakalıyordu. şimdi de bu alışkanlığını sürdürüyor. omuzda dakikalarca hoplatmak lazım. kilo da alınca zor oluyor. sonra yatağına da yatmak istemiyor. yatınca hemen kalkıyor. annemlerin yanındayım mecbur. çünkü tek kişi olmuyor bu şekilde. nasıl vazgeçiricem bilmiyorum.

4 kez yaptım canım geçmedi ama biraz daha deniyim. olmassa mustelayı deniycem mecbur.
canım o zaman mustelaya başla sen geçmesi lazımdı
o zaman aklıma farklı şeyler geliyor eflalim yani kendini süper sanıyor falan böyle adamla evli olsam kesin bi kaç kere evi terketmiş olurdum ama belki de boşanmış ama sakin beni baz alma Allah dağına göre kış veriyor yada şöyle yapardım artılarımi çok eksılerımı çok mu tartısıyorum çok mu seviyorum hep düşünür terazi koyardım dünya gorusleriniz mi zıt ney sorun acaba sizi bırbırınze soğutan kısım falan.. Mesela biz kavga edince barısır ve o işi yaparız bizi çok yakınlastırıyo demekki sonrada sinirlerimz alınmış gibi oluruz ohh keyif :KK70:
ne bileyim canım ya zaten diyor benim gibi kocayı bulmuşsun ne istiyorsun diye, ayy biz küsünce barışsak bile o işi yapmayız adam o konuda bile inat, böyle koca olur mu, sizinki en doğrusu zaten barıştıktan sonra yemeğin üstüne kahve gibi olur:KK70::KK70: bayılıyorum sana ya güldürdün beni ve kahve yazdım canım çekti:KK70: yarına psikiyatriye randevu alıyım dedim oğlumun saatine denk gelmiyor pazartesiye aldım, eşim deliliğimin tescillenmesine sevinir artık:mad::mad:
benim oğlum omuzda uyuyor. ilk 3 ay çok gaz sancıları olduğu için omuzdayken uyuyakalıyordu. şimdi de bu alışkanlığını sürdürüyor. omuzda dakikalarca hoplatmak lazım. kilo da alınca zor oluyor. sonra yatağına da yatmak istemiyor. yatınca hemen kalkıyor. annemlerin yanındayım mecbur. çünkü tek kişi olmuyor bu şekilde. nasıl vazgeçiricem bilmiyorum.

canım birden bırakmak zor olur her gün azalt yavaş yavaş, beşiğinde sallamayı dene hatta hiç sallamaya alıştırme direk yatır kaldı yöntemini dene bence

ayyy bu minik komik ya dönüyor dönüyor ağlıyor, bugün ben gerginim ya o da çok huysuz, hava kapalı olmasa dışarı çıkardım şakır şakır yağmur var

tatlım benimde başıma geldi,,, i kmustella nın şampuanını kullanıyorum,,
doktorum bana 2-3 damla zeytinyağı damlat dedi,, daha sonra yarım saat beklet ve bu arada bebek fırçası yla saçlarını tara dedi,, ve yıka dedi,,
aynen uyguladım ve konakdan eser kalmadı,,, benim oğlumki çok az vardı eğer senin ki çoksa haftada bir kere falan uygula,,,
geçmiş olsun
şimdi 4 kere yaptım demişsin,,, ben senin yerinde olsam 3-4 kere daha denerdim,,,

Son düzenleme:

ne bileyim canım ya zaten diyor benim gibi kocayı bulmuşsun ne istiyorsun diye, ayy biz küsünce barışsak bile o işi yapmayız adam o konuda bile inat, böyle koca olur mu, sizinki en doğrusu zaten barıştıktan sonra yemeğin üstüne kahve gibi olur:KK70::KK70: bayılıyorum sana ya güldürdün beni ve kahve yazdım canım çekti:KK70: yarına psikiyatriye randevu alıyım dedim oğlumun saatine denk gelmiyor pazartesiye aldım, eşim deliliğimin tescillenmesine sevinir artık:mad::mad:

canım birden bırakmak zor olur her gün azalt yavaş yavaş, beşiğinde sallamayı dene hatta hiç sallamaya alıştırme direk yatır kaldı yöntemini dene bence
:D canım kahve gibi evet ya ne güzel gider di şimdi o kadar yazacaz diye uğraş dur bi bebelerle uğraş bi çamaşır katla karşılıklı içerdik kızlarda olurdu bütün kızlar toplandık toplandık :D iyi yapmışsın pıskıyatrı ye herkesin ihtiyacı var günümüzde stres çağ hastalığı deli insanlar iyidir bende hafif sıyrık olduğumu düşünüyorum yoksa hayat geçer mi yahu en iyisi deli olmak esas çok akıllı herşeyi bilen insanlardan korkarım ben mazallah :D
ayyy bu minik komik ya dönüyor dönüyor ağlıyor, bugün ben gerginim ya o da çok huysuz, hava kapalı olmasa dışarı çıkardım şakır şakır yağmur var
burada öyle çocukların dolapların doktm uğraşıyorum sabahtan beri kalk otur bitiremedim ablamızda kıskançlık tavan daha doğrusu severken sikistiriyor hiç gözümü ayıramıyorum bu ara ahmet uyanıkken ki bu ara az uyuyor tel elimde onların oynamasını izlemek zorundayim önceden ahmet uyur iş yapardım kızımda oynardı ahmet uyumayınca herşey aksadı zorunlu tatil deyim :D

bugün karnonatı da deniycem canım. geçmez ise mustelayı alıcam.

Back
X