2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Saatlerce uyuyan çocuğum dün gece sancıdan asssla uyumadı, huzursuzdu. Annemle ben elinden şaştık kaldık. Annem çarşamba günü gidiyor, Allah kolaylık versin kızım sana işin çok zor, darda kalırsan yine gelirim dedi. Ben tek başıma nasıl yapacağım, deli gibi korkuyorum..

Merhaba forumu olabildigince takip ediyorum ama belki bahsedilmistir, rota virüs asisi yaptıran var mi bebisine? Dun ogrendim ki en geç 15.haftaya kadar yaptirmamiz gerekiyormuş, en erken 6.hafta. Yan etkisi çok oluyor mu merak ettim. Ikinci ay asilariyla aynı zamanda yaptırmak istemiyorum birden çok ağır gelir diye, bu aralar sanki uygun zaman gibi geliyor.

Kızlar benim bebek uzun süre emip uyumayınca ben bırakıyorum uyutmaya çalışmayı ya yatırıyorum oynasın kendi kendine diye ya da anneme götürüp veriyorum yanlış mı yapıyorum acaba zorla uyutmam mı gerek? Ağlamıyor ama bu süreçte de ama yoruyor insanı uyumaması
Biz de benzer durumdayız, gece 9-10 saat civarı uyuyor toplamda ama gunduz çok zor uyutmasi. Arabada veya slingte uyuyor, pis pis pat pat her seyi deniyorum 15 dk falan uyutabiliyorum. Gerci kayinpederim cok guzel uyutuyor ben mi beceriksizim diye de dusunuyorum artik:/Doktora sordum gunde 8-9 saat uyuyorsa kafaya takmayın rahat olun, sizin rahatlığıniz bebege geçer stres yapmayin dedi:) Simdi yine slingte uyudu mesela. Herhalde gazdan dolayı bu haftalarda zor uyuyorlar biraz.

Merhaba forumu olabildigince takip ediyorum ama belki bahsedilmistir, rota virüs asisi yaptıran var mi bebisine? Dun ogrendim ki en geç 15.haftaya kadar yaptirmamiz gerekiyormuş, en erken 6.hafta. Yan etkisi çok oluyor mu merak ettim. Ikinci ay asilariyla aynı zamanda yaptırmak istemiyorum birden çok ağır gelir diye, bu aralar sanki uygun zaman gibi geliyor.
Sut alerjisini tetikleyebiliyor sut proteini oldugu icin. Baska bildigim yan etkisi yok.

Saatlerce uyuyan çocuğum dün gece sancıdan asssla uyumadı, huzursuzdu. Annemle ben elinden şaştık kaldık. Annem çarşamba günü gidiyor, Allah kolaylık versin kızım sana işin çok zor, darda kalırsan yine gelirim dedi. Ben tek başıma nasıl yapacağım, deli gibi korkuyorum..
O da bir esik oluyor, ama alisiliyor🥲 ilk gunler zor olur biraz. artik buyudukce babybjornde falan durmaya baslarlar. Buyudukce kademe kademe rahatlariz. Tek cocuk hic cocukmus hakikaten 😁 hee defasinda ben nasil yapicam annem gidince sorusu gundeme geliyor.

Doktorumuz 3.ayda rotayı yapacağını söyledi.3.ay ı bekliyoruz bizde.
Kızım var suan 9 yaşında. 3 aylıkken ona da yaptırmıştım.Hatta kızımın cok yogun süt ve sut ürünleri alerjisi vardı.Yaptirmayin diyen de oldu ama o anki kızımın doktoru kar zarar ilişkisi gözetip bu aşıyı mutlaka vurdurmamiz gerektiğini söylemisti.alerjik reaksiyon lari artmıştı ama aşıdan mi yoksa zaten olacağımı vardı bilmiyorum.. Başka da bir yan etkisi olmadı o zaman.

Biz de benzer durumdayız, gece 9-10 saat civarı uyuyor toplamda ama gunduz çok zor uyutmasi. Arabada veya slingte uyuyor, pis pis pat pat her seyi deniyorum 15 dk falan uyutabiliyorum. Gerci kayinpederim cok guzel uyutuyor ben mi beceriksizim diye de dusunuyorum artik:/Doktora sordum gunde 8-9 saat uyuyorsa kafaya takmayın rahat olun, sizin rahatlığıniz bebege geçer stres yapmayin dedi:) Simdi yine slingte uyudu mesela. Herhalde gazdan dolayı bu haftalarda zor uyuyorlar biraz.
8-9 u nasıl hesaplayacağım acaba 😅 o kadar bölük bölük ki uykusu sadece 4 saat kesin bildiğim var gerisi dediğin gibi 15-20 dk😬

Bizim de gece öyleydi :( 40 ını doldurunca rahatlarız sandık ama bu gaz bitmiyooooooor helak oldu çocuk ıkınmaktan. Gündüz de uyutamadım yarım saat önce bi yattı çok şükür de kahvaltı yaptım yoksa bu sefer uykusuna ağlıyor:( şimdi kıpır kıpır uyanacak diye çok korkuyorum. Merak etmeyin bi şekilde başaracağız bu günlerde geçecek inşallah 🙏

Allah kolaylık versin canım. Hepimiz için bu korku geçerli. Sadece bebek değil ki ev işleri de var. Bi de iki çocuk olunca büyüğün okulu da var. Ben dün akşam uyumuyor diye ağladım mesele. Yardım eden de yoktu. Bebeği dr yatırdım ana kucağına. Ağlarken ben uyumuşum çok şükür o da uyumuş ki normalde uyumaz öyle. Allah yardım ediyor.

Saat başı ya da iki saatte bir uyanıyorlar gece sürekli kıpır kıpırlar. İnşallah gaz olayı bitince durum değişir.
Bizim başlarda çok güzeldi kendisi çıkarıyor kakasını yapıyordu şimdi sabah akşam gazı var ve çok zorlanıyor çıkarmak için ne değişti anlayamadım🤷🏻‍♀️

İnşallah oyledir ve hemen geçer çünkü bu bebe bir haftayı geçti artık böyle biz seninle aynı gün doğum yaptık sanki senin bebiş nasıl, neler yapıyor , ne durumda 😃 uyuyor mu
4 haziranda doğdu benim oğlum canım maşallah diyim gece uykumuz şu anda düzenli ben probiyotik damlaya bağlıyorum onu düzenli kullanıyorum gün içinde bir kaç kere ağlama krizi oluyor özellikle akşam saatlerinde gaz ve kaka kaynaklı kucağımda koltukaltından tutup bacakları çömelir pozisyona gelecek şekilde zıplatır gibi yapıyorum biraz kollarım yoruluyor ama rahatlıyor o pozisyonda müzikli oyun halısı ve babyjorne düzenli koyuyorum bazen orda uyuyor doğumdan beri 1.200 gram aldık uyurken emzik kullanıyorum göğüs ucu yarası ve emzirme sonrası derin sızlama devam ediyor ama alıştım artık böyle genel olarak

4 haziranda doğdu benim oğlum canım maşallah diyim gece uykumuz şu anda düzenli ben probiyotik damlaya bağlıyorum onu düzenli kullanıyorum gün içinde bir kaç kere ağlama krizi oluyor özellikle akşam saatlerinde gaz ve kaka kaynaklı kucağımda koltukaltından tutup bacakları çömelir pozisyona gelecek şekilde zıplatır gibi yapıyorum biraz kollarım yoruluyor ama rahatlıyor o pozisyonda müzikli oyun halısı ve babyjorne düzenli koyuyorum bazen orda uyuyor doğumdan beri 1.200 gram aldık uyurken emzik kullanıyorum göğüs ucu yarası ve emzirme sonrası derin sızlama devam ediyor ama alıştım artık böyle genel olarak
Probiyotik ilk kullandiginizda sizde gaz yapti mi? Nbl kullaniyoruz. Iki gundur fena gaz cikariyor 😚

Hangi probiyotiği kullanıyorsunuzz

Back
X