2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayyy kızlar nasıl sinirim bozuk şu an anlatamam. Keyifli keyifli oğlumu aldım avm gittim babalar günü için birşeyler aldık oğlum huzursuzlaninca emzirme odasına gittim bi kadın geldi bebeğiyle işte klasik muhabbet kaç aylık sizinki filan sonra kaç kilo dedi en son 6700 du dedim yüzünü buruşturdu bi hadi ya dedi bebeğinin yeni 40 i çıkmış bu 6 kilo da şu an dedi . Nasıl sinirlendim valla şu anki kilosuna bakarak hiç sevinme benimki de iyi gidiyordu sonra emmemeye başladı o hiç belli olmuyo dedim. Daha böyle saçma sapan laflar etti Zaten takıntılıyım üzülüyorum kilo konusuna bunu yapan da bi anne yani en çok insanın halinden anlaması gereken insan, kendi bebeği sanki kiloda kriter obez olcak haberi yok gelir gelmez buraya attım kendimi
cnm uzulme bnmkide altı kiloydu kırkı çıktıgında ama şimdi norml kiloda hep oyle alır zannediliyr basta

canım niye uzuyorsun ki kendini sonuçta borç senin hiç üzülme ben sürekli tutmam ins güzel uyurlar canım bende sınırlı olursam diye düşünüyordm şükür ilk gün den dolayı sanırım gayet sakin saskınım:D

canım ya sen canlı müzik yapıyon o daha iyi:D ben minicik reçel kaselerı oluyor onlarla veriyorum herşeyi miktar olarak iyi
çok var sanırım ama tutmayanda çok sanada hayırlı ramazanlar canım
hım bnde yarın bi deneyim diyorum ama bugun tutmadıgımada pişmn oldum

Güzel anneler oruç tutamadigim için Üzgünüm benim sinirler harap durumda ne açlık ne süt tek kaygım yorgunluk uykusuzluk sonucu asabiyetimin artması bu sebepten yavrularima kızma endişem, ki maalesef çok uykuuz olunca yapıyorum birde odun kocanız varsa ruhunuzu tarumar etmişse sinirler yipraniyor, tutan anneler yanlış anlamayın ama siz tutuyorum yazdikca daha çok uzulup suçluluk hissettim ki hissetmemem gerek keyfi yere oruç yemiyorum Allah bu ruhsatı vermiş emziren annelere.

Mesela küçük acayip huysuz bu günlerde akşam kök söktürdu yinede 5 te uyandı 30 dk ayağımda 30 dk beşiğinde salladim geri uyusun da uyuyum diye uyumadi, dua ediyorum sürekli Allah im benim çocuklarıma da hayırlı uyku ver sabah geç uyansinlar artık diye, o kadar tak dedi canıma
Hiç üzülme canım sen sadece emziriyorsun ve iki çocukla birden uğraşıyorsun, ben senin yerinde olsam büyük ihtimalle tutamazdım. Hem ameller niyetlere göreymiş senin içinde tutma isteği varya inşallah alırsın sevabını.

canım takma hiç ya gereksiz kendi kendini mutlu etti güya onunki tombık ya senin çocuğun sağlıklı olsunda herşey boş ayrıca ilk aylardakl gibi hızlı kilo alacak sanıyorlar hep benımkıde ikinci ayda 5800 ne oldu yavaşladı hiç üzülme
Aynen canım ya kendini rahatlatmak için başka annenin zayıf noktasını kullanıyo ona kızdım ben de annelik sadece kendi çocuğunu düşünmek mıdır ben anne olduğumdan beri başka çocuklara ve annelere Daha farklı gözle bakar oldum .

Ayyy kızlar nasıl sinirim bozuk şu an anlatamam. Keyifli keyifli oğlumu aldım avm gittim babalar günü için birşeyler aldık oğlum huzursuzlaninca emzirme odasına gittim bi kadın geldi bebeğiyle işte klasik muhabbet kaç aylık sizinki filan sonra kaç kilo dedi en son 6700 du dedim yüzünü buruşturdu bi hadi ya dedi bebeğinin yeni 40 i çıkmış bu 6 kilo da şu an dedi . Nasıl sinirlendim valla şu anki kilosuna bakarak hiç sevinme benimki de iyi gidiyordu sonra emmemeye başladı o hiç belli olmuyo dedim. Daha böyle saçma sapan laflar etti Zaten takıntılıyım üzülüyorum kilo konusuna bunu yapan da bi anne yani en çok insanın halinden anlaması gereken insan, kendi bebeği sanki kiloda kriter obez olcak haberi yok gelir gelmez buraya attım kendimi
bebegının kılosuyla hava atan kadın ha neyse orucluyum kızacak halım yok valla ama kafana takma gayet normal kılosu :) ben oyle yerlerde kadın bebegımı sevıyor yada asıda falan konusmaya calısıyor gecmıs olsun deyıp kacıyorum ordn :) hııc muhatab alma

Canim obez olacak haberi yok dedim yanlış anlamanı istemiyorum doğum kilosu 3500 muş bi anda 2.5 kilo aldığı için öyle yazdım.
yok canım niye yanliş anlayım :) bnmki zaten kilolu dogmuştu elhamdullillah saglıklı yanlş anlamamı gerektren bişy yok cnm.

Selam kızlar tel bozuk siteye çok işkenceli giriyorum çok zor yazıyorum . O yuzden pk giremedim. Bzdeki gelişmeleri yazıyım oglumn sunnet derisi darmış tahmn ettgm gbi ve bu yuzden idrar enfeksiyonu olmş bes tane igne verdi dr bir tane kaldı . Kilo alımınıda bundan duraklamiş zaten huzurszlk ates vardı tahlildede enfeksyon çıktı kontrolu var p.tesi enfeksiyn geçtyse sunnet tarihi vereck dr . Tek çare sunnet yoksa dar oldugu için surekli tekrarlıyr . Buyuk oglumdada aynısı olmştu ama geç tanı konmuştu ve çok zayıflamıştı . Buyuk oglmdan bildigimden hmn farkettim ztn daha oncede yazmıştım kuçugunde sunnet derisi dar sunnet olmassa surekli tekrarlyn bi illet bu bebege çok acı verp huzursz eden bişy . İnşllh hayırlarla yaptırırz su sunneti çok huzursz yavrm

Evin durumuna ggöre giydiriyorum günde bir kaç kere değiştirdigim oluyor
Bir bardak su mu ciddimisin ccanım o zaman sensadece suyu artirsan bile ssütün artar, 2 litre iciyordum 4 e cikardim ben

inşallah canim sagol

Sagol canim amin

aaa e lohusayken hepsin7 bir yapiyordum sutum fiskiriyordu ne yapsam simdi bilemedim, kv me desem gonullu olurda kadin hasta oruclu oruclu yormak istemem, yarim kamp benimki:)
Denemissin olumlu olmus bosver o zaman bildigini yap bence;) kv de teklif et bence sonucta 3 gun falan yapiliyo ya kamp yardim eder

Selam kızlar tel bozuk siteye çok işkenceli giriyorum çok zor yazıyorum . O yuzden pk giremedim. Bzdeki gelişmeleri yazıyım oglumn sunnet derisi darmış tahmn ettgm gbi ve bu yuzden idrar enfeksiyonu olmş bes tane igne verdi dr bir tane kaldı . Kilo alımınıda bundan duraklamiş zaten huzurszlk ates vardı tahlildede enfeksyon çıktı kontrolu var p.tesi enfeksiyn geçtyse sunnet tarihi vereck dr . Tek çare sunnet yoksa dar oldugu için surekli tekrarlıyr . Buyuk oglumdada aynısı olmştu ama geç tanı konmuştu ve çok zayıflamıştı . Buyuk oglmdan bildigimden hmn farkettim ztn daha oncede yazmıştım kuçugunde sunnet derisi dar sunnet olmassa surekli tekrarlyn bi illet bu bebege çok acı verp huzursz eden bişy . İnşllh hayırlarla yaptırırz su sunneti çok huzursz yavrm
Gecmis olsun yavrucağa tez zamanda iyilesir inşallah

Aynen canım ya kendini rahatlatmak için başka annenin zayıf noktasını kullanıyo ona kızdım ben de annelik sadece kendi çocuğunu düşünmek mıdır ben anne olduğumdan beri başka çocuklara ve annelere Daha farklı gözle bakar oldum .
emzırırken hele bütün çocuklar insana sevimli gelir boşver canım bü tip insanlara birşey soylenmez ilerde o zayıflamaya çalışır benimki rahat yer de çatlasin:D
geçmiş olsun ins çabucak geçer sünnet olur

Back
X