- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
e mümkün değil o zamanahmette de öyle olmuştu hamile olduğumu yerleşme kanaması ile anladım ama akıntı değildi o direk kandı pembe bunda ihtimal yok annemlerın yanındaydım o ara
herkese hayırlı iftarlar

canım çok geçmiş olsun bu aralar bebişlerimiz benziyor kilo durumu hastalık, benimkide iyice öksürmeye başladı bir kere antibiyotik kullandık yine kullanmaktan korkuyorum artmasa keşkeHayırlı sahurlar kızlar
okudum hep ama yazamadım
dun iftardan sonra acile götürdüm oğluşumu antibiyotik başladık maalesef
genel durumu bugün daha iyiydi pis çocuklar gibi burnu akıyor :)
Allahım bebişler hasta olmasın nolur

canım piknik iyi olur bizde bahçede yapıyoruz iftarı nefes alıyorum tabi kem gözlü kaynım dursa oğluma sarmasa daha huzurlu olucamGünaydınlar güzel anneler ve tatlı bebıslerı biz kaka nobetine uyandık geri uyuyacagızx inshava güzel olsun iftara pikniğe gidelim ya yağmur hergün
ne tatlılar ya vakit çok çabuk geçiyor kizimin resimlerine baktım da çok özledim bebrklıgını... Bü arada masallah oğlum hiç durmuyor kedi gibi durup kollarını güçlendiriyor öne doğru atlayıp emeklıyor ve cıngırak sallamayı çok seviyor sizinkiler neler yapıyor

herkes ince değil canım amaaan canları sağolsun hastalık yüzünden olmadığı sürece kiloyu takmamak lazım gerçektenTakmamaya çalışıcam Canım artık bundan sonra. O gün özellikle cevap vermedim taze anne sonuçta heyecanlı filan hevesini kırmayayım dedim ama benim sinirim bozuldu işte.
ayyyy çatlama sebebi sinir krizi sebebiSelam kızlar dün iftara misafirlerim vardı dun anca bildirimlere bakabildim bi ara alıntı yaptım anca bugün cevap yazdım kaç gün önceki olayaİftar güzel geçti korkuyordum bebekle nasıl olacak diye oğlum tam bi melekti anakucaginda oturttum yanımıza arkadaşın 1.5 yaşındaki kızı taciz edince mama sandalyesine aldık tabi bunların hepsi yemek odasına taşındı
Mama sandalyesinde 10 dk filan oturuyor eline oyuncaklar vererek süreyi uzattım biraz böylece rahat yemek yiyip servis yapabildik . Yemekten sonra emzirdim tam uykuya dalacakti yine odaya girip çıkanlar yüzünden uykusu kaçtı uyku saatini 1 saat filan geçti sonra esim uyuttu yukarıya yerine yatırdık bizimki aynı katta çocuk sesinden uyuması mümkün değildi. Misafir iyi hoş da çocuğuyla ilgilenmeyen misafir biraz geriyo beni ev şu an savaş alanı gibi. Dağınıklık toplanır da bar sandalyemin yükseklik ayarını yapan çubukları çıkarmışlar ve yerini de bilmiyorum bakalım hangi odadan cikacak
bi de küçücük çocuğunun eline pide verdi arkadaş çocuk geze geze yedi en sinir olduğum şey kendi evinde de çok titizdir bana gelince böyle yapıyo. Ayy amma şikayet ediyorum bugünlerde ilgi alanlarim daraldı insanlara sarıyorum galiba mazur görün kızlar beniiii
Yine de misafir güzeldir deyip noktayı koyuyorum .

canım hiç içmediyse vermesende bir şey olmaz ama içtiyse antibiyotik biliyorsun yarım bırakılmaz, kaşık maması kullanıyorsan ona kat versağ olun teyzeleri dun akşamdan beri daha iti ateşi yok halsizliğide geçiyor sanki çırpınmaya başladı yine:) burun akıntısı kaldı şimdilik
sabah antibiyotiği verdim çok fena şekilde kustu tekrar verdim yine kustu
vermedim bende ne yapmak lazım acaba
Bizim üst kattaki komşular evi yıktılaar eemen yaa kadının iki çocuğu var biri iki yaşında biride altı aylık kadın evlendiğim güne lanet olsun diyip duruyor..
Benimde ikinci çocuğum olursa böylemi olacakgözüm korktu resmen abdullahtan bu yana ikinci çocuğu yapmadan önce iki kere düşünürdüm şimdi kadın sayesinde on kere düşünüyorum allah kadının yardımcısı olsun vallahi
![]()
ahhh canım sana bir şey diyeyim, gurbetteyken henüz büyük oğlum yoktu üst komşum canım gibi çok severim kendisini hala görüşürüz telefonda, o bağırırdı kızına ama kızı nasıl huysuzdu ağlardı hep babası gideceği zaman yıkardı apartmanı, o bağırdıkça ne bağırıyor ki derdim ahhhh demez olaydım bende bağırıyorum maalesef kınadığım şeyi yaşıyorum, nerden kınadım diyorum şimdi, o kadının eşiyle ya da kv vs. ile kesin sorunu vardır mutsuzdur ondan çok bağırıyordur kendimden biliyorum

( sen kınadın demiyorum bu arada yanlış anlama