2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ay canım en gıcık olduğum şey ne öyle aynı giymek hiç hoş değil gerçekten, artık başka bir şey bulmaya çalış canım zor ama anlıyorum seni ben lcw de sipariş verdim bakalım nasıl olacak etekler 20 ye kadar düşmüştü
yok dedım soyle ona ablam oyle seylerden hıc hoslanmaz de dedım demıs buyuk eltım neyse ben 2. gun gıyerım demıs kendı koyune gıdecek ya guya :KK51: ılk evlendıgımde esım bıle anlamıstı yengem boyle gıymıyordu senın aldıklarını almaya baslamıs dıye:KK53: sımdıde kardesım basladı gıdıyor evıne aynısını yada benzerını alıyor nısanlısıyla bızım gıttıgımız yerlere gıdıyor pöfff bacıda olsa eltı gemısı yurumez arkadas:KK62:
canım merkeze gelmiyormusunuz hiç
ben susehrının bı koyundeyım susehrı sıvas 2 saat cekıyor aslında hamılelıgımde tıp merkezıne gelıyordum sarkıslalıyım bu arada sarkıslaya gıderken ya gec donuyoruz yada ıznımız bıtmıs oluyor bı gıdemedık ozele nasıp olmadı bıde galıba bebegımın rahatsızlıgı falan olmadı sukur ıhtıyacta hıssetmedık ben acıkcası bu kılo ekgıda gıbı konularda fazla pinpirikli degılım oyle olmaya calısıyorum yanı :KK53:

:KK70::KK70:

Bizim abdullah da kulagiyka oynuyo dr sorduk normal bisi olmaz defi kadin bize guluyo zayen ee niye geldiniz diyo.tecrubemi soyleyeyim size boyle gelen hastslarin bebeklerinin kulagi gayet sağlıklı oluyor.dedi
Cevabın için teşekkürederim canım..

ayyy morardımı gözün

canım kulak için tedbir iyidir yatırarak besliyormusun öyle olunca kulak iltihabı olabiliyor

anlaşılan hiç kimse doktorundan memnun değil:) sen annelik iç güdüne güven canım

ayy bencede doğru tespit:)

canım eşimde evde olunca büyükle ilgileniyor ben hem küçüğe bakıyorum hem iş yapıyorum

herkesin yetiştirmesi farklı oluyor canım kimisi uğraşmak istemiyor kimisi alışssın diye öyle yapıyor, aceleleri neyse 6 ay sadece özel yemek yapıcaz
Yok canım morarmadı ama acıyo :))
Yatırarak beslemiyorum canım yüksek bir yastığa başını koyup besliyorum..
Ek gıdayıda oturarak veriyorum..

Slm kizlar..
6.ay asimizi dün olduk, ateş olmadi sukur. .
kontrol iyi gecti ama kafamda bi suru soru isareti oluştu ek gidaya baslamistik ztn artik kahvalti verelim dedi.Kahvaltida yumurta sarisi, lor peyniri ya da labne, pekmez verebilirmisim..
Bugun bikac kasik yumurta sarisi verdim yavastan baslayayim diye, sutumle seyrelttim. .Bikac gun sonra da olmadı peynire baslarim ne kadar peynir isterse verebilirmisim..
Az emiyor dedim, normal dedi ustune sadece gece emse bile yeter demez mi. .Gunduz emmese cok sorun yapma dedi benim bildigim 6-8 ay % 70 anne sütü agirlikli beslenmesi lzm..
cevizi rondoda cekip verebilir misim, avakado da ayni isi gorur dedi..
Tarhana-mercimek corbasina baslayabilirmisim..Bugun tarhana denedim iki kaşık aldi midesi bulandi..Tadi berbatti cocuk nasi yesin. .Aksam mercimek corbasi veriyim sebzeli bakalim onu sevicek mi..
siz nasi yapiyosunuz tarhanayi nette epey arastirdim, yaptim ama sevmedi hic belki de bebe tarhanasi olmadığı icindir..
Corbalara kiyma koyabilirsin dedi, ne biliim ya hızlı geldi bana..

Canım şimdi bana bi tabak Kereviz mi yoksa tatlı mı yersn deseler tatlı yerim birinden bi tabak yerim tatlıdan koca borcam yerim sence çok yemem doğru öu ya da tatlandıralkm sever olur mu..
Bence güzel Kızın için ağırlığını koy. Alerjik olursa çok üzülürsün bir de bazı gıdaları Patlıcan bakla bal yumurta ceviz ve berry türünü bebekler kaldırmaz
Onların canı bize emanet biz dikkat edeceğiz millet tembellikten ve cahillikten öyle yapıyor. Başka açıklaması yok bunlar daha melek..
Kendin kararını verip ağırlığını koyman Lazım ama önce kendin ikna olmalısın araştırma yap.
Bir de bi iki ay sonra zaten bunlrı yiyecekler azıcık zaman tanı bebişine..

Selam güzel anneler..
Sabah sabah eşim gözüme dirseği indirdi:KK53: nasıl uyuyor anlamadım gözüme dirseği indiriyor kafamı okşuyor kafam değil gözüme geldi diyyorum birşey olmaz büyüyünce unutursun diyor:63:
Hala gözüm ağrıyor..

Yarın bizimde 6. Ay aşımız var hakkımızda hayırlısı olur inşallah..
Kızlar oğlum 1 2 haftadır eli sürekli kulağında uykusu geliyor diye düşünüyorum ama sürekli yapıyor görümcemde kulak burun boğaza götür dedi daha iyi bakarlar dedi götürsemmi acaba??
Normal canım bu dönem kulak keşfi karşısındakinin Çenesi ve burnunu keşfi geliyor hemen ardından..

Kizlar bi arkadasima tarhana corbasi tarifi sordum salcali, tuzlu bi tarif verdi..6 ayliktan bu yana bu sekilde beslemis kızını.
Anlamadim insanlar mi cok rahat biz mi irdeliyoruz bilemedim ya..
dun kayinvalidem tavuk haslamis tuzlu tuzlu yedirmeye calisti kizima suyunu cok sukur ac olmadığı icin cok az yedi..
o da biz doktorla mi buyuttuk bosver diyo..

Oldu canım o zaman her şeyin doğalı vardı ve güçlü olan bebekler hayata geliyordu alerjiler vs böyle değildi. Doktor olmadığı için doktormuş büyüttüler..

Kizlar bugun bebegime brokoli verdim hasladim onune koydum agzina azicik bisey gidiyor, parca pincik ediyor yere atiyor hepsini, cöp oluyor yemekler yazik defil mi ya :KK43: blw den vazgeciyorum, israf oluyor cunku, biraz daha buyuyunce veririm eline yer, eski usul pureye devam :)

@miss_curious canim evet erken geldi banada,ay bizim doktor seninkinden beter ek gida olarak ne verebilirim diye sordum bebek neyi seviyorsa onu vverebilirmisim, insan tuzsuz sekersiz vs bisey der yani bende denemek icin balda verebiliyor muyum dedim diyor yok bal verme bastan soylesene adam. Degistircem doktoru..

Blw israf diye Düşünme bence bir eğitim Şekli onun parçalayacağı Brokoli bir dal etrafındaki ailelerin bebeklerini taklit et bir de yurtdışındyken daha kolay kazandırırsın eğitimi.. Bazı doktorların ağzından cımbızla laf alınıyor.. Ben paylaşıcam benim doktorun dediklerini belki yardımcı olur..

biraz daha gelmen lazım konyadayım çünkü:)

teşekkür ederim canım bayramdan sonra gata ya gidicez inşallah

Canım yeni evinde sağlıkla huzurla otur inş.

Ahmet paşa için de bir şey yzamamıştım ne desem yalan olur diye ama ibş bir şey yoktur kolaycacık atlarırsınız bu dönemi.. Olursa da bebeğe değil anneye zor bu dönem bebek hatırlamayacak bile ilerde ergenlikte çocuklukta olması daha zor böyle teselli olmaz ama başka teselli de bulamadım canım Hakk'ını helal et Allah yardımcınız oldun inş mutlu haberlerle gelirsiniz ..

Canım şimdi bana bi tabak Kereviz mi yoksa tatlı mı yersn deseler tatlı yerim birinden bi tabak yerim tatlıdan koca borcam yerim sence çok yemem doğru öu ya da tatlandıralkm sever olur mu..
Bence güzel Kızın için ağırlığını koy. Alerjik olursa çok üzülürsün bir de bazı gıdaları Patlıcan bakla bal yumurta ceviz ve berry türünü bebekler kaldırmaz
Onların canı bize emanet biz dikkat edeceğiz millet tembellikten ve cahillikten öyle yapıyor. Başka açıklaması yok bunlar daha melek..
Kendin kararını verip ağırlığını koyman Lazım ama önce kendin ikna olmalısın araştırma yap.
Bir de bi iki ay sonra zaten bunlrı yiyecekler azıcık zaman tanı bebişine..

Normal canım bu dönem kulak keşfi karşısındakinin Çenesi ve burnunu keşfi geliyor hemen ardından..

Oldu canım o zaman her şeyin doğalı vardı ve güçlü olan bebekler hayata geliyordu alerjiler vs böyle değildi. Doktor olmadığı için doktormuş büyüttüler..

Blw israf diye Düşünme bence bir eğitim Şekli onun parçalayacağı Brokoli bir dal etrafındaki ailelerin bebeklerini taklit et bir de yurtdışındyken daha kolay kazandırırsın eğitimi.. Bazı doktorların ağzından cımbızla laf alınıyor.. Ben paylaşıcam benim doktorun dediklerini belki yardımcı olur..
Bende devam etmek istiyorum temizligi filan sorun degilde iste sebzeler cope gidiyor, ezip buzdugu icin yenmeyecek hale geliyor :( yoksa yerdim ben atmazdim cope. Neyse bira daha devam edeyim belki yemeye baslar. Sagol canim bende duzgun bi doktor bulabilirim umarim, bazen diyorum muslumaniz turkuz diye mi biyle yapiyor bu doktor.

IMG-20150707-WA0001.webp
Kızlar bebisimin cinsiyeti hakkında yorum yapacak varmı tecrübeli anneler bakkin bakalım nup teorisi bilen varsa yorum bekliyom

@Girlboymom kolay gelsin cnm .
C Cucu yeni evin hayirli olsun cnm..
hihami hihami tahlillerde bi sey cikmaz cnm insallah dönemsel olabilir mi istahsizlik kizimda da oluyor zaman zaman.
Benimki uzun zamandır iştahsız Canım ama son günlerde daha bi fena oldu

öyle oldu canım çok yoruldum dün git gel, amin

oyy kolay geldin canım benim evi görsen sabahtan beri süpürmeye çalışıyorum ama eymen çok mız mzı aşı iyice huysuz yaptı, yeni uyudu düşün sabahın beşinden beri normalde kısa kısa da olsa uyutuyordum iki saatte bir

ay canım en gıcık olduğum şey ne öyle aynı giymek hiç hoş değil gerçekten, artık başka bir şey bulmaya çalış canım zor ama anlıyorum seni ben lcw de sipariş verdim bakalım nasıl olacak etekler 20 ye kadar düşmüştü

canım merkeze gelmiyormusunuz hiç

anladım canım tabi zorlayamam ama özellerde çare bulamayıp devlete yöneldik bizde, önyargılı olmamak lazım, ercen bey çok iyiydi değişmediyse:)

ay hadi inşallah gönlüne göre olur doktorunuz ama 5 saat çok uzun değil mi beslenme için

canım çok çok hızlı olmuş et 8. ayda bir kere yumurtada öyle, sen bilirsin ama zaten yazmışsında anne sütü fazla olmalı yani daha doğrusu süt fazla olmalı, resmen büyük bebek gibi beslenme listesi olmuş

katılıyorum
Benim de takıntım yok canım özel olacak diye senin dr u bikaç kişiden daha duydum ama eşime anlatamadım kendi bilir sehirdisi yapmak zorunda kaldı :KK48: Benim de işime geldi oğluma alacaklarim vardı alışveriş de yapmış oldum :))

Caım bugün doktordaydım bebeklerin ağzı neden kokar dedim adam da bırakın bu işleri ya bebekleri bi rahat bırakın dedi :))) ben mors oldum olabilir normaldir dedi emiyor hareketliyse karışmayın çocuklara diye toparladı...
Soğuk Şeyler yersen göğsün Açıkta kalırsa vs süt üşür derler ama inş önemli bir şey değildir..

Ultrason neden canım? Kan aldırmak en Güzeli parmaktan acıtmadan alıyorlar biz de bugün doktordaydık Demir sonuçlarını bizimle de paylaş inş ilaca gerek kalmaz hiçbir kuzuya.. Ben de kan aldırmak istemeden tahlil yaptırmak istiyorum diyorum eşime:) anlamıyor ama anne Yüreği işte.. Allah başk dert vermesin..
Kalça ultrasonu yapılırken ben batın da istemiştim Canım sol bobrek pelvisinde genişleme çıkmıştı ilerlemesi Problem yaratıyomuş her ay kontrol ettiriyoduk çok şükür duzelmis ,birazdan dr la görüşeceğiz paylaşırım canım senin şurubu da soracağım

sağol canım

olsun canım taşınmak kolay mı düşünmen yeter, ben biliyorum düşünenleri:) şükür sende atlatmışsın telaşını mis gibi huzurla otur evinde

bende okuyamadım canım:)

maşallah canım oğluna azminin sonucunu almışsın aferin sana da kuzuyada:)

senede bir olur canım, bende güne alıyorum bakma öyle dediğime:) ama gerçekten eymende çok zorlanıyorum emir çok sakin bir bebekti:) 100 kişi gelse ağırlardım

canım o dediğini 4. aydan sonra yapmaya başladım işte elmayı salatalığı falan yalatıyordum ama dediğini yapıcam bırakmıyım o zaman sağol
severim seni eflalim :)
Merhaba kizlar cok sinir oldum kilolu oldugum yasadigim yerde kiyafet bulamiyorum 2 3 ay once bi etek buldum askili elbise tarzinda hemen kardesime resmini attim ben onu ramazan bayraminda giyecektim kardesim kaynimin nisanlisi bu arada gecen konusuyrz ne giyeceksin dedi bende o aldigim etegi dedim yok dedi onu giyme niye ee iste ben onun siyahini aldim demesin mi sinir oldum sonra bisey daha diyecem ama kizma dedi eeee dedim buyuk eltiye gostermis cok guzelmis bende aynisindan aliyim demis gelde sinirlenme ya ucumuzde ayni mi giyecez zaten kardesim bi ay oncesinden almis benden gizliyormus zatn ikiside ben ne alsam aynisini aliyorlardi iyice ucuz olduk iyi mi....
bacı elti olunca değişmez inşallah
@Girlboymom kolay gelsin cnm .
C Cucu yeni evin hayirli olsun cnm..
sağol canım atla hızlı trene 2saate burdasın
hihami hihami tahlillerde bi sey cikmaz cnm insallah dönemsel olabilir mi istahsizlik kizimda da oluyor zaman zaman.

C Cucu gelirim canım konyaya :-))
bekliyorum ;)

Kizlar bi arkadasima tarhana corbasi tarifi sordum salcali, tuzlu bi tarif verdi..6 ayliktan bu yana bu sekilde beslemis kızını.
Anlamadim insanlar mi cok rahat biz mi irdeliyoruz bilemedim ya..
dun kayinvalidem tavuk haslamis tuzlu tuzlu yedirmeye calisti kizima suyunu cok sukur ac olmadığı icin cok az yedi..
o da biz doktorla mi buyuttuk bosver diyo..
bu mantıkta uygun bana ama kendim özel yapmak istiyorum herşeyini
aslında bebeğe de bağlı biraz

Canım yeni evinde sağlıkla huzurla otur inş.

Ahmet paşa için de bir şey yzamamıştım ne desem yalan olur diye ama ibş bir şey yoktur kolaycacık atlarırsınız bu dönemi.. Olursa da bebeğe değil anneye zor bu dönem bebek hatırlamayacak bile ilerde ergenlikte çocuklukta olması daha zor böyle teselli olmaz ama başka teselli de bulamadım canım Hakk'ını helal et Allah yardımcınız oldun inş mutlu haberlerle gelirsiniz ..
helal olsun canım bende kendimi öyle teselli ediyorum ya fark etmeseydim daha büyük sıkıntı olsaydı diyorum
Dertten büyük Allah var çok şükür

ayy ınsallah en korktugum aramızın bozulması :KK51:kesınlıkle kıskanmıyorum bana yapılmayanlar ona kat kat fazlasıyla yapılıyor kaynanam kayınbabam benden cok onu sevıyorlar yuzume bıle soyledı kaynanam x benım ıcın ayrı dıye kardesım farkında bunun alma benım aldıgımı deyınce hemen ne oldu kıskandın mı dıyor la havle dıyorum bende napiyım :KK57:

Günaydınlar önce bizi yazıyım miniğim bırakırsa geçmişe bakmaya çalışıcam ki bırakacağını sanmıyorum huysuzlukta çığır açtı artık

Dün başka bir doktora götürdük uzun süredir o doktora götürmek istiyordum kaynımgilde götürünce gidelim dedik, bir kere beklentimin altında oldu ilgisi bilgisi,kakasını yeşil kokulu yapıyor dedim hiç bir şey demedi tahlil istemedi, kilo alması azaldı dedik, ne tarttı ne boyunu ölçtü kilosunu bile sormadı hemen kan tahlili idrar istedi, b 12 çinko demire bakalım dedi, aynılarını kaynımın çocuğunada istemişti neyse iyi dedik, bütün muayene bu kadar sürdü, iki gündür başının tam arkasında şişlik vardı onu söyledik takip edelim dedi sadece sebep söylemedi! Kanı verdik dedesiyle babası tuttu az ağladı neyse ki kuzucum, eve geldim tam bir buçuk saat ayağımda sallayarak çiş yapmasını bekledim:) tam pes ettim yaptı, o da kültür bile değil normal idrar istemiş, sonuçlar çıktı eşim aramış işte ciddi b 12 eksikliği kansızlık çinko eksikliği var demiş! Hgb 9 küsür çıkmış ki bebeklerle yetişkinlerin kan değerleri farklı oluyor, neyse eşimle gittik eşim arabaya park yeri bulamadı ben çıktım, b 12 iğnesi yazmış farklı bir kan şurubu ve çinko şurubu, işin komiği aynılarını kaynımın çocuğunada yazdı tabi ben o an dedim ilaç firmasıyla iyi anlaşmış bu doktor, bizdeki tahlil sonucunda b 12 sonucu görünmüyordu bile ben bilgisayardan görüyorum dedi o da çok saçma, kesinlikle devletteki doktorumuza sormadan kullanmam dedim eşime o da zaten mantıklı bulmadı doktorun tavrını teşhisini, üstelik ben iştahsız demediğim halde iştahsızlığının nedeni bu vitamin eksiklikleri dedi, iştahsız demedik kilo alması azaldı dedik emmesi aynı halbuki, boşu boşuna macera yaşadık hem de kanı orda verdiğime pişman oldum keşke devlette yapılsaydı tahlil şimdi kendi doktorumuz bir daha kan isterse yazık değil mi kuzuma, sonra aşısını yaptırdım üç tane çok ağladı ya, kendi ebemiz doğum izninden gelmiş bizimle bir hafta var arasında, ebem daha ilgili davrandı açıklayıcı konuştu aynı şikayetleri ona da söyledim, kaka için tahlil istememesi normal değil dedi o da, bu ay 300 gr almış hamdolsun razıyım bu kadara:) ebede kilosu iyi dedi zaten, nazar değimiştir dedi o da:) onun bebeğide çok güzel alırken iki ayda 200 gr almış sadece birden, durumlar böyle.

Bu hafta hem kendi doktorumuza hem çocuk cerrahına hem nefrolağa götürücez çok yoğun geçecek yani

Eymen huysuz ki ne huysuz zor yazdım ağlıyor yine

Gönlüme göre doktor bulamadım, birde bu doktora başka kan damlası verseniz parabensiz istiyorum dedim , paraben zararlı değilmiş!
Günaydınlar önce bizi yazıyım miniğim bırakırsa geçmişe bakmaya çalışıcam ki bırakacağını sanmıyorum huysuzlukta çığır açtı artık

Dün başka bir doktora götürdük uzun süredir o doktora götürmek istiyordum kaynımgilde götürünce gidelim dedik, bir kere beklentimin altında oldu ilgisi bilgisi,kakasını yeşil kokulu yapıyor dedim hiç bir şey demedi tahlil istemedi, kilo alması azaldı dedik, ne tarttı ne boyunu ölçtü kilosunu bile sormadı hemen kan tahlili idrar istedi, b 12 çinko demire bakalım dedi, aynılarını kaynımın çocuğunada istemişti neyse iyi dedik, bütün muayene bu kadar sürdü, iki gündür başının tam arkasında şişlik vardı onu söyledik takip edelim dedi sadece sebep söylemedi! Kanı verdik dedesiyle babası tuttu az ağladı neyse ki kuzucum, eve geldim tam bir buçuk saat ayağımda sallayarak çiş yapmasını bekledim:) tam pes ettim yaptı, o da kültür bile değil normal idrar istemiş, sonuçlar çıktı eşim aramış işte ciddi b 12 eksikliği kansızlık çinko eksikliği var demiş! Hgb 9 küsür çıkmış ki bebeklerle yetişkinlerin kan değerleri farklı oluyor, neyse eşimle gittik eşim arabaya park yeri bulamadı ben çıktım, b 12 iğnesi yazmış farklı bir kan şurubu ve çinko şurubu, işin komiği aynılarını kaynımın çocuğunada yazdı tabi ben o an dedim ilaç firmasıyla iyi anlaşmış bu doktor, bizdeki tahlil sonucunda b 12 sonucu görünmüyordu bile ben bilgisayardan görüyorum dedi o da çok saçma, kesinlikle devletteki doktorumuza sormadan kullanmam dedim eşime o da zaten mantıklı bulmadı doktorun tavrını teşhisini, üstelik ben iştahsız demediğim halde iştahsızlığının nedeni bu vitamin eksiklikleri dedi, iştahsız demedik kilo alması azaldı dedik emmesi aynı halbuki, boşu boşuna macera yaşadık hem de kanı orda verdiğime pişman oldum keşke devlette yapılsaydı tahlil şimdi kendi doktorumuz bir daha kan isterse yazık değil mi kuzuma, sonra aşısını yaptırdım üç tane çok ağladı ya, kendi ebemiz doğum izninden gelmiş bizimle bir hafta var arasında, ebem daha ilgili davrandı açıklayıcı konuştu aynı şikayetleri ona da söyledim, kaka için tahlil istememesi normal değil dedi o da, bu ay 300 gr almış hamdolsun razıyım bu kadara:) ebede kilosu iyi dedi zaten, nazar değimiştir dedi o da:) onun bebeğide çok güzel alırken iki ayda 200 gr almış sadece birden, durumlar böyle.

Bu hafta hem kendi doktorumuza hem çocuk cerrahına hem nefrolağa götürücez çok yoğun geçecek yani

Gönlüme göre doktor bulamadım, birde bu doktora başka kan damlası verseniz parabensiz istiyorum dedim , paraben zararlı değilmiş!

Canim sen hangi sehirdeydin? Istanbuldaysan 3 dr gezdik biz de en son doktorum herman isciye sordum sizin kdr iyi guvenilir ve cvp veren bi dr soyleyin bana dedim. Istsnbul florance nightingale hastanesinde dr basak celikkan'a git dedi, ki orda dogum yaptim zaten acayip memnunum. Konuskan ilgili bilgili. Watsaptan vs yazinca cvp verio

Canim sen hangi sehirdeydin? Istanbuldaysan 3 dr gezdik biz de en son doktorum herman isciye sordum sizin kdr iyi guvenilir ve cvp veren bi dr soyleyin bana dedim. Istsnbul florance nightingale hastanesinde dr basak celikkan'a git dedi, ki orda dogum yaptim zaten acayip memnunum. Konuskan ilgili bilgili. Watsaptan vs yazinca cvp verio
Hangi semtte canım tam bana göre bir doktor

Selam kızlar biz yine iştahsızlıkla boğuşuyoruz. Gerçekten çok ama çok üzülüyorum artık kiloyu filan takmayı geçtim karnı doysun yeter istiyorum bezini açmaya korkar oldum kuru çıkıyo diye. Yarın çevre illerden birinde bi drdan randevu aldım burada tüm ozeldeki drlari denememe rağmen hiçbiri içime sinmedi hala Dr bulamamış olmak da zor. İnşallah yarın gidecegimiz Dr içimize siner istahsizligimizi çözecek tavsiyelerde bulunur. Bütün gün sadece 2 ser dkdan 2 kere emdi ve bi kere 80 CC mama içti o kadar :KK43:

Canım benim bebek de geçen hafta hiç emmedi nerdeyse daha doğrusu evvelki hafta Sıcaklar diş pişik vs bir dönem böyle oluyor.. Takmamak en Güzeli yoksa takıntılı annelerin çocuklarında hep beslenme sorunu oluşuyor ben dudaklarımı ısırıyorum ama bir şey dememeye çalışıyorum kendime.. Yaz aylarındayız iştah azalabilir normal zaten midesi Avcu kadar diye teselli ediyorum..

Kizlar walt Disney izlettirmeyin cocuklariniza. Illuminati tarikati bunlar. Beyin yikiyorlar. Youtube da illuminati walt disney diye aratin ve izleyin. Ben bi tanesini paylasiorum

Off Off nasıl dikkat edeceğim hele burada heryer disney kaynıyor ama çoocuğuma Ahşap oyuncaklar vs almak istiyorum bu figürlerdense logolar puzzle lar falan ama daha var :((

Eflalim çok geçmiş olsun kıyamam kuzuna:( kan Değeri 10.3-14 olması gerekiyor bence pekmeze dadan ya da kendin kan hapı al işe yarar inş. Bir dahaki Dr tahlilinden önce.. Bir de yeşil kala ek gıdaya geçince normal ama sen daha iyi bilirsin tabi..
Doktor işi zor em işinde iyi olsun en tahlil ilaç istemesin hem bebeğime ilgili olsun istiyorum:))
Paraben Zararlı değil mi her oldu canım kremleri bile parabensiz almaya niye kasıyoruz o zaman allal...
Almanya da vs Eş dostu çalışan varsa Floradix getirebilirsiniz belki ya da hiç vermemek daha tehlikeli en azından faydasını Görsün demek Lazım
Ben de bilmiyorum aslında ama ben bulmaya çalışırdım bulamasam da verirdim sanırım..

Bende devam etmek istiyorum temizligi filan sorun degilde iste sebzeler cope gidiyor, ezip buzdugu icin yenmeyecek hale geliyor :KK43: yoksa yerdim ben atmazdim cope. Neyse bira daha devam edeyim belki yemeye baslar. Sagol canim bende duzgun bi doktor bulabilirim umarim, bazen diyorum muslumaniz turkuz diye mi biyle yapiyor bu doktor.
Canım sadece bir küçük dal Brokoli koy yemek için küçük parmağımız ladar bu ona yeter prensip o zaten.. Ben her şeyi küçük parmak kadar hazırlayacağım birer adet o kadar da bebeğime feda olsun diyorum :)

Başak Hanım'ın randevuları öok sarkıyor sinir basıyor bizi denedik ama elemiştik ama yine de ilgili bir doktor ben de tr deyken kadın doğuma oraya giderdim..

Benimki uzun zamandır iştahsız Canım ama son günlerde daha bi fena oldu

Benim de takıntım yok canım özel olacak diye senin dr u bikaç kişiden daha duydum ama eşime anlatamadım kendi bilir sehirdisi yapmak zorunda kaldı :KK48: Benim de işime geldi oğluma alacaklarim vardı alışveriş de yapmış oldum :))

Kalça ultrasonu yapılırken ben batın da istemiştim Canım sol bobrek pelvisinde genişleme çıkmıştı ilerlemesi Problem yaratıyomuş her ay kontrol ettiriyoduk çok şükür duzelmis ,birazdan dr la görüşeceğiz paylaşırım canım senin şurubu da soracağım

Sor canım bakalım ne diyecek.. Gözün aydın çok şükür geçmiş..

severim seni eflalim :)

bekliyorum :KK66:

bu mantıkta uygun bana ama kendim özel yapmak istiyorum herşeyini
aslında bebeğe de bağlı biraz

helal olsun canım bende kendimi öyle teselli ediyorum ya fark etmeseydim daha büyük sıkıntı olsaydı diyorum
Dertten büyük Allah var çok şükür
Inş kolaycacık geçer gider dualarımız seninle

Herkese merhaba anneler

Bugün doktorunuza gecikmeli olarak 6. Ay kontrolüne gittik.

Kan ve idrar tahlili olduk. Demire vs bakıldı.

Ek gıda için bilgi aldık. Anne sütüne devam edeceğim ama tattırmaya başlayacağım. Destekli blw deneyeceğim.

Su 30-100 cc arası deniyor ama ne kadar içerse ver içmezse sıkıntı yok kaynamış soğumuş su olacak dedi öğün sonrası verilecek. Kimi bebek sever kimi sevmez dedi.

Öğle ve akşam tattır dedi zamanla çoğalt sevse de sevmese de öok yedirme Israr etme az az gün içinde

Alerji olursa gıdayı bırak kan olabilir kakada hatta bebekte rgzema bile olabilir üç dört ay o gıdayı vermekl yok..

Bakla Patlıcan yok. Çilek Ahududu Berry ceviz bal etler vsMevsim sebzeleri meyveleri ev Yapımı yoğurt kefir serbest. Tek tek tadacak alerji takibi yapılacak.

Yoğurt kefir vs anne sütü fazla ise onunla olabilir ya da açık sütten olacak mayası da üç dört kuşak önce olacak.. En doğrusu bu..

Zeytinyağı tereyağı sarımsak SOĞAN serbest çorbalara katılabilir

Yeşil SOĞAN ile diş kaşısın.

Doyurmuyorsun tattırıyorsunuz.

Bir iki hafta sonunda çorbalara kuru bakliyat irmik mercimek pirinç bulgur yulaf kepeği vs eklenebilir.

Şeker tuz diğer yağlar yasak meyve suyuna hayır posasız ce ağır olduğu için...

Masada oturarak yiyecek.

Şimdilik yapabildiklerim bunlar benim Bebiş durmuyor :)

İftara kaldı 15 dakika benim bıdık durmuyor bezdim artık..
allahım şu mübarek günün hürmetine sen şu ocak bebeklerine iyi huy, sağlık, sıhat, uyku, daha sayamadığım güzel ne varsa ver yarabbim Hatta bütün bebeklere..

Kızlar sonuçlarımız aldik çok şükür değerlerimiz iyi çıktı çok iyi bakmışsın dedi kan değerimiz iyi kan damlası kullanmasam dedim onun amacı kan değerini yükseltmek için değil ileriki aylarda düşmesin diye dedi . Ben bundan sonra inat etmeyeceğim sanırım tamam takıntılıyım paraben konusunda ama kaç dr da bişi olmaz dedi onlar anlamaz dedim eczacilara sordum kimya bilgileri filan var diye kendi çocuklarında kullandıklarını söylediler yine en dogallarina ulaşmaya çalışacağım ama o arada da elimdekileri kullanırım ama hergün de vermem Hiç kullanmıyorum çünkü ben vitamin olarak omnivitin acd3 ve balık yağlı olanını verdi 1 yaştan önce balık yağı kullanılır mı ki ben akillanmicam sanırım ama araştırmadan vermem yine oyy oyy bizden böyle kısaca değerlerimiz iyi çıktı mutluyum

Back
X