- 25 Nisan 2014
- 2.556
- 5.925
- 78
Canım salla gitsin ozamanGünaydınlar, kilo konusunda meğer çoğumuz dertliymişizhep bu doğum sonrası fıstık gibi olan ünlüler yüzünden insanların beklentisi arttı
bir gün diyorum saçmalama önceliğin emzirmek delimisin düştün yine kilo derdine bir gün de diyorum bu ne hal ne kadar aynalarda kaçacaksın, eliptik bisikletimi çıkardım ama ne ara yapıcam vakit olsada enerjim sıfır onu da spora harcayamam
düğün telaşı olmasa aslına bir sene umursamazdım, neyse iki ay var düğüne
Aynı evin içinde eşimi özlüyorum, doya doya sarılmak istiyorum, yap diyeceksiniz her şeyi kenara bırakıp yaparım ama diyeceği şey belli hem sarılır hem iğneli laflarını eder huysuzum bilmem ne diye kendi çapında şaka yaptığını sanıyorsarılmadan önce gözünü seviyim ağzını açmam mı desem
Eşim yok bugün seçimde görevli, sıkıcı bir hafta sonu, bahçemiz düzenlenmiş olsaydı bugünü bahçede geçirirdim
Dün akşam akşam salonu sildim halısını serdim camını sildim iyi oldu bir tek mutfağım kaldı çok şükür, darısı başınıza

Eflalim benim bir sloganım var biri beni. Canımı sıkınca abdullahın totosunu yiyin diyorum senin eşinde senin totonu yesin

Senin eşin birşeyden bihaber buzqmanda senin gibi eş bulunmaz haberi yok..
Bende senin gibi küsmeyi beceremem insan gerçektwn sıkılıyor hep ilk adımı atmaktan ama sanırsam benle eşim küsüp barışmaktan doymuşuz abdullahtan buyana küsmekte kalmadı artık ben küsüyorum eşim geliyor öpütor sarılıyor bend zaten yumuşatıcıyım hemen kanıyorum bu qrada eşim beni yumuşatıcım diye seviyor

Neyse canım mesaj yazma konusuna da gelince ben yazdıklarında okumuştum ( eşime yazdıklarım roman olur) diye yazmıştın geçmişte canım herkesin yapısı farklıdır demekki bu senin eşinde yaramıyor geriye tek tavsiyem kalıtor çocuklarıda al evden biraz uzaklaş.
Ama terk etme bazen bud işe yarıyor evde sizi göremeyince özler değerinizi anlaR.