2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam kızlar meyve verme konusulmuş bende silikon olanlardan alcam sipariş ettim daha gelmedi yarın 5ay kontrolumuz var ben daha su dışında hiç birşey vermiyorum dün ilk defa kv biraz yogurt ydirdi bide üstüne demez mi kızım anandan korkuyorum korkmasam vercemde diyo:KK70: bu olaydan sonra ben çay vs işlerini yaptım muhallebi yapmıştım çayını uzatırken bi baktım benim kızın ağzında bişi var yoğurdu kusmuş sandım eğildim bi baktım kv de eyvah yakaldık diye guluyor onu nasıl gördün sen diyor bide bende tatlı verme lütfen dedim napim gözümün içine bakıp yalanıyor kıyamadım bi damla verdim diyor:KK70: yarın dr ek başlayın derse benimkini artık hiç bişi durduramaz

canım ben yeni bi kaç gündür tarhana ve yoğurt çorbası veriyorum ama öncesinde baya meyve sebze çorbası yoğurt verdim artık farklılık olsun dedim ...

Bir de ek gıda için ilerde ekmek konacak çorbalar azcık ben onun yerine tam bugday ekmeğini fırınladım robottan geçirdim çok sivi olursa çorba azcık koyuyorum belki birinin işine yarar bu fikir

birde kızlarrr meyveler için gören olmuştur böyle tutma yeri olan delikli suzgec gibi fileler satılıyor e bebekte var oğlum çok sevdi eline verince hem, bogaza kaçma ihtimali yok süper birşey
ayy ben daha doğmadan almıştım fileyi ama erken diye kullanmadım çıkarayım hemen iyi ki yazdın canım
canım kolları sıva oturtur maama sandalyesine tak onlugu ver eline emerken izle heryeri ne meyve verdıysen o renk sonrasında elini yüzünü yıkıyorum oda bende kendimizi büyümüş hissediyoruz :D
evet malesef canım ya her meslekte olduğu gibi bizim meslekte de var o tipler hatta fazla diyebilirim bazı şeyler nasip ben sayisal düz lise mezunuyken dayımın yönlendirmesi ile girmiştim çoktan memnunum o zaman ilkogretim matemat istiyordum ama gece için yetti puanım açıkçası suan bransımı çok seviyorum çocuklarım açısından da eşim de pek bi mutlu :D hayirlisi bu arada meslektas sayılırız keşke devam ettırsen ama çok zor oldu
bende düz liseden sonra 2yıl çocuk gelişimi kursuna giderek çocuk gelişimi diplomasıda aldım Bi işe yara masada iki lise mezunuyum :) :) :)

kızlar Elimde çocuk bakım ve gelişimi ile ilgili kitaplar var artık benim ihtiyacım kalmadığı için satmak istiyorum.

Eklentiler

• IMG_20150530_222929.webp
    IMG_20150530_222929.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20150530_223003.webp
    IMG_20150530_223003.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20150530_223044.webp
    IMG_20150530_223044.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 56
nerden geldi cano aklına yoktur öyle birşey on beşinde hafif eklenmek olmuştu ins olurum da bu ay rahatlarm

canım sadece kel kafamız terliyor vücut çok terlemıyo fikrim yok arkadaşlar bilir kizimi bazen saç kurutma ile kuruturdm :KK70:
:KK70:
DURUMUNA ahmet abı lma yolunda yapınca oyle dusundum :KK52::KK53:

Kızlar sut sağdım oğlumun kilo alımından dolayı miktar gormek için 3saat aralıkla sol göğsümden 75 da dan 55toplamda 125 cc sut sağdım normal miktar mı bilmiyorum bugün her seferde sağıp toplam ne kadar sut çıkıyor bakayım diyorum

bu arada tahlil sonuçları çıktı hiç bir sıkıntı yok şükür 2aydır devit vermediğim halde değeri iyi çıktı şükür
dr mamaya devam 15 gün sonra kilo kontrolü dedi

Şimdi bu sütü nasıl saklamam lazım
oğluş uyuyor uyanınca vericem dolaba koymama gerek var mı dışarda ne kadar sure bekleyebilir

Selam kızlar bugün 5. Ay kontrolümüz vardı unutmuştum neyseki tarihe bakarken aklıma geldi rota aşısının 2. Dozunu yaptırdık bugün oğlumun kilosuda iyi maşallah..

Sabah sabah yöneticiye sinir oldum eli kanasa kapımı çalacak temizlik yapıyorum diye akşam birlaç karton çöpüm çıktı gece olduğu için atamadım bende kapımın önüne koydum sabah doğalgaz ana vanasında sorunmu çıkmış ne girmiş apartmana zır zır konuşuyor neyse birkere kapıy çaldı üstüm müsait değildi eşimi uyandırıp açtırdım kapıyı baktı kimse yok tekrar bastı bu sefer ben açtım buraya çöp koyma apartman dahatsız oluyor dedi bende o zaman benim kapımın önünede çöp atmayın madem disiplinlisin tam disiplin sağla dedim eşim uykudan fırladı ne oluyor dedi iki karton koymuşta ne olmuş çöp koksa ben müsade etmem koymaya zaten ikidir kapımı çalıyorsun dedi.

selam kızlar meyve verme konusulmuş bende silikon olanlardan alcam sipariş ettim daha gelmedi yarın 5ay kontrolumuz var ben daha su dışında hiç birşey vermiyorum dün ilk defa kv biraz yogurt ydirdi bide üstüne demez mi kızım anandan korkuyorum korkmasam vercemde diyo:KK70: bu olaydan sonra ben çay vs işlerini yaptım muhallebi yapmıştım çayını uzatırken bi baktım benim kızın ağzında bişi var yoğurdu kusmuş sandım eğildim bi baktım kv de eyvah yakaldık diye guluyor onu nasıl gördün sen diyor bide bende tatlı verme lütfen dedim napim gözümün içine bakıp yalanıyor kıyamadım bi damla verdim diyor:KK70: yarın dr ek başlayın derse benimkini artık hiç bişi durduramaz
ay ne komik kadın tatlıdan baslamayaydi eyiydi :D
ayy ben daha doğmadan almıştım fileyi ama erken diye kullanmadım çıkarayım hemen iyi ki yazdın canım

bende düz liseden sonra 2yıl çocuk gelişimi kursuna giderek çocuk gelişimi diplomasıda aldım Bi işe yara masada iki lise mezunuyum :) :) :)
yasasin meslek kardesligi :D
DURUMUNA ahmet abı lma yolunda yapınca oyle dusundum :KK52::KK53:
:D yok canım ya büyüyor emeklıyo diye
Şimdi bu sütü nasıl saklamam lazım
oğluş uyuyor uyanınca vericem dolaba koymama gerek var mı dışarda ne kadar sure bekleyebilir
2 saat oda sicakligi

aysimason aysimason masallah olgusuna bazen insanlar müdürcülk oynamaya bayılıyor
Teşekkürler canım..
Sorma yaa tanam kartonda olsa çöp koymam yanlış ama ben onun sürekli kspımı çalmasına uyuz oldum ben nazik davrandıkça o beterleşiyor ama ben ona söyleyeceğim birdaha olur olmadık şeyler için kapımı çalma diyeceğim bugün eşim evdeydi diye ses etmedim benim eşim biraz sinirli benide sakın muhattap olma diye ttembihledi ama ben uygun bir dillenkadına anlatmaya çalışacağım

@Duha22 ve @eflalim yinede görüşümuzu belli edecek sevinç üzüntü gibi ifadeler kullanmasak herkesin farklı olabilir görüşü kızlar çocuklar için burdayız kimsecikler kırılıp kopmasın cephelesme olmasın ... Hepimiz için türkiye için hayirlisi olsun diyelim geçelim
Ayy aşkım senin bu yapıcı hareketlerine bayılıyorum sen mükemmel bir insansın.. :KK15:
Katılıyorum sana Şekerim biz anneyiz.

nerden geldi cano aklına yoktur öyle birşey on beşinde hafif eklenmek olmuştu ins olurum da bu ay rahatlarm

canım sadece kel kafamız terliyor vücut çok terlemıyo fikrim yok arkadaşlar bilir kizimi bazen saç kurutma ile kuruturdm :KK70:
Kurutma iyi fikirmiş canım hem ısınırda:-)

Ah cnm ah aynı durumdayim 5 dk koyuyorum su olmus gece kalkınca da oyle.
Ben de mendil koyuyorum arkasına, ustunu değiştirdikce sinir oluyor cogu zaman .o yuzden mendil ile idare ediyorum..pencereyi acsam usur simdi napcam bilmiyorum .

dun ogretmen arkadaslar birbirine girdi cnm telde grubumuz vardı, gruptan cikanlar mi dersin ortalik birbirine karıştı. .
en son bi arkadas bu resmipaylaştı ve noktayi koydu...
Ne olacak bu halimiz canım yaa:((

Kızlar sut sağdım oğlumun kilo alımından dolayı miktar gormek için 3saat aralıkla sol göğsümden 75 da dan 55toplamda 125 cc sut sağdım normal miktar mı bilmiyorum bugün her seferde sağıp toplam ne kadar sut çıkıyor bakayım diyorum

bu arada tahlil sonuçları çıktı hiç bir sıkıntı yok şükür 2aydır devit vermediğim halde değeri iyi çıktı şükür
dr mamaya devam 15 gün sonra kilo kontrolü dedi
Cnm sagmadigim için bilmiyorum ama bence fena degil cikan süt, kalitesini de artırırsan kilo alımı artar insallah..
Ne olacak bu halimiz canım yaa:KK43:(
Valla cnm hasta edicem diye cok korkuyorum yere koydugum an islaniyor arkasi, aslinda bizim yayla var ama ben patlarim orda bi tek babamla...
muhammed yusufum Sabah 10 dan berı ayakta yemek bıle yapamadım sımdı gogsumde sızdı balım beniiiiiiiiiiiiiiimmmm :KK200::KK46::KK37::KK36:
aynen cnm su an sizdi kucagimda en son 10 da uyumustu kizim da..

Back
X