Günaydınlar önce bizi yazıyım miniğim bırakırsa geçmişe bakmaya çalışıcam ki bırakacağını sanmıyorum huysuzlukta çığır açtı artık
Dün başka bir doktora götürdük uzun süredir o doktora götürmek istiyordum kaynımgilde götürünce gidelim dedik, bir kere beklentimin altında oldu ilgisi bilgisi,kakasını yeşil kokulu yapıyor dedim hiç bir şey demedi tahlil istemedi, kilo alması azaldı dedik, ne tarttı ne boyunu ölçtü kilosunu bile sormadı hemen kan tahlili idrar istedi, b 12 çinko demire bakalım dedi, aynılarını kaynımın çocuğunada istemişti neyse iyi dedik, bütün muayene bu kadar sürdü, iki gündür başının tam arkasında şişlik vardı onu söyledik takip edelim dedi sadece sebep söylemedi! Kanı verdik dedesiyle babası tuttu az ağladı neyse ki kuzucum, eve geldim tam bir buçuk saat ayağımda sallayarak çiş yapmasını bekledim:) tam pes ettim yaptı, o da kültür bile değil normal idrar istemiş, sonuçlar çıktı eşim aramış işte ciddi b 12 eksikliği kansızlık çinko eksikliği var demiş! Hgb 9 küsür çıkmış ki bebeklerle yetişkinlerin kan değerleri farklı oluyor, neyse eşimle gittik eşim arabaya park yeri bulamadı ben çıktım, b 12 iğnesi yazmış farklı bir kan şurubu ve çinko şurubu, işin komiği aynılarını kaynımın çocuğunada yazdı tabi ben o an dedim ilaç firmasıyla iyi anlaşmış bu doktor, bizdeki tahlil sonucunda b 12 sonucu görünmüyordu bile ben bilgisayardan görüyorum dedi o da çok saçma, kesinlikle devletteki doktorumuza sormadan kullanmam dedim eşime o da zaten mantıklı bulmadı doktorun tavrını teşhisini, üstelik ben iştahsız demediğim halde iştahsızlığının nedeni bu vitamin eksiklikleri dedi, iştahsız demedik kilo alması azaldı dedik emmesi aynı halbuki, boşu boşuna macera yaşadık hem de kanı orda verdiğime pişman oldum keşke devlette yapılsaydı tahlil şimdi kendi doktorumuz bir daha kan isterse yazık değil mi kuzuma, sonra aşısını yaptırdım üç tane çok ağladı ya, kendi ebemiz doğum izninden gelmiş bizimle bir hafta var arasında, ebem daha ilgili davrandı açıklayıcı konuştu aynı şikayetleri ona da söyledim, kaka için tahlil istememesi normal değil dedi o da, bu ay 300 gr almış hamdolsun razıyım bu kadara:) ebede kilosu iyi dedi zaten, nazar değimiştir dedi o da:) onun bebeğide çok güzel alırken iki ayda 200 gr almış sadece birden, durumlar böyle.
Bu hafta hem kendi doktorumuza hem çocuk cerrahına hem nefrolağa götürücez çok yoğun geçecek yani
Eymen huysuz ki ne huysuz zor yazdım ağlıyor yine
Gönlüme göre doktor bulamadım, birde bu doktora başka kan damlası verseniz parabensiz istiyorum dedim , paraben zararlı değilmiş!