Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kitaplar çok hoştur üniversitede okumuştum simdi tekrar okuyorum ilerde lazim olursa tavsiye ederim Eki Görüntüle 1616554
Bende uygulamaya çalışıyorum bu olumlu-olumsuz olayını... Annemden miras bana...Kızlar kitaplar çok hoştur üniversitede okumuştum simdi tekrar okuyorum ilerde lazim olursa tavsiye ederim Eki Görüntüle 1616554
Çok güzelmiş bi dahaki alma hakkimi bunlardan kullanıcam
Ana sayfaya yüklenen fotolar silinmiyor malesef o yüzden albüm yapıyoruz biz ben sadece arkadan yüzü olmayan foto yüklüyorum kızımda yüklemişim bilmeyerek bak hala bulunuyorKızlar yüklenen resimler silinebiliyormu
Ayy iyi ki söyledin canım ya kendi fotomu yükleyecektim bide.Ana sayfaya yüklenen fotolar silinmiyor malesef o yüzden albüm yapıyoruz biz ben sadece arkadan yüzü olmayan foto yüklüyorum kızımda yüklemişim bilmeyerek bak hala bulunuyor![]()
Albüm yap yukarıda solda çizgile er de albümler var gir oraya albüm oluştur tıklaAyy iyi ki söyledin canım ya kendi fotomu yükleyecektim bide.
2 cocukla bi de kitap mı okuyosun kiz maşallah ben hic bi is yapamıyorumKızlar kitaplar çok hoştur üniversitede okumuştum simdi tekrar okuyorum ilerde lazim olursa tavsiye ederim Eki Görüntüle 1616554
Saol canım bu ara ev isi yapmıyorum kitapa verdim kendimi ama bugün yapicam dip köşe kendime 12.30 kadar zaman ayırdım2 cocukla bi de kitap mı okuyosun kiz maşallah ben hic bi is yapamıyorumilerde okurum inşallah guzel kitaplardir bunlar bilirim bi de adem güneşin kitapları cok guzel biliyosundur mutlaka onlarida oku derim
Annelik sanatı,çocuk neyi neden yapar bi de çocuk terbiyesinde dogru bilinen yanlışlar bende bunlar var diger kitaplarini da alicam bi de turk yazar oldugu icin verdigi ornekler anlattigi olaylar cok bildigimiz ve hep yaptigimiz seyler oluyorSaol canım bu ara ev isi yapmıyorum kitapa verdim kendimi ama bugün yapicam dip köşe kendime 12.30 kadar zaman ayırdımevt duydum adem güneşi baya bilgili bi uzman ama kitabini almak kısmet olmadı alicam canım sende hangisi var
Aynen mahremiyet cok onemli biz ne kadar okuyup uygulamaya calissakta sagolsun babaanneler ve anneanneler pat diye uluorta altini aciveriyorlar ozelliklee benim kv cocugu kucagina alir almaz altini degistirelim diyor yeni degistordim diyorum illa kendi acip bi gorecek baskalarinin yaninda alti acilmaz diyorum kiz cocugu mu bu oglan gorsunler bisey olmaz diyo beni dellendiriyorKizlR adem gunesi bende okuyorum, mahremiyet egitimini tavsiye ederim, bence en onemli konu bu, mahtemiyeti ogretmek gercekten zor cunku.. Bide kotu bi cagdayiz malesef cocuk istismari cok fazla bu acodanda mahremiyet egitiminin onemli oldugunu dusunuyorum.. Yakomoz yayinlarinin cocuk egitimiyle ilgili kitaplarida guzeloluyor..
Kizlar ya bebisimin damaklari sis, alt ust ikiside ama gelmiyor, elleri surekli kulaginda ne zaman cikarki?
Bu aralar tatil planimiz var daha dogrusu sehir gezmesi, cok seviyorum gezmeyi saatlerce yuruyup yorulmayi, bakalim insallah gideriz belcika ve hollanda dusunuyoruz ama kesinlesmedi hala..
Uyku duzenimiz masallah oturdu, tabi geceleri uyaniyor, iki kere filan ben uyumadan once, 1 kerede uyurken uyaniyor, sabah erkenden tam kalkisi yapiyoruz.. Emekleme hala yok, caba bile yok, bence emeklemeyecek bizimki :) cunku siralamaya basladi, ayakta durmak istiyor yeri sevmiyor..
Havalar cok bozuk burda. Hic gunes yok of turkiyeyi cok ozledim![]()
Canim bence erkek kiz farketmiyor, erkek cocuklarda cok istismar ediliyor.. Bebekte olsa saygi duymak lazim ya, ben kizimin altini babasinin yaninda bile acmiyorum, tamam esim goruyor banyo filan yaptiriyoruz ama cocuk icin dusunuyorum, kendi ozeli oldugunu babasi bile olsa kendi vucudu oldugunu ogrenmesi icin.. Kakasini yaparkende yuzune hic bakmiyoruz, fitrat olarak bebeklere yerlestirildigini dusunuyoum, anlamiyor zannediyoruz ama bircok seyin farkindalar.Aynen mahremiyet cok onemli biz ne kadar okuyup uygulamaya calissakta sagolsun babaanneler ve anneanneler pat diye uluorta altini aciveriyorlar ozelliklee benim kv cocugu kucagina alir almaz altini degistirelim diyor yeni degistordim diyorum illa kendi acip bi gorecek baskalarinin yaninda alti acilmaz diyorum kiz cocugu mu bu oglan gorsunler bisey olmaz diyo beni dellendiriyor