- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Canlarım içinizi karartıyorum hakkınızı helal edin ama gerçekten yalnızım bir arkadaşım bile yok benim, bomboş bir insanım işte..
Bende eymenden bahsedeyim:) geri geri gidiyor hala sıkışıp kalıyor koltuklara çıldırıyor:) ne zaman öne doğru gidecek anlamadım:) emekleme pozisyonuna geçiyor beceremiyor, diş hala yok ama bütün belirtiler var, dün ablam hırpalayarak sevdi tabi bizimki kıyameti kopardı, diğer ablamlar falan hep kızdılar niye ağlattın diye tabi ablam pişman oldu bir daha yapamadı:) eymeni sevmeye doyamadılar kucaktan kucağa gitti:)
Emirde bahçede dışarda oynadı bol bol, sonunda düşmüş dizleri sıyrılmış
tabi benim kuzu kedi şeyini görse hesabı minnacık yarayı bile abartır
ağlamaklı ağlamaklı iyileşek değil mi anne dedi durdu:) birde sünnetli gibi yürüdü
kucağımda taşıdım ordan oraya sonunda uyudu:) tuvaleti gelmiş yapmam diyor oğlum hadi diyorum yoookk ben nasıl çömeliyim dizlerim yaralandı çok acır diyor
, gel len sıpa klozete yaptırıcam dedi

Aslında emir orda çok mutlu oluyor serbest yer trafik yok bahçe sokak şahane ama işte şu huysuz babam yok mu ahhh ahhhh
Bende eymenden bahsedeyim:) geri geri gidiyor hala sıkışıp kalıyor koltuklara çıldırıyor:) ne zaman öne doğru gidecek anlamadım:) emekleme pozisyonuna geçiyor beceremiyor, diş hala yok ama bütün belirtiler var, dün ablam hırpalayarak sevdi tabi bizimki kıyameti kopardı, diğer ablamlar falan hep kızdılar niye ağlattın diye tabi ablam pişman oldu bir daha yapamadı:) eymeni sevmeye doyamadılar kucaktan kucağa gitti:)
Emirde bahçede dışarda oynadı bol bol, sonunda düşmüş dizleri sıyrılmış
Aslında emir orda çok mutlu oluyor serbest yer trafik yok bahçe sokak şahane ama işte şu huysuz babam yok mu ahhh ahhhh