2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ahmette de öyle olmuştu hamile olduğumu yerleşme kanaması ile anladım ama akıntı değildi o direk kandı pembe bunda ihtimal yok annemlerın yanındaydım o ara :KK70:

herkese hayırlı iftarlar
e mümkün değil o zaman:KK70:
Hayırlı sahurlar kızlar

okudum hep ama yazamadım

dun iftardan sonra acile götürdüm oğluşumu antibiyotik başladık maalesef :KK43:

genel durumu bugün daha iyiydi pis çocuklar gibi burnu akıyor :)

Allahım bebişler hasta olmasın nolur
canım çok geçmiş olsun bu aralar bebişlerimiz benziyor kilo durumu hastalık, benimkide iyice öksürmeye başladı bir kere antibiyotik kullandık yine kullanmaktan korkuyorum artmasa keşke:( kuzularımız iyi olur inşaallah
Günaydınlar güzel anneler ve tatlı bebıslerı biz kaka nobetine uyandık geri uyuyacagızx ins :KK70: hava güzel olsun iftara pikniğe gidelim ya yağmur hergün :KK43: ne tatlılar ya vakit çok çabuk geçiyor kizimin resimlerine baktım da çok özledim bebrklıgını... Bü arada masallah oğlum hiç durmuyor kedi gibi durup kollarını güçlendiriyor öne doğru atlayıp emeklıyor ve cıngırak sallamayı çok seviyor sizinkiler neler yapıyor
canım piknik iyi olur bizde bahçede yapıyoruz iftarı nefes alıyorum tabi kem gözlü kaynım dursa oğluma sarmasa daha huzurlu olucam:KK53::KK53: oyy ahmeti yiyip bitiricem az kaldı:) sıra bizimkinde sanırım, şimdilik tırtıl kendisi:KK70:
Takmamaya çalışıcam Canım artık bundan sonra. O gün özellikle cevap vermedim taze anne sonuçta heyecanlı filan hevesini kırmayayım dedim ama benim sinirim bozuldu işte.
herkes ince değil canım amaaan canları sağolsun hastalık yüzünden olmadığı sürece kiloyu takmamak lazım gerçekten
Selam kızlar dün iftara misafirlerim vardı dun anca bildirimlere bakabildim bi ara alıntı yaptım anca bugün cevap yazdım kaç gün önceki olaya :KK53: İftar güzel geçti korkuyordum bebekle nasıl olacak diye oğlum tam bi melekti anakucaginda oturttum yanımıza arkadaşın 1.5 yaşındaki kızı taciz edince mama sandalyesine aldık tabi bunların hepsi yemek odasına taşındı :KK53: Mama sandalyesinde 10 dk filan oturuyor eline oyuncaklar vererek süreyi uzattım biraz böylece rahat yemek yiyip servis yapabildik . Yemekten sonra emzirdim tam uykuya dalacakti yine odaya girip çıkanlar yüzünden uykusu kaçtı uyku saatini 1 saat filan geçti sonra esim uyuttu yukarıya yerine yatırdık bizimki aynı katta çocuk sesinden uyuması mümkün değildi. Misafir iyi hoş da çocuğuyla ilgilenmeyen misafir biraz geriyo beni ev şu an savaş alanı gibi. Dağınıklık toplanır da bar sandalyemin yükseklik ayarını yapan çubukları çıkarmışlar ve yerini de bilmiyorum bakalım hangi odadan cikacak:KK48: bi de küçücük çocuğunun eline pide verdi arkadaş çocuk geze geze yedi en sinir olduğum şey kendi evinde de çok titizdir bana gelince böyle yapıyo. Ayy amma şikayet ediyorum bugünlerde ilgi alanlarim daraldı insanlara sarıyorum galiba mazur görün kızlar beniiii :KK3: Yine de misafir güzeldir deyip noktayı koyuyorum .
ayyyy çatlama sebebi sinir krizi sebebi:KK53::KK53::KK53: sorumsuzlar çok zro canım ya bende gamsız anne olamadım arkamdan konuşurlar diye ödüm kopar, bir şeyi de farkettim gamsız anneler ve çocuklar çok daha mutlu:KK45:
sağ olun teyzeleri dun akşamdan beri daha iti ateşi yok halsizliğide geçiyor sanki çırpınmaya başladı yine:) burun akıntısı kaldı şimdilik

sabah antibiyotiği verdim çok fena şekilde kustu tekrar verdim yine kustu
vermedim bende ne yapmak lazım acaba
canım hiç içmediyse vermesende bir şey olmaz ama içtiyse antibiyotik biliyorsun yarım bırakılmaz, kaşık maması kullanıyorsan ona kat ver
Bizim üst kattaki komşular evi yıktılaar eemen yaa kadının iki çocuğu var biri iki yaşında biride altı aylık kadın evlendiğim güne lanet olsun diyip duruyor..
Benimde ikinci çocuğum olursa böylemi olacak :KK53: gözüm korktu resmen abdullahtan bu yana ikinci çocuğu yapmadan önce iki kere düşünürdüm şimdi kadın sayesinde on kere düşünüyorum allah kadının yardımcısı olsun vallahi:KK17:

ahhh canım sana bir şey diyeyim, gurbetteyken henüz büyük oğlum yoktu üst komşum canım gibi çok severim kendisini hala görüşürüz telefonda, o bağırırdı kızına ama kızı nasıl huysuzdu ağlardı hep babası gideceği zaman yıkardı apartmanı, o bağırdıkça ne bağırıyor ki derdim ahhhh demez olaydım bende bağırıyorum maalesef kınadığım şeyi yaşıyorum, nerden kınadım diyorum şimdi, o kadının eşiyle ya da kv vs. ile kesin sorunu vardır mutsuzdur ondan çok bağırıyordur kendimden biliyorum:KK53::KK53: mutlu kadın=mutlu eş demek, sen öyle olmazsın yani:KK66:

( sen kınadın demiyorum bu arada yanlış anlama :KK48:)

Bizden durumlar, miniğimin burnu tıkanıyordu açıyorum aynı ve öksürüğü arttı:( üzgünüm antibiyotik kullanmak istemiyorum, sık emziriyorum ama canı da istemiyor, su vermeyi düşündüm öksürük için

Kaynım eltim sıktı ama akıl almam lazım:) bahçede bütün aile iftar yapıyoruz biz, eymeni yarım saat önce indirip pusette uyutuyorum, biliyorsunuz sevmiyordu puseti güç bela alıştı, ilk gün süper uyudu, eltim çıkmadı çocuğu uyttuğu için bizle yapmıyor, kaynım çıkıyor bahçeye, kilosunu hala söylüyor sinir olsamda alıştım, bu seferde benim miniğin o saat artık akşam uykusu saati haliyle ara ara uyandı ama güzel uyudu, çay içiyorduk kaynım gitmişti geldi yaaa bu arabada ne güzel uyuyor dedi:mad::mad::mad: dedi ve sonuç o gece sabaha kadar zor uyuttum, ertesi gün yani dünde bahçede pusette uyumadı yemeği yiyip mecburen eve çıktım:KK62::KK62: ben napıyım kızlar bahçede iftar süper oluyor sohbet vs. huzur buluyorum ama bebeğim söz konusu ben bunlar yüzünden çıkmıyım mı napıyım, kv sürekli okuyor eşime okutuyorum ben okuyorum ama inanın onlar ne zaman görse bir şey dese oğlum çok huzursuz oluyor:( kv bile gıcık bu duruma siz düşünün, açık hava eymenede iyi geliyor bıraksalar:KK34::KK34:

e mümkün değil o zaman:KK70:

canım çok geçmiş olsun bu aralar bebişlerimiz benziyor kilo durumu hastalık, benimkide iyice öksürmeye başladı bir kere antibiyotik kullandık yine kullanmaktan korkuyorum artmasa keşke:KK43: kuzularımız iyi olur inşaallah

canım piknik iyi olur bizde bahçede yapıyoruz iftarı nefes alıyorum tabi kem gözlü kaynım dursa oğluma sarmasa daha huzurlu olucam:KK53::KK53: oyy ahmeti yiyip bitiricem az kaldı:) sıra bizimkinde sanırım, şimdilik tırtıl kendisi:KK70:

herkes ince değil canım amaaan canları sağolsun hastalık yüzünden olmadığı sürece kiloyu takmamak lazım gerçekten

ayyyy çatlama sebebi sinir krizi sebebi:KK53::KK53::KK53: sorumsuzlar çok zro canım ya bende gamsız anne olamadım arkamdan konuşurlar diye ödüm kopar, bir şeyi de farkettim gamsız anneler ve çocuklar çok daha mutlu:KK45:

canım hiç içmediyse vermesende bir şey olmaz ama içtiyse antibiyotik biliyorsun yarım bırakılmaz, kaşık maması kullanıyorsan ona kat ver

ahhh canım sana bir şey diyeyim, gurbetteyken henüz büyük oğlum yoktu üst komşum canım gibi çok severim kendisini hala görüşürüz telefonda, o bağırırdı kızına ama kızı nasıl huysuzdu ağlardı hep babası gideceği zaman yıkardı apartmanı, o bağırdıkça ne bağırıyor ki derdim ahhhh demez olaydım bende bağırıyorum maalesef kınadığım şeyi yaşıyorum, nerden kınadım diyorum şimdi, o kadının eşiyle ya da kv vs. ile kesin sorunu vardır mutsuzdur ondan çok bağırıyordur kendimden biliyorum:KK53::KK53: mutlu kadın=mutlu eş demek, sen öyle olmazsın yani:KK66:

( sen kınadın demiyorum bu arada yanlış anlama :KK48:)
yok canım kınamam allah kadına sana iki çocuklu ailelere sabır versin onların sesi geldikçe ben korkuyorum eşimde tez ikinci çocuk derdinde vay benim halime.. Ben çocukları kınamamda buz dolabına giren çocukları kınarım kesin benim oğlumda byzdolabına girecek büyüyünce:-) :-)

Selamlar hepinize de.
Dun oglumu dr götürdüm.dr boyuna kilosuna filan bakti kilosu iyi dedi ama.bi ay olucakki kıyafetlerle 500 gr almis.saglik olsun ne diyeyim.gece cok sık uyaniyor dedim bu donemler huysuz olabilir normal dis sıkıntısı baslar ama doymuyor da olabilir dedi.yavas yavas ek gidaya basla dedi.kusmasini dedim emdikten hemen sonra ise normal ama cokk sonra olursa enfeksiyon olabilir dedi.idrar tahlili yapabiliriz ama vakit gecnisti ve oglusun bezi kuruydu zaman alirdi çiş yapması.ordan esim aslinda banyo kuvetinde olsa hemen yapardi diyo kuvete koyar koymaz cisi biraki veriyo :KK70:dt da su an mumkun degil diyo:KK70:
Sorum su ki ek gidada benim de sizin Yardımınıza ihtiyacim var.cunku dekijanli genc bi erkek dr du sadece yogurtve sebze corbalarindan basla dedi ne kadar nasıl filan hicbirsey demedi.ben başlamayı düşünüyorum miktari ne kadar olucak ki.? Simdiden tesekkürler

Bizden durumlar, miniğimin burnu tıkanıyordu açıyorum aynı ve öksürüğü arttı:KK43: üzgünüm antibiyotik kullanmak istemiyorum, sık emziriyorum ama canı da istemiyor, su vermeyi düşündüm öksürük için

Kaynım eltim sıktı ama akıl almam lazım:) bahçede bütün aile iftar yapıyoruz biz, eymeni yarım saat önce indirip pusette uyutuyorum, biliyorsunuz sevmiyordu puseti güç bela alıştı, ilk gün süper uyudu, eltim çıkmadı çocuğu uyttuğu için bizle yapmıyor, kaynım çıkıyor bahçeye, kilosunu hala söylüyor sinir olsamda alıştım, bu seferde benim miniğin o saat artık akşam uykusu saati haliyle ara ara uyandı ama güzel uyudu, çay içiyorduk kaynım gitmişti geldi yaaa bu arabada ne güzel uyuyor dedi:mad::mad::mad: dedi ve sonuç o gece sabaha kadar zor uyuttum, ertesi gün yani dünde bahçede pusette uyumadı yemeği yiyip mecburen eve çıktım:KK62::KK62: ben napıyım kızlar bahçede iftar süper oluyor sohbet vs. huzur buluyorum ama bebeğim söz konusu ben bunlar yüzünden çıkmıyım mı napıyım, kv sürekli okuyor eşime okutuyorum ben okuyorum ama inanın onlar ne zaman görse bir şey dese oğlum çok huzursuz oluyor:KK43: kv bile gıcık bu duruma siz düşünün, açık hava eymenede iyi geliyor bıraksalar:KK34::KK34:
Hey allahım allah sana sabır versin canım yaa ben az önce üstteki kadından bahsetmiştim oda her oğlumu gördüğünde ayyy senin oğlun büyümüş benim kızım küçük kalmış 1 kilo geriden gidiyor diyip duruyor ogün abdullah hep huysuz oluyor uyuz oldum kadına bende ona ben neler çekiyorum bir bilsen dedim ki zaten sesimiz hep gidiyor annesi birgece bunlarda kalmış sabah allah o kadına sabır versin demiş sanaha kadar bebeği ağlamış demiş ., birde onun bebeğinden ses çıkmıyor şöyle adam akıllı ağladığını bile duymadım ben .:

Oruc iyi gidiyor halsizlik var.hele dun kv deydik başım cokkk fena agridi bi kestirdim 5 10 dk da biraz gecti agrisi.... gece uykum nerdeyse hic yok.iftardi ortalığı topla namaz kil cay bile icemiyrum oglus uyusun filan derken 1:00de yatiyrum 2:00de sahur için kalkoyrum.tabi Abdullah saat badi uyaniyo ona kosturuyrum tejrar namazı kilip yatıncaya dek saat 4:30 5:00 oluyor ve Abdullah 6:30 da kalkti altini üstünü degistim.sonra cok fenayim bogazim yaniyo yorgunluk pes ettim esim 10:00 a kadar oyaladi ben yattim bir saat filan.12 bucukta kalkjtik sanarsin ogleye kadar uyudum gozlerimi acamiryrm ki...okumalarım I yapamiyrum ufak tefek derken hic isim bitmiyor.ramazan zorlu gececek gibi...

Oruc iyi gidiyor halsizlik var.hele dun kv deydik başım cokkk fena agridi bi kestirdim 5 10 dk da biraz gecti agrisi.... gece uykum nerdeyse hic yok.iftardi ortalığı topla namaz kil cay bile icemiyrum oglus uyusun filan derken 1:00de yatiyrum 2:00de sahur için kalkoyrum.tabi Abdullah saat badi uyaniyo ona kosturuyrum tejrar namazı kilip yatıncaya dek saat 4:30 5:00 oluyor ve Abdullah 6:30 da kalkti altini üstünü degistim.sonra cok fenayim bogazim yaniyo yorgunluk pes ettim esim 10:00 a kadar oyaladi ben yattim bir saat filan.12 bucukta kalkjtik sanarsin ogleye kadar uyudum gozlerimi acamiryrm ki...okumalarım I yapamiyrum ufak tefek derken hic isim bitmiyor.ramazan zorlu gececek gibi...
Okuma dediği. Kuranmı canım

Bizden durumlar, miniğimin burnu tıkanıyordu açıyorum aynı ve öksürüğü arttı:KK43: üzgünüm antibiyotik kullanmak istemiyorum, sık emziriyorum ama canı da istemiyor, su vermeyi düşündüm öksürük için

Kaynım eltim sıktı ama akıl almam lazım:) bahçede bütün aile iftar yapıyoruz biz, eymeni yarım saat önce indirip pusette uyutuyorum, biliyorsunuz sevmiyordu puseti güç bela alıştı, ilk gün süper uyudu, eltim çıkmadı çocuğu uyttuğu için bizle yapmıyor, kaynım çıkıyor bahçeye, kilosunu hala söylüyor sinir olsamda alıştım, bu seferde benim miniğin o saat artık akşam uykusu saati haliyle ara ara uyandı ama güzel uyudu, çay içiyorduk kaynım gitmişti geldi yaaa bu arabada ne güzel uyuyor dedi:mad::mad::mad: dedi ve sonuç o gece sabaha kadar zor uyuttum, ertesi gün yani dünde bahçede pusette uyumadı yemeği yiyip mecburen eve çıktım:KK62::KK62: ben napıyım kızlar bahçede iftar süper oluyor sohbet vs. huzur buluyorum ama bebeğim söz konusu ben bunlar yüzünden çıkmıyım mı napıyım, kv sürekli okuyor eşime okutuyorum ben okuyorum ama inanın onlar ne zaman görse bir şey dese oğlum çok huzursuz oluyor:KK43: kv bile gıcık bu duruma siz düşünün, açık hava eymenede iyi geliyor bıraksalar:KK34::KK34:
Bu konuda esin nasıl sessiz kaliyo sasirdim.esim olsa direk yuzune söyler yeter artik der dillemeyi birakin kendi çocuğunuza bak8n filan birsuru sey söyler. Sessiz kalmayin canim.yazik ya eymene.ne istiyorlar yavrudan....ay sen böyle yazınca bizi düşünüyorum da eltimin de benegi olcak ya off hep bi kiyaslama sinir oluyorum.icimde kalmasin yazayim da
Gecen kv leri
yemeğe cagirinca eltiyi de cagirdim neyse balkonda cocuklariyla ilgileniyordu orda eşim koyden mantar toplamış duruyordu merakli yediginden de degil de.esim ilk sen ye diyor bana zehirlenme olursa filan diye şakasina soyluyordum.bana ilk abdullaha yedirseydi ya demez mi.ne diyorsun abla Allah korusun dedim.gerisini siz hesap edin.

Evet canim kursn cevsen kitap.cizelgem var baya geriden gidiyrm dogumdan sonra bi toparlayamadim.
Allah kolaylık versin canım bende her ramazanda hatim çıkarırım bu ramazanda çıkaramıyacam galiba abdullah müsade etmiyor..

Bu konuda esin nasıl sessiz kaliyo sasirdim.esim olsa direk yuzune söyler yeter artik der dillemeyi birakin kendi çocuğunuza bak8n filan birsuru sey söyler. Sessiz kalmayin canim.yazik ya eymene.ne istiyorlar yavrudan....ay sen böyle yazınca bizi düşünüyorum da eltimin de benegi olcak ya off hep bi kiyaslama sinir oluyorum.icimde kalmasin yazayim da
Gecen kv leri
yemeğe cagirinca eltiyi de cagirdim neyse balkonda cocuklariyla ilgileniyordu orda eşim koyden mantar toplamış duruyordu merakli yediginden de degil de.esim ilk sen ye diyor bana zehirlenme olursa filan diye şakasina soyluyordum.bana ilk abdullaha yedirseydi ya demez mi.ne diyorsun abla Allah korusun dedim.gerisini siz hesap edin.
Manyak yaa insan bebeklere şakasınada olsa böyle birşey söylermi
Geçenlerde eşimle annesi telefonda konuşuyorlardı mikrofonda açıktı eşim ona abim bana yanlış yaptı dedi oda abdullahın başı üstüne yemin etti öyle birşey yok dedi eşim ağzına geleni annesine saydı sen benim oğlumun başını nasıl söylersin diye..

Selamlar benm ogluşlarda hastalamış dun gece hiç uyumadık ikiside aynı anda aglayıp durdular sabah doktora goturduk bogazı kızarmış ikisininde ve malesef antibiyotik verdi . Hal boyle olunca oruçta tutamadım .

Eflalim dun yazamadım enfeksiyon olsa huzursz olur kusma ates olabilir istersen bi dpktra goster ama aile hekimliginde idrar tahlilinde net sonuç çıkmıyor idrar kulturu yapmıyolar orda eltimin kızının karnı agrımıştı aile hekimliginde tahlili temz çıkmış tekrar baska bi yerde idrar kulturunde enfeksiyon çıkmş aklında olsun

cnm sinir bozucu bi durum gercekten ne desem bilemedim. .
allah tan su an eltim yok, esimin abisi halen bekar..

Cnm yazdiklarini okuyunca kendimden utandim, uykuya felaket duskun biriyim senin gibi olsam evde teror estiririm heralde masallah sana..Gece hic uyumuyorsun anlattığın kadariyla..
Eflalim dun yazamadım enfeksiyon olsa huzursz olur kusma ates olabilir istersen bi dpktra goster ama aile hekimliginde idrar tahlilinde net sonuç çıkmıyor idrar kulturu yapmıyolar orda eltimin kızının karnı agrımıştı aile hekimliginde tahlili temz çıkmış tekrar baska bi yerde idrar kulturunde enfeksiyon çıkmş aklında olsun
gecmis olsun cnm bu havalar cok tehlikeli bi sıcak bi soguk..

Oncelikle sozume masallah diyerek baslicam cunku anladim ki bebisime nazar degdiren kisi benmisim:)
Kizimi 6 gundur sallamadan uyutuyorum:) bu benim icin ne buyuk gelisme tahmin edemezsiniz. Carsafta ciglik kiyamet saatlerce salladigim, gunde ortalama 6 saatimi sallamaya ayirarak nihayetinde toplamda yaklasik 2bucuk saat uyutabildigim bebegim nihayet sallanmadan uyuyor. Ilk gunlerde cok zorlansam da -ki hala cok vaktimi aliyor uyutmak- artik besigine koydugumda cigligi basip morarana kadar aglamiyor en azindan. Insallah boyle devam ederiz. Amin.
Maşallah Allah nazardan saklasın.biz öyleyiz ya bütün gün ayağımda sallıyorum en fazla yarım saat uyuyor çok üzülüyorum.nasıl yaptın anlatırmısın yatır kaldır metoduyla mı yoksa farklı bişey mi

Bizim üst kattaki komşular evi yıktılaar eemen yaa kadının iki çocuğu var biri iki yaşında biride altı aylık kadın evlendiğim güne lanet olsun diyip duruyor..
Benimde ikinci çocuğum olursa böylemi olacak :KK53: gözüm korktu resmen abdullahtan bu yana ikinci çocuğu yapmadan önce iki kere düşünürdüm şimdi kadın sayesinde on kere düşünüyorum allah kadının yardımcısı olsun vallahi:KK17:
canım ben iki cocukluyum çok iyiyiz masallah ilk çocukta daha kavga ederdik bunda kuzuyız korkmasın gözün

canım ben iki cocukluyum çok iyiyiz masallah ilk çocukta daha kavga ederdik bunda kuzuyız korkmasın gözün
Hah böyle şeyler anlatın bsna seneye eşim hadi gidip kalan embriyolardan bir çpcuk yapalım diyecek biliyorum ve gözüm çok korkuyor..

Hah böyle şeyler anlatın bsna seneye eşim hadi gidip kalan embriyolardan bir çpcuk yapalım diyecek biliyorum ve gözüm çok korkuyor..
canım git dollet biz kız buyuyelı kavga edemiyoruz az sesimizi yukseltsek kavga etmeyin diyor :D ağız tadıyla kavga da yok

Back
X