2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım okul öncesi öğretmeniyim yani anasınıfı olarak biliniyor:KK70: bütün çocuklarn anasıyım :KK70:

iyi yapmışsın iş her zaman yapılır mutluluk keyif her zaman olmuyor tadını çıkar şekerim
Minislerle ugrasmak zordur demi.alt komşum da anasınıfı öğretmeni Abdullah tan bi ay buyuk oğlu var iki sene calismiycakmis cok iyi etmissin dedim.ben de hanımlarla uğraşıyorum daha zor.ben de calismiycam da kocam çalış diyor dedim

Mrb kizlar. .
oyumu sabah kullandim, simdi kayinvalidemdeyim esim sagolsun yine siyaset pesinde kosuyor..Ne zaman gelecek bakalım. .
Kayinvalidem asagiya indirdi kizimi komsularinin yanina gitti ben evde kalmak istedim zira yarim saat once geldik diger komsudan...:KK51:
Asagidan sesler geliyor snrm durmadi benim cadı..
Kizlar bildiğimiz corba ne zaman vermeye basliyoruz miniklere kv tereyagli tavuk corbasi verdi 5-6tatli kasigi ben ilerleyen aylarda dedim ama bi sey olmaz dedi..Ses cikarmadim ben de artik..

Minislerle ugrasmak zordur demi.alt komşum da anasınıfı öğretmeni Abdullah tan bi ay buyuk oğlu var iki sene calismiycakmis cok iyi etmissin dedim.ben de hanımlarla uğraşıyorum daha zor.ben de calismiycam da kocam çalış diyor dedim
zor tabi canım da ınan tek kizima daha zor söz geçiriyorum terzi sökük misali aslından ... Ama çocukları çok seviyorum ışte öğretmenliği de zevkli sayılır sevmezsek yapılacak iş değil canım ... Ben iki yıl alamam özellikle bu yıl alamam da belki seneye gittigimiz şehrin şartlarına bakarak baya büyük olacak ama bakıcı falan hemen bulamaz isem borç bitmis olacak o zaman düşünüyorum

canım okul öncesi öğretmeniyim yani anasınıfı olarak biliniyor:KK70: bütün çocuklarn anasıyım :KK70:

iyi yapmışsın iş her zaman yapılır mutluluk keyif her zaman olmuyor tadını çıkar şekerim
Oh maşallah sen çocuk bakmkta zorlanmazsın zaten hep bakıyorsun:))

Mrb kizlar. .
oyumu sabah kullandim, simdi kayinvalidemdeyim esim sagolsun yine siyaset pesinde kosuyor..Ne zaman gelecek bakalım. .
Kayinvalidem asagiya indirdi kizimi komsularinin yanina gitti ben evde kalmak istedim zira yarim saat once geldik diger komsudan...:KK51:
Asagidan sesler geliyor snrm durmadi benim cadı..
Kizlar bildiğimiz corba ne zaman vermeye basliyoruz miniklere kv tereyagli tavuk corbasi verdi 5-6tatli kasigi ben ilerleyen aylarda dedim ama bi sey olmaz dedi..Ses cikarmadim ben de artik..
canım ben yeni bi kaç gündür tarhana ve yoğurt çorbası veriyorum ama öncesinde baya meyve sebze çorbası yoğurt verdim artık farklılık olsun dedim ...

Bir de ek gıda için ilerde ekmek konacak çorbalar azcık ben onun yerine tam bugday ekmeğini fırınladım robottan geçirdim çok sivi olursa çorba azcık koyuyorum belki birinin işine yarar bu fikir

birde kızlarrr meyveler için gören olmuştur böyle tutma yeri olan delikli suzgec gibi fileler satılıyor e bebekte var oğlum çok sevdi eline verince hem, bogaza kaçma ihtimali yok süper birşey

Oh maşallah sen çocuk bakmkta zorlanmazsın zaten hep bakıyorsun:))
bakmak değil de eğitim veriyorum diyelim canım bakıcı anneler yanimizda yardımcı olarak çalışıyor :D çocuk bakmak farklı bi zanaat anne olmak apayrı egitimcilık de farklı kulvar :D

Kızlaaar ölüyorum yorgunluktan. Haftaiçi yiyeceğimiz sebze yemeklerini yaptım. Benim oglus hep kucakta gezdiginden adam gibi yemek yapmaya fırsatım kalmiyo. Böyle olunca da hep pratik şeyler yapmak zorunda kalıyorum haliyle hep protein giriyo vucuda sebzeler dolapta bozuluyo, dün kilo muhabbeti de olunca bugün sıvadım kolları eşim dün ne kadar sebze aldıysa hepsini pisirdim haftalık yemek programı yapıp sıraya göre dolaba buzluğa atacağım. Sebze yemeklerine ağırlık vermeden mümkün değil gitmiyor kilolar. Aslında diyetle süt azalıyor diyoruz da sağlıklı beslenince hem kilo gider hem de sut kalitesi artar. 2 yıl önce diyet yapıp 10 kilo vermiştim normalde yedigimden daha da çok yiyordum hem de herşeyden yiyip sağlıklı besleniyordum. Hamileyken de o düzene uymustum hep . Şimdi emzirmeye göre belli şeyler ekleyip devam etmeye çalışacağım tatlıdan da uzak durmaya çalışacağım gaza geldim. ( güya kilo gitsin diye o kadar sebze yemeği yaparken yorgunluktan şekerim düşünce ağzıma 5 tane minnak lokum attım çok istikrarliyimdir :KK70:)

canım ben yeni bi kaç gündür tarhana ve yoğurt çorbası veriyorum ama öncesinde baya meyve sebze çorbası yoğurt verdim artık farklılık olsun dedim ...

Bir de ek gıda için ilerde ekmek konacak çorbalar azcık ben onun yerine tam bugday ekmeğini fırınladım robottan geçirdim çok sivi olursa çorba azcık koyuyorum belki birinin işine yarar bu fikir

birde kızlarrr meyveler için gören olmuştur böyle tutma yeri olan delikli suzgec gibi fileler satılıyor e bebekte var oğlum çok sevdi eline verince hem, bogaza kaçma ihtimali yok süper birşey
Ekmek fikri mantikliymis canım bende yapayim, teşekkürler fikir icin.:KK60:
Bugün ebebek e gittik, kiyafetlerin cogunda yuzde elli indirim vardi, aklınızda olsun hanimlar birde su fileden almak istedim esim gerek yok falan dedi ama şimdi kafaya koydum alicam inşallah, kizim herseyi eline alip yemek istiyor çünküHoppa

Tracy hogg'un kitabini karistirdim biraz moralim bozuldu resmen, kitabin yanlis dedigi her seyi yapiyorum:rolleyes: 4 saat arayla besleyin diyor, benimki 2 saatte emmeye alisik hala oyle devam ediyor oyle olunca da 5 dk emiyor, sutun besleyici kismini almiyor diye endiseleniyorum, sizikilerin emme sikligi suresi ne kadar?

Kızlaaar ölüyorum yorgunluktan. Haftaiçi yiyeceğimiz sebze yemeklerini yaptım. Benim oglus hep kucakta gezdiginden adam gibi yemek yapmaya fırsatım kalmiyo. Böyle olunca da hep pratik şeyler yapmak zorunda kalıyorum haliyle hep protein giriyo vucuda sebzeler dolapta bozuluyo, dün kilo muhabbeti de olunca bugün sıvadım kolları eşim dün ne kadar sebze aldıysa hepsini pisirdim haftalık yemek programı yapıp sıraya göre dolaba buzluğa atacağım. Sebze yemeklerine ağırlık vermeden mümkün değil gitmiyor kilolar. Aslında diyetle süt azalıyor diyoruz da sağlıklı beslenince hem kilo gider hem de sut kalitesi artar. 2 yıl önce diyet yapıp 10 kilo vermiştim normalde yedigimden daha da çok yiyordum hem de herşeyden yiyip sağlıklı besleniyordum. Hamileyken de o düzene uymustum hep . Şimdi emzirmeye göre belli şeyler ekleyip devam etmeye çalışacağım tatlıdan da uzak durmaya çalışacağım gaza geldim. ( güya kilo gitsin diye o kadar sebze yemeği yaparken yorgunluktan şekerim düşünce ağzıma 5 tane minnak lokum attım çok istikrarliyimdir :KK70:)
Diyetle sutun alakasi olmadiginin canli kanitiyim canim, bebegimde coklu gida alerjisi var, birkac besinle yasiyorum, cok sukur simdilik sutum var, bol suyun yarari var.

@EFLALI
bakmak değil de eğitim veriyorum diyelim canım bakıcı anneler yanimizda yardımcı olarak çalışıyor :KK70: çocuk bakmak farklı bi zanaat anne olmak apayrı egitimcilık de farklı kulvar :KK70:
ben lısede kız meslek lısesı cocuk gelısımınde okudum bı yıl staj yaptım senın gıbı ogretmenler cogalsın ınsallah bızım hoca bıze cok ezıyet ettı ogrencılerede tabı yalan tehtıd her halt vardı off oylelerı ogretmn olmasınnnnn

Diyetle sutun alakasi olmadiginin canli kanitiyim canim, bebegimde coklu gida alerjisi var, birkac besinle yasiyorum, cok sukur simdilik sutum var, bol suyun yarari var.
Canim arkadaşımın bebeğinde de vardı zor ve emek isteyen bir durum özel mamaları varmış ondan veriyordu oradan biliyorum az çok Allah kolaylık versin. Diyet konusuna gelince zaten dediğim şekilde beslenirsem sutumun kalitesi de artar , ye sütün olsun diyen olursa mesajını göstereceğim :KK60:

Ben de aldım canım o fileden benimki gitti tutacağı yerini ısırdı :KK70:

Ekmek fikri mantikliymis canım bende yapayim, teşekkürler fikir icin.:KK60:
Bugün ebebek e gittik, kiyafetlerin cogunda yuzde elli indirim vardi, aklınızda olsun hanimlar birde su fileden almak istedim esim gerek yok falan dedi ama şimdi kafaya koydum alicam inşallah, kizim herseyi eline alip yemek istiyor çünküHoppa
canım kolları sıva oturtur maama sandalyesine tak onlugu ver eline emerken izle heryeri ne meyve verdıysen o renk sonrasında elini yüzünü yıkıyorum oda bende kendimizi büyümüş hissediyoruz :D
@EFLALI

ben lısede kız meslek lısesı cocuk gelısımınde okudum bı yıl staj yaptım senın gıbı ogretmenler cogalsın ınsallah bızım hoca bıze cok ezıyet ettı ogrencılerede tabı yalan tehtıd her halt vardı off oylelerı ogretmn olmasınnnnn
evet malesef canım ya her meslekte olduğu gibi bizim meslekte de var o tipler hatta fazla diyebilirim bazı şeyler nasip ben sayisal düz lise mezunuyken dayımın yönlendirmesi ile girmiştim çoktan memnunum o zaman ilkogretim matemat istiyordum ama gece için yetti puanım açıkçası suan bransımı çok seviyorum çocuklarım açısından da eşim de pek bi mutlu :D hayirlisi bu arada meslektas sayılırız keşke devam ettırsen ama çok zor oldu

canım kolları sıva oturtur maama sandalyesine tak onlugu ver eline emerken izle heryeri ne meyve verdıysen o renk sonrasında elini yüzünü yıkıyorum oda bende kendimizi büyümüş hissediyoruz :KK70:
evet malesef canım ya her meslekte olduğu gibi bizim meslekte de var o tipler hatta fazla diyebilirim bazı şeyler nasip ben sayisal düz lise mezunuyken dayımın yönlendirmesi ile girmiştim çoktan memnunum o zaman ilkogretim matemat istiyordum ama gece için yetti puanım açıkçası suan bransımı çok seviyorum çocuklarım açısından da eşim de pek bi mutlu :KK70: hayirlisi bu arada meslektas sayılırız keşke devam ettırsen ama çok zor oldu
evet meslektasız :KK52: aslında devam edıyordum gayette guzel puan almıstım yanlıs tercıhten kaldım sonar esımle tanısınca o ıs yattı nasıp dıyelım :KK53: bızım hoc a yaramazlık yapan cocuk olunca aslııııı o xxx ı tut kolundan dısarı at derdı yapsam cocuga kıyamıyorum yapmasam sınıfı gecırtmez baya zıtlasmıstık dar etmıstı okulu bana pıslııık :KK62:

canım fileye meyveyi doğra koy zaten içine koyunca suyu hemen akmaya başlıyor ağzına file kısmını verince cıkartasi gelmiyor :KK70: sonra heryerlni sokar ağzına :KK70:alem bu bebeler
markette gormustum bende alıcam ama bıraz daha zaman var esımle her gordugumuzde anaaaa bıze alalım buyusunde bıraz dıyoruz :KK45:

canım kolları sıva oturtur maama sandalyesine tak onlugu ver eline emerken izle heryeri ne meyve verdıysen o renk sonrasında elini yüzünü yıkıyorum oda bende kendimizi büyümüş hissediyoruz :KK70:
evet malesef canım ya her meslekte olduğu gibi bizim meslekte de var o tipler hatta fazla diyebilirim bazı şeyler nasip ben sayisal düz lise mezunuyken dayımın yönlendirmesi ile girmiştim çoktan memnunum o zaman ilkogretim matemat istiyordum ama gece için yetti puanım açıkçası suan bransımı çok seviyorum çocuklarım açısından da eşim de pek bi mutlu :KK70: hayirlisi bu arada meslektas sayılırız keşke devam ettırsen ama çok zor oldu
bu arada ıyıkı yazmısın sımdı puanlar tavan valla bı anda fırladı hıc bıtmeyecek bı meslek basarılar :KK31::KK6:

markette gormustum bende alıcam ama bıraz daha zaman var esımle her gordugumuzde anaaaa bıze alalım buyusunde bıraz dıyoruz :KK45:
her dönem bişey alınıyor çocuklar büyüyünce evden uzaklasacak çok malzeme varda.. En iyisi biraz daha paranın sicaginda yatalim nasıl olsa alınacak diyorsun :D

her dönem bişey alınıyor çocuklar büyüyünce evden uzaklasacak çok malzeme varda.. En iyisi biraz daha paranın sicaginda yatalim nasıl olsa alınacak diyorsun :KK70:
Aynen daha bebk arabamz yok her daım hatrltıyrm ah ahhhh bebek arabamız olsaydı soyle olurdu boyle olurdu dıye du bakaım ne zamn ınsafa gelecek :KK53::KK55:

Back
X