2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nego Nego canim 72 ile gebeydim su an 75 im fazlam kalmadi gibi. Bi basenler var ona da eşim Şakayla bişiler söylüyor ama yine de memnun ciddi soylemiyo cok kilo alma yeter diyo.
Onceye göre istahim azaldı e sütüm de haliyle şükür yetiyor gibi.
Bosver eflalim Allah ruh beden sağlığı versin.hep formdaydik.biraz da kilolu olalım

Kızlar hamilelik öncesi proZac kullanıyodum şu an cok sinirlerim bozuk tekrar baslamak istiyorum ama c kategorisi bi ilaçmış bilemedim . Aranızda emZirirken prozac yada baska antidepresan kullanan var mı ne önerirsnz?

aboooow canım ciddi ciddi 90 na gittinmi ben herhalde öyle olsaydım aile faciası çıkkardı eşim 70 e bile çok diyor birde benim boyum uzun kemiklerim iri ...

Sağol canım moral oldu bu şaka bi yana 90 na gitmek üzereyim canım malesef ben de uzun boylu ve kaslıyım 65le 34 bedene 75 le 36-38 girerdim kaslıydım ama hiçbirinden eser kalmadı malesef:(
Ama emzirmek için şimdilik görmezden geliyorum diyelim

Güzel anneler...
Bugün sizden aldığım cesaretle bebeğimi tek başıma yıkadım.
Hepinize teşekkürler...
Tebrik ederim canım küçükken daha kolay oluyor ellerine sağlık annesi güle güle kirlensin:)
Ben de Doğduğu ilk ay Hariç hep yalnız yıkadım..

Kızlar hamilelik öncesi proZac kullanıyodum şu an cok sinirlerim bozuk tekrar baslamak istiyorum ama c kategorisi bi ilaçmış bilemedim . Aranızda emZirirken prozac yada baska antidepresan kullanan var mı ne önerirsnz?
Çok gerekli değilse kullanamıyorsun canım obsesif Kişilik bozukluğu şizofreni gibi mesela.. Direkt bebeğe geçiyor. Yasemin papatya vs içebilir misin açan sakinleştirici çaylar mesela ?

Hanımlar süt olsun diye yiyorum diyet vs. yok ne güzel başlamıştım ben ölümüne diyet yapınca anca veriyorum kilo yoksa öyle şunu kıs bunu kıs olmuyor yani, bir yanda bebeğim bir yanda koca göbeğim:KK70::KK70: iki ay sonra kardeşimin düğünü var zaten elbise falan giymiycem dış giyimimi çıkarmıyorum erkeklerin yanında ferace alıcam ama yinede millet ayy kilo almışsın der yeni bebeğim var bilmem ne bakmazlar sinir ederler:KK11: hadi onu da geçtim benim gibi kilosu kalanlar eşinizin yanında kilolarınızı saklamaya çalışıyormusunuz hoş adamın beni gördüğü yokta yine de göbeğimi görecek kiloma bir şey diyecek diye dar şeyler giymeye çekinir oldum:KK22::KK22: insan kocasından çekinir mi ben çekiniyorum kiloya takık benim eşim yani insanların kilosuna laf söylerdi hep sanki kendi mankenmiş gibi:KK70::KK70:
Cnm bosver önemli olan süt, bebişlerin beslenmesi. .Ileride zaten vericez, su donemde elimizden geleni yapalim yeter..
Ben 57 ile hamile kaldim 64 um su anda, yemeyince kesinlikle süt olmuyor kalan 7 kiloyu da okula biraktim cok çalıştıran bi mudurum var eminim 4 gozle bekliyo donmemi, kosturmacadan eririm kesin. .
Canım 3+ var yeşil Prima da onu da kullanabilirsin ben öyle yapmıştık sonda Prima premium a geçtim ama bu bezin yaramadığını anladık hep pişik. Yeğenim tek kulağına yapıyor hatta sol kulağına :)
Kendinden kremli yüzey diye petekli değilmiş göya..

Ablanın olayına da çok üzüldüm yeğeni olmuş coşkuyla gelmesi gerekirken ve annene Mevlüt okutmayı düşünüyordun sana destek olabilirdi gerçekten bir de ÖĞRETMEN arkadaşlarını yatıya almadın ya ne olacak yardım etse.. Anlamıyorum ben ama o da belki yol yorgunu olabilir ya da kendi Çocupu vs yoksa halini anlamamış olabilir ama takma kafana, herkes her şeyi düşünemiyor malesed
Bi bakayim cnm ben de yeni beze başladım Simdi, memnun kalmazsm degistiririm..
Ablamin cocugu yok cnm cocuk sevmiyo ve su an istemiyo 35 yasina gelmesine ragmen..Yegenine de katlanamamasi normal dediğin gibi..
Nego Nego aysimason aysimason Duha22 Duha22 M miss_curious sagolun kızlar duyarlılıgınız ve desteginiz icin tesekkur ederim...ben eşimden bu hakaretleri isitecek hic bisey yapmadim kotu arkadaslarla görüşmesini istemiyorum diye bana hakaret ediyor arkadaslarini savunuyor tahammul edemiyorum hala kabullenemiyorum bu ilk tartismamiz degil hep baskalari yuzunden tartışıyoruz rahatsiz oldugumu bile bile israrla gorusmeye devam ediyor ben bu kadar arkadas düşkünü bi adam gormedim annemi aradım seçimden sonra ya siz gelin ya da ben gelicem dedim sesin kotu geliyo falan dedi de soylemedim ne oldugunu bi gelsinler bakalım...diger annelerden de ozur dilerim muhabbetinizin ortasına boyle sorunlarimla dalıyorum ama hakkinizi helal edin
Cnm biz de su donemde oyle kavga ediyoruz ki yoğunlugu ve arkadaşları yüzünden. .Arkadaslari dindar insanlar ama mlsf bazilari disari cikma konusunda hanımlarıni hic dikkate almıyorlar .Bazen gece 12 de buluşup 3-4 e kadar nargile içiyorlar..Kalkmis esim de bak ben de fazla gitmiyorum fedakarlık yapiyorum diyor, onun ki fedakarliksa benim aylardir yaptigim ne bilemiyorum artık .
angelsturkey angelsturkey cnm dayanabiliyorsan baslama, bak epeydir kullanmıyormussun bu donem de gececek insallah..Vucudun epey alismistir ilacsiz olmaya. .Bu tarz ataklar. Arada olacak uzuldugun zamanlar filan ilacsiz atlatacagim diye.kendine. telkinde bulunmaya calis derim..

Canim ben hamilelikle kilo vermiştim 65 le kaldım doğumdan 1 hafta sonra 62ydim herkes süper nasıl yaptın filan derken havaya girmişim ben zayıfım diye geziyodum bi baktım 70 olmuşum benim pis boğazım da açıldı mı durmuyo napsak ki sütüm Zaten bahaneye bakıyo gitsen mi kalsam mı diye tatlı yiyince çok alıyorum ben azaltmayı deneyeceğim de azaltayim dedikçe daha da yiyesim geliyo
Ya ayni ben hamilelikte 10 kilo aldim 71 le doguma girdimdi simdi 73 kiloyum sut olsun diye cok yedim yemeye devam sanki midem genisledi gibi...tatli krizlerim bitmek bilmiyo esim tontis diye sever oldu sakadanda olsa dagittin biraz diyor...bende eski kiyafetlerime ve kotlarima bakip ic geciriyorum:))

Bugun oglusla ilk kez arabasiyla sokaga ciktik tabi karnini iyi doyurunca ilgiyle etrada bakti yanlardan tutup oturumuna gelmek istiyor sonra basiyor cigligi bense tam oturtmak istemiyorum neyse bi ara daldida alacagim bi kac seyi aldim...bu arada Ankara halen buzz...haziran degilde nisan gibi:/
onun harici oglan gece 10da yatiyor 3 kez uyaniyor sabahta 6da full uyaniyoruz yalvariyorum azicik uyu oglum diye yok yuzumu gozumu yoluyor sacimi cekiyor uyan diye sonrasi malum gidik mincik opucuk:)))Ahh aslinda en buyuk derdim kizimin istahsizligi oglan buyudukce ablasina yaklasiyo kizim hic buyumuyor gibi geliyor
Herkes esinden biraz bahsetmis...hani bi adam varya psikologmuydu neydi erkeklerin hammaddesi odundur sadece turleri farklidir kimi kolay yontulur kimi zaman alir diyo iste mesele bu kimse 4x4luk diil lakin karsilikli sabir anlayisla cozmeye calisiyoruz iste hepinizi optum iyi geceler bebitolar insallah uyurda bende biraz uyurum.....

Sağol canım moral oldu bu şaka bi yana 90 na gitmek üzereyim canım malesef ben de uzun boylu ve kaslıyım 65le 34 bedene 75 le 36-38 girerdim kaslıydım ama hiçbirinden eser kalmadı malesef:KK43:
Ama emzirmek için şimdilik görmezden geliyorum diyelim
Herşey bebeklerimiz için, bende senden farklı degilim canım inan ki, bende yemeyince o azıcık sütüm bile olmuyor, humana da içiyorum ancak yinede sütümle doyuramıyorum bebeğimi, mamada veriyorum. Ancak diyetisyene gidip iyi bir rejim yapmaya baslicam inşallah ama simdi değil, alabildiği kadar sütümü vermek istiyorum. Hoppa

Bugun bir arkadaşımızın nikahına ordan da yemeğe gittik kızımla. Nikahta iyiydi de yemekte yedim mi yemedim mi anlamadım.:kk77::KK45:

Huysuzlandi, mamasini ver, meyvesini ver, oyna, eğlendir derken uğraşıp durduk.:confused:

Eve dönünce üçümüzde yorgunluktan 2 saat uyuduk, şaka gibiydi ya :-):KK73:

Kızlar yaa emzirirken oğlumun eliyle bana dokunması elimi tutmak istemesi tutupta bırakmaması beni çok mutlu ediyor böyle bir sevgi bağı yok herhalde annenin bebeğine süt verirken yaşadığı mutluluk tarif edilemez bunları yaQrken gözlerim doldu keşke sütüm bol olsaydıda oğlum kana kana içseydi bu benim hep içimde kalacak..
Biliyormusunuz benim daha çocuğum olmadan hep rüyamda bebek görürdüm ve o bebeği emzirmeye çalışırdım sanki gerçekmiş gibi şuan süt verirken ne hissi yaşıyorsam o rüyalardada yaşıyorDum ve gerçekten aynı şeyi yaşamışım Ama o rüyalarda hep oğlum açtı açlıktan zayıflıyordu ilk defa rüyamın çıkmasına üzüldüm konu nerden nereye geldi keşke şimdi hepinizle karşılıklı olsakta dertleşseydik ah aahhh neden böyle içlendim anlamadım yine duygusala bağladım

Kızlar yaa emzirirken oğlumun eliyle bana dokunması elimi tutmak istemesi tutupta bırakmaması beni çok mutlu ediyor böyle bir sevgi bağı yok herhalde annenin bebeğine süt verirken yaşadığı mutluluk tarif edilemez bunları yaQrken gözlerim doldu keşke sütüm bol olsaydıda oğlum kana kana içseydi bu benim hep içimde kalacak..
Biliyormusunuz benim daha çocuğum olmadan hep rüyamda bebek görürdüm ve o bebeği emzirmeye çalışırdım sanki gerçekmiş gibi şuan süt verirken ne hissi yaşıyorsam o rüyalardada yaşıyorDum ve gerçekten aynı şeyi yaşamışım Ama o rüyalarda hep oğlum açtı açlıktan zayıflıyordu ilk defa rüyamın çıkmasına üzüldüm konu nerden nereye geldi keşke şimdi hepinizle karşılıklı olsakta dertleşseydik ah aahhh neden böyle içlendim anlamadım yine duygusala bağladım
Emzormel gercekten mucizevi bir sey canim ama ne yazik ki kimimiz bunu doyasiya yasiyor kimimiz yasayamiyor, saglikli sıhhatli olsunlar onemli olan o.

Selamlar, dün o kadar stres yaptım ki sütüm var mı yok mu, yok göğsüm boş dedim durdum en iyisi dr a gitmemek daha çok geriliyor insan, bu hafta deniycem yoksa dediğim gibi sma alıp mama takviyesi yapıcam inşallah, ne yapayım elimden geleni yapıyorum dünyanın sonu değil büyük oğlumda da 5. aydan sonra takviye yapmıştım, endişem emmeyi bırakması mamadan ziyade

İlk ay yediğimi içtiğimi düşündüm, o ay güzel kilo almıştı, onların hiçbirini yapmaz olmuşum sütümün azalması çok normal sanırım tabi bildiğiniz gibi stres faktörümde var

Humana günde 3-4 bardak, kuru erik+incir+kayısı+hurma kaynatıp blendırdan geçirip 3-4 bardakta ondan içiyordum, tahin helvası her gün yiyordum, tavuk çorbası her gün yiyordum, tereyağlı yumurta her gün yiyordum, lokum, bunların içinde tek bırakmadığım yumurta olmuş hata bende yani:KK43:

Dün incir ve hurma aldırdım, karpuzda iyi süt yapıyor denedim bir kaç gündür am işte sütüm artsada kaliteli değilse yapacak bir şeyim yok artık napıyım
Su yazını. Aynısını yaşıyorum :) eşime bugün humana aldırayım bu ay oğlum 400 gram Alınca çok üzüldüm :( Dr ek gıdaya başlattırdı.

:KK45::KK45:
Nego Nego canım biz eşimle çok iyi anlaşıyoruz bizim aramızı bozan onun ailesi..
Benim eşimi dışardan görenler çok sert bilirler ama bana karşı çok nazik..
Her evlilikte dönem dönem sorunlar oluyor inanırmısın hepsini konuşarak atlattık beni dinler ben onu dinlerim

Dışarıdan olumaktan bahsedelmişti biz doğuluyuz bizim oralarda okumaya falan önem vermezler ama ben dışarıdan okulumu bitereceğim diyorum onun hoşuna gidiyor baskıcı bir yanı yok

Ailesi yüzündende çok tartışırız ama hiç bir zaman beni onlara ezdirmez ve bana sakın kendini kimseye ezdirme drr sadece beni karıştırma der..

Eşim tatile gitmeyi çok sever senede bir kendisi ayrı gider oda ya abimle yada bir akrabamla gider ayrıyeten benide götürür.

Canım seninle eşin arasındaki sorunda bence öyle büyütülecek bir sorun değil bunu bir sınav olarak gör biz çok sefer eşimle başka başka konularla bibirimizden soğuduk ama ben her seferinde sustum bekledim o yatışınca oturup konuştum ve konuşmama ilk ben seni seviyorum diyerek başlrdım ve bu eşimin çok hoşuna giderdi inşallah tez zamanda senle eşinde aynı fikrin üstüne düşersiniz..

Herşeyin başı sabır canım
Canım benim işte anlayış karşılıklı biz dış faktörlerden değil kendi kişiliklerimizin çatışmasından sorun yaşıyoruz, 7 senede nelere sabrettim nelere göz yumdum bir bilsen anladım ki erkeklere ne kadar verirsen o kadarını hatta daha fazlasını istiyorlar, küslüğe gelince yıllarca hep ben ilk konuşan oldum hatta bizim aramızda bir sözümüz vardı sarılılalımda aramızda ki buzlar erisin diye direk gider sarılırdım o da karşılık verirdi tabi ama hep ben hep ben olmuyor canım inan olmuyor, hatasını anlamayan kendini kusursuz sanan insanla geçinmek çok zor ama yine de çok seviyorum hala nasıl aşığım anlamıyorum gerçekten
Aynenn canım az birşey göbeğim var eşim göörmedin diye 41 takla atıyorum bir iki kere laf attı göneğine o benim beynime takıldı gıcık oysaki ben hamileyken ye canım diyordu ben kilo aldım diyordum bana kızıyordu sen hamilesin normaldir sakın yemenden içmenden eksiltme diyordu ama fazla yatma yürü derdi hep yengem kadar kilo alma deyip duruyordy
canım sen fit duruyorsun boyunda uzun benden:) 8 cm :) eşim bir şey demiyor ama kiloya bakış açısını biliyorum
Canim ben hamilelikle kilo vermiştim 65 le kaldım doğumdan 1 hafta sonra 62ydim herkes süper nasıl yaptın filan derken havaya girmişim ben zayıfım diye geziyodum bi baktım 70 olmuşum benim pis boğazım da açıldı mı durmuyo napsak ki sütüm Zaten bahaneye bakıyo gitsen mi kalsam mı diye tatlı yiyince çok alıyorum ben azaltmayı deneyeceğim de azaltayim dedikçe daha da yiyesim geliyo
evet canım sen süperdin fotoda ama bence kolay verirsin sen
Baktım ve cevapladım canım :)
sağol canım bende yazdım:)
Nego Nego canım Göbek işini sorma doğumdan 63-65 kg ile çıktım şimdi 90lara doğru gidiyorum

Sütüm olsun diye yiyordum yemeyince süt olmıuor :KK43: çok hareketsiz kaldım hep bebekle spor yapamıyorum hiç önceden çok yapardım derken ben de malesef kendim ettim kendim buldum bir de emzirirken öok yiyor insan :KK43:((

Kocamla köşe kapmaca oynuyorum doğum yapınca kimse inanmamıştı evlatlık aldığımı Düşünen bile oldu kemiklerim çıkıyordu:KK43: eşim tebrik etmişti çok güzel anne oldun diye derken şimdi vadaaaa reklamındaki ayıcık givi oldum ama ek gıdaya geçmeden de bir şey yapmayacağım
canım ne yapacaksın süt olsun diye yiyoruz hani diyorlar ya süt için su için yeter ben inanmıyorum ona yemeyince olmuyor, aynen emzirirken için geçiyor değil mi miden kazınıyor iliklerin boşalıyor sanki:) sürekli tatlı yeme hissim var benimde hurma aldırdım da biraz bastırıyor o hoş o da şeker ama en azından doğal
aboooow canım ciddi ciddi 90 na gittinmi ben herhalde öyle olsaydım aile faciası çıkkardı eşim 70 e bile çok diyor birde benim boyum uzun kemiklerim iri ...
ilahi aysimason kadının moralini bozar bu mesaj:)
Nego Nego aysimason aysimason Duha22 Duha22 M miss_curious sagolun kızlar duyarlılıgınız ve desteginiz icin tesekkur ederim...ben eşimden bu hakaretleri isitecek hic bisey yapmadim kotu arkadaslarla görüşmesini istemiyorum diye bana hakaret ediyor arkadaslarini savunuyor tahammul edemiyorum hala kabullenemiyorum bu ilk tartismamiz degil hep baskalari yuzunden tartışıyoruz rahatsiz oldugumu bile bile israrla gorusmeye devam ediyor ben bu kadar arkadas düşkünü bi adam gormedim annemi aradım seçimden sonra ya siz gelin ya da ben gelicem dedim sesin kotu geliyo falan dedi de soylemedim ne oldugunu bi gelsinler bakalım...diger annelerden de ozur dilerim muhabbetinizin ortasına boyle sorunlarimla dalıyorum ama hakkinizi helal edin
canım anlıyorum emin ol çok iyi anlıyorum, ailenin yanına terk etme amaçlı değilde bence tatil amaçlı git bir süre eşinde seni özlesin sen de eşini özlersin düşünürsün sakin kafayla ama bu terk olmasın yine söylüyorum
200 gr aldı canım
dr a pzt gidicem canım ebe ek gıda ver deyince bide o gizli açlığı okuyunca verdim

bende şu an 66yım canım yani ideal kiloma 7kaldı haliyle ayvada az büyük Bi göbeğim var :)
dışarıda yüksek bel pantolon evde de yüksek bel sıkı Bi taytım var onu giyiyorm
benimki bakmaz kiloya ama ben takıyorum fazlaca
anladım canım bende şu bir hafta bakıyım almazsa vericem son çare

canım sen zaten fıstık gibisin fotodan biliyorum:)
Canım eşin inşallah seni anlar onu düşündüğün için onlarla görüşmeSini istemediğiNi algılayamamıştır belki.
Ona bunları mesajla yazmayı denedinmi bszen yüzyüze konuşunca insan birbirini algılayamıyor mesaj olunca defqlarca okur..
ah canım ya bana yazmadın ama bu mesajı ben eşime günlük mü tutmadım mektup mu yazmadım yazdığım mesajların sayısı yok, inan o günlüklere yazdığım duygularımı siz okusanız ağlarsınız, ben zaten konuşmaktan ziyade yazarak kendimi daha iyi ifade ediyorum çünkü eşim çok güzel bastırır konuşurken beni, nevzat tarhanın tavsiyesiyle istek şikayet mektubu bile yazdık birbirimize..
Nego Nego canim 72 ile gebeydim su an 75 im fazlam kalmadi gibi. Bi basenler var ona da eşim Şakayla bişiler söylüyor ama yine de memnun ciddi soylemiyo cok kilo alma yeter diyo.
Onceye göre istahim azaldı e sütüm de haliyle şükür yetiyor gibi.
Bosver eflalim Allah ruh beden sağlığı versin.hep formdaydik.biraz da kilolu olalım
ee canım sen süpersin zaten boyunda uzun maşallah:)
canım hiç bir bilgim yok bu hafta psikiyatriye gitmek istiyorum ben bakalım o ne diyecek

Tebrik ederim canım küçükken daha kolay oluyor ellerine sağlık annesi güle güle kirlensin:)
Ben de Doğduğu ilk ay Hariç hep yalnız yıkadım..

Çok gerekli değilse kullanamıyorsun canım obsesif Kişilik bozukluğu şizofreni gibi mesela.. Direkt bebeğe geçiyor. Yasemin papatya vs içebilir misin açan sakinleştirici çaylar mesela ?
o çaylar bana hiç etki etmiyor :KK45:
Cnm bosver önemli olan süt, bebişlerin beslenmesi. .Ileride zaten vericez, su donemde elimizden geleni yapalim yeter..
Ben 57 ile hamile kaldim 64 um su anda, yemeyince kesinlikle süt olmuyor kalan 7 kiloyu da okula biraktim cok çalıştıran bi mudurum var eminim 4 gozle bekliyo donmemi, kosturmacadan eririm kesin. .

Bi bakayim cnm ben de yeni beze başladım Simdi, memnun kalmazsm degistiririm..
Ablamin cocugu yok cnm cocuk sevmiyo ve su an istemiyo 35 yasina gelmesine ragmen..Yegenine de katlanamamasi normal dediğin gibi..

Cnm biz de su donemde oyle kavga ediyoruz ki yoğunlugu ve arkadaşları yüzünden. .Arkadaslari dindar insanlar ama mlsf bazilari disari cikma konusunda hanımlarıni hic dikkate almıyorlar .Bazen gece 12 de buluşup 3-4 e kadar nargile içiyorlar..Kalkmis esim de bak ben de fazla gitmiyorum fedakarlık yapiyorum diyor, onun ki fedakarliksa benim aylardir yaptigim ne bilemiyorum artık .
angelsturkey angelsturkey cnm dayanabiliyorsan baslama, bak epeydir kullanmıyormussun bu donem de gececek insallah..Vucudun epey alismistir ilacsiz olmaya. .Bu tarz ataklar. Arada olacak uzuldugun zamanlar filan ilacsiz atlatacagim diye.kendine. telkinde bulunmaya calis derim..
canım sen benim ilk oğlumda kaldığım kiloda hamile kalmışsın sonrasında verdiğin kiloda aynı:) inşallah sen verirsin kalanı ben verememiştim diyet yapmamıştım çünkü:kk77:

ablanın çocuğu var sanıyorum canım o zaman anlamaması çok çok normal sıkma canını

aynı eşim o da öyle der bana:)
Ya ayni ben hamilelikte 10 kilo aldim 71 le doguma girdimdi simdi 73 kiloyum sut olsun diye cok yedim yemeye devam sanki midem genisledi gibi...tatli krizlerim bitmek bilmiyo esim tontis diye sever oldu sakadanda olsa dagittin biraz diyor...bende eski kiyafetlerime ve kotlarima bakip ic geciriyorum:))
inşallah giricez o kıyafetlere:)
Bugun oglusla ilk kez arabasiyla sokaga ciktik tabi karnini iyi doyurunca ilgiyle etrada bakti yanlardan tutup oturumuna gelmek istiyor sonra basiyor cigligi bense tam oturtmak istemiyorum neyse bi ara daldida alacagim bi kac seyi aldim...bu arada Ankara halen buzz...haziran degilde nisan gibi:/
onun harici oglan gece 10da yatiyor 3 kez uyaniyor sabahta 6da full uyaniyoruz yalvariyorum azicik uyu oglum diye yok yuzumu gozumu yoluyor sacimi cekiyor uyan diye sonrasi malum gidik mincik opucuk:)))Ahh aslinda en buyuk derdim kizimin istahsizligi oglan buyudukce ablasina yaklasiyo kizim hic buyumuyor gibi geliyor
Herkes esinden biraz bahsetmis...hani bi adam varya psikologmuydu neydi erkeklerin hammaddesi odundur sadece turleri farklidir kimi kolay yontulur kimi zaman alir diyo iste mesele bu kimse 4x4luk diil lakin karsilikli sabir anlayisla cozmeye calisiyoruz iste hepinizi optum iyi geceler bebitolar insallah uyurda bende biraz uyurum.....
canım ben artık oturtuyorum ara ara tabi 5 aylık oldu, ay ne doğru demiş o psikolog
Herşey bebeklerimiz için, bende senden farklı degilim canım inan ki, bende yemeyince o azıcık sütüm bile olmuyor, humana da içiyorum ancak yinede sütümle doyuramıyorum bebeğimi, mamada veriyorum. Ancak diyetisyene gidip iyi bir rejim yapmaya baslicam inşallah ama simdi değil, alabildiği kadar sütümü vermek istiyorum. Hoppa

Bugun bir arkadaşımızın nikahına ordan da yemeğe gittik kızımla. Nikahta iyiydi de yemekte yedim mi yemedim mi anlamadım.:kk77::KK45:

Huysuzlandi, mamasini ver, meyvesini ver, oyna, eğlendir derken uğraşıp durduk.:confused:

Eve dönünce üçümüzde yorgunluktan 2 saat uyuduk, şaka gibiydi ya :-):KK73:
bende yemeyince olmuyor sade humana işe yaramıyor

canım evet çok güzel bir duygu ama emziremeyen arkadaşlar var üzülmesinler, Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Su yazını. Aynısını yaşıyorum :) eşime bugün humana aldırayım bu ay oğlum 400 gram Alınca çok üzüldüm :KK43: Dr ek gıdaya başlattırdı.
hurma incirde aldır tahinde süt yapıyor inşallah sağlıkla kilo alırlar

Günaydınlar, kilo konusunda meğer çoğumuz dertliymişiz:KK48::KK48: hep bu doğum sonrası fıstık gibi olan ünlüler yüzünden insanların beklentisi arttı:mad::mad: bir gün diyorum saçmalama önceliğin emzirmek delimisin düştün yine kilo derdine bir gün de diyorum bu ne hal ne kadar aynalarda kaçacaksın, eliptik bisikletimi çıkardım ama ne ara yapıcam vakit olsada enerjim sıfır onu da spora harcayamam:KK70::KK70: düğün telaşı olmasa aslına bir sene umursamazdım, neyse iki ay var düğüne:KK70::KK70:

Aynı evin içinde eşimi özlüyorum, doya doya sarılmak istiyorum, yap diyeceksiniz her şeyi kenara bırakıp yaparım ama diyeceği şey belli hem sarılır hem iğneli laflarını eder huysuzum bilmem ne diye kendi çapında şaka yaptığını sanıyor:KK34::KK34: sarılmadan önce gözünü seviyim ağzını açmam mı desem:KK70::KK70::KK70:

Eşim yok bugün seçimde görevli, sıkıcı bir hafta sonu, bahçemiz düzenlenmiş olsaydı bugünü bahçede geçirirdim

Dün akşam akşam salonu sildim halısını serdim camını sildim iyi oldu bir tek mutfağım kaldı çok şükür, darısı başınıza

Uykusuz bir geceden günaydın en zor gecekerimdendi.belki 15 kere kalkmisimddir.erken yatti gece hicc uyumadi.

Günaydınlar, kilo konusunda meğer çoğumuz dertliymişiz:KK48::KK48: hep bu doğum sonrası fıstık gibi olan ünlüler yüzünden insanların beklentisi arttı:mad::mad: bir gün diyorum saçmalama önceliğin emzirmek delimisin düştün yine kilo derdine bir gün de diyorum bu ne hal ne kadar aynalarda kaçacaksın, eliptik bisikletimi çıkardım ama ne ara yapıcam vakit olsada enerjim sıfır onu da spora harcayamam:KK70::KK70: düğün telaşı olmasa aslına bir sene umursamazdım, neyse iki ay var düğüne:KK70::KK70:

Aynı evin içinde eşimi özlüyorum, doya doya sarılmak istiyorum, yap diyeceksiniz her şeyi kenara bırakıp yaparım ama diyeceği şey belli hem sarılır hem iğneli laflarını eder huysuzum bilmem ne diye kendi çapında şaka yaptığını sanıyor:KK34::KK34: sarılmadan önce gözünü seviyim ağzını açmam mı desem:KK70::KK70::KK70:

Eşim yok bugün seçimde görevli, sıkıcı bir hafta sonu, bahçemiz düzenlenmiş olsaydı bugünü bahçede geçirirdim

Dün akşam akşam salonu sildim halısını serdim camını sildim iyi oldu bir tek mutfağım kaldı çok şükür, darısı başınıza
Kardesimin de düğünü var iki ay sonra ben de ne giysem diyorum.zaten aynen dış kiyafetim olcak salonda.

Yine sasirmadim benim koca dan işte. Ozur diler sarılır laflari yagmur gibi yagdirir tok sözlü. Biz de sabah atistik.sadece gece 1 de emzirdim huysuzlandi o da uyumamisti gazini cikarsan dedim uykudan gozlerim aciaciyordu.yok efendim sabah namaza gidicemde sen uyudunda diye pazarlik yapiyo.e nuye gece 1 lere kadar yatmiyon diyorum hala kendini hakli cikarir anlatamazsin ki.zaten kendimi ifade edemediğim tek insansin tikaniyrum diyorum sana karsi.

Tek fark gordum ki esim rahatina cokk duskundur secim falan oyle gitmez.Allah da dagina gore vermis agir bi isi yok neyseki

Oh Güle güle kirletsin kuzucuklar evvini inşallah:))

Şükür benim de bitti temizlik cuma aksam halilar geldi dün de supurdum sildim serdim tozumu da aldim kapilar filan elhamdulillah halilarimi özlemişim.
B8 gardrop ici düzeneklencek ayiklancak ana su an yapamam firsat bulunca düzlüycem ins.

Kv ler ve esimin teyzeleri umreye gidicekler yemege cagircam ne yapsam tatli ne yapsam karar veremedim onu atlatayim işime bakarim

Back
X