canım çok haklısın o kadar stresli ve üzgünüm ki emsin sütüm olsun diye ne mücadele verdim, ilk mememi tutmadığı günler perişandım sürekli ağlıyordum sağıp sağıp veriyordum hamdolsun uzun uğraşlar sonucu mememi tutu emsin saatlerce emsin tek dedim, kilo takıntım olduğu halde yedim süt olsun diye, şimdi kilo almayan bebeğim artık eskisi gibi akmayan sütümle kaldım

dün yoğurdu denedim canım yemedi, mamayı hala deniyorum almıyor çok üzgünüm çok

sadece beni emmek istiyor emsin benimde istediğim zaten bu ama yetmiyor belli sütüm
uyku düzenine alıştım canım büyükte öyleydi:)
oo çok erkenciymiş miniğin:) ben başlamadım henüz başlayan arkadaşlar var
ah canım o zaman yorgunluktan üzülme, peki işi hep böyle yoğun mu oluyor eşinin yoksa belli dönemler mi oluyor arada oluyorsa idare edilir, oğlun dile gelsin sen o zaman gör eşini aklı çıkacak:)
canım bu kaynım eltim bebek konusunda beniz bezdirdiler kaç gündür onlar yüzünden üzgünüm nazar ettiler sütüm gitti diye sabah eşime patladım beni hep ağlattın moralimi sıfır ettin sütümü gitti mutlumusun bebeğimin rızkına sebep oldunuz sende o nazar edenlerde dedim...
canım uykuya gelince olabildiğince oyalamaya çalışıyorum ama uykusu kısa olduğu için sık sık uyumak istiyor şöyle kesintisiz iki saat uyusa onun içinde benim içinde çok daha iyi olurdu, abisi salla salla bir saate uyurdu ama uyutunca iki saatten önce kalkmazdı bu öyle değil perişan ediyor beni, annemlere ablamlara gidince onlar gelince seferber oluyorlar sırayla uyutuyorlar, özellikle ablam annemden daha çok yardımcı sağolsun:)
inşallah canım karamsar yazmışım:) bakma bana sık sık girerek o ortamlara alıştırırsın
yoruldum canım hem de çok:)
sağol canım zor geçti bir daha da almam misafir:)
benim aynen öyle sağ göğsümde çok solda az ilkte de öyleydi bunda da bir çaresi var mı bilmem çok sık emziriyorum ama artmıyor o memedeki
inşallah gider bende pek fayda etmedi:)
ne güzel canım seninki gitmiş sen suyu çok içiyordun değil mi onun da çok etkisi olmuştur bende 3 litreden fazla içmeye başladım artık
canım hamilemisin yoksa test yapsana:) evet canım geldi gitti dün bende bittim:)
çünkü etrafa ilgisi arttı farklı ortamlarda inceleyecek çok şey var canım ondan emmiyorlar:) emzirirken gözünü örtmeyi dene:)
çok doğru canım:) ben zaten 13 kilo almıştım, benim fazlam önceden kalmaydı:)
Allah kolaylık versin canım
ayy sen şişko değilsin fıstık gibisi boylusun ayrıca fotonu gördük neren şişko canım ya:)
canım benimde arada oluyor çok ağrıyor değil mi emzirirken hele için gidiyor, birinci ihtimal nazar ikincisi bir şey ummuşsun, bana birinci ihtimalde çok oluyor ikincide onu da şöyle anlıyorum kv me okutuyorum geçerse nazardan geçmezse bir şey istemiş canım, işte ne istediğini bulmak çok zor oluyor:)
amann ne güzel ben istemedim hemen oldum yine
canım sakın gece emmesini kesme, süt azalmasının birinci sebeplerindenmiş gece emzirmeyi bırakmak bugünlerde çok okuyorumda sebepleri:) hatta uykusunda emzirmeye başladım sık sık artsın diye sütüm, benimki çok kaşıyor dişini zorlu geçecek belli